Csináljunk filmet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36556 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Hol laksz, Eia? Ki kell nézni a vonatot/buszt/akármit, és úgy időzíteni... Rendben. Akkor neked is elküldöm. Kezd bővülni a lista. Holnap délután végignyálazom az egész topicot, és minden komolyabb érdeklődőt összeírok, hogy legyen egy komplett címlista...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36555 Írta: Anonymous
Dínch:Én kérem. És nekem bármien időpont megfelel, ha addig felérek, és utána még haza tudok menni.. :) )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36554 Írta: Anonymous
Eglarcarien: bár topicban is benne van, azért még egyszer a mindösszes elérhetőségem:<br> <br> telefon: 20/377-61-32<br> e-mail: R_d_sithicus@tolkienmail.com <br> vagy<br> dinchamion@nexus.hu <br> <br> A weblapomat valószínűleg átköltöztetem a Nexusra, ott lesz filmes szekció is, majd szólok, mikortól él...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36553 Írta: Anonymous
Arwen: nagyon valószínű... Az Entulesse (tök jó, hogy már mindenki erre hivatkozik) gőzerővel készül, valószínűleg pénteken postázom annak, aki kéri.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36552 Írta: Anonymous
Laego, Dínch, a dátum már biztos?? Vszínű el tudok menni, ha nem, majd időben magpróbálok szólni...<br> Ha az Entulesse történetben fejlődött már, akkor azt is küldjétek el, kérlek, úgy mint az előzőt!! Kösz

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36551 Írta: Anonymous
Laego: én 16 leszek, a Vozó + 18 v.19.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36550 Írta: Anonymous
Dínchamion! Egy haverom, Vozó ért a kamerákhoz, és a filmezésben sem éppen gyakorlatlan! Beszéltem neki Entulesse-ről és érdekli a dolog. Valószínűleg el tud menni a meetingre is. Meg tudnál adni valamiféle elérhetőséget, ahova írhat/telefonálhat...stb.?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36549 Írta: Anonymous
Akárhogy nézem március 9 az szombat. Lehet, hogy nem ezt az évet nézem? Segítség!!! Nem,-- még mindig sombat 2002 március 9. Szóval akkor hogy is lesz ez. A két találkozó összemosása nem ellenemre való, de a munkám miatt csak az esti órákban érek rá, a hétvégéket pedig igyekszem a családommal tölteni. Tudjátok -- feleség ,gyerekek, ne csak fényképről ismerjenek.<br> Szóval akkor most mikor is lessz a filmesek találkozója? A Tolkien Caféban én már igyekeztem korrigálni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36548 Írta: Anonymous
Hat ha a Tolkien-Cafe-s talalkat at lehetne rakni marc. 9. 16.00 koruli idore, akkor ket legyet uthetne mindenki egy csapasra. Ott a filmesek is osszejohetnenek. Sot, meg az is lehet hogy aki nem hallott rola azt is erdekelne a normal talisok kozul.<br> <br> De szerintem a szombat delutan lenne jobb erre, mert sok a fiatal akiknek videkrol kell elkerezkedniuk. (Nehanyat lehet hogy szulo is kiser majd - megall az esz es korulnez.)<br> Szal pentek du jobb, hacsak a tobbseg mast nem mond.<br> <br> Laegolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36547 Írta: Anonymous
Én speciel osztódni nem tudok, és mivel mind a kettő érdekelne,ha az időpontok nem ütik egymást, nem lehet gáz :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36546 Írta: Anonymous
Nos, végigfutottam én is ezt a topicot, és mint ''tőzsgyökeres'' Tolkien fórum-találka résztvevő, ezúton én is szeretném jelezni, hogy nem ússzátok meg, én is jövök. :) ))<br> Laego: én is 26 vagyok :) <br> <br> Ezek szerint az eddigi legutolsó dátum: máricus 9, szombat, 16.30.<br> <br> Egyébként szerintem is a Tolkien Caféban is meg kellene hirdetni, mert Lamorak és Batti is szerveznek egy tolkien-beszélgetést március 9-ére, így nehogy elkeveredjen valaki, hogy hol melyikre szeretne menni....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36545 Írta: Anonymous
Aragorn, menjél el te is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36544 Írta: Anonymous
Skacok, irjátok majd meg, hogy mirol esett szo.Jo?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36543 Írta: Anonymous
CSak egy ötlet: Szerintem minél több szülo megy annál jobb! Akkor már nem lesz gond a felnott szereplokkel:)))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36542 Írta: Anonymous
Nnna, valószínűleg jövök! Korral kapcsolatban: májusban leszek 14 (ez jobban néz ki, mint a 13 =^_^=).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36541 Írta: Anonymous
Skacok, sok szerencsét a találkához. Engem nem engednek el.Majd legközelebb megyek. Nem baj?De a következő találka legyen nyáron, mert csak akkor engednek el. Tudjátok én győri vagyok és nem szívesen engednek el mert elkapnak a rosszfiuk. Hogy mi célbol azt meg nem merem elmondani mert mind a kettő ilyen tanulás mániás meg azt mondjak hogy fölösleges. De ha tudnátok írni nekik akkor azt megköszönném.<br> Laegolas: a kérdésedre itt a válasz: 14 leszek áprilisban.<br> Dae-elena le tudja rajzolni a Lego rucit.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36540 Írta: Anonymous
Laegolas és mindenki az összejövetelek szervezésére legmegfelelőbb hely a Tolkien Cafe.<br> Csak már régóta nem látszott. Volt már egy nagyobb találkozó (8 fő) és néhány kissebb. Úgyhogy aki találkozni akar nézze meg a Tolkien Cafe topic-ot. Majd igyekszem felszínen tartani.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36539 Írta: Anonymous
Laegolas, ha van valami konkrétabb, értesíts!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36538 Írta: Anonymous
igen, én vagyok

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36537 Írta: Anonymous
Igen, ez egy jogos felvetes, ezt is atdumaljuk a talin.<br> Koszi amanibhavam.<br> Te vagy a doki ugye a quenya-n? :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36536 Írta: Anonymous
Laego:nem vagyok pesti.Úgy hogy még nem tudom, hogy találok el a meetingre

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36535 Írta: Anonymous
csak egy akadékoskodó közbevetés: egy Tolkien világán alapuló történet copyright-jogokat sérthet, vigyázzatok

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36534 Írta: Anonymous
Egyebkent szerintem nem annyira a chat topicban kene meghirdetni, hanem pl. a Nyelvek es Irasok topicban is.<br> A szellemiseg miatt gondolom, hogy sokakat erdekelne (talan).<br> <br> Laego

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36532 Írta: Anonymous
Dínchamion: legyen akkor 16.30. De kesobbre nem szerencses tenni szerintem mert lesz akinek videkre haza kell mennie meg aznap.<br> <br> Laego

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36533 Írta: Anonymous
:) )))))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36531 Írta: Anonymous
Laegolasnak megint igaza van!<br> <br> (Lassan kezdem automatikusan ezt írogatni, de hát ha egyszer ez az igazság!) :-) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36530 Írta: Anonymous
Okes Dínchamion.<br> <br> Anna: Valasz ment.<br> <br> Tobbiek:<br> <br> Meg mielott barki is tevedesbe esne, en nem vagyok se szervezo, se semmi kulonos, egyszeruen csak ajanlottam egy idopontot + helyszint, mivel senki nem tette ezt meg elottem, es mivel itt vagyok Pesten, eccerubb ha szemelyesen nezek utana milyen a hely.<br> Ja, es meg mielott valamelyik szulonek eszebe jutna lehordani vagy kioktatni az egesz otletert es szervezesert: itt mindenki sajat akaratabol csatlakozik vagy nem csatlakozik az ugyhoz, ugyhogy ha valakinek a csaladja kozolni akarna idosebb forumtarsainkkal, hogy baromsag az egesz, az nem rank tartozik, csaladi ugy, beszeljek meg egymas kozott a szulok-gyerekek, elvegre nem vagyunk mar ovodaban.<br> <br> Laegolas<br> U.i.: Lehet hogy kicsit kemeny volt, de itt latni kell hogy mindenki sajat akaratabol van benne, mert o maga hozott egy dontest.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36529 Írta: Anonymous
Nocsak... :-) ))))<br> <br> Anna, megtennéd, hogy szétszórod a topicokban az infot? Mert nekem erre nincs időm... :-(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36528 Írta: Anonymous
Alyrra kíváncsi lennék én is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36527 Írta: Anonymous
Igaz. Bár akit a film érdekel, az úgyis itt fog for first körülnézni... De rendben.<br> <br> Számoljunk: Laegolas, Te, én... ez eddig három. Alyr? Jössz?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.568 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére