Csináljunk filmet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36676 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Még mindig nem tudom, hogy honnan fogjuk egymást megismerni.. :) ))

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36675 Írta: Anonymous
Nyuszi: Jó kérdés. Majd meglátjuk.. :) )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36674 Írta: Anonymous
Sziasztok! Engem is érdekelne a dolog. Valaki tudna nekem küldeni egy e-mailt összefoglalva azt, hogy eddig mire jutottatok? Mert kevés a net-időm, és nincs időm végigolvasni mindent. De majd igyekszem. A holnapi talira biztos nem tudok menni, sajnos:-( ( anyke@freemail.hu )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36673 Írta: Anonymous
Nyulhopsz, szerintem két kezemen meg tudom számolni, hányan leszünk :) Én biztos jövök :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36672 Írta: Anonymous
Hányan jövünk holnap???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36671 Írta: Anonymous
A tavaszi szün.-i találkozó joo ötlet!! Erre nem tudok elmenni, mert megbetegedtem! És a beszámoló is joo!! POnt akartam javasolni!!<br> Szóval minden gondolatomat kitaláltátok!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36670 Írta: Anonymous
Nem is kell most rögtön,én úgysem túl gyakran fogok mostanság géphez jutni,legközelebb szerdán.Szóval nem sürgetlek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36669 Írta: Anonymous
Vmikor a jövő hét elején, mert nincs nálam az anyga, de Laegolastól is kérheted, talán sikerül...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36668 Írta: Anonymous
Annak örülnék,mert azon kívül,hogy valakik valahol valamit csinálnak,amiből majd valamikor lesz valami,nem sokat tudok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36667 Írta: Anonymous
hogy mi biztos, arról nem (nincs biztos ezidáig), de amit a többiek megkaptak, elküldhetem

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36666 Írta: Anonymous
Sziasztok!Én most újonnan néztem fel ide,és nagyon érdekelne ez a filmdolog!Viszont az eddig elhangzottakat nem igazán tudtam mind megnézni,nem küldene valaki valamiféle összefoglalást az ügyről,hogy eddig mi biztos?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36665 Írta: Anonymous
Küldöm!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36664 Írta: Anonymous
Dínchamion!légyszi nekem is küldj egy összefoglalót,ha nem gond!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36663 Írta: Anonymous
OK! Várunk!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36662 Írta: Anonymous
Azért ide is írom, hogy megyek.<br> <br> gillz

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36661 Írta: Anonymous
Rayan, gillza, anyag + mail ment, feltetlen irjatok ma 4-ig legkesobb, mert csak addig van netem. Utana mar csak Dínchamiont eritek el a mobiljan.<br> <br> Laegolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36660 Írta: Anonymous
Dínch: Rayan :) ) Lehet, hogy nevet fogok változtatni, mert senki nem tudja rendesen elolvasni :) ))<br> <br> Nagyon valószínű, hogy elmegyek. Csak meg kéne kapjam az anyagot, mert sajna még nem olvastam :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36659 Írta: Anonymous
Ja! Mielőtt elfelejtem: azért mert most folyik a találkozó szervezése/lebonyolítása, nehogy már elsüllyedjen a topic! Aki nem tud eljönni, annak küldök a jövő héten egy rövid összefoglalót, a következő meg valószínűleg a tavaszi szünetben lesz...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36658 Írta: Anonymous
Tar-Ancalime: engem érdekel. Küldd!<br> <br> gillz: nekem sincs :-( , ettől függetlenül szervezkedem! Szóval figyelj, majd küldök anyagokat...<br> <br> Ravan: ez egyes egyedül a Te hibád! Gyere a talira!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36657 Írta: Anonymous
Srácok, komolyan nem értem! Hogyhogy én csak most nézem meg ezt a fórumot?? Laego, azonnal küldök Neked mailt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36656 Írta: Anonymous
Figyu!<br> Csak most vagyok itt először, de ez a filmforgatás nagyon. Sajna nincs elég internet elérésem, de rettenetesen érdekelne a film (magam is színésznek készülök, és a gyu nagy álmom...).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36655 Írta: Anonymous
köszi,Laego!már írtam neked,de sajnos nem tudok menni!<br> puszi mindenkinek!<br> üdv,<br> Kyra

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36654 Írta: Anonymous
Laego: Köszi. Megkaptam a találkozós üzenetet.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36653 Írta: Anonymous
Ha esetleg valakit érdekelne,most készülnek a vázlataim,rajzaim a könyvhöz!Érdeklődjetek csak nyugodtan,úgyse tudom még elküldeni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36652 Írta: Anonymous
megtortent

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36651 Írta: Anonymous
Laego:Kérlek, írj át engem, mert az e-mailem megváltozot..(ayna_@vianovo - régi; e.e.ayna@freemail.hu - amit használok.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36650 Írta: Anonymous
A biztonsag kedveert:<br> Eddig az alabbi emberek kaptak emailt a reszletekrol (nehany helyen direkt van kipontozva, gondolva azokra akik valamilyen hivatali mailszervert hasznalnak) :<br> <br> excalibur@primposta.hu <br> amiadam@freemail.hu <br> emsu@freemail.hu <br> molnard@p.........<br> cvleo@mail.datanet.hu <br> piszkos_fred@rette.net <br> deagol@freemail.hu <br> dinchamion@nexus.hu <br> x-tra@freemail.hu <br> dwin@freemail.hu <br> cerdiwen@freemail.hu <br> ayna_@v........<br> mambogirl@freemail.hu <br> vereczigabi@yahoo.com <br> fiona15@freemail.hu <br> vikinek@mailbox.hu <br> nurcuwen@mailbox.hu <br> viu@freemail.hu <br> matzi.an@freemail.hu <br> miriel@freemail.hu <br> gandalf.szurke@freemail.hu <br> gandalf@b........<br> nyuszi_hopp@freemail.hu <br> titok@chello.hu <br> sesy_b@freemail.hu <br> tinuviel@mailbox.hu <br> veghviki@freemail.hu

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36649 Írta: Anonymous
Nagyon koszonom! :) <br> Email ment mindenkinek a reszletekrol.<br> Ha valakinek meg mindig nem vilagos valami, irjon.<br> <br> Laego

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36648 Írta: Anonymous
Laego: megrendeltem az asztalt, 16.30-ra, FILM névre. 10 fős egyelőre, de mondtam, hogy még visszaszólunk a módosítás miatt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36647 Írta: Anonymous
Koszi.<br> Meg eddig csak egyetlenegy emailt kaptam. Nem hiszem hogy az info hianya tenne, de azert korbeirok, ki tudja.<br> Na majd meglatjuk.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.581 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére