Csináljunk filmet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36736 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Én egyenlőre azzal is beérném, ha itt, Pécsett rendeznénk egy A Gyűrűk Ura közönségtalálkozót. Majd'megveszek azért, hogy eljuthassak egy találkozóra, de itt Pécsen EL VAGYOK NYOMVA!!!! Mindenesetre jó gondolat a tábor. Mehetnénk mondjuk a Mecsekbe:), és kinevezhetnénk Lóriennek...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36735 Írta: Anonymous
Dínchamion,<br> Jo otlet a taborozas, de en tutira nem fogok tudni menni.<br> Egesz majusban Tibetben vagyok, csak juniusban jovok vissza. Ja, es azt jelenti hogy az egesz eves szabim ramegy ugyhogy azutan sem fogok tudni taborozni, meg azelott se.<br> <br> Laegolas

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36734 Írta: Anonymous
szerintem jó ötlet!!annak akit elengednek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36733 Írta: Anonymous
Eglar koma, a meeting jó volt (mind a kettő), bár a filmesnek sok veleje nem volt (na, pont én dumálok, aki össz-vissz húsz percet volt ott)... Olvass vissza, megtalálod a rövid összefoglalómat. A következő talira időpontjavaslatokat kérek. Az már majdnem biztos, hogy tavaszi szünet...<br> <br> Esgal: pont az nincs itt... :-( De küldök egy live RPG (especially Vampire) szabálykönyvet, még a hősidőkből. Nem egy nagy was ist das az egész, inkább megszervezni meló...<br> <br> Ja, EVERYBODY! Mit szólnátok, ha május közepe felé (esetleg nyár elején) csinálnánk egy nagy közös táborozást (amúgy minden topicossal)? Hm?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36732 Írta: Anonymous
Elen síla lúmenn' omentielvo!<br> Na, milyen volt a meeting?<br> A film hogy áll?<br> Hát a következő tali mikor lesz???<br> Jó lenne tudni, mik az új fejlemények, mert 1 hét alatt jól le lehetett maradni... :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36731 Írta: Anonymous
szeretnék beszállni én is.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36730 Írta: Anonymous
Jol van na<br> Nem én vagyok a hibás, nem tudom milyen néven keressem<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36729 Írta: Anonymous
Dae: mert be kell jelentkezned :) EZ sajnos ezzel jár :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36727 Írta: Anonymous
Ra: ez idáig rendben is volna csakhogy azt irja ki hogy nem vagyok oda csatlakozva.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36728 Írta: Anonymous
Bocs előbb a tesom nevén jelentkeztem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36726 Írta: Anonymous
Fi: inkább nem, mert ÉSzAH még megharagszik :D D Nézd meg a pénteki, 21:59-es bejegyzést!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36725 Írta: Anonymous
HELLO!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36724 Írta: Anonymous
SZIA!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36723 Írta: Anonymous
Én is találtam eyg srácot tündének.<br> 178 centi hossu szőke haj, sbt....<br> Ő lenne a másik legszexibb tünde:-)Nem akartam utánozni senkit csak megemlitettem.<br> Rayan ide is betennéd azt a képet?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36722 Írta: Anonymous
Sziasztok! Találtam egy srácot a neten, aki tisztára úgy néz ki, mint egy tünde! Hosszú szőke haj (!), finom vonások stb. Kicsit dobhatnánk a külsején, és ő lenne a legszexibb tünde a filmben! :) Mit szóltok? Csak beszélni kéne vele, mert én még nem mertem :) A képet megtaláljátok a Legolas-topicban. Még mindig furdal a lelkiismeret, hogy nem kértem ehhez a beleegyezését...De ha lesz hozzá bátorságom, megbeszélem vele :) Míriel, örülhetünk: akkor már lesz egy férfi főszereplő :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36721 Írta: Anonymous
Tökéletesen egyetértek veled Míriel. :-) Hiszen a Gyu-ban ugysincs sok nő. Összfiksz 3.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36720 Írta: Anonymous
Mint már mondtam engem is érdekel, légyszí küldjetek emailt!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36719 Írta: Anonymous
Dín és kedves többiek, csak egy ötlet:<br> Mi lenne, ha a női főszerepek számát billentenénk egy kicsit?<br> Mert mintha kevés férfiember ugrálna itt lelkesen szerepekre vágyva.<br> puszi:Míriel

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36718 Írta: Anonymous
No, lesz valami az egészből?Ha ige, lécci uzenjetek rám!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36717 Írta: Anonymous
egyszer majdnem beiratkoztam egy szinjátszokörbe:-)))),de amugy tényleg birnék egy ilyen szerepjátékot, léci küldjetek valamit a storirol<br> Amugy az egész tavaszi szünet jo, és BP környékén bárhol, ha tudtok valami konkrétat irjatok<br> köszike<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36716 Írta: Anonymous
Figyu! Ha van valami értelmes lécci küldjetek egy emilt!! KÖSZI!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36715 Írta: Anonymous
Szasztok engem is érdekel a dolog. Miről van szó?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36714 Írta: Anonymous
Helló, szívesen beszállnék, az előadásba!!!Na , tavaszi szünetben ki ér rá mikor??<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36713 Írta: Anonymous
Valami értelmeset tuttok írni? A mikor lesz a tali? nekem ez jó nekem nem jó-n kívül????<br> Mi van az ötletekkel, hol a lelkesedés meg minden más ami régebben volt????????????????!!!!!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36712 Írta: Anonymous
lehet hogy tok segíteni majd néha mivel filmezést tanulok

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36711 Írta: Anonymous
Dínch,még valami:tudnál vmi infot küldeni az ilyen élő szerepjátékokról?Mert már volna pár ötletem a forgatókönyvhöz,de nem akarok hülyeségeket írni!<br> De ez ráér

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36710 Írta: Anonymous
Dínch:tőled még nem érkezett semmi,viszont Laegolastól és deagoltól már kaptam 1-1 mailt,abban benne van a cucc...és nekem nagyon tetszik!Komolyan!Csak gratulálni tudok...<br> Ja és bocs a sürgetésért!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36709 Írta: Anonymous
Nem tűntem el, csak nem jutottam nethez... <br> <br> Esgal: elküldtem a cuccot, nem? Ha nem, küldj egy film tárgyú blankot a mailemre, és küldöm!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36708 Írta: Anonymous
Dinchamion, hova lettel?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #36707 Írta: Anonymous
Laegolas,Dínchamion!Dínch-nek már küldtem e-mailt,hogy jól jönne vmi anyag,vázlat a történetről,stb.Én nem akarok senkit sürgetni,de már mindenki tudja rajtam kívül,mi lesz a sztori(körülbelül),plíz postázzatok már egypár kósza sort!Millió köszönet,örökhála,stb...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.627 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére