Csináljunk filmet!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36407 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Te jó ég, és Szauron maga Bin Laden???

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36405 Írta: Anonymous
És kinél kötötted? A Mordor- Aegon most fuccsolt be...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36403 Írta: Anonymous
Dae-elena:Van rá biztosításom!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36404 Írta: Anonymous
Miért, új gyűrűt is csinált legóból?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36402 Írta: Anonymous
:) Vigyázz, mert elintéz! Itt áll mellettem...és nála van a Gyűrű, most nyúlta le a nyakamban lógó láncról! :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36401 Írta: Anonymous
Majd hívjuk a nagydarab nagyfiút a szomszédból és ő majd eltiporja!:))) Hahahaha!!!:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36400 Írta: Anonymous
Hé, most már meg van, ki játssza a főgonoszt az Entulessében!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36399 Írta: Anonymous
Ha-ha-ha!!!! Nem öltek meg! Végetek! Már újraépítettem a Tornyot a hátsó udvarban legoból!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36398 Írta: Anonymous
Jól van, akkor mégse tudom, mi az. :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36397 Írta: Anonymous
Hi Alyr! A Valáknak hála mégis itt vagyok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36396 Írta: Anonymous
Ősök Városa<br> Az egy levelezős szerepjáték, a novelláimat ennek a világába írtam...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36395 Írta: Anonymous
Ja, és mi az az ŐV? Biztos, hogy tudom, csak nem esik le elsőre...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36394 Írta: Anonymous
Nekem nagyon tetszik, bár egy kicsit széteső a cselekmény. Az animáció viszont gyönyörű. Egyébként tényleg csak a Két torony közepéig van meg.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36393 Írta: Anonymous
Nem tudom!!!!<br> Én is írok könyvet (néhány novellámat már el is küldtem egy helyre) de abban semmi ilyesmi sincs... tehát nem ott..<br> Nos: szivárványkristály mint olyan az ŐV-ben is van, bár nem ilyen céllal... <br> Ezenkívül valami filmben láttam, hogy valami köveket össze kell gyűjteni (szép színesek voltak) és akkor legyőzik a gonoszt. Vagy rajzfilmben???<br> Jó rajzfilm? Én azt hallottam, bukás volt és csak a 2. rész közepéig van kész...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36392 Írta: Anonymous
Alyr Arkhon, csak annyit mondjál, hol hallottál már ilyenről, könyörgöm!!!! Ezt én írni akarom, nem filmet csinálni belőle!!:)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36390 Írta: Anonymous
:D DDDD<br> Na jó, nem kötözködöm tovább...<br> Írjátok tovább, (vagy írd tovább) és soxerencsét...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36391 Írta: Anonymous
Nem tudok róla, viszont egy nagyon jó rajzfilm készült belőle. Leegolas isssteni benne. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36389 Írta: Anonymous
Én szerettem a Dragonballt. (mint minden japcsi anime-ot általában.)<br> A Gyu-t Nem csinálták meg anime verzióban?<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36388 Írta: Anonymous
Én aztán pláne nem, világéletemben utáltam Songokut, meg a Dragonballt. Annyi közöm volt hozzá, hogy egyik osztálytársam csinált egyszer egy hajzselé reklámot: Songoku is ezt használja. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36387 Írta: Anonymous
Hmmm... öt sárkánygömb, amit 2000 részen át gyűjtöttek, meg ilyenek... szóval valahonnan ismerős a sztori... csak nem tom, honnan... :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36386 Írta: Anonymous
Miért, Songoku mit csinált a szivárvánnyal...?<br> Én csak egy hupikék törpikék részre emlékszem, ahol egy szivárványkő kellett, hogy elaltassák a sárkányt. De az nem hét darab volt, csak egy hétszínű kavics, amit Ügyifogyi talált. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36385 Írta: Anonymous
Szerintem a sztori nagyon ügyes és elmés. Ha szükség van egy szereplőre, akkor szóljatok...<br> Igaz kissé emlékezetet a történet két másik dologra, de nem vészesen.<br> Egyébkét eddig szuper.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36384 Írta: Anonymous
Dae-elena: <br> TV-ben?<br> Ahhoz több pénz kell, mint magához a filmhez!<br> Fiona: Akkor is ismerős. Lehet, hogy túl sok Songokut néztem?? :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36383 Írta: Anonymous
Teccik!!! Csak a sztorit kell jó ütősre kidolgozni még. Azt egyébként megkérdezhetem, mit akarunk vele csinálni? A saját örömünkre (Ilyenek voltunk,sej-haj. :) ), vagy tévében is le akarjuk adni?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36382 Írta: Anonymous
Aiya,<br> <br> Elkuldtem annak aki meg kerte.<br> Meg annyit tennek hozza ismetelten, hogy ezt nem en irtam hanem Dínchamion, vele egyeztessetek hogy mit hogy miert. Egyebkent meg akkor tudunk csak tenyleg egyeztetni ha osszejon a talalkozo. Meghozza minel hamarabb, mert megy az ido, aztan mar vege a nyarnak is.<br> <br> Laegolas

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36381 Írta: Anonymous
Ja, az előbbit én írtam, bocsánat.<br> Cím: piszkos_fred@rette.net :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36380 Írta: Anonymous
Laegolas, nekem is küldd el, légyszi!!<br> Aly Arkhon: azt tudom, hogy használták mások is a szivárványköveket, de a meséjüket is így írták meg? Ugyanez????<br> <br> Mert hogy világot megforgató varázsgyűrűkről is írtak már Tolkien előtt is, neki mégse rótta ezt fel senki, mert eredetien írta meg.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36379 Írta: Anonymous
Laego!Ez csúcs!<br> Alyr! Ma sajnos nem bizos,hogy ráérek dumálni, pedig yo lenneegypár dolgot tisztázni! Írjál! Ja, egyébként ki a producer?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36378 Írta: Anonymous
Laego:légyszi küldd el nekem iiis!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #36377 Írta: Anonymous
Laegolas: köszi, megkaptam az anyagot.Nekem legjobban a befejezés tetszik: mindenki meghal.<br> Dodie: ez is tetszik. És köszi, hogy elküldetd.Kérdezheek valamit:<br> a főhősnő milyen fajta? féltörp vagy valami más?<br>

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.572 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére