Képzőművészet

Több
18 éve 8 hónapja #288353 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Ma csináltam olyat, h egy kifújt tojást a feléig lebontottam és zselégyertyát öntöttem bele.Tök jól néz ki.

"Similis simili gaudet"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 9 hónapja #287453 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Ethuil írta: A gránátalmát körülölelő fehérséget, mivel elfogyott a fehér festékem, fogkrémmel teljesítettem ki. Ezért a kép most menta illatot áraszt :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :itscool:

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 9 hónapja #287448 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Enna Silme írta: Ethuil... Ezek tök jók! :D Olyan igazi, belevaló illusztrációk. Nagyon ott vannak szakmailag. :)

Pedig a gránátalmát körülölelő fehérséget, mivel elfogyott a fehér festékem, fogkrémmel teljesítettem ki. Ezért a kép most menta illatot áraszt :lol:

Több
18 éve 9 hónapja #287433 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Ethuil... Ezek tök jók! :D Olyan igazi, belevaló illusztrációk. Nagyon ott vannak szakmailag. :)

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
18 éve 9 hónapja #287427 Írta: Arzeen
versillusztrációim:

Imádlak mint az éj koromfekete ívét

Gránátalma (Nyolc vers - részlet)

egy alma:

egy alma

A sikátor végén, zöld tűzben, háttal álló nő illúziója egy üveg bor után*:

íme

nővéremnek ajándékozott fura, megnevezhetetlen virág:

itt

*kép címe :D
bocsika a gyenge minőségért :wink:

Több
18 éve 9 hónapja #287246 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Ismét egy kis digitart:

www.world3d.hu/galeria.php?kepid=3194

Több
18 éve 9 hónapja #286259 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sárkány, de nekem nagyon tecc (véletlenül találtam)

elfwood.lysator.liu.se/art/m/u/m ... 6.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/art/m/u/m ... t.jpg.html

ugyanitt van több is :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 10 hónapja #285584 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Kedves Kreatívosok!

Biztos hallottatok róla, hogy Tolkien Fogadó néven hamarosan elindul egy új programsorozatunk, mely a közösségi és a csoportfoglalkozásokra helyezi majd a hangsúlyt. Szeretnélek megkérni Titeket egy apró SZÍVességre ezzel kapcs.:
Nincsen logója még a rendezvénynek. Szükségünk lenne egy olyan logóra, amely:
- színes és ötletes, de egyszerű és könnyen megformálható.
- utal a programsorozat nevére (Tolkien Fogadó) és arra, hogy a közösségi jelleg lesz a középpontban.

Szeretnénk, ha minél több logó-tervet küldenétek nekünk most vasárnap éjfélig legkésőbb, a nyertes logó készítője egy jutalomban részesül! :wink:

Segítségeteket előre is köszönjük!

Több
18 éve 10 hónapja #285322 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Dún, a dán: ugyan a válasz sem feltétlenül vág a topik témájába :) de tessék: pl. a Lurdy ház egyik földszinti folyosóján van egy képregény - és miegymásbolt. Ott láttam sok posztert, volt pár térképes is, egyik fajta sima, másik meg ilyen dizájnosabb-fémesebb kivitelű. Hátha lesz még...

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
18 éve 10 hónapja #285302 Írta: Dún, a dán
Dún, a dán válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sziasztok,

ezen a fórumon még új vagyok, azon is rég voltam, amin aktív voltam, visszatérésem szervezés alatt ál... (Elnézést, kit is érdekel ez?? :) )

Remélem, jó helyen kopogtatok, hogy megkérdezzem, tudjátok-e, hogy hol lehet megvenni Középfölde térképét minél nagyobb méretben?
Nekem van egy 6 db-ból összeragaszgatott példányom, és szeretném bekeretezve kirakni a falamra, de ara gondoltam, megadnám a módját, és minőségit tennék ki.
Merchandising gyanánt biztos kiadták a térképet, poszterméretben mondjuk, vagy akkorában, amekkorát Faramirék néznek a Két Torony filmváltozatában...

Szóval, any idea?

Előre is köszi.

Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.

Több
18 éve 10 hónapja #284493 Írta: Gwendir
Gwendir válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Több
18 éve 10 hónapja #284439 Írta: Gwendir
És itt van még egy: Középfölde Első kor img.tar.hu/gwendir/img/19381512.jpg#3

Több
18 éve 10 hónapja #284176 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Gwendir írta: Köszi. Nem, ez kávéval van színezve csak a tenger van festékkel átfuttatva. De lentebb is van egy térképem ami csak vízfestékkel és tintával készült.

Kávéval? Azért ilyen élénkek a színei?! :D :D :oops:
BOOOCS!! *földalábújik, mertrosszviccvolt...* :oops:
Amúgy tényleg szép!!

Több
18 éve 10 hónapja #284104 Írta: Gwendir
Köszi. Nem, ez kávéval van színezve csak a tenger van festékkel átfuttatva. De lentebb is van egy térképem ami csak vízfestékkel és tintával készült.

Több
18 éve 10 hónapja #284064 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Gwendir írta: No készítettem egy újjat Beleriandról. Csak nem baj hogy nem írtam ki a helyneveket? img.tar.hu/gwendir/img/19275169.jpg#3 :D

elég csinos:) mivel csináltad? vízfesték?

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
18 éve 10 hónapja #284046 Írta: Gwendir
No készítettem egy újjat Beleriandról. Csak nem baj hogy nem írtam ki a helyneveket? img.tar.hu/gwendir/img/19275169.jpg#3 :D

Több
18 éve 10 hónapja #283874 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Noredhel (Voronwë) írta: Na, végre feltöltöttem ezt-azt a devartos galériámba...

noredhel.deviantart.com/gallery/

Látom, nagyon megfogott a halál témája. :D

Feanor halála tetszik a legjobban.

Itt-ott nem sikerült a térbeli ábrázolás, és az ó-egyiptomi ember-rajzokra emlékeztetnek a figuráid, de szerintem érdemes lenne többet foglalkoznod ezzel, mert kifejezőek a rajzaid.

Brisa

Több
18 éve 10 hónapja #283872 Írta: Gwendir
Ezt a térképet én készírettem. Eriadort ábrázolja (főleg). Milyen? img.tar.hu/gwendir/img/19218956.jpg#3

Több
18 éve 10 hónapja #283855 Írta: Allara
Allara válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Soulreaver írta: Szíves örömest ma chéri :D Kiváncsi vagyok, hogy sikerül e ?
Igaz, modell híján érdekes lesz, de majd meglátjuk mi sül ki belőle :D
Legalább egy kis kihívás :D
Amúgy, nem tudom, lehet, hogy az első szomorú :P Passz :D Anyukám mondta ezt a jelzőt rá :D De, tetszett és ezt használtam :P
Persze, rendesen átdolgozva és a gondoriak szemszögéből :D
Közben, majd holnap "pihenés" gyanánt megcsinálom ezt a kis szemet is :D

Kérlek, tegyél fel minden szemet, amit rajzoltál! Szerintem kifejezőek, amit eddig láttam:) "mon cher" :) :):)

Miért kék a hegy, ha zöld a falevél?

Több
18 éve 10 hónapja #283800 Írta: Belladonna
Belladonna válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Lyra!
Értem, hogy gondolod, de a kompozíciónak sem tesz jót. Képzeld el nélküle, szerintem úgy tökéletes lenne. Ahogy te rajzolsz, egy természetes méretű, heverő orsót ugyanúgy észrevenni. :)
Meg az hiányzik is onnan ebben a szituációban.
Belladonna

"és a Megye földje jó mély"

Több
18 éve 10 hónapja #283788 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Belladonna: köszi hogy belekötöttél, de tényleg :) az orsót stilizáltnak szátam, eredetileg nem is ilyen élesre, mert sztem nagyon fontos a történet szempontjából, hiszen azt átkozzák el, hozzá tartozik, legalább olyan fontos, mint a rózsák, vagy mit a herceg...ezért lett ilyen nagy:) meg hát mert így jött az ihlet:)) de ez persze csak az én szemszögem, mindenkinek más a lényeg a történetből:) köszi hogy elmondtad!

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
18 éve 10 hónapja #283731 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Na, végre feltöltöttem ezt-azt a devartos galériámba...

noredhel.deviantart.com/gallery/

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 10 hónapja #283487 Írta: Belladonna
Belladonna válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Nagyon szép, Lyra!
Azért egy picit belekötök, nem baj? Kibicnek semmi se drága... Nekem nem kéne az a nagy guzsaly (ha így hívják) ott középen. Olyan mint egy kopjafa, indokolatlan. Heverhetne ott mellette, ahogy a kezéből kiesett.
Amúgy nagyon szépen rajzolsz, hajat és drapériát is. Aranyosak és jól eltaláltak a pici alvó figurák is a háttérben.
Üdv!
Belladonna

"és a Megye földje jó mély"

Több
18 éve 10 hónapja #283486 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Lyra írta: Sziasztok!
hoztam egy képecskét, újra meseillusztráció :) de most színes :lol: ...vagyis inkább színezett :oops: "Hol volt, hol nem, álmomban..." :arrow: Csipkerózsika :)
img.photobucket.com/albums/v66/_ ... C06197.jpg
Léégyszi, írjatok valamit róla! köszi:)

Egy az egyben az... Nagyon jó

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 10 hónapja #283479 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Képzőművészet

hoztam egy képecskét, újra meseillusztráció :) de most színes :lol: ...vagyis inkább színezett :oops: "Hol volt, hol nem, álmomban..." :arrow: Csipkerózsika :)

Hmmm...
Határozottan jó... :itscool:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 10 hónapja #283474 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Húúúú, nagyon szép!! Jó sokat pepecselhettél vele! De meglett az eredménye!

Több
18 éve 10 hónapja #283470 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sziasztok!

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
18 éve 10 hónapja #283291 Írta: Elmoth
Elmoth válaszolt a következő témában: Képzőművészet
jó tanács a kreatívkodóknak: ha nincs lehetőségetek modellről rajzolni, vagy ilyesmi, akkor nézegessétek ezt a könyvet, nagyon hasznos: Barcsay: Művészeti anatómia
sokkal egyszerűbb úgy rajzolni, ha tudod, h. mit is rajzolsz. (honnan-hova fut egy izom, milyen alakú, stb.)
meghát sok szép rajz van benne. érdemes beszerezni.

Több
18 éve 11 hónapja #283055 Írta: Arzeen

Finwe írta: a bolond topikba má betettem de azér ide is

seldon.atw.hu/virag.jpg

Igen szép :)

Ha betudom, majd én is berakom amit én festettem :) nem nagy szám, de egyeseknek tetszik :wink:

Több
18 éve 11 hónapja #283052 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Képzőművészet
a bolond topikba má betettem de azér ide is

seldon.atw.hu/virag.jpg

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.760 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére