Tolkien Tábor 2025

Képzőművészet

Több
20 éve 7 hónapja #270668 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Soulreaver írta: Na jó napot minden jótét léleknek :D

Unatkoztam az egyik nap, szóval kicsit feltupíroztam drága Elrond barátunk képét :P
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... Elrond.jpg

Illetve egy gyors skicc... épp rossz kedvemben voltam :P :tongue:
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... sorrow.jpg

Közben kiváncsi vagyok, hogy hogyhogy ennyire nagy a pagnás... alkotókedv nincs, vagy csupán suli miatt nincs most senki a fórumon ?

Ezek fantasztikusan jók!!!!! :itscool:

Pangás meg valszeg a nyári krónikus nethiány miatt van (sokan suliból neteznek), de ez szerintem napokon belül elmúlik.
Illetve részemről krónikus ihlethiány is van, de már dolgozok az ügyön. :wink:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #270616 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Juj, az a második nagyon mérges... 8O De szép! ;) Én mogorva vénembereket rajzolgatok minden füzetembe... :P :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #270593 Írta: Soulreaver
Soulreaver válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Na jó napot minden jótét léleknek :D

Unatkoztam az egyik nap, szóval kicsit feltupíroztam drága Elrond barátunk képét :P
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... Elrond.jpg

Illetve egy gyors skicc... épp rossz kedvemben voltam :P :tongue:
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... sorrow.jpg

Közben kiváncsi vagyok, hogy hogyhogy ennyire nagy a pagnás... alkotókedv nincs, vagy csupán suli miatt nincs most senki a fórumon ?

Vidámság, szerelem, helye-hulya, happy end... mi kell még?
/Hádész a Herkules c. rajzfilmből :D /
:pippin4:

Több
20 éve 7 hónapja #269629 Írta: Allara
Allara válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Laart, én még láttam mindkét képet, gyönyörű a ruha, egészen különlegesen, rafináltan egyszerű:)

Aki viseli is gyönyörű:)

Miért kék a hegy, ha zöld a falevél?

Több
20 éve 7 hónapja #269590 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Laart, a hosszú link széthúzta a topikot, ezért kénytelen voltam belenyúlni a hozzászólásodba. Amúgy ez inkább iparművészet, mint képző. :wink: Később átpakolom oda a témát.

Az első kép sajna nekem sem működik, pedig nagyon kiváncsi lennék rá. Tényleg gyönyörű a 2. ruha.

Brisa

Több
20 éve 7 hónapja #269575 Írta: Silima
Az elsőt nekem sem nyitja meg. De a 2. gyönyörűségesenszép!!

Több
20 éve 7 hónapja #269574 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Hmm..... az első képet valahogy nem jeleníti meg. :?

De a második az fantasztikusan gyönyörű!!!! Gratulálok a párodhoz, meg a ruhához is, meg sok boldogságot, meg ilyenek! :wink:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
20 éve 7 hónapja #269533 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Laart!

Ez gyönyörű, a ruha is! :itscool:

És gratula! :cheers:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #269531 Írta: Laart
Laart válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Üdv!

Ígértem annak idején, hogy ha kész lesz a párom Eowyn white wool dress alapú menyasszonyi ruhácskája küldök róla képet.

Ígéret teljesítve, az alábbi 2 kép a következő 10 napban megtekinthető.

A ruha adaptálva lett az éghajlatunkhoz (nyári hőség), illeve az igényeink szerint még tovább egyszerűsítve lett. A felsőrész szabása és hímzése 100% eredeti alapú, bár a zsinórozás elmaradt...

Segítségtek köszönve, üdvözlettel:

Laart bátyó

ruha1

ruha2

Remélem a linkek működnek. Sajnos kevéssé felhasználóbarát a url hozzáadás. :oops:

Frissitettem a képeket! Laart bátyó

________
Brisa voltam

Több
20 éve 8 hónapja #268385 Írta: Soulreaver
Köszi Brisa, majd elnézek oda is :D
AMúgy csak azért pakoltam ide fel őket, mert kiváncsi vagyok a véleményekre... Amúgy nem sokat fényképeztem eddig. Ez is a suliban volt egy feladat, de szerintem egész szépen megoldottam :D Tudom, hogy tele van hibákkal, meg ilyenek, de laikusok előnyben ;) Elvégre el kell kezdeni valahol. Ami a fényeket illeti... nos, tele volt a tér lámpákkal, ahol csináltam, így egy kicsit komplikált jó képet csinálni, főleg digitális kamerával. Mindenesetre, ha valaki meg akarja nézni mindegyik képet, amit a térről csináltam (sok hasonló beállítás... néhány nagyon rossz, de azért minden munkát feltettem :D ), az látogasson el a photobucketre, ott meg pötyögje be a keresőbe, hogy tanathiel és kidobja az oldalat.
További jó szórakozást!

Több
20 éve 8 hónapja #268204 Írta: Brisa
Mindenki, aki szeret fényképezni, annak ajánlom figyelmébe a Fotozz.hu -t. Ha az ember rendszeresen jár oda, nézegeti a képeket, olvasgatja a kritikákat, akkor előbb-utóbb képes lesz arra, hogy a saját képein is meglássa a hibákat, ill. hogy igazán jó képeket készítsen.

Soul, a képek hangulata nagyon jó, de tele vannak hibákkal. Pl. a lámpák fényei beégtek, a szökőkút vízsugarának a teteje lemaradt, itt-ott nem épp a legjobb a beállítás és így tovább. De van szemed a jó témákra, úgyhogy érdemes lenne tanulnod egy kicsit. :wink:

Brisa

Több
20 éve 8 hónapja #268178 Írta: Soulreaver
Köszi Brisa, hálám üldözni fog, meg miegyéb :D :P

Nomármost... pihenő időmben néha fotózok is és felpakolok néhányat, kiváncsi vagyok a véleményekre (pozitív, negaatív egyaránt jöhet :D )

i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/46.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/43.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/41.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/39.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/37.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/30.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/28.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/23.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/17.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/14.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/10.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ess/11.jpg
i21.photobucket.com/albums/b298/ ... ness/2.jpg

Több
20 éve 8 hónapja #268140 Írta: Brisa
Soul, ajánlom figyelmedbe ezt a topikot: Kreatív Művészeti Csoport . Különösen az első néhány hozzászólást, azaz a 3. oldalt. :wink:

Brisa

Több
20 éve 8 hónapja #268133 Írta: Soulreaver
Szia Brisa !

Amúgy nem tudom, hogy hogyan és mint lehet jelentkezni a kreatív körbe, de ha lehet szeretném ezt megtenni :D

Ha valaki elmagyarázná, hogy pontosan, mi merre és hány méter, azt megköszönném :D
Régen voltam fenn itt és.... hadd ne mondjam, hogy mennyire kiestem a körforgásból
Épp a pályázatra rajzolom Szaurónt :D
Szóval el vagyok havazva :D

Több
20 éve 8 hónapja #267917 Írta: Brisa
FELHÍVÁS

Ezúttal hívjuk fel a tisztelt publikum figyelmét arra, hogy megváltozott a TolkienHU (bal oldali) menürendszere. A változás a Fan Fictiont (ami hamarosan a Kreatív Szekció nevet fogja megkapni) is érinti. Íme az új rendszer:

Kreatív szekció (a jelenlegi Fan fiction átnevezve) (Ez a főkategória!)

Brisa

Több
20 éve 8 hónapja #267880 Írta: Brisa
Nem kell külön feladni. Jöhetnek egyben is.

Brisa

Több
20 éve 8 hónapja #267868 Írta: Elvina
Elvina válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Finwe: Szerintem óriásiak a képeid! Nagyon tetszenek!! :)

Lenne egy elég bugyuta kérdésem. A Sauron pályázatra a képeket külön-külön kell feladni? (ha mondjuk hárommal pályázok) :oops: :)

Több
20 éve 8 hónapja #266687 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Egy kódexlap a szilmarilokból (az első oldal, a szöveget kicsit elrontottam, de még nem sokat foglalkoztam kalligráfiával, és már nem volt kedvem újra csinálni az egészet)

img.tar.hu/giskard25/img/14312402.jpg#3

Egy Tolkien illusztráció (olaj) Széltető lenne elvileg, az a hely ahol megbújtak és megpihentek Frodóék. Figurákat egyelőre nem raktam az nehéz lett volna még.
Nem tudom mennyire Tolkienes a színvilág és hogy mennyire illik a könyv adott részének hangulatához. Szerintetek?
Egyébként nem lett annyira jó de talán ujjgyakorlatnak megteszi.

img.tar.hu/giskard25/img/14312376.jpg#3

egy s más még
img.tar.hu/giskard25/img/14312375.jpg#3
img.tar.hu/giskard25/img/14312374.jpg#3
img.tar.hu/giskard25/img/14312377.jpg#3

Több
20 éve 9 hónapja #265892 Írta: Andoron
Andoron válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Kincső :)

Akkor itt is szólok, hogy képeket is tudok adni elvileg :)

"Hiszek benned
Benned itt bent
Magamban"

Andoron honlapja

Több
20 éve 9 hónapja #264176 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Figyelem!

Kérek mindenkit, akinél bármiféle MTT-s jelmez van az küldjön egy e-mailt a következő címre: ery@tolkien.hu

Kérem, hogy az e-mailben írja le pontosan, melyik jelmez található nála.

Előre is köszönöm.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 9 hónapja #263627 Írta: Silima
Lilah, nagyon szépek! :bounce:

Megint idetolom a képem pár izével:
Egy fél valaki
Faramirnak volt szánva, csak aztán félresikerült...
Lógok a szeren... 8O :twisted:

Több
20 éve 9 hónapja #262589 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Közérdekű közlemény

Talán már olvastatok róla, hogy a tolkien.hu őszig tartalom-feltöltés-en kell átessék. :idea: Mivel én lettem a Kreatív szekció / Fan Fiction rovatvezetője, keresek lelkes embereket/tüncöket/egyebeket, akik az egyes témák, csoportok ad1. bemutatását, ad2. híreinek figyelését, ad3. képgyűjtést, ilyesmit vállalnak.
Júni 28 - júli 7. között sajna nem leszek Pesten, de ez idő alatt kidolgozok egy részletes koncepciót, de addig is minden öltetet, segítség-ajánlatot várok!!! :wink: (priv, mail - akár kincso@tolkien.hu is :P )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 9 hónapja #262584 Írta: Elvina
Lilah: Gratula!!! Nagyon jók a képek. Az én kedvencem a madaras, a kínais, illetve az első GYU-s illusztráció!! Nagyon eltaláltak és ötletesek!! :)

Több
20 éve 9 hónapja #262569 Írta: Lilah
Lilah válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Hello!

Most,h van végre tárhelyem, sikerült feltenni még képeket, íme:

i7.photobucket.com/albums/y276/m ... LEEPI1.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... UEEN_1.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... /SKULL.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... OINTI1.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... ADARAK.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... HINES1.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... ARK_C1.jpg

Ez a GYUhoz lehetséges illusztráció a középkori kódexek stílusában:
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... /ILL_1.jpg
i7.photobucket.com/albums/y276/m ... /ILL_2.jpg

Remélem tetszenek

Onering: köszönöm és gratula a fotókhoz... nagyon szépek...nekem a szivárváynos tetszett a legjobban

Elen sila lúmenn omentilmo!

Több
20 éve 9 hónapja #262499 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sziasztok:)

Én is nagyon rég jártam már erre sajnos, és örömmel nézem megint a munkákat :P

Lilah: nagyon tetszik a két koponya rajzod:) szeretem a koponyákat, főleg a sötét háttérrel készült keltette fel a figyelmemet, misztikus hatása van kicsit :D

Elvina: Az illusztráció rajzolás a véredben van, grat! Egyszerűség és kreatívság + tehetség :wink:

Silima: tök jó az a figura, a fejét nagyon szépen kidolgoztad! :D A teste valóban széles a többi testrészéhez viszonyítva, de ezt sztem könnyedén meg tudod oldani még egy kis tónussal a jobb oldalon :wink: szerintem:)

És milyen jó fényképeket látok itt :P
Ringbearer le a kalappal! Ámulatbaejtőek valóban a vihar előtti képek! :eek2:

Ha nem bánjátok, én is próbálkoztam néha a fényképezővel, ha vmi érdekes dolgon megakadt a szemem:

egy szép nagy szivárvány
még egyszer
pókháló a napfényben
pókháló2
pókháló3
pókháló, ahogy még nem láttuk:)

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
20 éve 9 hónapja #262344 Írta: Allara
Lilah\n

sziasztok!

photobucket.com/albums/y276/m_ibci/Rajzok/

Lilah, tetszenek a képek, néhányat "hazavittem" :oops: A szamotrakéi Niké.... szívesen látnám eredetiben!

Több
20 éve 9 hónapja #262325 Írta: Lilah
Lilah válaszolt a következő témában: Képzőművészet
sziasztok!

Mostanában nagyon elmaradoztam.. röstellem is a dolgot. de szertném, helyrehozni néhány rajzzal és akvarellel:

photobucket.com/albums/y276/m_ibci/Rajzok/

ebben a könyvtárban találjátok őket. az utolsó portré csak egy vázlat,ha lesz majd időm végre megcsinálom normálisan.

És nagyon jók a rajzaitok... öröm rájuk nézni :)

Elen sila lúmenn omentilmo!

Több
20 éve 10 hónapja #261105 Írta: Allara

Ringbearer írta:

Elvina írta: Ringbearer: Csodásak a képek! Nekem is legjobban a viharosak tetszenek! ÉN miért nem "csípek" el sosem ilyen fényeket? :?

Ez nekem is mázli volt. Azonban ha mindig ott van a fényképező géped,
nem lehet gond azzal, hogy éppen nincs nálad. :wink:

Szuper! Azt hiszem, a scannelés ártott némelyiknek.... de alapjában véve, nagyon jók, jó szemed van!

Több
20 éve 10 hónapja #261079 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Elvina írta: Ringbearer: Csodásak a képek! Nekem is legjobban a viharosak tetszenek! ÉN miért nem "csípek" el sosem ilyen fényeket? :?

Ez nekem is mázli volt. Azonban ha mindig ott van a fényképező géped,
nem lehet gond azzal, hogy éppen nincs nálad. :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 10 hónapja #260982 Írta: Elvina
Ringbearer: Csodásak a képek! Nekem is legjobban a viharosak tetszenek! ÉN miért nem "csípek" el sosem ilyen fényeket? :?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.838 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére