- Köszönetek: 0
Képzőművészet
- Silima
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Elvina írta: A három vadász
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...Haromvadaszsmall.jpg
[size=9:20syqcp8]((gondoltam, ha már úgyis annyi van, akkor csinálok egy "sorozatot"))[/size]
Ez nagyon jó, neked nagyon mennek ezek a "könyvillusztrációk"! Csak így tovább! Nekem főleg Gimli tetszik. Mármint... érted.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Timona
- Nem elérhető
Hát ez hűdejóElvina írta: img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...Haromvadaszsmall.jpg
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Elvina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Aldaron: Ez csúcs! Én nem tudok számítógéppel rajzolni. Ahhoz nincs elég türelmem...
Én is beszkenneltem egy új rajzot, még mindig olyan "könyvillusztrációs" formájút.
A három vadász
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...Haromvadaszsmall.jpg
[size=9:137oe772]((gondoltam, ha már úgyis annyi van, akkor csinálok egy "sorozatot"))[/size]
- Soulreaver
- Nem elérhető
Azt leszámítva, hogy a füleit egy mezei nyúl is megirigyelhetné
Ehh Igaz, de ha hű akartam maradni az eredetihez (mármint a faj ottani változatához) akkor ekkora fülekkel kell rendelkeznie. Egyébként nem is mezei nyúl irigyelné meg szerintem, hanem egy szamár :tongue:
Alarra írta:
Soul, nem tudom, ez-e eddigi legszebb alkotásod, minden esetre gyönyörű........ valószerűtlen, és varázslatos. Túlmutat a szépségen, én ezt látom. Ragyog!
Köszi szépen Alarra, ez jól esett Egyfajta belső kép, ha lehet így fogalmazni, akkor "nőideál". Igaz, aki ismer, az tudja, hogy nem egészen úgy értem a szót, ahogy oda le van írva Inkább úgy, hogy egy eszményített kép a nőkről, hogy milyenek is valójában... a lelkükben.
Silima írta:
A szeme kiütött. Gyönyörű!! Kicsit fura, hogy ilyen hosszú a füle, dehát ez csak az én bajom. És a szeme akkor is fantasztikus!
Ami azt illeti, szerintem azzal foglalkoztam a legtöbbet Többször rajzoltam át, mint bármelyik más részt a rajzon
Vidámság, szerelem, helye-hulya, happy end... mi kell még?
/Hádész a Herkules c. rajzfilmből /
:pippin4:
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Allara írta:
Soulreaver írta: Nnnnna
Sikerült beszkennelnem a rajzot + felrakni és egyéb hasonlók
Szerintem ez lett eddigi legszebb alkotásom, már ami a portrékat illeti
De több szónak is egy a vége, itt a kép és a véleményeket szívesen várom :bandit: :biggrin2:
www.tolkien.hu/image.php?imgid=227
Soul, nem tudom, ez-e eddigi legszebb alkotásod, minden esetre gyönyörű........ valószerűtlen, és varázslatos. Túlmutat a szépségen, én ezt látom. Ragyog!
Azt leszámítva, hogy a füleit egy mezei nyúl is megirigyelhetné
Our knees do not bend easily
- Allara
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Soulreaver írta: Nnnnna
De több szónak is egy a vége, itt a kép és a véleményeket szívesen várom :bandit: :biggrin2:
Miért kék a hegy, ha zöld a falevél?
- Silima
- Nem elérhető
Kezdem ABC sorrendben
Szóval, Aldaron, nagyon szépet alkottál. Igazán "tüzes", és ez dícséret volt. /me a számítógéppel csak a pötyögésig jutott el, szóval ezt még csak megközelíteni sem tudom. De elismerésem! :itscool:
Soulreaver:
A szeme kiütött. Gyönyörű!! Kicsit fura, hogy ilyen hosszú a füle, dehát ez csak az én bajom. És a szeme akkor is fantasztikus! :itscool:
- Soulreaver
- Nem elérhető
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Hát úgy gondolom ide betehetem a legújabb (számitógépes-grafika)alkotásomat. Kérlek írjátok meg, hogy hopgy tetszik, és hogy mi nem jó benne, stb. (Szóval, na egészséges kritikát kérek!!! ) Köszi!
Tüz
- Finwe
- Nem elérhető
Ami a helyszínt illeti beülhetünk akár egy teázóba is. Mondjuk TEAPALOTA A POTALÁHOZ nevű teázó, ahol voltunk a multkor is, egész jó hely. De talán az se lenne rossz ha arra a helyre mennénk ahol az elkövetkezendőkbe akár a kreatív talikat is tarthatnánk és ahol már képzős talit tartottunk is. Erre a helyre nodlee a bejáratos ő találta nekünk, szal még meg kell kérdeznem hogy tudunk e oda menni az adott időpontban.
- Finwe
- Nem elérhető
Végülis úgy döntöttünk hogy nagy kreatív csoportot hozunk létre, mert a többség ezt támogatja. Szal kérem mégegyszer, hogy akit érdekel a dolog az küldje el nekem a következőket:
-Polgári név
-Nick név
-Hol lakik (város elég)
-Milyen munkában venne részt szívesen
-Mennyire tudna talikon részt venni
- Allara
- Nem elérhető
Soulreaver írta: Sajnálatos rossz hír:
A rajzot max. a pénteki napon tudom beszkennelni ill. felrakni,
Sebaj... 2 nap, azt meg kibírom
Addigis üdv!
2 nap : : : inkább, mint sohase
- Soulreaver
- Nem elérhető
A rajzot max. a pénteki napon tudom beszkennelni ill. felrakni, mivel ami itthon van, az nem épp A/3-as így csak a városban tudnám beszkennelni... avagy éljen március 15.-e.
Sebaj... 2 nap, azt meg kibírom
Addigis üdv!
- Silima
- Nem elérhető
Erda: ezek nagyon szépek, főleg a csuklyás tetszik nagyon. :itscool: De a tündérke is aranyos!
És megint modnom: köszönöm, de ne dícsérjetek engem ennyire, mert EGYÁLTALÁN nem érdemlem meg!!
Ja, kb egy hete alkottam... /me... 8O
- Soulreaver
- Nem elérhető
Ha minden igaz, akkor ma, de legkésőbb holnap már fel is tudom ide rakni a rajzomat
Alarra írta:
Ez meg az én gondolatom:
Egy régebbi elf lányka nekem nagyon tetszik....... az arcán derű, szemében bölcsesség, kezében a varázslat.......... szóval, várom az újat:)
Köszi előre is és üdv a kis csapatban Amúgy mindenki nevében is, mármint remélem :bandit:
- Dameron
- Nem elérhető
Erda niire (Area) írta:
Dameron: hát, ez borzalom! Ilyen ronda rajzot még életemben nem láttam! Na, szóval nagyon szép, és hol tanultál rajzolni? Mert ne mond nekem, hogy nem tanultál sehol, mert elfutok, hogy vissza sem jövök!
Utoljára az általános iskolai tanáromtól tanultam rajzolni. De az már rég volt... (Most már bánom, hogy azóta nagyon keveset foglalkoztam a rajztehetségemmel...)
Örülök, hogy beraktad a rajzaidat. Nézegettem az albumodat. Nagyon jók az ötleteid, legyen az rajz vagy fotó. És igen, még többet!
Onering: a szénrajzaid nagyon tetszenek, igazán profi grafikus munkák. *kalapmegemel* (A mangáért nem vagyok oda, de az az én bajom...) Ja és várom a további rajzaidat. Jöhet az akt is.
Léofwine: A te rajzaid is nagyon jók. Főleg a "lau" tetszett. Tetszik, ahogyan az árnyalatokat megcsináltad. Kíváncsi lennék még egyéb rajzaidra.
Ja és csatlakozom Erdához Silimával kapcsolatban. Adjon már neki valaki önbizalmat. Nem akarja elhinni, hogy tud, mondom TUD rajzolni. Még ilyet... Az önkritika önmagában nem baj, az kell is. Nyilván fejlődni kell még, mindnyájunknak kell. Különben is egy művész egész életén át fejlődik.
Vagy nincs igazam?
Rajzot most nem hoztam, mert depi vagyok... És lusta is.
-Dameron-
- Léofwine
- Nem elérhető
Erda niire (Area) írta: rávettem magam a szkennelésre...
tündérke
a csuklya alatt
[size=9:1050b3pi](az oldalon egyébként megtekinthetőek a fotóim (nagyrésze))[/size]
A tündérkés nagyon tecc, jó lett. Találó. Ez nem tündés kifejezetten, el tudom képzelni, hogy ez a kis vakarcs kiugrik eléd egy erőben a bokorból, és mindenféle gonosz csínyt követ el ellened.. én picinek tudom elképzelni!!! Nagyszerű, nagyon tetszik. Amúgy a csuklyás is jó, kicsit darkos.. így tovább, mégtöbbet!!!
"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
tündérke
a csuklya alatt
[size=9:3mabik2j](az oldalon egyébként megtekinthetőek a fotóim (nagyrésze))[/size]
'Is there anybody out there?'
- Onering
- Nem elérhető
"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)
- Silima
- Nem elérhető
Léofwine írta: Szevasztok, nagyon rég jártam itt legutóbb.... Hoztam két rajzot...
img.photobucket.com/albums/v234/ ... fallen.jpg
img.photobucket.com/albums/v234/ ... ok/lau.jpg
Ezek nagyon szépek!! Főleg a második tetszik, az a ló, vagy sárkány, vagy fele-fele. Ijesztő, de nagyon jó! :itscool:
- bea/mag
- Nem elérhető
Léofwine írta: Szevasztok, nagyon rég jártam itt legutóbb.... Hoztam két rajzot...
nemsemmik...
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Léofwine
- Nem elérhető
"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"
- Silima
- Nem elérhető
Dodiee írta:
Onering írta: Tudom, ki is javítottam, de mindig megkettőzi 8O
a nyíl miatt van. vagy rókaszáj vagy hogy a toszba hívják.. az a kis izé, na. amit a smile-ban használtál.
Én nem raktam bele kacsacsőrt, mégis kétszermondtam kétszermondtam... Hiába szerkesztgetem
Onering, tényleg ügyes vagy, főleg, hogy szénnel csináltad!!
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Onering írta: Tudom, ki is javítottam, de mindig megkettőzi 8O
a nyíl miatt van. vagy rókaszáj vagy hogy a toszba hívják.. az a kis izé, na. amit a smile-ban használtál.
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Onering
- Nem elérhető
Erda niire írta: Onering : kétszer raktad be a hozzászólást. Na de jöjjön a kritika. A csendéletek ugye szénnel vannak? Mert nagyon jók. Én kb. két évet foglakoztam szénnel, de nem lett egy se ilyen jó. Elismerésem. A csontváz igen szép lett, de az a drapéria vagy mi a tosz benne a legjobb. A másik képen azon az üvegizén szerintem kicsit fura az a radirozós fénycsík. Odavonzza a szemet. Kicsit halványítani kéne. (Szerintem ) Egyébként nagyon perciz, és nagyon ügyesen bántsz a szénnel!
Tudom, ki is javítottam, de mindig megkettőzi 8O --> kijavítottam, thx!!!
Köszönöm a véleményed, nah, például erre nem is gondoltam ->igen szén
Silima: köszönöm oké, majd még rakok föl akkor, (ha nem baj ) aktot is rakhatok? vagy az cenzúrás?
(Babits)
- Silima
- Nem elérhető
Onering írta: Okés, hát akkor rakok be én is, de aztán kérem a kritikákat, és télleg szeretnék tanácsokat is
Sajnos nincs túl sok Lotr témájú rajzom (nem is tom, mér nem rajzoltam , na majd ), inkább csak tanulmányrajzok...
ez már elég régi csendélet
ez kicsit újabb hujuj, a váza nagyon béna lett
csontváz
van két hobbitos:(manga)
Pippin
Frodó és Samu a Rotkban
Támadjatok bátran!
Mindent kétszer mond, kétszer mond?
Sztem nagyon szépek a rajzaid!! Főleg nekem az "elég régi csendélet" tetszik nagyon Mangát én sose tudtam, úgyhogy azt némán csodálom
Van még rajzod?
*Brisa voltam*
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Onering
- Nem elérhető
Silima írta: Igen, tudom, köszi Szegény olyan lett, mintha a tarkójából lefűrészeltek volna egy darabkát...
Ne dícsérjetek engem ennyire, mert nem érdemlem meg!! Sajnos
Onering, kíváncsi vagyok a rajzaidra!
na, azért nem kell túlzásokba esni!!! Nagyon jól rajzolsz!
Okés, hát akkor rakok be én is, de aztán kérem a kritikákat, és télleg szeretnék tanácsokat is
Sajnos nincs túl sok Lotr témájú rajzom (nem is tom, mér nem rajzoltam , na majd ), inkább csak tanulmányrajzok...
ez már elég régi csendélet
ez kicsit újabb hujuj, a váza nagyon béna lett
csontváz
van két hobbitos:(manga)
Pippin
Frodó és Samu a Rotkban
Támadjatok bátran!
(Babits)
- Silima
- Nem elérhető
Onering írta: ha nem haragszol, és nem mondok hülyeséget, nekem az tűnt föl, hogy a feje/koponyája kicsi, mármint a hátsó része. Arra sztem figyelj fejrajzolásnál, h az ember koponyája hátul még egész nagy ...amúgy én ezt mindig elrontomX_x de remélem, h nem mondtam hülyeséget
Igen, tudom, köszi Szegény olyan lett, mintha a tarkójából lefűrészeltek volna egy darabkát...
Ne dícsérjetek engem ennyire, mert nem érdemlem meg!! Sajnos
Onering, kíváncsi vagyok a rajzaidra! :itscool:
- Allara
- Nem elérhető
Nekem is készül egy rajzom és félig be is van fejezve már... csupán a befejezés és a beszkennelés maradt hátra Egy elf lányka portréjáról van szó Igaz, hogy nem egészen tolkien világ-beli, de hát ez van
Ez meg az én gondolatom:
Egy régebbi elf lányka nekem nagyon tetszik....... az arcán derű, szemében bölcsesség, kezében a varázslat.......... szóval, várom az újat:)
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.