Képzőművészet

Több
19 éve 10 hónapja #240632 Írta: Elvina
Elvina válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Dodiee írta:

Gil-Celeb írta:

Elvina írta: Ja, és én is kérek szépen kritikát a következőkre:

Úton: Frodo és Samu
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...0Rings/ton_small.jpg

Szerintem simán elmenne a Babóba/Hobbitba illusztrációnak!!!!

Azt leszámítva, hogy abban sem Samu, sem Frodó, sem pedig a Végzet Hegye nem szerepel:DDD De a Gyűrűk urába tényleg simán elmehetne.

HEHE! Köszönöm szépen mindkenkinek a dícséretet!!! *nagyonhappyemotikon*

[size=9:inzngmp1](((Ha jól megnézitek, még a SZEM isz rajta van a képen, tornyockával együtt ám...:-p)))[/size]

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #240623 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Gil-Celeb írta:

Szerintem simán elmenne a Babóba/Hobbitba illusztrációnak!!!!

Azt leszámítva, hogy abban sem Samu, sem Frodó, sem pedig a Végzet Hegye nem szerepel:DDD De a Gyűrűk urába tényleg simán elmehetne.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #240575 Írta: Gil-Celeb
Gil-Celeb válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Szerintem simán elmenne a Babóba/Hobbitba illusztrációnak!!!!Nagyon ügyi vagy!!!

Nem tudja valaki,hogy hol találok olyan honlapot amin grafitrajzok vannak?????Lehetőleg jó sok :wink:

"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"

Több
19 éve 10 hónapja #240456 Írta: Elvina

Eldamyn (Roccoriel/Nessa) írta: Én az ex-gépészmérnök nagyapámtól nyúltam le a tushegyeit, de emezt többnyire inkább írásra használom. Rajzolni még csak egyszer próbáltam vele. Nem annyira az én technikám. Jobbszeretem a grafitot, azt lehet radírozni. ;) De azért a nádtollat szívesen kipróbálnám.

Nekem is Frodo és Samu tecc jobban, de a tünc is tök jó. Nem akarod "színesíteni"?

Majd meggondolom... :wink:

Több
19 éve 10 hónapja #240294 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Én az ex-gépészmérnök nagyapámtól nyúltam le a tushegyeit, de emezt többnyire inkább írásra használom. Rajzolni még csak egyszer próbáltam vele. Nem annyira az én technikám. Jobbszeretem a grafitot, azt lehet radírozni. ;) De azért a nádtollat szívesen kipróbálnám.

Nekem is Frodo és Samu tecc jobban, de a tünc is tök jó. Nem akarod "színesíteni"?

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
19 éve 10 hónapja #240235 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Elvina: Frodó és Samu igen Aragorn! 8) A hegy a háttérben szuperül meg van csinálva. Mind akét kép iegn igényes, és ez nagyot dob rajtuk. Bár nekem is lenne türelmem ilyenekhez... :?

'Is there anybody out there?'

Több
19 éve 10 hónapja #240092 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Képzőművészet
A nádtoll nekem mindig a) széttörik, ha túl vékony és "igényes" lesz a hegye :D (vagyis akar lenni... :? )
b) túl vastag lesz és randán fog, ha nem akarom, hogy vékony legyen a hegye :D
Viszont egy acél tollhegy (igazi toll... mártogatós toll, nem tom, hogy híjják...) vérlázítóan sokba kerül!!! :evil: Gyalázat... egy darab vasért képesek elkérni több100 Ftot!! :x :evil:
OFF, de egy rokonomnak pávái vannak, és adott nekem egy páva farktollat (potom 80 centi hosszú :D ) és tűztem bele sima golyóstoll-belet, és igazán jó vele írni! Csak fura, hogy még a fejem fölött 20 centivel is mozog, ahogy írok... :lol:

Több
19 éve 10 hónapja #240062 Írta: Elvina

Nimrocco mirimafea írta: Voltam a festőművész ismerősünknél és adott nádat,h faragjam ki,szal csináltam nádtollat vagy mit :)
Nagyon rulz,tusba kell mártogatni és úgy lehet vele rajzolni.

Huh, az úgy húzós...Én egyenlőre tustollal (mármint nem lúdtoll, hanem írótoll) próbálkozom. Aztán jön az emeltszíntű "tus-olás"! :-)

Több
19 éve 10 hónapja #240030 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Voltam a festőművész ismerősünknél és adott nádat,h faragjam ki,szal csináltam nádtollat vagy mit :)
Nagyon rulz,tusba kell mártogatni és úgy lehet vele rajzolni.

"Similis simili gaudet"

Több
19 éve 10 hónapja #240004 Írta: Silima

Tünci íjász
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom.../Tundeijaszsmall.jpg

:) Kicsit tojás lett az az ovális... :roll:

Nekem a Frodó és Samus nagyon tetszik! :D Igazán hobbitkásak lettek. Olyan kis aranyosak :)
Az íjász is jó. Komolyan! (Az, hogy kicsit tojásforma lett, az nem zavaró, számomra legalábbis... ;) )

Elvina: köszi a dícséretet... :oops:

Több
19 éve 10 hónapja - 19 éve 10 hónapja #240003 Írta: Elvina
Ja, és én is kérek szépen kritikát a következőkre:

Tünci íjász
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom.../Tundeijaszsmall.jpg

:) Kicsit tojás lett az az ovális... :roll:

u.i. Silima: Nagyon tetszik a galériád, főleg a póni és a daru, de Théoden sem "ócska"!! :D

Több
19 éve 10 hónapja #240002 Írta: Silima

Elvina írta:

Silima írta: Tegnap este-ma reggel követtem el:
photobucket.com/albums/v338/Sili ... ction=view ¤t=frodo2.jpg
Kritizálni kéretik!! ;) 8O

Nekem tecc! Csak az a fura rajta, hogy a jobb (neki a bal) szeme kicsit közelebb van az orrához, mint kellene!
De egyébként :itscool: !!

Hm.... Most, hogy mondod... télleg... Köszi! Majd megkísérlem kijavítgatni... :?

Több
19 éve 10 hónapja #240001 Írta: Elvina

Silima írta: Tegnap este-ma reggel követtem el:
photobucket.com/albums/v338/Sili ... ction=view ¤t=frodo2.jpg

Nekem tecc! Csak az a fura rajta, hogy a jobb (neki a bal) szeme kicsit közelebb van az orrához, mint kellene!
De egyébként :itscool: !!

Több
19 éve 10 hónapja #239993 Írta: Silima
Tegnap este-ma reggel követtem el:
photobucket.com/albums/v338/Sili ... frodo2.jpg

Több
19 éve 10 hónapja #239970 Írta: Elvina

Gilgolwen Nimrandir írta:
tényleg nem rossz :D :D:D izé "képzőművészet" :D :D
[size=9:27l8nmhc](ez véletlenül sem személyed ellen irányul)[/size]

:D :D Tudom, tudom... :P

Több
19 éve 10 hónapja #239944 Írta: Silima
Narmo:
Nekem még mindig tetszik ;) Főleg a fűzfa ;) :D

Sesy:
Számítógéppel és soha nem bírtam semmit alkotni...
Most meg bedöglött a scanner, pedig egy Frodós képemet akartam beszkennelni... :x ENNYIRE azért nem lett szörnyű, hogy már a szkenner is az utolsókat hörgi!! 8O :( [size=9:oywveq86]ugye?? 8O[/size]

Több
19 éve 10 hónapja #239832 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Képzőművészet

nodlee írta: Sesy: ezt mivel csináltad? nekem nagyon tetszik

a színezést photoshoppal :D

örülök h tecc :roll:

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
19 éve 10 hónapja #239804 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Aiya!
Picit homályos, de remélem még elmegy..

pg.photos.yahoo.com/ph/narmocska ... pg&.src=ph

Több
19 éve 10 hónapja #239786 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Sesy írta: izé... van egy nem túl profi, de GyU témájú rajzom, gondoltam, berakom ide is (remélhetőleg nem kövez meg senki :? )

www.geocities.com/sesyallerdyce/gyuarwen.JPG

be nice 8O :D

Ez nagyon jóóóóóó!!!! :D komolyan! :D

Elvina írta: Nézzétek csak:

ARAGORN sims...hehe
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...ings/aragornsims.jpg

Az orra lehetne egy kissé hegyesebb a haja meg csapzottabb, de azért szerintem egész jól összejött, nem? :roll:

tényleg nem rossz :D :D:D izé "képzőművészet" :D :D
[size=9:33cqak2h](ez véletlenül sem személyed ellen irányul)[/size]

Több
19 éve 10 hónapja #239755 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Sesy írta: izé... van egy nem túl profi, de GyU témájú rajzom, gondoltam, berakom ide is (remélhetőleg nem kövez meg senki :? )

Sesy ez marhajó lett....Koolyan, nagyon kreatív, és igényes a maga nemében! Nagyon teccik! :up: :mrgreen: :itscool:

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
19 éve 10 hónapja #239745 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Képzőművészet

Dodiee írta: szvsz valamilyen számítógépes rajzprogival, de csak a levelek miatt gondolom:)

igen, én is gondoltam, h szgépes, csak kíváncsi vagyok, hogy milyen progi. (:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
19 éve 10 hónapja #239729 Írta: Dodiee

nodlee írta: Sesy: ezt mivel csináltad? nekem nagyon tetszik

szvsz valamilyen számítógépes rajzprogival, de csak a levelek miatt gondolom:)

Több
19 éve 10 hónapja #239674 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Képzőművészet
Sesy: ezt mivel csináltad? nekem nagyon tetszik

Ugye mindenki tudja, hogy február 12én képzős tali lesz?

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
19 éve 10 hónapja #239566 Írta: Silima
Sesy: nekem is tetszik, bár először meglepődtem... A színei viszont nagyon jók lettek!! :itscool:
Elvina : 8O Jó! :D Aranyos. :)

[size=9:3v3m9b4x]A vesszőparipám: mi van a talival? :roll: :oops: :) [/size]

Több
19 éve 10 hónapja #239561 Írta: Sesy

Dodiee írta: sztem nagyon jó, nekem nagyon tetszik:) ugya kicsit fura h tulképpen nincs arcuk, de én szeretem a ilyeneket:) még jöhet sok ilyen:)

köszi ^^

Több
19 éve 10 hónapja #239544 Írta: Dodiee

sztem nagyon jó, nekem nagyon tetszik:) ugya kicsit fura h tulképpen nincs arcuk, de én szeretem a ilyeneket:) még jöhet sok ilyen:)

Több
19 éve 10 hónapja #239543 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Képzőművészet
:)

Több
19 éve 10 hónapja #239520 Írta: Elvina
Nézzétek csak:

ARAGORN sims...hehe
img.photobucket.com/albums/v56/AngelFrom...ings/aragornsims.jpg

Az orra lehetne egy kissé hegyesebb a haja meg csapzottabb, de azért szerintem egész jól összejött, nem? :roll:

Több
19 éve 10 hónapja #239509 Írta: Sesy
izé... van egy nem túl profi, de GyU témájú rajzom, gondoltam, berakom ide is (remélhetőleg nem kövez meg senki :? )

Több
19 éve 10 hónapja #239507 Írta: Elvina

Snuffles írta: Hm, de hagyd meg az eredetit valamilyen formában szerintem. Én is csak úgy szoktam színezgetni a rajzaimat (de azok inkább nonfiguratívak, mindegy), ha kiszínezem őket.

Igen, nem is mernék rámenni az eredetire, mert számos rajzot rontottam már el a nem odaillő színezéssel... :cry:
Általában azt szoktam, hogy letisztítom a szkennelt képet és kinyomtatom rajzlapra! :D :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.686 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére