Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
18 éve 7 hónapja #291032 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Hanna: köszönjük szépen :) tehát akkor Üveghegyentúlra megyünk.

találkozó PÉNTEKEN:
:!: 15.45, Örs - metrókijárat
:!:

NÉGYKOR már indulunk! amíg ott a sárgatemplomnál várunk Hannára, addig megbeszélünk pár dolgot a további menetrenddel kapcsolatban, maga a színitosz pedig 5-től 8-ig fog tartani.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 7 hónapja #291025 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Színművek
Cue, Üveghegyentúl elvileg szabad, de pénteken én leghamarabb öt körül érek ki. Ha nektek ez megfelel, a hely rendelkezésre áll :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 7 hónapja #290997 Írta: veramacska
veramacska válaszolt a következő témában: Színművek
Hi mindenkinek! A sulimban lesz egy műsor arra kéne az osztállyal valami színdarabot csinálni. Kb. ötperceset, vicceset, max 20 főre, igazából bármilyen témában. Segítsééééég! A javaslatokat, linkeket a veramacska@citromail.hu címre várom. Előre is köszi mindenkinek! :D

"Érzem, hogy szabad vagyok, de tudom, hogy nem vagyok az."
/E. M. Cioran/

Több
18 éve 7 hónapja #290963 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek

Cueddo írta:
donnerwetter.

mindenképp megtartjuk, akárhol és akárhogyan. ha eső lesz, akkor jövünk mihozzánk.

Hm. A helyszín mikor derül ki? Úgy értem, mennyivel előtte? Gondolom, többeknek nem mindegy, hogy a Margitszigetre mennek ki, vagy a világ másik végére :D Ha nem gond, lehet,h jobb lenne eleve zárt helyet betervezni, mert, ha az eső nem is esik, szél mostanság van. És hideg. Bár akkor nem lesz tömeg a szigeten, az is biztos :D

Fornost: Narb, vettem. Akkor érettségi után kezdd el megtanulni a szöveget :D
Többieknek nincs ilyen mentségük :twisted:
Drizzt? Te tudsz jönni?

need more brainz. yourz. now.

Több
18 éve 7 hónapja #290946 Írta: Cueddo

donnerwetter.

mindenképp megtartjuk, akárhol és akárhogyan. ha eső lesz, akkor jövünk mihozzánk.

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 7 hónapja #290906 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Színművek
Cue!

Ugye tudod, hogy jövő hét pénteken (május 12) Pázmány-nap van, ami azt jelenti, hogy tanítási szünet!!!???
ADS- nem tom, h nyitva van-e ilyenkor, de szerintem nem.
Sziget?

Több
18 éve 7 hónapja #290870 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Színművek

Narbeleth írta: viszont csütörtöktől ráérnék már, akár Gondolinválogatásra is :D

Na, csak ezekre a szavakra vártam.... :D

gillz, Narb! Jövőhét pénteken megnézünk titeket, és aznap döntünk. Tehát elvileg minden bizonnyal Gondolin-válogatás utolsó alkalma. Jó lenne, ha halasztható dolog jönne közbe, akkor halasztanátok is, ugyanis nem egyszerű összeszervezni, h ti is ráérjetek és én is fel tudjak menni Bp-re...

Köszi :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
18 éve 7 hónapja #290846 Írta: Cueddo
június 17. után bármire ráérek. egyetemi vizsgák bár lesznek, nem zavarnak be. csak a Főnixvizsgát éljem túl. aki osztozni akar szenvedéseinkben, azt szeretettel hívogatjuk így előre is :P

egyébként AMIT MOST PÉNTEKRE TERVEZTÜNK, AZ EGY-AZ-EGYBEN CSÚSZIK JÖVŐ PÉNTEKRE, 12-ÉRE. mostmár ne hiányozzatok, mert véresen komoly munka vár ránk :twisted:

KEDVES SZÍNKÖRÖSÖK!

aki szeretne szerepelni a SEN-JÜNben, kérem, hogy olvassa el a novellát jövő PÉNTEKRE. elküldöm a rendezői vázlatot is, amit készítettem hozzá, azt is nézzétek át!
akinek nincs, de kér, az szóljon! (nem biztos, hogy tudom az emilcímét)
jövő pénteken ez lesz a fő programpont a gillz-féle gyakorlatos rész után, jól kibeszéljük az egészet.
a Sen-jün előadásidőpontját majd jövő pénteken megtárgyaljuk.

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 7 hónapja #290845 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Színművek

gillz írta: Fornost:
Minden szereplőtől kérem a teljes szövegtudást. Ezentúl szövegkönyv nélkül fogunk próbálni!
Szerdára ki nem ér rá? Narbeleth, várunk szobalányként!
Illetve Ratzkha meg Drizzt, meg esetleg Cue (bár rólad tudom, h nem nagyon érsz rá...)?

Megnézném a tömegjeleneteket!

ÁÁÁÁÁÁÁ töri érettségim van. :cry: .. egy szemétnek érzem magam... viszont csütörtöktől ráérnék már, akár Gondolinválogatásra is :D

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
18 éve 7 hónapja #290784 Írta: gillz
Fornost:
Minden szereplőtől kérem a teljes szövegtudást. Ezentúl szövegkönyv nélkül fogunk próbálni!
Szerdára ki nem ér rá? Narbeleth, várunk szobalányként!
Illetve Ratzkha meg Drizzt, meg esetleg Cue (bár rólad tudom, h nem nagyon érsz rá...)?

Megnézném a tömegjeleneteket!

Több
18 éve 7 hónapja #290679 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Színművek
Figyelem népek!
Úgynézki lenne egy lehetőség a társaság számára.
Anyukám munkahelyén lesz gyereknap 91 gyereket kéne bábozással elszórakoztatni úgy, hogy bevonják őket a játékba. Ha érdekel valakiket (kb 3-4 emberre gondoltam) akkor szóljon nekem!!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 7 hónapja #290669 Írta: Cueddo

akkor most ballagjon mindenki vidáman :) megyek énis.

mostpénteken nem lesz semmi - júniusban viszont bepótoljuk, ami elmarad, mert mégis előadásra készülünk. negyed-társasággal nem szeretnék semmiről dönteni. köszönöm, hogy szóltatok előre.

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 7 hónapja #290668 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Ofcourse táncest főpróbán leszek pénteken :P (ha nem ott lennék, ballagtatnék vkit :P )
Vegytetek táncest jegyet!!! Holnap (csüt) 4-től Ajtósin, vagy a helyszínen (ott drágább)!

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 7 hónapja #290625 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Színművek
Üdvözletem!

Én szombaton megyek ballagásra, ergo ott leszek színitoszon :D

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
18 éve 7 hónapja #290624 Írta: gillz
OMG! Pénteken az én húgom is ballag... :oops: szal én se tudok menni Színitoszra. Van egyáltalánolyan, aki nem ballag/tat? Az szvsz menjen egy MTTs ballagására szolidarítani :D A nevemben is...

Fornost: ma próba, 4től, illetve Peredhil amikorra elszabadul a suliból.

Válogatás: jövő hét pénteken 4ig! jó. mondjuk.

Több
18 éve 7 hónapja #290620 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Színművek
Maeglin ügyében a döntés megszületett. Az érintetteket priviben és e-mailben tájékoztattuk.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
18 éve 7 hónapja #290619 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Színművek
Pénteken én sem érek rá, szintén ballagás miatt.
Jövőhéten Fornostra már tudok menni.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
18 éve 7 hónapja #290618 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Színművek
Péntek nekem is kilőve, mindenféle ballagás miatt.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
18 éve 7 hónapja #290614 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Gillz, holnap 5-ig tudok maradni (megintcsak).
Pénteken ballagáson leszk vagy táncest főpróbán.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
18 éve 7 hónapja #290608 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Sajnos most pénteken nem tudok jönni, mert az Öcsém ballag elfele. Jó szórakozást illetve gyakorlást kívánok Nektek ;)

[size=9:2tinmdgf](Cue: melyik címre küldted el? Én nem kaptam meg...)[/size]

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
18 éve 7 hónapja #290582 Írta: icke
Üdvözletem!

Köhögje már ki valamelyikőtök, könyörgöm...

icke

Több
18 éve 7 hónapja #290541 Írta: Léli
Narb, gillz!

Mikor értek rá és mikor nem...? Pontosítva a kérdés: most pénteken tudom, h nem. Jövőhét péntek? vagy szombat? Vagy rá 1 hétre? Meg kell néznünk titeket egyszerre, és sürgősen kellene időpontot keresni... Bár hogy jön a vizsgaidőszak, másnem, felmehetek hétköznap is, csak még nem tudom, mikro érek rá és mikor nem... Egyelőre nézzük meg ezeket az időpontokat.

Meglin-kérdéskörben Eryre bízom, hogy felírja ide a döntést...

Több
18 éve 7 hónapja #290499 Írta: gillz
Fornost: szerdán 4-félöttől próba ADSen. Aki ott van, azzal nézünk még nem nézett jelenetet (Barahír-szolgáló-Nainna hármas, Caltass-Nainna)

Több
18 éve 7 hónapja #290316 Írta: Cueddo

KEDVES SZÍNKÖRÖSÖK!

:arrow: aki szeretne szerepelni a SEN-JÜNben, kérem, hogy olvassa el a novellát jövő PÉNTEKRE. elküldöm a rendezői vázlatot is, amit készítettem hozzá, azt is nézzétek át!
:!: akinek nincs, de kér, az szóljon! (nem biztos, hogy tudom az emilcímét)

jövő pénteken ez lesz a fő programpont a gillz-féle gyakorlatos rész után, jól kibeszéljük az egészet.

:arrow: a JELENETEK előadásának időpontja: JÚLIUS 10., HÉTFŐ 19.00 zöldmacska. ez már teljesen biztos, le van fixálva.

a Sen-jün adminisztratív dolgait majd jövő pénteken megtárgyaljuk.

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 7 hónapja #290143 Írta: Léli

gillz írta: Léli! Amelyikünk nem kapja meg Idril szerepét, az mást sem kaphat? :roll: csakmert egyikünk biztos nem fogja megkapni, és lehet, hogy esetleg másra alkalmas...

De, természetesen igen... csak nem számoltunk rá...

Jól van, akkor ezesetben a női szereplők, akiket biztosra mondtam, érezzék fenyegetve magukat, mert lehet, hogy akad még egy vetélytársuk.... :) Szóval ténylegesen véglegeset majd csak Idill-válogatás után tudunk mondani....

Bocs most rohanok, úgyhogy nem ragozom tovább/jobban/szebben/tapintatosabban/stb..

Több
18 éve 7 hónapja #290101 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Gillz!
Holnap csak 5-ig tudok maradni, muszáj próbálnom táncestre...

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
18 éve 7 hónapja #290098 Írta: icke
Üdvözletem!

Holnap akkor hogy-mint-mikor-hol-kivel-kiknek lesz Fornost? Csak érdekelne :P

icke

Több
18 éve 7 hónapja #290092 Írta: gillz
Léli! Amelyikünk nem kapja meg Idril szerepét, az mást sem kaphat? :roll: csakmert egyikünk biztos nem fogja megkapni, és lehet, hogy esetleg másra alkalmas...

Több
18 éve 7 hónapja #290088 Írta: Léli

Léli írta: Polgárok: Kincső és Hanna biztos, Eldamyn és Rabyn még bizonytalan a harmadik posztra

Pontosítanék. Azóta eldőlt, hogy Rabyn nem vállalja. Így hát Eldamyné a harmadik szerep ;) (ti tudjátok, hogy ki melyik polgárt próbálta... az marad mindenki, aki volt)

Több
18 éve 7 hónapja #290085 Írta: Cueddo

SYNITHOS-KÖZLEMÉNY!!!

most PÉNTEKEN dönteni fogunk az előadás-időpontokról (1. Jelenetek, 2. Darvasi): július 3. és 13. között lesz mindkét bemutató. aki bele szeretne szólni, jöjjön el!a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.

(Dylan Thomas)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.998 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére