Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 3 hete #83554 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Színművek

Beleg Cúthalion írta: Mi igy is szeretunk es mindig a mi kedves Estel-apank maradsz (legalabbis az enyem - jovo hettol :evil3: ) :sungl:

Jajj ne.. még egy féltesó? 8O Estel, a végén le foglak tagadni.. így se bírom megjegyezni a családfát.. :roll:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hete #83549 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Aranyos vagy Estel :mrgreen:
Azert a profi jelzot kivennem :) de amugy ugy van ahogy mondod. Az en szemszogembol telleg ugy latom hogy elegge tokolodos a dolog.
De azert figyelek mi sul ki belole. A rolot ugymond nem huztam le, ha barmi van keszen allok. Addig meg csak figyelek :)

Egyebkent ne izgulj ki mit szol, kit erdekel?? :evil3:
Te tudod mi fer bele, mi nem, masra meg nem tartoznak az okok. Majd megoldjuk valhogy. :)

Mi igy is szeretunk es mindig a mi kedves Estel-apank maradsz (legalabbis az enyem - jovo hettol :evil3: ) :sungl:

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hete #83543 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
Azt talán még túlélem, hogy nem leszek ott, no de azt, hogy egyesek emiatt még nehesztelnek is rám... az nem olyan jó érzés. :(
Beleg pedig szvsz azért pesszimistább, mert ő nem amatőrökhöz ( :arrow: mint mi :oops: ) van szokva, hanem rendes színistúdióhoz, profi rendezőhöz, rendszeres próbákhoz, és az ő szemszögéből az, ahogy mi csináljuk, enyhén szólva "tökölődésnek" tűnik... de azért bízik a dologban, különben már ide se nézne. :D Egyébként, ha engem kérdeztek, megcsináljuk! 8)
[size=9:1zgmh2oa]Na. ;) [/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 3 hete #83505 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Estel: Túléled... Talán mi is... :roll: :) :wink:
(Egyébként pedig ne tessék itt a vasárnappal kavarni, az totálisan rossza nekem! De NBII-es sakk CSB, amire MINDENKÉPP kell mennem, du. néptánc gála a csepeli munkásotthonban. Ne is emlékeztessetek rá, most próbáltunk 3 órán keresztül negyed óra szünettel, és VÉGIG énekeltünk, ami nem lenne baj, csak "ugrálni" és közben olyan hangosan énekelni, ahogy csak tudsz, elég kimerítő tud lenni. De azért nem kell anyyira sajnálni :) )
ÉS IGENIS MEG FOGJUK CSINÁLNI!!! :evil: :wink: :wink: :wink: [size=9:1nsxv2xb](Persze csak ha nem így állunk hozzá... :roll: )[/size]

HELYSZÍN :!: :?: :?: :?:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
22 éve 3 hete #83464 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Mi az, hogy nem csináljuk meg??!!
Kicsit nyögve nyelősen megy, de ha megbeszéljük, hogy 3 hetente találkozunk itt és itt, ebben és ebben az időpontban, addigra mindenki megtanulja ezt és ezt, akkor menni fog!!!
Estel: Ne bánkódj! Lesz még 1000 meg 1000 tali amin itt leszel! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 3 hete #83405 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Színművek
ha vasárnap lenne,azon is túltenném magam... :roll: :wink:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 3 hete #83399 Írta: Estel Adániel
8O És főleg MELYIK VASÁRNAP? :? 7.-e ugyanis szombat. :roll: És nekem épp ez a bajom vele. :cry: Persze miattam nem érdemes áttenni, sokkal több embernek jó a szombat. ;)
:x

Több
22 éve 3 hete - 22 éve 3 hete #83357 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Na jó, asszem a legjobbkor érkeztem, mielőtt még erőt vett volna néhányunkon a pesszimizmus.
Igenis meg fogjuk csinálni, mindenképp, mindenképp, mindenképp, mert ügyesek vagyunk meg minden :)

Érdekelne, hogy hányan leszünk [vasárnap] javítom: dec7-én SZOMBATON :) , és főleg hol? Mennyire lesz időnk? meg ez a szereplőktől is függ, hogy kik lesznek: és melyik rész(eke)t tudjuk gyakorolni?

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
22 éve 3 hete #83316 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek

Beleg Cúthalion írta: Nyugi, ugyse lesz olyan ami mindenkinek jo lesz.
[size=9:17antkt1]Oszinten szolva ketelkedek abban is hogy valaha ossze tudjuk hozni a darabot.[/size] :cross:

Beleg drága, csak egy egészen pici optimizmust, plíz!!!

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 3 hete #83168 Írta: Estel Adániel
Ok, nem történt semmi! ;) Csak nem tudom, hogy lehet ezt megoldani úgy, hogy haza tudjak menni azon a hétvégén is. :(

Több
22 éve 3 hete #83132 Írta: E. Eia Ayna
Bocsáss meg, Estel... :cry: :cry: :cry: csak most hullafáradtan nemtok mindenre figyelni..(egyébként se) - és itthon is elég feszült a hangulat

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 3 hete #83116 Írta: Beleg Cúthalion
Minek veszekedtek mikor verekedni is lehet? :twisted:
KUMITE!

Nyugi, ugyse lesz olyan ami mindenkinek jo lesz.
[size=9:146dv5j1]Oszinten szolva ketelkedek abban is hogy valaha ossze tudjuk hozni a darabot.[/size] :cross:

Beleg

Több
22 éve 3 hete #83115 Írta: Estel Adániel

Estel Adániel írta: Ej-ej. Nekem ugyanaz a bajom vele, mint ezzel a szombattal... három hétig nincs kedvem egyfolytában fentmaradni Pesten. :shake:

Nincs elég bajom, akkor még Te is kezded? :cry:

Több
22 éve 3 hete #83114 Írta: E. Eia Ayna
Estel! Már meginnt mi van Veled?! :evil: Térj már észhez!

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 3 hete #83105 Írta: Estel Adániel
Kezdek egyre jobban elkeseredni... :?
Azt hiszem, akkor én nem jövök. :(

Több
22 éve 3 hete #83103 Írta: Beleg Cúthalion
Dec. 7. szombat 1/2 3 - 3 yooo

Több
22 éve 3 hete #83090 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Színművek
Eglar igyekszik, de beszedett matekból és ősei ráfogták a talira... (majd meglátjuk, mi lesz)Különben meg melyik napja az a hétnek?

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Több
22 éve 4 hete #82955 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek
Aaazt hiszem nekem is jó, még megkérdezem Mandalát.
ooks?

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 4 hete #82954 Írta: E. Eia Ayna
Hogyaza... :evil: :evil: :evil: Révai napunk lesz... :( (Arról még csak-csak el tudnék lógni, de a színkörösökkel JER-re megyek :evil: ) *enyén szólva káromkodik* Szóval rám ne számítsatok... :cry: :cry: :cry:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 4 hete #82950 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Nekem is kiváló!

Több
22 éve 4 hete #82865 Írta: zsoffija
nékem jó vagyon...

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 4 hete #82840 Írta: Kincső
Nos, nekem csak a délután a jó, mert tegnap megtudtam, hogy délelőtt máshova megyek, de ez nem baj, mert dél körül haza fogok érni. Akkor úgy 1/2 3 - 3 körül találkozhatnánk. Kinek jó, kinek nem jó? :roll: :wink:

Több
22 éve 4 hete #82829 Írta: zsoffija
Dec7=okés időpont!
Jövünk,tessék örülni! :twisted:

Több
22 éve 1 hónapja #82801 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Kiváló a dec. 7! ÉLJEN! ÉLJEN!
Naná, hogy emlékszünk(/em) rád! :D

Több
22 éve 1 hónapja #82629 Írta: Kincső
Szerintem akkor ezt kérdezzd meg tőlük, Ring, mert Te tudsz érdemi közvetítő lenni. :wink:
Várom a további vissazjelzéseket a dec. 7-re! :idea: :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #82516 Írta: Beleg Cúthalion
Dec 7 yooo. Semmilyen vasarnap nem jo.

Legyen inkabb a suli, de ha szerzodest akarnak, akkor Battiekkal kene beszelni, mert csak ok irhatnak ala szerzodest.

Beleg

Több
22 éve 1 hónapja #82515 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
galad yelentkezik!
Neki yo a dec. 7. :look: Legalábbis eddig uttytünikk...

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 1 hónapja #82399 Írta: Kincső
Ring, ugye nem baj, ha én válaszolok? :roll: :wink: Most hétvégén nemtom, mi lesz :roll: , de jövő vasárnap (dec.1.) lenne "éneklős" talii elvileg. :roll: :wink:
Különben inkább azt mondjátok, kinek jó a dec. 7., és akinek nem ( :arrow: Estel), az mit javasol! :idea:

Több
22 éve 1 hónapja #82356 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Akkor Guttenberg, nem suli?
Hello Fio!
Estel: miért milyen talik lesznek még? :roll:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 1 hónapja #82306 Írta: E. Eia Ayna
Szi, Fio! :D Már hiányoztál.. :wink: Honnan írtááááál? 8O (Tényleg.. nincs kedved 5 órát ingyen netezni a Kisfaludyban? ;) ) Ez most naon off volt.. :?

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.000 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére