- Köszönetek: 2
Színművek
Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs |
|
30 | 30% |
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten |
|
20 | 20% |
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr |
|
16 | 16% |
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk |
|
17 | 17% |
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e |
|
8 | 8% |
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom |
|
9 | 9% |
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kedd, 5 óra?
...
Most mondja anyukám, hogy mivel ugye sötétedik már ötkor, és nincs ki elvigyen, legyen nálunk...
Találkoznánk a Boráros téren (4-6-os villamossal, valamint ezerféle busszal megközelíthető). Csepel nem a világ vége, Boráros tértől 10 perc HÉV + 5 perc idáig... (Boráros tér a Nyugatitól 15-20 perc max. a Petőfi híd felé.)
[size=9:3mv4p0zj](Na persze, ha nem 28-an leszünk, csak akkor!) [/size]Hányan leszünk? Kb. 10-12-en?
Szóval várunk Titeket! (Anyukám nem lesz itthon, de Kinga igen!)
Vélemények?
Az jó, hogy 16:45 - 17:00-ig gyülekezük a Boráros téren a HÉV-nél, és azután itt nálunk kb. 18:00-18:15-ig megbeszéljük a dolgokat? Vagy legyen egy negyedórával később az egész? Sokkal később nem lehet úgysem...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Akkor az "alaptali" maraf november 2-án, ugye? :
Szeretném, ha valaki elküldené nekem:
1. Rövidített válozatot.
2. A hosszabbat a "második felétől" (mert nekem csak odáig van meg, hogy Beleg ott hagyja Túrint a banditák között és az gondolom elég az elején van)
Bocsánat, hogy mindig elvesztem a dokumentumokat, de valahogy mindig kiügyetlenkedem a gépből.
kistigris@mails.hu
Ameddig elolvastam a darabot rettentő jó. És egy huzamba el tudtam olvasni és sajnáltam, hogy nincs meg tovább. De szerintem a kívülállónak túl hirtelen jelennek meg a szereplők. Lehet, hogy csak az első változatban van így?
- Telumehtar
- Nem elérhető
1 ötlet: Muszály eéötte megbeszélni a szöveget? Mert ha "igenfeltétlenülmerthanemakkorösszedölavilág" akkor mit szóltok péntek 5-8-ig a Jet Stationben?
- Cueddo
- Nem elérhető
Hát, a hétfő sajnos mégsem jó nekem... de a további időpontokra vki tudna mondani egy határozott hely- és időjavaslatot? (sajnos helyeket nem nagyon ismerek, és az idő is inkább tőletek függ)
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Telumehtar
- Nem elérhető
- deagol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Kincső
- Nem elérhető
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Nekem bármikor jó kivéve: -október 31. csütörtök
-november 3. vasárnap
Beleg Cúthalion írta: 1. Telu: bocs, aszittem torpoknek is jelentkeztetek, de akkor kihuzlak titeket onnan.
Akkor ezek szerint csak egyetlenegy torpunk van jelenleg: Mim (Kincso huga). Es jelentkezonek Szmeagol tesoi.
...
En ma beszelek a Guttenberg Muvhazal. Kerem a tobbieket is akik vallaltak hogy megnezik a tobbi muvhazat, hogy lassan gyujtsek be az infot.
Félreértettél! Ők csak statisztáknak jelentkeznek és nem hiszem, hogy jók törpnek (160 és 170 cm) és nem a tesóim.
Megpróbálom szerdáig kitudni, hogy mi lesz azzal a hellyel, amit ajánlottam, de nagyon nagy hebrencs az illető és mindig elfelejti megkérdezni az anyját (az igazgatót).
OFF:
Mit lehet ráírni a nevemen kívül a névkártyára?
- deagol
- Nem elérhető
- Telumehtar
- Nem elérhető
Bocsi úgy tünik kicsit lemaradtam...de nem ugy volt hogy 2.-án lesz a tali...na nehogy már átszervezzük...nekem direkt igy vannak igazitva a programjaim....
- gillz
- Nem elérhető
- zsoffija
- Nem elérhető
- Cueddo
- Nem elérhető
Remek, mindenki egyetért
Szóval, nekem ekkor lenne jó, mindenki mondjon erre vmit, és hátha össze tudunk hozni egy talit:
- vasárnap kb 1-2től
- hétfő 6tól
- kedd 5től
- szerda 3tól
- csüt 12-3 között
- péntek 12től
(ez még változhat, csak úgy nagy vonalakban mondom)
(Dylan Thomas)
- Kincső
- Nem elérhető
Rossz hírem van...
Nem jó a nov. 2., szal én nem leszek, csak lélekben...
Közbejött egy sakkverseny (okt.31-től nov.2-ig tart, Kiskunhalason...)
Szóval nem tudjuk kipróbálni a mesélőt - hacsak nem azon a megbeszélésen az mikor legyen? Nekem max. a most vas. du., de az húzós, mert akkor nem túl sok időm maradna tanulni, ill. a hétfő 5 óra jó - de csak akkor, ha a Margit hídhoz közel lesz, mert arrafelé járok akkortájt, szóval tudnám javasolni a Jet-et...
Persze ne tőlem függjön, csak elmondtam a tényállást...
Szomorú szívvel - sziasztok:
Kincső
- Telumehtar
- Nem elérhető
Beleg Cúthalion írta:
5. Ring-bearer, akkor mizujs az iskoladdal? Mennyit kene fizetni hogy ott lehessunk?
En ma beszelek a Guttenberg Muvhazal. Kerem a tobbieket is akik vallaltak hogy megnezik a tobbi muvhazat, hogy lassan gyujtsek be az infot.
Beleg
Na nekem a Gutti lenne az 1etlen amit megtudnék kérdezni...mivelhogy tölem 1 köpésnyire van...de ezt már gondolom Te mgkérdezted szóval ebben sajnos nem tudok segiteni
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Beleg Cúthalion írta: 4. Ithilgalad, jo otlet. Kerdes hogy mivel fogjuk lejatszani? Bar egyelore asszem a discman is megteszi.
De hozzon vki, mernekem nincen!
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- zsoffija
- Nem elérhető
Igenigenigen! :hello: :hello: :hello:Ithilgalad írta: Nekem van egy CD-m, amin sztem ehhez avló zene (is) van...
Clannad: Magical Ring Legend
Elviszem 2-ára...
Ének és alatta kisért.
Igaz, hogy nem hárfa hanem gitár, de az is húros hangszer, és asztis pengetni kell...
az naonszép,az jó lesz...
Én is statisztálhatok még ama szerepemen kívül?
Mert az nenoansok,és még belefér,hogy vmi létfontosságú háttérként is odatoljam magam vhova...(ha szükséges... )
+
hogy néz ki egy ideális ork?
Az ugyi nem hótkomoly,hogy az EGÉSZ színdarabot ki kéne nyomtatnom??? 8O
Apám megölne... :shake:
Itthon sokat olvasgatom,tehát ismerem
Ugyinemkellkinyomtatni,ugyi?
[size=9:f8pkbw8f]pillanatnyi hiszti,tudoménámhogynemkell... [/size]
Elküldené vki a rövidített változatot? egy életre lekötelezne véle...
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Nagyon sok volt a melom, alig tudtam forumot nezni.
Szal:
1. Telu: bocs, aszittem torpoknek is jelentkeztetek, de akkor kihuzlak titeket onnan.
Akkor ezek szerint csak egyetlenegy torpunk van jelenleg: Mim (Kincso huga). Es jelentkezonek Szmeagol tesoi.
2. Egyetertek en is Cueddoval miszerint a vegleges szoveget kene hozni mar jovo szombaton. Cueddo, en is kerek egy peldanyt! Koszi!
3. Szmeagol, Deagol, kossz a jelentkezest, mindenkire szukseg van.
4. Ithilgalad, jo otlet. Kerdes hogy mivel fogjuk lejatszani? Bar egyelore asszem a discman is megteszi.
5. Ring-bearer, akkor mizujs az iskoladdal? Mennyit kene fizetni hogy ott lehessunk?
6. Tovabbra is kerdes hogy akkor hol lesz jovo szombaton az olvasoproba.
7. Cuccszallitas ugyben beszelek Sotet Urral.
Mit hagytam ki?
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Kincső
- Nem elérhető
Nem abban egyeztünk meg végül, hogy nov. 16. a kószás tali? Mert ez a 2 időpont vetődött fel, de a 16. volt a végleges sztem (vagy h***e vagyok? ).
Nos, a megbeszélés időpntjaként felsorolhatom, mi nem jó (bár talán a jókat egyszerűbb lenne... ). /De ezt inkább elhalasztom, mielőtt Brisa kidob a noldák közül... /
A mostani talin sajnos nem maradt rá idő - túl sokat vitatkoztunk a kószákról, aztán elénekeltük az időt (legalábbis Ring, Cueddo, Gillz és én a színdarabosok közül - a többiek társasoztak vagy mittudoménmitcsináltak... )
Na eltűntem, nem rontom itt a levegőt (akarommondani: nem offolom szét a topicot).
Kincső
- Telumehtar
- Nem elérhető
Ja és (bocs Brandir) de nekem nem nagyon teccik a röviditett változat...
- deagol
- Nem elérhető
És: a következő talit is beszéljük meg!!!!!
Asszem a 23- a lenne a legjobb, nem?
Nekem legalábbis igen... :heu:
"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."
- Cueddo
- Nem elérhető
Sziasztok!
Nos,
szerintem még a nov2-olvasópróba előtt kéne egy nem-túl-sok-személyes megbeszélést tartani a konkrét szövegről, hogy nov2-án tényleg olvasópróba legyen, és ha már egyszer olyan sokan összegyűlünk (remélhetőleg), akkor ne a szöveg bogarászásával menjen el az idő - szóval addigra össze kéne hozni egy végleges szövegváltozatot.
Bár nov2 már nagyon közel van, valahogy mégis meg kellene oldani...
Az első két felvonásból sikerült egy kicsit lefaragnom, ezt elküldözgetem most - aki kimaradt, szóljon (előre is elnézést kérek)
A III-IV majd később megy.
Brandir: veled mindenképp meg szeretném beszélni a rövidítéssel kapcsolatos ötleteidet - de alapnak mindenképp a hosszabb változatot szeretném, és azt kéne meghúzni, amennyire lehet.
üdv mindenkinek: Cue
(Dylan Thomas)
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Ha alkat nem számít és nincsen férfi jelentkező rá elvállalom Dorlast. Jó?
És mivel ő úgyis a végefelé szerepel az elején leszek bármilyen statiszta.
Rendben?
- deagol
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Kicsit nagy postaforgalmat bonyolítok épp, de igyekszem mindenkinek a kért cuccokat átküldeni.
Telu: Nem én írtam... Fogalmam sincs, Beleg szerint kik a törp-sereg...
zsoffija: szívesen látjuk az ork-statisztánkat!
[/b]Kincső írta: Mesélő
Kincső vagy Earendil, vagy mindketten (hangpróba szükséges)
Meg kell jelennie a színpadon, ezért korabeli ruha szükséges, esetleg (mindkettőjüknek egyforma) földig érő palást mely eltakarja az épp aktuális jelmezt.
Húrin
NINCS JELENTKEZŐ!!!
Kard, páncél vagy harcos ruha, majd mindez erősen “amortizálódott” (szakadt) verzióban is (terveztetni).
Morwen
Gillz
Sötét hosszú ruha (Dae-elenától), + egy ünnepibb hosszú ruha.
Túrin (gyermek)
Kinga (Kincső húga)
Korabeli fiúgyerek ruha (terveztetni)
Túrin (felnőtt)
Mish (Beleg ismerőse)
Fekete (vagy barnás-szürkés) harcos viselet (terveztetni), kard, lándzsa
Lalaith
Valószínűleg kimarad a darabból
Sador
Ring-bearer
Korabeli viselet (terveztetni vagy összeszedni), mankó (Fiona?), bicska
Morgoth
Darkman
Fekete harcos öltözet (nagymamája varrja), korona (csináltatni)
Thingol
Estel Adániel
Királyi tünde ruhát terveztetni kell, tiara szükséges
Melian
Áfonya
Királynői tünde ruha (saját?), tiara szükséges (Thingoléval egyező stílusú)
Beleg
Beleg Cúthalion
Szürkés-barnás harcos öltözet (saját terv, varratni), csuklyás palást, íj+vesszők (Beleg hoz), kard
Saeros
SZÚ
Nemesi tünde öltözet (terveztetni), kard, pajzs
Mablung
Ithilgalad
Szürkés-barnás vadász öltözet, palást, kard, íj+vesszők
Nellas
Kincső
Zöldesbarna egyszerű tündelány-ruha (terveztetni)
Larnach lánya
Eia
Terveztetni
Ulrad
zsoffija
Andróg
Ring-bearer
Ruhák: terveztetni
Mím
Kinga
Ruhák: terveztetni, 1 zsák
Gwindor
Celeb
Tünde ruha, esetleg kard, ugyanezek megviselt állapotban is (terveztetni).
Finduilas
Fiona
Fehér ruha (Ring-beareré), tiara
Gelmir
Dae-elena vagy Mandala
Egyszerűbb tünde ruha (terveztetni)
Arminas
Deagol
Ugyanaz mint Gelmirnek.
Orodreth
Cueddo
Kék királyi jellegű tünde ruha (pl. Thingol féle ruha kékben), tiara
Glaurung
Fény- hangeffektek
Aerin
Eia
Ruhák: terveztetni
Brandir
Cueddo
átlagos ember ruha (terveztetni), barna köpeny, csizma, mankó, rövid kard
Nienor Níniel
Esgal
Ruha (saját tervezése lesz)
Hunthor
Ring-bearer
Barnás öltözék, hasonló Dorlaséhoz (terveztetni)
Earendil
Cueddo
Kékes fehér nemes tünde ruha (terveztetni).
Falubeliek
Rayan, Telu, Dea-elena, Fiona
Törp-sereg : ???
Rayan, Telu, Dea-elena, Fiona
Elwing Eglar
Ruha: terveztetni
Ork statiszták (6- - nincs jelentkező
Thingol udvartartása (6- - nincs jelentkező
Gethron - nincs jelentkező
Grithnir - nincs jelentkező
Rabló-sereg - legalább 5-6 további jelentkező kellene
Törpök - legalább 2-3 jelentkező kellene
Brodda - nincs jelentkező
Asgon - nincs jelentkező
Dorlas - nincs jelentkező
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.