KÖMFT rendek

komtlogoskismeret new

 

Idén is igyekeztünk minél változatosabb és izgalmasabb rendekkel, műhelyekkel készülni. A rendek többalkalmas, elmélyülősebb foglalkozások, ezek az első nap délutánját és a második nap programját teszik ki, a műhelyek egyalkalmasak, az első nap estéjén és a harmadik napon tartjuk őket. A foglalkozásvezetők idén is az MTT tagjaiból és segítőiből állnak. Bemutatjuk a választható rendeket.

Vasménes // Szellemlovasok

Szereted a friss levegőt és a természetet? Szereted a mozgás utáni kellemes fáradtságot? Szeretsz biciklizni? Akkor Téged is vár a Vasménes rendje! Őszi, gyönyörű környezetnek, aktív kikapcsolódásnak és közös sikerélménynek néz mindenki elébe, aki betöltötte 14. életévét, rendelkezik saját bringával és jelentkezik a rendbe! Egy rövid és egy egész napos tekeréssel készülünk Nektek, ami néhol fárasztó lehet, de annál nagyobb élményt fog nyújtani azok részére, akik dacolva az időjárással lábuk közé veszik félelmet nem ismerő vasparipáikat és közösen meghódítjuk a nem túl közeli, ám de nem is túl messzi mérsékelten ismeretlent! Nem kell megijedni, betonon fogjuk koptatni a kerekeket, nem megyünk terepre.
Figyelem! 30-án egész napos a program: Indulás délelőtt, érkezés késő délután.

Minimum életkor: 14 év
Létszámkorlát: 15 fő
Rendvezető: Csaszi

Kiránduló rend // Kósza Lelkek

Új helyszín, új túraútvonalak a megszokott jó hangulatban. Ha szeretnéd túrázva felfedezni Esztergom környékét, jelentkezz a kirándulókhoz! A séták nem túlélő túrák lesznek, de arra készülj, hogy némi edzettség nem árt. 
Figyelem! 30-án egész napos a program: Indulás délelőtt, érkezés késő délután.

Minimum életkor: 12 év
Létszámkorlát: nincs
Rendvezető: Sirgon

Modern/kortárstánc a bohócok világában // Haláltánc

Minimum életkor: 8 év
Létszámkorlát: 15 fő
Rendvezetők: Szozsi és Brandír

Könyvkötés alapok // Könyvravatal

Mindig is csodálattal néztél a kézzel kötött könyvekre, és arra gondoltál, ez túl bonyolult lenne neked? Szeretnél egy saját "Nyugatvégi Piros Könyvet" vagy csak egy egyedi, kézzel kötött naplót? Ebben a rendben kipróbálhatod a legegyszerűbb könyvkötési technikát, készíthetsz egy saját könyv-kezdeményt és beszélgetünk kicsit a borításról is.
A rend első foglalkozásán egyedi, antikolt papírt is fogunk készíteni, hogy legyen mit bekötni.
Figyelem! A foglalkozás feláras. Ha ezt a foglalkozást választod, a részvételi díjadhoz 1000 forintot adunk hozzá.

Minimum életkor: 10 év
Létszámkorlát: 10 fő
Rendvezető: Dodie
Felár: 1000 HUF/fő

Gyöngyékszer készítő rend // Halott kövek

A rendi foglalkozásokon gyöngyből készíthettek ékszereket. Ezúttal olyan technikákban fogunk kicsit jobban elmélyedni, amikre egy műhely keretein belül nem jutna elég idő, tehát most nem a "szokásos" karkötők ill, medálok lesznek soron. Előzetes ismeretek nem szükségesek, csak sok-sok türelem. 10 év alattiaknak nem ajánlott.
Figyelem! A foglalkozás feláras. Ha ezt a foglalkozást választod, a részvételi díjadhoz 1000 forintot adunk hozzá.

Minimum életkor: 10 év
Létszámkorlát: 6 fő
Rendvezető: Sil
Felár: 1000 HUF/fő

Írórend // Nekrológia

Minimum életkor: 15 év
Létszámkorlát: 15 fő
Rendvezető: Alew

A Fény Mátrixa // Szellemkép BETELT!

Képpont-halmazok rendezése esztétikai szempontok szerint, avagy kopp-kopp, Neo, kövesd a fénynyulat!
Nyilván Benned is felmerült már, miért kezdik olyan gyakran az ismertetőket ostoba és felesleges kérdésekkel?
Nem tudom. Talán ez is valami divat. Szerencsére nem ezzel fogunk foglalkozni.
A számítógépen, telefonon és kivetítőkön (meg hasonló eszközökön) megjelenő kép képpontok kétdimenziós tömbje, azaz matematikai szempontból egy mátrix. Ennyit a címről. Matematika kilőve, nem foglalkozunk vele többet.
Ahogy a fényképezőgépekkel, technikával és ilyenekkel, de még viszonossági szabállyal se.* Hozd el a telefonod, ha fényképez, pont jó lesz. Ha van fényképezőgéped, azt is hozhatod. Szél ellen, ballasztnak nem rossz dolog az. Néha még szebb képeket is lehet csinálni vele.
Na jó, de akkor mivel foglalkozunk?
Azzal, hogy mitől lesz képpé a kép, hogyan lehet elérni, hogy az facebookon vagy az instagrammon két másodpercnél tovább képernyőn maradhasson. Játszani fogunk , és megpróbáljuk megtalálni a legolcsóbb kocsmát módját, hogyan lehet megmutatni a megszokottat szokatlanul, és egyensúlyba hozni a valóságot az érdekességével.  Nézni fogunk, és meglátni, aztán meglátjuk mi lesz belőle, vagy megnézhetjük magunkat.
Ötleteket, kérdéseket és mathomokat is hozhatsz. Az utóbbiakkal feladatokat fogunk megoldani, ha esetleg rossz az idő. Meg akkor is, ha jó. ;) Kabalafigurák előnyben!

*Csak ha kérdezi valaki, de akkor mégis

Minimum életkor: 14 év
Létszámkorlát: 10 fő
Rendvezető: Sú

Bőrmívesek // Nyúzda BETELT!

Figyelem! A foglalkozás feláras. Ha ezt a foglalkozást választod, a részvételi díjadhoz 1000 forintot adunk hozzá.

Minimum életkor: 14 év
Létszámkorlát: 10 fő
Rendvezető: Esztur és Matyi
Felár: 1000 HUF/fő

A Csarnok Hangjai // A Csarnok Hangjai

Idén útjára indul Középfölde legrangosabb tehetségkutató show-ja: A Csarnok Hangjai!

A dalodtól táncra perdülnek az Öregerdő teremtményei, vagy talán Caradhras minden lavinája egyszerre indul el a hangod erejétől? Varázsoltál már el Nazgúlokat puszta énekléssel?
Ha igen, akkor olyan erő birtokában vagy, hogy azon nyomban jelentkezz! Ha, még nem, nálunk próbára teheted magad és megmutathatod a legrangosabb Valákból álló zsűrinek, hogy milyen tehetség rejtezik benned! Gyere és te lehetsz az idei esztendőben a Csarnok Hangja!

Minimum életkor: 10 év
Létszámkorlát: 15 fő
Rendvezető: Pillangó és Pók

Tapsrend // Akarsz-e játszani?

Sziasztok! Anna vagyok, 10 éve színjátékfüggő. Szeretettel várok a rendbe mindenkit, aki úgy érzi, megközelíti/ el fogja érni/ simán felülmúlja ezt, de azokat is, akik csak ismerkedni szeretnének a fortélyaival, azokat pedig különösen, akik eddig esetleg kicsit féltek a rivaldafénytől.
A rendi foglalkozásokon beszédtechnikát, koncentrációt tanulunk, sokat improvizálunk, játszunk, igény szerint akár komolyabb jeleneteket, verseket is feldolgozunk, világmegváltó beszélgetésekkel húzzuk a drága időt, vagy csak feloldódunk egy kicsit a "reflektorfényben" és egymás társaságában.
Ha szeretnétek, hozzatok magatokkal bátran egy verset amit csak otthon házimunka közben szoktatok hümmögni, vagy kedvenc jelenetet könyvből/filmből/drámából, és igyekszünk sort keríteni rá.
Várom a jelentkezéseteket!

Minimum életkor: 12 év
Létszámkorlát: nincs
Rendvezető: Lencse Anna

Figyelem! 

A létszámokat nem tudjuk automatikusan ellenőrizni, hanem időről-időre megnézzük, hogy beteltek-e a létszámkorlátos rendek, műhelyek. Ezért előfordulhat, hogy adott rendet vagy műhelyet kiválasztasz, elküldöd a jelentkezési lapot, miközben az a foglalkozás már betelt, és nem tud több jelentkezőt fogadni. Ha ilyet látunk, az általad megadott email címen jelezni fogjuk majd, és felajánljuk, hogy átjelentkezz másik foglalkozásra.

Vissza a KÖMFT főoldalára >>>>>>>>>>

fb

Utoljára frissítve: csütörtök, 20 október 2016 13:45

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére