Kreatív Őszi Művészeti Fesztivál és Találkozó 2016

komtlogoskismeret new

 

Véssétek fel a naptárakba az október 29-november 1. közötti időszakot, mert a Magyar Tolkien Társaság ekkor tartja őszi találkozóját . A Kreatív Őszi Művészeti Fesztivál és Találkozó ezúttal is az alkotómunkáról fog szólni, de a közösségi élményre is hangsúlyt fektetünk. A nosztalgiafaktor is erős lehet idén, hiszen ez lesz a 10. KÖMFT!

Helyszín

Árpád-házi Szent Erzsébet Gimnázium, Esztergom, Mindszenty tér 7.
Az iskola honlapja: http://www.szent-erzsebet.hu/

Az iskola és a rendezvény házirendje itt olvasható

A helyszín megközelítése

Esztergom Budapestről busszal vagy vonattal is eléhető.

Busz

Esztergom busszal is könnyen megközelíthető, nagyon gyakran indulnak buszok Budapestről. A menetidő változó, az Árpád hídtól lehet a leggyorsabban odaérni, onnnan félóránként indul busz, a menetidő 1 óra 15 perc. A busz előnye, hogy a pályaudvar az iskolához közel van, kb. negyed óra sétára. Buszos utazás esetén a 12:00, 12:30 vagy legkésőbb a 13:30-kor induló buszt javasoljuk.

Vonat

A Nyugatiból minden óra 20-kor indul vonat Esztergomba, a menetidő 1 óra 24 perc. A teljesárú jegy 1120 HUF. Tekintve, hogy a vasútállomás az iskolától kifejezetten messze helyezkedik el, javasoljuk, hogy a 11:20 vagy legkésőbb a 12:20-kor induló vonattal gyertek, ha a vasutat választjátok. A vasútállomásról több helyijárat is indul a belvárosba, ezeknek a menetrendjét itt ellenőrizheted: http://knykk.hu/index.php/helyi-menetrendek 

Közös buszos leutazás

Találkozó október 29. szombat 11:30-kor az Árpád hídi buszpályaudvaron. 12:00-kor indul a menetrend szerinti járat, amihez kiegészítő járatot kértünk. Érkezés 13:10-kor.  

Általános program

Az őszi találkozón lehetőséget biztosítunk elmélyülős, többalkalmas rendeken való részvételre, de egyalkalmas, belekóstolás jellegű műhelyfoglalkozások között is lehet válogatni.

A változtatás jogát fenntartjuk!

október 29. szombat

10:00-14:00 érkezés
14:30 megnyitó
15:00-18:00 rendi foglalkozás
20:00-22:00 műhelyfoglalkozás

október 30. vasárnap

10:00-13:00 rendi foglalkozás
15:00-18:00 rendi foglalkozás
20:00-21:00 kiállítás
21:00-22:00 bemutatóest

október 31. hétfő

10:00-13:00 műhelyfoglalkozás
15:00-18:00 műhelyfoglalkozás
20:00-21.30 Holt Lelkek Éjszakája (halloween bál)
21.30-hajnalig buli

november 1. kedd

12:00-ig közös takarítás, iskola elhagyása

Rendek, műhelyek

Kreatívitás átélését a rendi és műhelyfoglalkozások segítik. A lenti linkeken részletes információkat kaphattok a választható foglalkozásokról. A leírások listája még nem teljes, azok beérkeztével frissítjük őket.

Rendi foglalkozások

Műhelyfoglalkozások - október 29. este

Műhelyfoglalkozások - október 31. délelőtt

Műhelyfoglalkozások - október 31. délután

Hamarosan elindul a jelentkezés, úgyhogy érdemes lehet előre átböngészni a választható foglalkozásokat. A foglalkozásvezetők idén is az MTT tagjaiból és segítőiből állnak.

Holt Lelkek Éjszakája

Október 31-én hétfőn este nyolctól megnyitja kapuit a KÖMFT tolkieni tematikájú, jelmezes-táncos Bálja, amelyre bebocsátást nyerhet minden középföldei szereplő! A Holt Lelkek Bálja után egy fergeteges buli következik hajnalig.

Jelentkezés, árak

A jelentkezési lap itt érhető el: http://tolkien.hu/index.php/KOMFT-2016-jelentkezesi-lap

Jelentkezési határidő: október 24. hétfő. Meghosszabbítva október 26-ig! 

Kérjük, hogy úgy időzítsd az belépő árának átutalását, hogy eddig az időpontig megérkezzen hozzánk.  Meghosszabbítva: október 27-én még átutalhatod a belépő árát! 

Jelentkezés előtt figyelmesen olvasd el a lenti információkat!

Jegyárak:

Bérlet (szombat reggeltől) Résztvevő Helyszíni segítő Szervező
Nem tag 5900 HUF 5600 HUF 4700 HUF
Közreműködő/támogató tag 5600 HUF 5300 HUF 4400 HUF
Szervezeti/kiemelt tag 4700 HUF 4400 HUF 3500 HUF

 

Egyéb jegyek Vasárnap reggeltől
Hétfő reggeltől
Látogató (hétfő este)
Nem tag 4900 HUF 3900 HUF 2000 HUF
Közreműködő/támogató tag 4600 HUF 3700 HUF 2000 HUF
Szervezeti/kiemelt tag 3900 HUF 3100 HUF 1600 HUF
 
Idén nem lesz lehetőség "nemottalvós" jegy vásárlására.  Ennek oka, hogy a helyszín bérlését nem éjszakákban, hanem napokban fizetjük, így lényegtelen, hogy valaki alvóhelyül az iskolai tantermet választja vagy sem. A szervező csapat mérlegelte a “nemottalvós” jegy bevezetésének lehetőségét, ám arra jutottunk, hogy nem szeretnénk az iskolai alvást igénybevevőkkel megfizetettetni a panziósok jegyárbeli kedvezményét. Megértéseteket köszönjük. 

A jelentkezés a belépőjegy árának kifizetésével válik érvényessé, amit az alábbi számlaszámon lehet befizetni.

Számlatulajdonos: Magyar Tolkien Társaság
Számlaszám: 11709002-20646116
Megjegyzés: NÉV + jegytípus

Kérjük, hogy a feláras rendek és műhelyek költségeit is számold hozzá a belépőjegyed mellé és utald át előre! Amennyiben helyhiány miatt nem férsz be az adott feláras foglalkozásra, a felárat visszafizetjük.

Látogató jegyet a helyszínen lehet vásárolni.

A rendezvényen minden, 10. életévét még be nem töltött gyerek ingyen vehet részt, számukra a jelentkezési lapot nem kell kitölteni. Betöltött 10. életév esetén szükséges a jelentkezési lap kitöltése. Jelentkezésnél figyeljetek arra, hogy a rendek és műhelyek egy részénél alsó korhatár lett kijelölve.

A létszámokat nem tudjuk automatikusan ellenőrizni, hanem időről-időre megnézzük, hogy beteltek-e a létszámkorlátos rendek, műhelyek. Ezért előfordulhat, hogy adott rendet vagy műhelyet kiválasztasz, elküldöd a jelentkezési lapot, miközben az a foglalkozás már betelt, és nem tud több jelentkezőt fogadni. Ha ilyet látunk, az általad megadott email címen jelezni fogjuk majd, és felajánljuk, hogy átjelentkezz másik foglalkozásra.

18 éven aluliak a törvényes képviselővel aláíratott szülői belelegyező nyilatkozattal vehetnek részt a rendezvényen. A nyilatkozat itt letölthető. Az aláírt nyilatkozatot elküldheted nekünk beszkennelve, de legkésőbb a helyszínen el fogjuk kérni. 

Szállás, étkezés

Ahogy a korábbi években, idén is iskolai tantermekben lesz lehetőség alvásra. Lehetőség lesz az iskolában alváshoz igénybe venni tornamatracokat, de csak korlátozott számban, így nem minden igénylőnek fog jutni. Arra kérünk, amennyiben igényelnél matracot, a jelentkezési lapon írj egy indoklást, amit figyelembe vehetünk az elbíráláskor. Hálózsákot hozzatok!

Kaptunk egy listát az iskolától esztergomi szálláslehetőségekről, ide kattintva megnyílik. 

Az iskola tornatermébe zokniban vagy fehér talpú tornacipőben lehet bemenni.

Jó hír, hogy az iskolában több zuhanyzó is rendelkezésetekre áll, jóval több, mint az eddigi években.

A közelben több helyen is lehet ételt venni, pár perc sétára étterem, kebabos, zöldséges, kisbolt is található. Október 31. és november 1. munkaszüneti napok, ami befolyásolhatja a boltok nyitvatartását. A helyszínen Koppány és Luca vezetésével büfé üzemel.

Ha bármilyen kérdés felmerült benned, írj bátran a komft@tolkien.hu címre!

 

fb

Utoljára frissítve: péntek, 28 október 2016 15:07

2 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére