KÖMFT műhelyek - október 29. este

komtlogoskismeret new

 

Idén is igyekeztünk minél változatosabb és izgalmasabb rendekkel, műhelyekkel készülni. A rendek többalkalmas, elmélyülősebb foglalkozások, ezek az első nap délutánját és a második nap programját teszik ki, a műhelyek egyalkalmasak, az első nap estéjén és a harmadik napon tartjuk őket. A foglalkozásvezetők idén is az MTT tagjaiból és segítőiből állnak.

Bemutatjuk a KÖMFT első estéjén, október 29-én választható műhelyeket.

Burlesque 18+

Szeretnél bepillantást nyerni a Moulin Rouge kulisszái mögé? Gyere Burlesque-et táncolni és ismerd meg a modern formáját a hódító táncnak! 

Figyelem! A műhelybe 18 év feletti lányok jelentkezését várjuk!

Minimum életkor: 18 év
Létszámkorlát: 12 fő
Műhelyvezetők: Andariel

Birodalomépítők

Ismerd meg a birodalom építős társasjáték műfaj két kiemelkedő alkotását, a 7wonders-t (7csoda) és Citadel-t (Citadella), melyekben elmerűlhetsz a társasjáték műhely keretein belül. Két gyorsan elsajátítható, gyors, izgalmas, magyar nyelvű társasjáték, mely várja az érdeklődőket az összes műhelysávban.

Minimum életkor: 12 év
Létszámkorlát: 26 fő
Műhelyvezetők: Totó, Yzak, V-Tóth Attila

Mandos Sötét Oldala ELMARAD!

Fény a Sötétben: sötétség és fényfestés haladó fotósoknak és táncosoknak. Előbbieknek komoly szintű gép ajánlott, vagy helyszínen biztosított kamera használható. Fekete vagy nagyon sötét színű zárt ruházat szükséges. Ilyesmik fognak készülni, ha ügyesek vagyunk: http://www.kostyal.hu/Peoples-and-Scenes/Portraits/Maya/i-vJMsxdf/A http://www.kostyal.hu/Peoples-and-Scenes/Portraits/Maya/i-6t7JHGH/A

Minimum életkor: 18 év
Létszámkorlát: 6 fő
Műhelyvezető: Sú

LOAD "*",8

Kötetlen szórakozás Commodore 64-gyel. Páros játékok az eredeti hardveren: wizard of wor, international karate, archon, pit stop II, meg ami még felmerül.

Minimum életkor: nincs
Létszámkorlát: 30 fő
Műhelyvezető: RZP

Ismeretterjesztő előadás

Cím: Megbúvó titkok, érdekességek
Előadó: Füzessy Tamás (Ankalimon)

A foglalkozáson a tolkieni mitológia kevésbé ismert, vagy kevésbé kidolgozott részeihez kapcsolódó problémákat, ellentmondásokat, rejtélyeket próbáljuk megvitatni és kibogozni - közösen. A témák felvetését alapvetően a résztvevőktől várjuk (de azért az előadó is hoz magával néhányat...).

Létszámkorlát: 30 fő

Figyelem! 

A létszámokat nem tudjuk automatikusan ellenőrizni, hanem időről-időre megnézzük, hogy beteltek-e a létszámkorlátos rendek, műhelyek. Ezért előfordulhat, hogy adott rendet vagy műhelyet kiválasztasz, elküldöd a jelentkezési lapot, miközben az a foglalkozás már betelt, és nem tud több jelentkezőt fogadni. Ha ilyet látunk, az általad megadott email címen jelezni fogjuk majd, és felajánljuk, hogy átjelentkezz másik foglalkozásra.

Vissza a KÖMFT főoldalára >>>>>>>>>>

fb

Utoljára frissítve: péntek, 28 október 2016 12:46

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére