farsang fbcover 02

Valahol a legmélyéről… onnan indultak el… az összes. Jönnek és jönnek. Már megint ugyanaz a hely, ugyanaz a város, ahol évente összegyűlnek. Tivornya. Tánc. Keresheted őket Rapture mélységében, akár Kaer Morhen falai között, Hyrule lankáin vagy a Black Mesa laboratóriumban. Úgysem találod őket… Tudod hol keresd őket? Megsúgom. A hely neve: ÁRKÁDIA…

Örömmel jelentjük be, hogy idén is megrendezésre kerül a Magyar Tolkien Társaság évenkénti farsangi bálja, melynek keretében idén a videójátékok izgalmas és sokszínű világát hozzuk el. Lehet egy oldschool vagy egy újhullámos game, a lényeg a jó hangulat… és idén ezt Árkádiában találjátok meg.

Helyszín: Tília Tánc- és Mozgásstúdió
1077 Budapest, Király u. 67. Bejárat a Hársfa utca felől

Időpont: 2018. 02. 10. szombat 19:00 - 2018. 02.11. vasárnap 01:00

Jegyárak:
  • Nem tagok és támogató/közreműködő tagok számára: 2600 Ft
  • Szervezeti/adományozó tagok számára: 2000 Ft

Jegyek vásárolhatók a helyszínen, vagy elővételben.

Elővételes jegyvásárlás >>>>>>>>

Az elővételes jegyvásárlás határideje 2018. 02. 08 csütörtök 12:00. Minden elővételes jegy mellé 500 Ft értékű büfékupon jár!

Figyelem! Ha az online bankkártyás fizetéssel bármilyen problémát tapasztalsz, kérjük azonnal jelezd e-mailben az admin@tolkien.hu címen.
 

A nyitótáncra Kiss Boginál és Bélteki Zsófinál tudtok jelentkezni.

Hogy minél teljesebb legyen ÁRKÁDIÁban a hangulat, dedikált game room-ot rendezünk be retro és kortárs játékgépekkel. Ehhez viszont szükségünk van a ti segítségetekre is: várjuk a konzol és játék PC felajánlásokat (persze csak kölcsönbe) :) Nagyon fogunk vigyázni a gépekre, a game room-ba tilos lesz ételt és italt behozni!

Emellett pedig várjuk a jobbnál jobb játékzenéket, lehet chillelős, lehet bulizós, lehet régi, lehet új, lehet mainstream, lehet underground.  Mind a konzol és PC felajánlásokat, mind a zeneötleteket a facebook eseménynél kommentben írhatjátok meg - vagy elküldhetitek emailben is, a farsang2018@tolkien.hu címre.

Facebook esemény >>>>>>>>

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére