tohu header TN 02

 

Nem csak a felnőtteknek, a lurkóknak is változatos programokkal készülünk: 10:00-tól egészen 17:30-ig várjuk a Középföldére vágyó gyerekeket.

Kézműves foglalkozásainkon szárnyalni fog a kreativitás: WC-papír gurigából rohani lovak készülnek, a sárkányok alapanyaga a gyurma, a rajzmesterek pedig elfoglalhatják magukat a színezős asztalkánál.

 

341f0691259554201ed0676a7a9e3f18

Gyermekeknel szóló társasjátékokkal várjuk a kicsiket: a logikai és memóriajátékok Középfölde hangulatában próbálhattok ki.

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület jóvoltából a "Tolkien madarai" ismeretterjesztő pont és játszóház áll a kicsik rendelkezésére.

 

IMG 0165

 

A "Kalandozások Középföldén" interaktív játék, ahol a különböző állomásokon végighaladva játékosan ismerkedünk meg Középfölde világával, nevezetes helyszíneivel. Az épületen belül kijelölt állomásokon zsetonokat lehet nyerni, amikért cserébe később izgalmas nyereményekre lehet szert tenni.

10:00-kor Varga-Fogarasi Szilvia Tündérek és más apróságok című interaktív meséjét monda el a Kisteremben, 14:00-kor pedig Nagy Enikővel folytatódnak a mesék ugyanitt. 6-99 éves korig csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Hallgassátok meg őket, ha izgalmas meséket akartok hallani! (A mesék már a fizetős programjaink közé tartoznak, a részvételhez napijegy váltására van szükség!)

 

Gyertek, jó móka lesz!

 

unnamed

  to hu regisztracio ad 01

<< Tolkien Nap 2015

<< Egy Rég Várt Utazás 2015

 onkentes felirat 01

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére