• Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

Elnökségi videóüzenetek 1.

Beküldve - - - MTT Vezetőség Blog
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 1501 megjelenés
 • 0 hozzászólás
 • Nyomtatás

A májusban megválasztott Elnökség a Facebookon videósorozatot indított, hogy a legfontosabb újítások, üzenetek minél egyszerűbben elérhetőek legyenek a Társaság közösségének. A videók szövegét itt tesszük elérhetővé, hogy akiknek nincs lehetősége a videókat nézni-hallgatni, azok elolvashassák.

Alább az első videó szövege olvasható:

Sziasztok! A májusi tisztújításon új elnökséget választott a Közgyűlés - Éogilt, Alewet, és engem, Pillangót.

Már a Közgyűlésen helyben elkezdtük a szervezői folyamat egyszerűsítését, hogy a korábbinál gyorsabban és könnyebben kezdhessetek bele az általatok vágyott programok szervezésébe. A következő hónapokban további lépéseket tervezünk, hogy még gördülékenyebbé tegyük a szervezői jelentkezést, de addig is, arra biztatunk titeket, hogy ha bármilyen kreatív, közösségi, vagy ismeretterjesztő, vagy egyszerűen csak MTT-s ötletetek van, keressetek meg minket!

A korábbi évek megszokott programjai közül most csak a nyári táborra, a farsangra, a KÖMT-re, és a Tolkien Napra, azaz LEP-re írunk ki hagyományos pályázatot, minden más esetben még a korábbiaknál is szabadabb kezet kaptok, ha bármilyen ötletetek van, fogalmazzátok meg, írjátok le, üzenjetek nekünk!

Amikor rendezvényekről beszélünk, akkor nem feltétlenül a hagyományos “nagy” rendezvényekre gondolunk. Bátran gondolkodjatok akár kicsiben is, nyitottak vagyunk az új, egyedi, jópofa ötletekre is. Lehet piknik, sportesemény, karaoke, vagy jelmezbál is. Ezekre nem írunk ki mi pályázatot, hiszen pont az a lényeg, hogy nem akarjuk az ötleteket korlátozni.

De hogyan szervezzetek és tervezzetek ilyen, pályázat nélküli rendezvényt? Pályázat helyett egy egyszerű tervet várunk, amiben leírjátok az ötleteiteket, elképzeléseteiteket, a résztvevő szervezőket, és ha vannak pénzügyek, akkor azokról is írtok. Ezek sokban hasonlítanak a hagyományos pályázatokhoz, ha korábban már pályáztatok, nem lesz meglepetés.

Ezeket a kötelező tartalmi elemeket megtaláljátok az új szervezési szabályzat mellékletében, a szabályzatban magában pedig az összes új szervezési és pályázati szabályt megtaláljátok. Ezeket a videó alatt linkeljük nektek.

Röviden, ha van ötletetek, akkor írjatok nekünk, legyen kicsi vagy nagy a rendezvény! Mi segítünk minél egyszerűbbé tenni a dokumentációt, és segítünk a legjobb, legizgalmasabb kezdeményezéseket felkarolni. Ha pedig valamelyik szervezői posztotokra esetleg még hiányzik egy ember, akkor is szóljatok bátran, és segítünk. :)

Közben nagy lelkesedéssel és izgalommal készülünk az MTT 20. Születésnapjára is, legyetek résen, hamarosan többet is mondhatunk.

Linkek:

SzeSz: https://tolkien.hu/kozosseg/dokumentumok/szervezesi-szabalyzat/viewdocument/13

Programdokumentációk tartalma külön: https://tolkien.hu/kozosseg/dokumentumok/programdokumentaciok-tartalmi-elemei/viewdocument/363

Pályázati kiírások helye: https://tolkien.hu/kozosseg/dokumentumok/nyilvanos-dokumentumok/palyazati-kiirasok/palyazati-kiirasok-2021

0
Címkék Elnökség videó

Hozzászólások

 • Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.

Hozzászólás

Vendég
Vendég 2024. június 23., vasárnap
Vissza a lap tetejére