• Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

A XVII. TLV szervezői

Beküldve - - - Tolkien Levelező Verseny
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 1350 megjelenés
 • 0 hozzászólás
 • Nyomtatás

Az idei évben is sok lelkes önkéntesünk vesz részt a Tolkien Levelező Verseny lebonyolításában és az izgalmasabbnál izgalmasabb feladatok megírásában. Ha szeretnétek megismerni őket, és szeretnétek a feladatsorokban felbukkanó neveket arcokhoz, történetekhez kötni, akkor olvassátok el az alábbi bemutatkozásunkat!

Hobbit kategória:

tlv su

Kostyál Zsigmond (Sú):

Sú amolyan őskövület, az MTT alapító tagjainak egyike, és a TLV-n évek óta a Hobbit csapatokat boldogítja. Fotós, rajong a tengwar írásmódokért, és mindenféle csalafintaságra képes azért, hogy izgalmas, élvezetes és tanulságos legyen a verseny. Ha nem tegezik, esetleg még bácsinak is szólítják, attól viszont nagyon szomorú.

 

 

 

 

tlv patiszon min

Hödl Patrícia (Patiszon):

Patiszon vagyok, már sok éve az MTT-ben aktívkodom, kisebb-nagyobb intenzitással. Most például a TLV hobbit kategória feladatait állítom össze nektek. Hobbim még az olvasás, valamint a társasjátékozás minden mennyiségben.

 

 

 

 

Dúnadan kategória:

hirannor tlv

Forgács Máté (Hirannor Luinthôn)

Hirannor Luinthôn vagyok. A sindák népéből származom és a tündék ébredése (F.É. 1050) óta élek Középföldén. Hosszú időn át Ossiriandban, a Tol Galen vidékén laktam, majd megfordultam Szürkerévben és Völgyzugolyban is, később Minas Tirithben telepedtem le. Először a vegytanban, majd a gazdaságtudományokban mélyedtem el, de érdekel a zene és az irodalom is. Korábban az egyik TLV döntőre készítettem feladatokat, majd a Nolda kategóriában működtem közre, idén pedig van szerencsém a Dúnadan kategóriát vezetni.

 

 

 

tlv miriel

 Horváth Boglárka Szilvia (Míriel)

Míriel vagyok, 20 éves anglisztika szakos hallgató. Nyolcadikban hallottam először a TLV-ről, ahová gyorsan neveztem is egy csapat tagjaként. Összesen ötször versenyeztem, végigjárva mindhárom magyar kategóriát, és nagyon élveztem minden egyes fordulót. A TLV-n keresztül ismerkedtem meg az MTT-vel, és tipikusan bármelyik Tolkien Napon vagy hasonló rendezvényen megtalálható vagyok. A TLV-ben tavaly álltam át a szervezői oldalra, akkor a Nolda kategóriásoknak írtam feladatokat, idén pedig a Dúnadan csapatokat fogom boldogítani. Szabadidőmben szívesen olvasok, írok, kézműveskedek vagy zenét hallgatok, de a kirándulást sem vetem meg.

 

 

Nolda kategória:

tlv zsofi

Feró Dóra Zsófia (Zsófi)

Sziasztok! Zsófi vagyok, 24 éves. TLV-s pályafutásomat eleve feladatíróként kezdtem 4 évvel ezelőtt, és azóta minden évben hol a dúnadanok, hol a noldák feladatain dolgozom (most éppen az utóbbiakén). Az MTT-n kívüli életemben fordítóként keresem a kenyerem, az egyik legfőbb hobbim pedig a futás -- nemrég az első maratonomat is sikerült teljesítenem. A kedvenc TLV-feladataim a kézügyességet és fantáziát igénylő kreatívok, és nagyon remélem, hogy idén is szebbnél szebb (vagy viccesnél viccesebb) alkotások érkeznek majd be!

 

 

 

tlv lobelt min

Derényi Róbert (Lóbelt)

Robi vagyok, alkalmasint Lóbelt, most éppen egyetemista. Idén harmadjára szervezek TLV-t, egészen pontosan a noldákat igyekszem fejtörőkkel ellátni.

 

 

 

 

 

Quendi kategória:

tlv daniKarakas Dániel (Dani)

Dani vagyok, 27 éves programozó. Az MTT-vel is az egyetem alatt ismerkedtem meg, ahol részt vettem két Tolkiennel kapcsolatos kurzuson. Onnan egyenes út vezetett a 2016-os nyári Tolkien Táborba, ahol - noha én sosem versenyeztem - jelentkeztem a TLV szervezői közé. Azóta mind a Dúnadan, a Nolda, mind pedig a Quendi kategóriában kipróbáltam a feladatírást. Idén a Quendi kategóriát vezetem. Szabadidőmben szívesen veszek részt más MTT-s rendezvények szervezésében, hobbim az asztali szerepjáték és más társasjátékok.

 

 

 

Orthmaytlv metaflorar Flóra (Metaflora)

Metaflora vagyok, a legtöbb MTT-s rendezvényen és kommunikációs felületen összefuthattok velem, különösen, ha arról van szó, hogy mit hol találtok a Lassi Laurië előző számaiban, vagy miről írhatnátok a következőkbe. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de kezdetektől jelen vagyok a TLV-ben is: az első évben még versenyeztem, a harmadiktól kategóriát vezettem (dúnadant és noldát), aztán főszerveztem, részt vettem a nemzetközi kategória elindításában, amit azóta is néha vezettem, máskor meg csak reklámoztam vagy feladatot írtam hozzá, mint idén is. Ezen kívül mostanában főleg krimit és népmesét olvasok, egy kicsit ír táncolok, és amúgy egy levéltárban dolgozom.

 

 

tlv adanedhel minPapp Miklós Levente (Adanedhel)

Röviden Adának, hosszabban Adanedhelnek hívnak. 2009 óta járom az MTT berkeit, a TLV-ben viszont nem emlékszem mióta találhattok meg. Idén a quendi kategóriába fogok besegíteni. Bár pár évig kategóriavezető is voltam, azóta van egy két éves fiam, és lassan jön a kistesó is. Szóval kicsit kevésbé tudok bármibe beleugrani...
A mindennapokban építőmérnök vagyok, cégünk szereti feltúrni a nagyobb fővárosi csomópontokat - távhővezeték fektetés ügyében. Szabadidőmben a család mellett szeretek játszani, olvasni, társasozni, stb. Ezen felül kedvenc elfoglaltságom Bogyó és Babócát, Tesz-Vesz várost és hasonló olvasmányokat századszor is elolvasni. Vagy felmondani, ha már megtanultam.
0

Hozzászólások

 • Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.

Hozzászólás

Vendég
Vendég 2024. július 18., csütörtök

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére