- Köszönetek: 0
Társalgó
- Lamy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Náda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Adanedhel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- veszter
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Lamy
- Nem elérhető
- nevern
- Nem elérhető
- Virág
- Nem elérhető
- Alustriel
- Látogató
Eruntale/Hanna írta: Nos, néhányan már megvallottátok, hogy melyik céhet jelölték be, de szeretném tudni, ki mit választott- nem utolsósorban azért, mert ha a nagy, közös projekteken dolgozunk- pl. a színdarab- mindenki kedvére kibontakozhasson.
Én az Őrzők Rendjét erősítem, a rendkívül fejlett harctudásommal...
- Alustriel
- Látogató
A Blind Guardiant ismered?Sil írta:
Rúlz. Melyik változatot, a brit, HarperCollins-féle, vagy az amerikai (Houghton Mifflin) kiadást? Nekem a HarperCollins-os van meg.Alustriel írta: Épp most sikerült beszereznem a Gyűrűk Urát Angliából, egykötetes 50ik évfordulós kiadásban (L) .
Alustriel írta: Zenéből főleg a rock/metal műfajt kedvelem, aktuális kedvenc az Edguy.
A könyvből nekem is a HarperCollins-féle kiadás van meg, és ismerem a Blind Guardian-t is.
- Encsi
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Rúlz. Melyik változatot, a brit, HarperCollins-féle, vagy az amerikai (Houghton Mifflin) kiadást? Nekem a HarperCollins-os van meg.Alustriel írta: Épp most sikerült beszereznem a Gyűrűk Urát Angliából, egykötetes 50ik évfordulós kiadásban (L) .
A Blind Guardiant ismered?Alustriel írta: Zenéből főleg a rock/metal műfajt kedvelem, aktuális kedvenc az Edguy.
Az melyik? Ki a rendvez? (Harcos rendből mintha kettő lenne...)Encsi írta: harcoskommandós
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Encsi
- Nem elérhető
Eruntale/Hanna írta: Nos, néhányan már megvallottátok, hogy melyik céhet jelölték be, de szeretném tudni, ki mit választott- nem utolsósorban azért, mert ha a nagy, közös projekteken dolgozunk- pl. a színdarab- mindenki kedvére kibontakozhasson.
harcoskommandós
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Eruntale/Hanna
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
nevern írta: Üdv mindenkinek,
nevern vagyok, am Gyüre Noémi. A nickname eredetéről senki ne kérdezzen mert harapok !
Ugye tudod, hogy ezzel bogarat ültettél a fülembe? Innentől szent hivatásomnak fogom tekinteni, hogy kiderítsem.
Veszter, a latin istencsászár nyelv! Hm, Gödöllőre több rokonom és üzletfelem jár, kíváncsi vagyok, ismered-e őket A táborban is a zenészek céhét fogod erősíteni?
Encsi, tök jó, hogy végre jössz táborba! Rmélem, kétszer olyan jól fogod érezni magad, mintha fele olyan jól éreznéd.. vagy mi.
Alustriel: Hajrá! Én is ilyen idősen mertem elször elmenni táborba.. és.. nos, hagyjuk, mi lett belőle. A második táboromból pl. egy férj. (nem vicc..)
Nos, néhányan már megvallottátok, hogy melyik céhet jelölték be, de szeretném tudni, ki mit választott- nem utolsósorban azért, mert ha a nagy, közös projekteken dolgozunk- pl. a színdarab- mindenki kedvére kibontakozhasson.
Már most látom, hogy a csapatfőzésen Zsodoo elemében lesz.
Ó, eégy egy szolgálati közlemény a végére:
ha van valami allergiátok, gyógyszerérzékeny, vagy bármi olyan, amiről nekem tudni kéne, azt írjátok meg nekem privát üzenetben, vagy mailban ide: eruntale kukac gmail pont com.
- nevern
- Nem elérhető
nevern vagyok, am Gyüre Noémi. A nickname eredetéről senki ne kérdezzen mert harapok ! Az idei lesz a 2. mtttáborom - szal remélem legalább olyan lesz mint a tavalyi ...végülis legalább nem lettem hobbit éjlen a kezdet ja és mindenkinek ragyogó időt kívánok - jól is néznénk ki ha elárasztaná a völgyet az eső
- Finwe
- Nem elérhető
- Zsodoo
- Látogató
De : )Náda írta:
Zsodoo írta: Sziasztok!
Zsodoo vagyok; Szász T. Zsombor és Dunakeszin tanulok a Radnóti Gimiben. Ez lesz a harmadik táborom, már nagyon várom
Egyébként a szakács céhben leszek, mint abszolút tapasztalatlan konyhai analfabéta
Tényleg, Neked is a 3. táborod Nekem is Csak nem TLV után rögtön?
- Náda
- Nem elérhető
Zsodoo írta: Sziasztok!
Zsodoo vagyok; Szász T. Zsombor és Dunakeszin tanulok a Radnóti Gimiben. Ez lesz a harmadik táborom, már nagyon várom
Egyébként a szakács céhben leszek, mint abszolút tapasztalatlan konyhai analfabéta
Tényleg, Neked is a 3. táborod Nekem is Csak nem TLV után rögtön?
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Zsodoo
- Látogató
- Alustriel
- Látogató
Alustriel vagyok, civilben Csuti Szilvia, 19 éves, budapesti középiskolás. Tolkien írásaival komolyabban csak nem régóta foglalkozom. (Két éve ) Idénre "szedtem össze bátorságom" hogy jelentkezzek a táborba, szóval ez lesz az első alkalom. Tolkien mellett szeretem még R. A. Salvatore írásait is, eddig a sötét elf sorozatot és a papciklus első két könyvét olvastam ki. Épp most sikerült beszereznem a Gyűrűk Urát Angliából, egykötetes 50ik évfordulós kiadásban (L) . Zenéből főleg a rock/metal műfajt kedvelem, aktuális kedvenc az Edguy. Mondjuk folyékonyan beszélek angolul, és kicsit elgagyarászok oroszul is. Hirtelen azt hiszem, ennyi.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Keretjátékos identitás... hát, izé... vásárra tartó kézműves?
Ezt már épp kérdezni akartam én is, az anyagbeszerzés/pólóvadászat a készülődés legidőigényesebb része szokott lenni, nem ártana minél előbb elkezdeni. De ez talán a másik topicba jobban illene.Virág írta: pár kérdés: mi lesz a csapatszínünk? van valami előírás ilyenre, hogy póló vagy pajzs vagy mit kell idén a csapatoknak gyártani?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Virág
- Nem elérhető
Virág vagyok civilben és mttben is 2005 óta járok mtt táborba, illetve egyéb rendezvényekre... szóval kezdek én is "veterán" lenni amúgy 20 éves vagyok, friss érettségis francia kéttannyelvűben tanultam eddig, szeptembertől remélem a Petőbe fogok járni, és gyerekekkel foglalkozni szabadidőmben ha tehetem gyerekekkel vagyok, táncolok, olvasok, zenélgetek... mostanában a tanuláson kívül nem sok mindenre volt időm, így sokmindent, egyben az mtt-t és a táncot is elhanyagoltam, de végre vége ennek a hajtásnak, és kezdődhet a nyár...már ha végre eláll az eső egyébként Gödöllőn lakom, júli elsejétől Budán
pár kérdés: mi lesz a csapatszínünk? van valami előírás ilyenre, hogy póló vagy pajzs vagy mit kell idén a csapatoknak gyártani?
egyelőre ennyi
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Encsi
- Nem elérhető
Pintér Enikő vagyok, a tábor ideje alatt már 17 éves. Továbbá írok, olvasok, rajzolok, kardozok.
Első táborom lesz ez.
(Ha már szóba került, általános iskolában eléggé egyházzenei beállítottságú ének-zene tagozatra jártam amúgy. Szóval 8 éven keresztül kötelező templomi szolgálat meg minden.)
Keretjátékos identitás? Űhe.. akkor ezen még gondolkozni kell.
Üdv,
Encsi
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- veszter
- Nem elérhető
Valóéletben
Varga Eszter falusi lakos
Gödöllőre Prem. Szt. Norbert Gimnáziumba járok Szeptemberben 11. osztályba fogok járni.
ZENE életem egy részét alkotja (Ált. iskolába alsóban 4. osztályig zenei tagozatos 4 évig gitároztam és énekkaros konyitok a furulyázáshoz is és két éve egyházzenész vagy is zongorázok)
Angolt tanulok első idegen nyelvként másodikként LATIN.
Nem tudom még mit írjak.
Első alkalommal leszek a Táborban.
(Életkoromat ki lehetszámolni ha sose buktam meg és nem vagyok év vesztes)
- Nati
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
civilben Sárdi Krisztina (Kriszti vagy Kriszta)vagyok, 21 éves, francia szakos a Pázmány Bölcsészkarán immáron harmadik éve, melyből egyet Párizsban töltöttem. Tehát igen, szeretem a franciákat és mindent, ami francia, valamint eléggé módon jól beszélem a nyelvet "Másodállásban" újságíróként is bontogatom a szárnyaimat, úgyhogy mindenféle kommunikációs-írós-beszélős-tárgyalós-kutatós-anyaggyűjtős feladatot rám lehet bízni. Egyébiránt nagyon szeretek táncolni, énekelni, játszani stb... Eddig kétszer voltam MTT nyári táborban, még valamikor az őskorban (2003-2004)
"Százszorszép jóéjszakát"
- Náda
- Nem elérhető
- icke
- Nem elérhető
Mint a mellékelt ábra mutatja, icke vagyok, 2004 óta az MTT közelében (mikor milyen távolságra), mellesleg 24 éves. Az idei a hatodik táborom lesz, szóval valamiféle veteránnak is elmegyek :]= Keretjátékos identitásom egyelőre képlékeny, nagyban függ attól, hogy a nép milyen irányt vesz = Annyi biztos, hogy idén a harcos rendben fogok munkálkodni, így első ötletként valamiféle test- és vagyonőri szerep merült fel bennem, aki védelmi megfontolásokból tart a küldöttséggel.
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Adanedhel
- Nem elérhető
- Lamy
- Nem elérhető
Lamy (26) 3 nap múlva végzett egyiptológus-germanista, vimpárdenevér, torreádor-malkavita, ösztöndíjvadász, szeptembertől nem magyarországi lakos, lelkes béna (a legrosszabb párosítás), könyvek, színház, röplabda, gót zene, rajzolás (amire sosincs időm) múzeumpedagógia, fekete-fehér / fűzöld-fekete, róka! és Steppenwolf
kb. ennyi címszavakban : )=
- Eruntale/Hanna
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Üdv minden merész és agyafúrt suhataginak, aki idén velünk tart Vásárfalvára!
Itt tudunk megismerkedni egymással, elmesélni, ki-ki mit vár ettől a vásártól, milyen portékát hoz magával.
S mivel a népből sokan először vállalkoznak rá, hogy középföldének ebbe a zugába látogassanak, üdvös lenne, ha pár sorban bemutatnánk magunkat.
Hogy jó példával járjak elöl : Heiwa a nevem, másképp a "Nagynéni". A családom rám bízta, hogy elvezessem ezt karavánt a vásárra, én fogok tehát gondoskodni rólatok. Két unokaöcsém lesz ebben a segítségemre.
ha pedig a "civil" énemre vagy kíváncsi: Hanna vagyok, 25 éves végzős történész-levéltáros Budapestről, immár két éve asszonysorban. Ha nem az egyetemen vagyok, akkor kutatok, háztartást vezetek, szerepjátszom, és próbálom életben tartani a szobanövényeimet- ez utóbbit nem sok sikerrel.