Lerakat és leltárkönyv

Több
14 éve 1 hónapja #391012 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Akkor én beírom ide, hogy hozok a csapatnak egy bográcsot állvánnyal.
Nincs innen valaki, aki esetleg autóval megy, és akihez beférne? Kicsi vagyok sok holmival, help meee

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390934 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Veszter: hogyne, minden zeneszerszámot szívesen látunk!
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390906 Írta: veszter
veszter válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Van gitárom.
Van két furulyám is.
-C-s
-D-s (Ír furulya)
Vihetem a gitárt és a furulyákat?
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390858 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Nos, a kellékek beszerzése után a köpeny végleges ára 400 Ft /fő lett. Akinek ez gondot jelent, az most sikítson, ittvagy privátban, vagy hallgasson örökre.

Valamit a csapatkütyük bővültek 2 mini petróleumlámpácskával, 2 üvegserleggel (oroszlán-és kígyómintás), és egy iránytűvel.

Bárkinek hasonló csecsebecséje van, hozza nyugodtan!
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390732 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Oké, én meg reflexből próbálok rá megfelelni :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390730 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Okéoké, értem én elsőre is, hogy minden pólóügy opcionális és fakultatív, kötözködéseim automatikusak és minden felháborodás vagy rosszindulat nélkül valóak :)
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390728 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Meta, a batikolás továbbra is opcionális, és ha van drapp pólód, akkor már nem kell fehéret venni mellé. Csak végső kétségbeesésemben nyúltam a ruhafesték ötlete után, hogyha a drapp és a bordó pólóideiglenesen hiánycikk lenne az univerzumban.
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390725 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Pedig ma már végre szereztem drapp pólót :D Na sebaj, vehetek mellé még fehéret is, bár a ruhafesték kevéssé célozható árnyalása miatt pont a drapp/barna meg a bordó (egyszer próbáltuk, rózsaszín lett) kockázatos szín (én ezért nem ajánlottam eddig a ruhafestést, tavaly a kék nekünk is úgy lett), azért persze jó lehet :) (hmm, mondjuk a drapp pólót batikolva bordóval... :P )
(A színes öltözködés asszem kevesebb problémát fog nekem okozni, mint a barna :D )
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390701 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Eszembe jutott pólószín-kérdésben az ideális megoldás:

RUHAFESTÉK. fehér pólót sokkal könynebb szerezni, mint bármi mást, és olcsóból kijön, aki szeretne festeni. egy zacskó festék ára pedig bagatell, azt hozom én, és akkor lehet bordó-és drapp póló is, tetszőleges színben-fazonban.

Viszont a pólót tényleg egyedileg kell beszerezni, akinek erre van igénye..
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390693 Írta: Ratzkha
Ratzkha válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Még két fontos dolog!
Vásárfalván a leérkezésünk napján hatalmas megnyitóünnepség lesz, valóságos karnevál. Bár a házigazdák bizonnyal készülnek számos attrakcióval, de hogy ezt mi is a magunk részéről színesítsük, számos dologgal előrukkolhatunk: ki-ki tudása és vérmérséklete szerint.

A karneváli forgatagban szívesen látnak mindenféle mutatványosokat azaz
- zsonglőröket (3 labda dobálásával is lehetsz császár :P )
- meteorosokat (mert az látványos és hangulatot csinál)
- akrobatákat (aki meg tud csinálni egy kézen átfordulást egy cigánykerék után, az már bizonnyal ügyesebb, mint a legtöbbünk)
- fáklyás embereket (ha szeretsz nagy viaszfáklyákatlobogtatni és azokkal valami egyszerűbb koreográfiára tipegni-forogni, tiéd a pálya - igen, ez az viasz a fáklya, amelyikkel nem tudod magadat leönteni forró olajjal )
- és végül de nem utolsó sorban dalnokokat és muzsikusokat (ha van kedvenc hangszered, dalod és szívesen előadnád, vagy csak úgy játszogatnál, másokat kísérve, vagy összeállnál másokkal énekelni, erre biztosan lesz lehetőség)

A fenti mutatványosi tevékenységekhez a táborban egyedül a fáklyák állnak majd rendelkezésre, ha egyebet tervezel, kérjük hozd magaddal a kellékeket. Sokat tudnak az ilyen kellékek (meteor, zsonglőrlabdák, hangszerek) emelni egy esemény fényén (még akkor is, hogyha nem is avatott kezekbe kerülnek - sőt akkor talán még mókásabb a dolog XD). Továbbá sosem lehet tudni, mikor és milyen minőségben tudunk ilyen tárgyakat-eszközöket felhasználni a táborban.

Ezen kívül mivel Vásárra készülünk, mindenkit bíztatunk arra, hogy hozzon el bármiféle otthoni limlomot és kacatot, amin túl szeretne adni. Kerítünk egy pokrócot, amire kirámolhatja majd a portékáját és hadd szóljon cserebere és a zsibvásár! Az elcserélés és a haszonbérlet a tábor idejére itt ugyanúgy működhet, mint a tényleges adásvétel.

If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390690 Írta: Ratzkha
Ratzkha válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Izé... a póló témához én csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a legkorrektebbnek azt tartom, hogyha mindenki, aki szeretne magának csapatpólót festeni, az hozzon magával egyet. A szín szinte mindegy, a festék színét is lehet variálni, de talán a drapp lehet a fő orientációs irány.

Node.

Én itt inkább kicsit az egyéb nem jelmez jellegű ruhájról szeretnék páe sort írni...

Mikivel tegnap gondolkodtunk a jelmezeken, és arra jutottunk, hogy egy kis olaszos csiricsáré, felvágós kereskedős módi selyemsálakkal és szebb városi (tehát nem csupa drapp és egyszínű, hanem gazdagon díszített) ruházat simán belefér, sőt. Mi suhatagiak vagyunk azok, akik a kultúrát – és többek között a fényűzést – megmutathatjuk ezeknek a jöttment erdei meg tómenti meg összevissza nyargalászós népeknek. Úgyhogy a színes sálak, a finomabb anyagú ruhák és nem utolsósorban mindenféle ékszerek (nyilván nem a családi arany, hanem jól kinéző bizsu, amiért nem kár, ha elvész eltörik táborban) teljesen simán beleférhetnek a ruhatárunkba.

Meg persze lehet hozni kicsit ünneplősebb, mutatósabb, parádézós ruhákat egyfelől, másrészről olyat is, amiben őrködni is ki mersz menni, meg kiránduláskor, számháborúban sem félted a bozótban. A fenti megállapítások egyértelműen nem a kommandós felszerelésre vonatkoztak.

If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390688 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Darab-kiötlés közben is nagyon jól lehet festegetni. Csak szerezzünk pólót - van valakinek ötlete, hogy hol lehet? A Vámház körúton meg a Móriczon néztem kínaiban, volt valami drapp-féle, de mindkettő elég fura árnyalat, és asszem nem csak a barna-iszonyom miatt (az egyik hatszáz, a másik négyszázötven forint, vagy kábé).
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390624 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Ácsi,senmi sem mondta, hogy nem lesz rá idő!

Csak felhívtam ráa figyelmet, hogy eleinte talán inkább a csapatelőadás fog lekötni,nem a pólófestés, de ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem lesz rá idő.

Egyébiránt semmi jó elrontója nem vagyok, aki szeretne magának pólót festeni, nyugodtan megteheti. (Ha a nosztalgiánál tartunk, egészen sokáig fakultatíve szereztük be magunknak a csapatpólót ;) )

Továbbra is hangsúlyoznám, hogy ez még mindig egy nyári tábor, nem az adóhivatal, nekem pedig nincs szöges ostorom, hogy azzal hajtsak mindenkit a programokra.
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390605 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv

Sil írta: Miért, pontosan hányadik nap adunk elő? Lamy tényleg kimarad belőle? :( Tavaly volt egy kis idő az elején is csapatcuccok gyártására, és arról volt szó, hogy idén több idő lesz, nem lesznek annyira feszítettek a programok.


Pontosan ezzel van a gondom nekem is...állítólag most több lesz a szabadidő... :roll: ...sajnálom, de ha megint az lesz, mint tavaly, hogy rohangálni kell mindenhova meg nincs idő semmire, egyik program a másikat követi, stb. akkor nem leszek túl aktív...egészen tavalyig érdekes módon mindenki tudott pólót, köpenyt, zászlót festeni, mert volt rá idő...ezt a hagyományt miért nem lehet követni? :(

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390583 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv

Eruntale/Hanna írta: A másik probléma ezzel, hogy vannak, akik még nem tették tiszteletük a topicban, és többségi elv alapján ugyan hozhatunk döntést a pólóról, de a méretüket telepatikusan nem tudjuk megmondani.

Emailcímük, más elérhetőségük nincs megadva?

Eruntale/Hanna írta: A harmadik pont, hogy a táborban mi fogunk először előadni, így a fesetgetéses-kézműves dolgokra inkábba tábor második felében lesz idő, és nem biztos, hogy lesz idő elkészteni/ befejezni a zászlót,a köpenyt, a pólót...

Miért, pontosan hányadik nap adunk elő? Lamy tényleg kimarad belőle? :( Tavaly volt egy kis idő az elején is csapatcuccok gyártására, és arról volt szó, hogy idén több idő lesz, nem lesznek annyira feszítettek a programok.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390550 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Én ezért külön topicot nem nyitnék, de akkor beszéljük meg a póló-köpeny problémát itt.

A köpeny kincstári lesz, az anyagbeszerzést központilag intézzük, de sajnos a szűkös keret miatt sajnos rá kell fizetni, tehát itt 300 Ft táborban beszedése.

ezen kívül felmerült a póló ötlete, de ezt mindenképp saját finanszírozásból kellene megoldani, ezért nem erőltettem az ötletet- 3-500 Ftot még kb. mindenki baj nélkül meg tud oldani, de mondjuk 1000 Ft-ot már nem lenne kedvem elkérni pluszban sekitől.
A másik probléma ezzel, hogy vannak, akik még nem tették tiszteletük a topicban, és többségi elv alapján ugyan hozhatunk döntést a pólóról, de a méretüket telepatikusan nem tudjuk megmondani.

A harmadik pont, hogy a táborban mi fogunk először előadni, így a fesetgetéses-kézműves dolgokra inkábba tábor második felében lesz idő, és nem biztos, hogy lesz idő elkészteni/ befejezni a zászlót,a köpenyt, a pólót...

Summa summarum, ha mindenki szeretne egyenpólót, akkor villámsebesen kell beszerezni, de én a magam nem támogatom.
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390547 Írta: Adanedhel
Adanedhel válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Legyen! :D
M-es jó nekem asszem...
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390540 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Jó ötlet az egy topic :D ...ha veszünk pólót, nekem S-es kell, az tuti ;) és ráérek mostanában, úgyhogy szívesen segítek megvenni a pólókat :) ...már ha megegyezünk, hogy lesz-e egyáltalán...nem ártana minnél előbb eldönteni, mert kifutunk az időből :D
jövőhéten tábooor!!! :)

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390524 Írta: InsanekismanO
InsanekismanO válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Akkor tisztázzuk lassan, hogy mennyi is az annyi.
Póló - X HUF
Köpeny - X+500 HUF
Ki, mikor, hol, milyen méretből mennyi, stb?
Melyik fix, melyik opcionális?
Hannaaaaa?! :o

Ja és jó lenne egy topikban, nem kettőben futtatni a kérdést... szerintem

Пиф-паф ой-ой-ой • Умирает зайчик мой
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390512 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Persze ;)

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390499 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Én is benne vagyok, akár több is lehet.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390498 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Aha.
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390497 Írta: Náda
Náda válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Persze! :)

"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390492 Írta: Adanedhel
Adanedhel válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
Felőlem akár 500 Ft is lehet :)
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390491 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv

Eruntale/Hanna írta: Elfogadható-e ez részetekről?

Üdvözletem!

Az enyémről teljesen :]=

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390480 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv

Rákos Olivér írta: nekem van egy két liter felesleges vérem. vihetem?:D

Hát hogyne, életünk és vérünk az MTT-ért, édes öcsém :p

FIGYELEM, FONTOS:

Sajnos ennyi emberre a köpeny nem fér ki a csapatoknak biztosított keretből. Megpróbálok minél olcsóbban anygot szerezni, de előreláthatóan fejenként kb. 300 Ft-ot rá kellene még szánni pluszban. Tudom, ez nem túl elegáns megoldás, de cserébe mindenki megtarthatja a köpenyt később jelmeznek (ígérem, próbálok olyan minőséget vadászni, hogy megérje).

Elfogadható-e ez részetekről?
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390421 Írta: Rákos Olivér
Rákos Olivér válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv
nekem van egy két liter felesleges vérem. vihetem?:D

S.P.Q.L.
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390389 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv

Náda írta: Lamy, ha gondolod, szívesen megcsinálom csoki nélkül is! :)

KÖSZI! igen, gondolom! : )= :ölel:
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390345 Írta: Náda
Náda válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv

Eruntale/Hanna írta: FONTOS KÉRDÉS:

- a héten megyek gyöngy- outletbe, begpróbálok szerezni kásagyöngyöt. bordón kívül keressek más színt?

- Kármin, fekete ls bronz textilfestéken kívül kell más?

- mennyi drótot kérjek? Aki mondta, h tud hozni, az miből és mennyit tud hozni? Pontosan milyen fajta drótból mennyi kell?

- Hozzatok díszes brosst vagy csatot, a köpenyhez!


Drótból egy egész cipős doboznyit tudok hozni.
Van közöttük nagyon vékony, közepes illetve vastag drót.
Mindegyik réz színű.

"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
Téma zárolva.
Több
14 éve 1 hónapja #390344 Írta: Náda
Náda válaszolt a következő témában: Lerakat és leltárkönyv

Lamy írta: Gondolom mivel a köpenyek és ékszerek a tábor első felében készülnek majd el, amiben nem leszek ott (hétfő délután / este jövök), megkérhetek valakit csoki ellenében, hogy elkészítse az enyémeket is? :szépennéz:
:nagyonszépennéz:


Lamy, ha gondolod, szívesen megcsinálom csoki nélkül is! :)

"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.758 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére