Tolkien Levelező Verseny

Több
17 éve 2 hónapja #342010 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny

Beradan írta:

Kincső (Thilanna) írta: Ellenben ha a tavalyi versenyzok kozul van olyan, aki iden mar nem versenyezni szeretne, hanem segitene szervezni, az mindenkeppen jelezze! ;)

Én szívesen segítenék, csak miben tudnék segíteni, vagyis ha jelentkezik valaki az mit fog csinálni? :?

Csak azt nem értem ezt miért nem lehet normálisan megkérdezni, miért kell hozzá egyből arcokat vágni. :?
Privi ment Beradan.

Van mi arany, bár nem fénylik...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 2 hónapja #341931 Írta: Beradan
Beradan válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny

Kincső (Thilanna) írta: Ellenben ha a tavalyi versenyzok kozul van olyan, aki iden mar nem versenyezni szeretne, hanem segitene szervezni, az mindenkeppen jelezze! ;)

Én szívesen segítenék, csak miben tudnék segíteni, vagyis ha jelentkezik valaki az mit fog csinálni? :?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 2 hónapja #341930 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny

Attila írta: Én szívesen segítnék ha a fordulók illetve a döntők nem hétköznap lennének... nem tudok úgy eljönni... :( :cry:

:D Szerinted miért levelező verseny a neve? ;-) A fordulókat levélben küldjük ki és úgy is érkeznek vissza. Egyedül a döntő zajlik élőben, de azt meg nyilvánvalóan nem rakjuk hétköznapra, mert az se a versenyzőknek, se magunknak nem jó. :-) (Már elnézést, hogy "királyi többes"-t használok, tudtommal egyelőre nem vagyok benne az idei szervezésben.)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 2 hónapja #341929 Írta: Beradan

Kincső (Thilanna) írta: Koszonom szepen a dicseretet, de az erdem abszolut kozos es a teljes szervezoi csapate (Ben, Dorwinion, Newra, Panni, en + a donto szervezoi), es ha egy szemelyt kene valasztani aki legtobbet tett az biztos nem en volnek.

Remélem hogy a következő verseny is olyan jó lesz mint a mostani volt, és gratulálok mindenkinek aki részt vett a szervezésben! Ui.: És köszönöm, hogy mogy-nak volt türelme megvárni a csapattársunkat, akit rejtélyes módon lecsatoltak, és aki így Jászberényben kötött ki! :D

Több
17 éve 2 hónapja #341927 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Én szívesen segítnék ha a fordulók illetve a döntők nem hétköznap lennének... nem tudok úgy eljönni... :( :cry:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 2 hónapja #341913 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny

Beradan írta: Remélem jelentkezik valaki, mert mi versenyezni akarunk! :D Kincső nem akarja elvállalni, mert szerintem az idei nagyon jó volt (habár ez volt az első amin részt vettem :? )?

Koszonom szepen a dicseretet, de az erdem abszolut kozos es a teljes szervezoi csapate (Ben, Dorwinion, Newra, Panni, en + a donto szervezoi), es ha egy szemelyt kene valasztani aki legtobbet tett az biztos nem en volnek. Hogy iden ki adja a nevet a foszervezoseghez, ill. kik lesznek a szervezok, azon meg egyeztetunk.

Ellenben ha a tavalyi versenyzok kozul van olyan, aki iden mar nem versenyezni szeretne, hanem segitene szervezni, az mindenkeppen jelezze! ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 2 hónapja #341745 Írta: Beradan
Mi voltunk Mória Menekültjei! :D Az utolsó fordulót nagyon elrontottuk, mert a 4. csapattársunk, szinte semmit nem csinált, és még a döntöre sem jött el. :( Próbáltunk valaki mást beszervezni, de az utolsó pillanatban visszamondta. :? Egy másikat azért rontootunk el mert a a csapatból ketten Dániába utaztunk, a többiek meg "30-áig kell feladni, úgyhogy még nem csináltuk meg", persze kiderült, hogy 25-ére kellet volna feladni és így nem tudtuk befejezni :roll: Ez van! :D

Több
17 éve 2 hónapja #341704 Írta: Lauril
Lauril válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Mi (Númenor Gyermekei) idén az elsőbe voltunk.
Te melyik csapatban voltál Beradan?

www.vivalamusica.hu
A 'Viva la Musica' csoport hivatalos honlapja, mert "az élethez dal kell".

Több
17 éve 3 hónapja #341663 Írta: Beradan

Lauril írta: mi is reméljük! Jövőre már a nehezebb kategóriába mennénk :)

Az jó, asszem mi még maradunka a 2. kategóriánál! :D Ti melyikben voltatok az 1-ben vagy a 2-ben?

Több
17 éve 3 hónapja #341528 Írta: Lauril
mi is reméljük! Jövőre már a nehezebb kategóriába mennénk :)

www.vivalamusica.hu

Több
17 éve 3 hónapja #341486 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Beradan: nyugi:) reményeink szerint lesz verseny: )

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 3 hónapja #341479 Írta: Beradan
Remélem jelentkezik valaki, mert mi versenyezni akarunk! :D Kincső nem akarja elvállalni, mert szerintem az idei nagyon jó volt (habár ez volt az első amin részt vettem :? )?

Több
17 éve 3 hónapja #340706 Írta: Newra
Kedves volt és leendő szervezők! Ha van olyan, aki érez magában indíttatást a következő TLV lebonyolítására, az jelezze nekem a kiselektromos'kukac'citromail.hu címre. Szóval várom a lelkes jelentkezőket!

Több
17 éve 4 hónapja #337111 Írta: Raia Aiwart
Raia Aiwart válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny

$Cunnir$ írta: Jhaj de jó, köszi :D akkor majdnem mindenkit be tudtam azonosítani... :D

:lol: Én vagyok a kórus és egyetértünk :lol:
De azért köszi :)

Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!

Több
17 éve 4 hónapja #335730 Írta: Ninde Tinehtele
Ninde Tinehtele válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Tényleg jó ez a beazonosító kép :) hasznos :D

Mi csak a művelet közepén fogtuk fel hogy épp egy csoportos pillangóirtó akciót hajtunk végre :D :D hihetetlen jó volt az egész!
Főleg a tudat hogy ez a sok ember mind azért van itt mert szereti Tolkien könyveit. :) és tudom hogy túlvagyunk már ezeken a témákon de nagyon jó ötlet volt elosztani a csapatokat meg színdarabokat csinálni mert nagyon jók voltak és mert egyébként sztem nem sokan mentek volna oda beszélgetni a többi csapathoz de így azért jobban összeismerkedtünk a többiekkel. :D

üzenet Haradból

Több
17 éve 4 hónapja #335661 Írta: Ent (Ildi)
Ent (Ildi) válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Newra: Ez nagyon, nagyon jó ötlet volt!!!! :lol: :lol:
Legközelebb a csapatokról is készíthetél ilyet! :wink: :P
Ígérem segítek, ha ismét hívtok :D

Több
17 éve 4 hónapja #335649 Írta: $Cunnir$
$Cunnir$ válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Jhaj de jó, köszi :D akkor majdnem mindenkit be tudtam azonosítani... :D

Több
17 éve 4 hónapja #335648 Írta: Lauril

Newra írta: Csak itt, csak most, csak Nektek! A szervezők nevei, hogy megtudjátok ki-kicsoda! :D

img2.tar.hu/newra22/img/31083867.jpg#3

Köszi szépen! :D

www.vivalamusica.hu

Több
17 éve 4 hónapja #335647 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny

Ben írta:

Newra írta: Csak itt, csak most, csak Nektek! A szervezők nevei, hogy megtudjátok ki-kicsoda! :D

Ez jó! :D Köszönjük! (mondom én, de mindegy :D )

LoL Tiszta mmorpg, már csak egy sárga gyűrű vagy felkiáltójel kell a questadók neve fölé. (off)

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 4 hónapja #335635 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny

Ez jó! :D Köszönjük! (mondom én, de mindegy :D )

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 4 hónapja #335634 Írta: Newra
Csak itt, csak most, csak Nektek! A szervezők nevei, hogy megtudjátok ki-kicsoda! :D

Több
17 éve 4 hónapja #335579 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny

Lauril írta: Azér azt megnézném, ahogy egy csapat ember a földre veti magát, és közben énekel :D szegény pillango

Kicsi a rakás a pillangón. :lol:

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 4 hónapja #335578 Írta: Lauril
Azér azt megnézném, ahogy egy csapat ember a földre veti magát, és közben énekel :D szegény pillango

www.vivalamusica.hu

Több
17 éve 4 hónapja #335557 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
kiegészítés a pillangó-dalhoz: az igazán elszántak még a páros lábos után egész testükkel is a földön heverő pillangóhoz ütik magukat :twisted: de ez igazából eső utáni sárban az ideális :mrgreen:

need more brainz. yourz. now.

Több
17 éve 4 hónapja #335548 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny

Kincső (Thilanna) írta: És a menete: először az ujjadon ül és egy újjal simogatod, aztán két ujjal ütögeted, aztán tapsolsz, aztán ledobod a földre és megtaposod, végül ugrálsz rajta páros lábbal :twisted: :wink:

pontosítás: Nem tapsolsz, hanem az egyik kezedben tartott pillangót a másik kezeddel egyre kíméletlenebb szadizmussal ütlegeled. :roll:

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
17 éve 4 hónapja #335543 Írta: Kincső

Több
17 éve 4 hónapja #335488 Írta: Kincső
Egy eltévedt kérdés:

$Cunnir$ írta: Az "orkos-pillangós" dalocska szövegét nem lehetne elkérni? (TLV első kis összehangoló szösszenete) Nekem nagyon teteszett, igaz már a dallamát is elfelejtettem :D De nagyon tetszett :D

"Nem fogsz te pillangó szállni
virágról virágra szállni
nem fogsz te pillangó szállni
virágról virágra szállni"

Ha valaki tud szolmizálni, a dallama:
m m m m r m f m
r r r r d r m d
m m m m r m f s l
s s s s m r d d

És a menete: először az ujjadon ül és egy újjal simogatod, aztán két ujjal ütögeted, aztán tapsolsz, aztán ledobod a földre és megtaposod, végül ugrálsz rajta páros lábbal :twisted: :wink:

Több
17 éve 4 hónapja #335453 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Nálam volt táblácska csak szépen benne maradt a táskámban:P

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 4 hónapja #335348 Írta: Kincső

Thereon írta: Há' odamentek az illetőhöz, köszöntök neki, bemutatkoztok, ha nem válaszol, akkor megkérditek ki ő :) Ennyire egyszerű.

Középföldén se volt mindenkinek papírcetli a nyakában kérem szépen. Bár olyat lehet, hogy tengwarral mindenkinek kiírni a nevét, azt olvasd el, ha tudod.

Ez is igaz, de valóban eszünkbe juthatott volna a névtábla, vagy hogy minden állomásvezető bemutatkozzon, vagy hogy én bemutassak mindenkit az elején :oops: ;)
Az ilyen és hasonló hibákért elnézést, de sajna először el kell rontani, hogy megtanuljuk hogyan kell csinálni :P Az MTT-s szervezés jelmondata: "Ezeket a hibákat igyekszünk nem elkövetni többször. Jövőre új hibákat követünk el!" ;) :D

Több
17 éve 4 hónapja #335331 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Tolkien Levelező Verseny
Há' odamentek az illetőhöz, köszöntök neki, bemutatkoztok, ha nem válaszol, akkor megkérditek ki ő :) Ennyire egyszerű.

Középföldén se volt mindenkinek papírcetli a nyakában kérem szépen. Bár olyat lehet, hogy tengwarral mindenkinek kiírni a nevét, azt olvasd el, ha tudod.

Thereon, a vándorló varázsló

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.604 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére