Nosztalgia, beszélgetés - milyen egy MTT tábor?

Több
13 éve 2 hónapja #403507 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Nosztalgia, beszélgetés - milyen egy MTT tábor?
Jövünk, perszehogy :) Van szoknyám, szóval nem fogok sikoltozni :) Mindenki teljes harci díszben jöjjön :)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 2 hónapja #403504 Írta: zs.gothpunk

Estel Adániel írta: Mil, tudod hozni tábortalira a hajó-medálomat? :oops: :szépennéz: ;)

Nálam van egy szatyornyi tabard és szoknya, viszem, szóval akinek nincs az jöjjön majd és sikoltozva örüljön neki, hogy elhoztuk a táborból és most megkapja. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 2 hónapja #403503 Írta: Estel Adániel
Mil, tudod hozni tábortalira a hajó-medálomat? :oops: :szépennéz: ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
13 éve 2 hónapja #403485 Írta: Milendoria
Igenigen, kiültünk a margitszigetre hattyúkodni, bár más népek is igen erősen érdeklődtek, férjhez adták a margitokat és lelkes násznép voltunk (avagy épp bme-s gólyahét közepébe csöppentünk:)

Mindenki elkezdte már a sulit? nekem holnap indul életem első rendes táncos iskolája, reggeltől estig táncolni fogok minden nap, nagyon izgulok! :)
Szombaton meg tábortali az orczy kertben, ugye jöttök? jó lenne látni a sok kis fehértollút ékeskedni!

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
13 éve 2 hónapja #403475 Írta: Ille Lórien
Volt végül hattyútali? Ha igen, hogy sikerült? Meséljetek! :)

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
13 éve 2 hónapja #403375 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Nosztalgia, beszélgetés - milyen egy MTT tábor?
Ha már talik - hátha valaki nem olvassa a nagy tábori topikot:
Szeptember 10-én 11 órától Ithilien ébredése MTT tábori találkozó lesz Budapesten az Orczy kertben.
Jó lenne, ha minél többen eljönnétek :) Hozzátok a tabardjaitokat és szoknyáitokat. Lesz hadijáték, kvíz, harcipuszi és jelelős játék is, ha lesz rá igény :)
Ki az, aki biztos jön?

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
13 éve 2 hónapja #403331 Írta: Grt
Grt válaszolt a következő témában: Nosztalgia, beszélgetés - milyen egy MTT tábor?
No, akkor kihirdetem jól, 29-én hétfőn lesz a hattyútali, akkor ér rá a legtöbb ember biztosan. :) Helyszín valószínűleg a Margitsziget lesz, de akinek van jobb ötlete, az nyugodtan szóljon, felőlem mehetünk messzebbi helyre is, erdőbe, vagy akár valakinek ha van nagy kertje, oda is. Olyan délután 3 és este 11 közötti ottlétre számítsatok, vagy legalábbis valahogy így, de ez se kötött.
Bővebb infók majd még lesznek.
Gyertek minél többen!

"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."

Több
13 éve 3 hónapja #403286 Írta: Ille Lórien
Jó volt veletek! Még mindig hiányzik a tábor, a csapat és minden. A találkozó engem is érdekel, ha tudok, megyek. :D

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
13 éve 3 hónapja #403244 Írta: Grt
Grt válaszolt a következő témában: Nosztalgia, beszélgetés - milyen egy MTT tábor?
Halihó! No, gondoltam csináljunk találkozót jól, első sorban magunknak, de bárki más is csatlakozhat, mindenféle haradi, tünc vagy városi népség.
Csináltam szavazást is, itten van e .
A helyszín felőlem lehet más is ha van jobb ötletetek. Tessék nyilatkozni! :D

• PredyFTW
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 3 hónapja #403107 Írta: PredyFTW
PredyFTW válaszolt a következő témában: Nosztalgia, beszélgetés - milyen egy MTT tábor?
el is felejtettem írni ide (majdnem)..

Jó volt..ez egyáltalán nem elég ..és nem is teljes leírás..
Ó de jó lett volna még egy pár nap..mondjuk egy egész hét..

Szerintem ez volt életem eddigi legjobb tábora,
És egyben legjobb közössége :) (amibe én is beletartoztam/ozok <3 )
Lehet, hogy nem mindenki ismert meg eléggé..de..

Valahogy az összetartás még ha csak lelkileg is volt..
Egyszerűen annyira inspiráló a számomra, hogy nincs rá
Zene mivel le tudnám írni/mutatni/éreztetni.
Eddig teljesen más képem volt a "táborokról" (mindenféléről van most szó)
Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen is van (MTT<3)..
Sok kellemes tapasztalattal gazdagodtam, és
Ezt csak Nektek köszönhetem! Örök hálám ^^,
Ne csodálkozzon senki ha kicsit furának tűnök néha, de visszatért az életkedvem tábor óta =)).

!!!

Véletlenek nincsenek..?.. hazugság =D.. hisz én se lennék itt anélkül :)
Igaz, hogy kicsit későn de még pont időben..talán a legjobbkor találtam ide.
Ha anno több eszem lett volna és rákeresek egyszer is valami Tolkien - tábor szavakra..
Akkor nem lennék friss HÚS (xD)..de talán pont így kell lennie.. :)
Röhögtem, sírtam, örültem, szomorkodtam.. de ígyis 99%-os volt (Zsolt tudja mi az az 1% ..:] )

Kellemetlen kissé, hogy annyira bezárkóztam (nem szándékosan)..nagy társaságba mindig így kezdek..
Ez..ahogy lement az 1. nap, elkezdett bomladozni, ugyan nem vagyok vmi nagy dumás én se, de
Rögtön elmúlt ez a rossz érzés, amint kezdtem megismerni a NÉPet ^^,
Üvöltenék legszívesebben egy nagyot, örömömben néha amikor rátok gondolok..az olyan felszabadító.
Lassan nem tudok mit írni, csak ismételni az előttem szólókat :)
Jövök, bárhova bármikor*.. szeretek mindenkit és mindent :D ;) és én is csak ismételni fogom ezt ^_^
Összegezve a dolgot..napokat tudnék mesélni arról amik történtek és ahogy történtek..
Nincs rá jó szó ezt együttesen kifejezni :') <3

Éljenek a hattyúk! <3
(bocsi, hogy hosszú lett..de aki észreveszi miért írhatja xD)
Ja és persze csak (már megint ^^) ismételném magam, támogatom a találkozót! =D
* kivéve munkanapokon este 17ig onnantól mehet :D

• Xeophitia
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 3 hónapja #403104 Írta: Xeophitia
Xeophitia válaszolt a következő témában: Nosztalgia, beszélgetés - milyen egy MTT tábor?
A Dol Amroth-i találkozót csak támogatni tudom! :lájk: ;) (csak légyszi-légyszi-légyszi ne aug. 20-ára és ne is 21-ére, mert akkor nem tudnék menni és szomrú lennék nagyon... :( ) Jó lenne titeket látni és újra olyan jókat játszani.

És jelzem nekem nincs szoknyám! Szerintem nem is volt... De olyan jól néz ki, hogy én is szeretnék egyet! Meghát mégiscsak dol amrothi vagyok, szóval jólesne a hattyúlelkemnek meg hasonlók :D

És még és még köszönök nektek mindent-mindent! És ezt még reeengetegszeeeer el fogom mondani, mert eszméletlen jól éreztem magam veletek! :) Szeretés van! ;)

Több
13 éve 3 hónapja #403093 Írta: Rina
Rina válaszolt a következő témában: Nosztalgia, beszélgetés - milyen egy MTT tábor?
Nekem volna kedvem! Nagyon is! És jó volt a tábor! És hiányzik! És ti is hiányoztok! Szóval...Augusztus után egy naaaaaaagy találkozó? Fészbúkon már volt róla szó! És :randomtaps: nagyon jók voltatok! Mint nép/családvezetők! :)

"A mosoly egy olyan görbe, amely mindent kiegyenesít."

Több
13 éve 3 hónapja #403082 Írta: zs.gothpunk
Bár ebben még nem vett részt minden dol amrothi, hiszen Miri később érkezett, nem hiszem, hogy a szívetek lelketek ne lenne benne mégiscsak . Én legalábbis mindőtöket látom ebben a kisfilmben. Meg persze Peredhilt, ahogy szalad az entek között, a dörgő hangú Szarumánt, Illét, mint lesajnáló Elrondot, a táncoló tünclányokat és a security tündéket... :)

Több
13 éve 3 hónapja #403045 Írta: Grt
Vihar kerüljön!
Nem akarok sokat írni, a fáradtság még mindig tart, meg a tábor utáni szomorkás állapot is.
Köszönöm hogy voltatok, hogy vagytok, minden kedves szót, mosolygást, ölelést, ugrándozást, lelkesedést, nevetést, hogy az egyik családanyukátok lehettem. Az első csapatom voltatok és nem is kívánhattam volna jobbat nálatok. :)
Tudom hogy sok mindent lehetett volna jobban is csinálni, de a hibák azért vannak hogy tanuljunk belőlük.
Annyi sok szép emlék kötődik ehhez a táborhoz és hozzátok, hogy ihaj, kezdve a családi őrségünktől a vetélkedőn és táncházon át a jeles játékik és az előadásig minden. Szeretlek titeket nagyon (mostanában túl gyakran mondom ezt, pedig nem is szoktam egyáltalán) és remélem hogy legkésőbb tábori találkozón megint látjuk egymást. :)

A végére meg jöjjön pár hangulatában kicsit eltérő kérdés:
Kinek hiányzik szoknya vagy tabard? Zsoltnál elvileg vannak.
Kinél vannak a brokkolis videók? Nem akarja összevágni őket és felrakni jutubra? :)
És végül még: kinek van kedve Dol Amroth-i találkát szervezni Augusztus végére vagy ki az aki szívesen jönne?

Több
13 éve 3 hónapja #402957 Írta: Milendoria
Kedveseim,

több mint 11 óra alvás után én is itt vagyok, persze egy csomó megoldandó feladat és probléma közepén, de egy ilyen fantasztikus 13 nap után már úgy érzem, semmi sem lehetetlen.
és ezt bizony elsősorban nektek köszönhetem... hiába a bármilyen jó közösségvezetői team, ha a csapat nem nyitott és nem érdeklődik, nem hajlandó hülyeségekben résztvenni, brokkolikat és karfiolokat tologatni, jelbeszédbe felejtkezve órákon keresztül röhögcsélni, kanapézni és karórát árulni, (amit aztán slágerként az egész tábor átvesz), egymás hegyén hátán birkózni a sárban 'harcipuszi' álnéven, játékkal elűzni az esőt és előcsalogatni a napot újra és újra, jó szelet vezetni és vihart kerülni, éhséget kerülni, valamint büszkén, lovagi módra, nemesen röhögni-nevetni-gurgulázni az összes apró hülyeségen amit együtt találtunk ki és hoztunk létre. Igen, a kulcsszó az együtt, mert olyan hihetetlen erő lakozik a kis közösségben, ami mindenre képes. főpróbával helyettesíteni az előadást, közösségi hellyé avanzsálni egy kemence-odút, hattyúpánikolni? bármikor megy.

Köszönöm nektek ezt a felejthetetlen együtt töltött időt, remélem szívetek még nyomokban kék-fehér, a hattyútollak sem peregtek még mind le, és az árbocvitorla foszlányai is megmaradnék még egy ideig rajtatok. Én örök emlékként őrzöm, mindannyiótok mosolyával és ölelésével együtt.

Jó szél vezessen titeket tovább, és útjaink sora még biztosan összefut egy nem is olyan távoli kikötőben!

Híriel.

Több
13 éve 3 hónapja #402938 Írta: Finduilas
Ha lesz találkozó, legyen augusztus 20-a után, légyszi! És legyenek ezek a játékok mind! :mrgreen: Harcipusziban lehet, hogy nem tudok részt venni, ha Emi is ott lesz. De jelölős mindenképp kell, mert abból kimaradtam sajna, a gyilkosos meg Zsolttal fergeteges élmény volt, muszáj megismételni :lol:

Táborról majd írok részletesebben. Pár nap múlva.

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
13 éve 3 hónapja #402933 Írta: zs.gothpunk
Bizony, bizony. Facebookon volt említés, miszerint tarthatnánk dol amrothi találkozót valamikor még augusztusban, függetlenül a nagy tábori találkozótól is. Hogyha van erre igény, akkor jelezzétek itt és szerintem mi megszervezzük. :) Lehet majd harcipuszizni, jelölőset játszani, esetleg mesélek gyilkososat táborszervezőkkel és táborozókkal egy esőáztatta domboldalban. Meg ha úgy alakul, lehet beszélgetni is, hátha van akivel nem jutott rá idő a táborban. :)

Több
13 éve 3 hónapja #402931 Írta: Grt
Mi is hazaértünk, én személy szerint már a pihepuha és meleg ágyikómban fekszem. :)
Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat, hogy én is jól éreztem veletek magam. Ha nem esett volna annyi eső, még jobb lett volna. Szeretlek titeket, jó csapat voltunk! :D
Írhattok ám bővebben is a táborról, mi volt a jó benne, majd én is fogok, ha kialudtam magam.

Több
13 éve 3 hónapja #402927 Írta: Finduilas
Ide írok, mert már csak nosztalgia és beszélgetés van :D
Nagyon jó csapat voltunk! Azokat nem számítva, amiket anno én vezettem( :P :lol: ), ez volt az eddigi legjobb csapatom! Köszönet érte mindnyájatoknak!

Rájöttem, hogy szeretem a harci puszit! :lol:

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
13 éve 3 hónapja #402842 Írta: Estel Adániel
Az újaknak: na, hát valami ilyesmi... ;) :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
13 éve 3 hónapja #402758 Írta: Grt
No, mi holnap jóóó korán indulunk, hogy előkészítsük nektek a terepet. Ne felejtsetek otthon semmit, bögrét, gumicsizmát, naptejet, kispárnát és más egyebeket! Csütörtökön találkozunk! :D

Több
13 éve 4 hónapja #402305 Írta: Grt
Az már jó, hogyha követitek az eseményeket. :)
Szerkesztettem a családi beosztást. Sebi nem jön idén táborba, viszont Nimrod igen, csak ennyivel változott a dolog.

Több
13 éve 4 hónapja #402069 Írta: Tirion Equniel
A bagolyposta megfelel:)=
De mert nem írok sűrűn, nem jelenti hogy nem olvasom:)=

"Rendre csak a kis szellemnek van szüksége, a zseni a káoszt is át tudja"

Több
13 éve 4 hónapja #402048 Írta: Milendoria
Akik itt a fórumon nem annyira aktívak, milyen kommunikációs csatornát preferálnának jobban? szeretnétek emailen keresztül kapni egy-két összefoglalót, vagy facebookos üzit, esetleg bagolypostát vagy füstjeleket?

Több
13 éve 4 hónapja #401910 Írta: Alyr Arkhon

Grt írta: Hogy kell olyat csinálni, hogy egy szó mutasson a linkre és ne kelljen az egészet beilleszteni? Nekem ez itt a fórumon nem megy, béna vagyok. :D

Lásd a hozzászólás írásánál az url-es cuccot.
Használat, szóközökkel írom, de azok nélkül kell:

[ url = www.valami.hu/nagyonj ókép.jpg ] szó ami a linkre mutat [ / url ]

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 4 hónapja #401900 Írta: Grt
Hogy kell olyat csinálni, hogy egy szó mutasson a linkre és ne kelljen az egészet beilleszteni? Nekem ez itt a fórumon nem megy, béna vagyok. :D

Több
13 éve 4 hónapja #401526 Írta: Alyr Arkhon
Már kétszer majdnem leírtam az eddigi táborokról a benyomásaim, csak mindkétszer lusta voltam/más dolgom akadt.
De mostmár le fogom írni, tényleg. Egyszer...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 4 hónapja #401520 Írta: Grt
Már csak 17-et kell aludni a táborig! :D Mostmár nagyon közel van ám.

És gyertek játszani, mert így sose fog elindulni a csapat Királyfőbe és akkor mi lesz velünk? (Nem kell ám sokat írni, elég pár sor is, meg majd úgyis belejöttök. :) )

Ezt meg csak úgy, a többi része ott van mellette. :)

Több
13 éve 4 hónapja #401271 Írta: Milendoria
Utótábor, milyen vicces :) mostmár örülünk ha egyetlen tábort létrehozunk idegbaj és marandó sérülések nélkül :D

akkor tádáá, legyen ez a beszélgetős topik. na? :D még a címben is benne van.

Több
13 éve 4 hónapja #401189 Írta: Alyr Arkhon
Én örülnék egy beszélgetős topiknak, ahova mindenki azt ír amit akar.
Jobban összeszoknánk (már azok, akik egyáltalán néznek fórumot a népből).

Én 2003-ban már bőszen MTT-ztem, de addig annyira rossz tapasztalataim voltak mindenféle iskolai és hasonló táborokkal, hogy nem nagyon mertem menni.
Viszont mentem utána utótáborba augusztusban Győrbe.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.204 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére