Nosztalgia, beszélgetés - milyen egy MTT tábor?

Több
13 éve 5 hónapja #401179 Írta: Tirion Equniel
Én a 2004-es táborral jártam úgy hogy lekéstem róla:)= Valahogy szeptember vagy októberbe volt hogy rá találtam az MTT-re, de aztán meg nem volt időm eljárni a rendezvényekre, és így már csak a 2005-ös táborba jutottam el.

"Rendre csak a kis szellemnek van szüksége, a zseni a káoszt is át tudja"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 5 hónapja #401151 Írta: Grt
Grt válaszolt a következő témában: Nosztalgia, beszélgetés - milyen egy MTT tábor?
Én 2003-ban azt se tudtam, hogy létezik az MTT. A 2007-2008-as TLV-n voltam először, de akkor még nem mertem eljönni a táborba. Kellett egy jó évnyi rácsodálkozás, hogy van ilyen. :D

"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 5 hónapja #401130 Írta: Milendoria
annyira vicces, 2003ban csak azért nem mentem a táborba, mert azt hittem hogy lekéstem a jelentkezési határidőről, és csak később jöttem rá hogy elnéztem egy hónappal...

milyen topikot/témát hiányoltok még? miről akartok beszélgetni? kicsit attól tartok, hogy nem mertek hozzászólni, pedig becsszó nem harapok :P (persze akinek nem inge...)

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
13 éve 5 hónapja #401095 Írta: Alyr Arkhon

Peredhil/Thor írta: Van valami valakinek a 2003-as táborról? :)

Nálunk vannak fényképek (papírképek!!), mert most asszem az egész MTT képarchívum Rabynnál van.
A neten sztem nincs, mióta megszűnt a kep.tar.hu.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 5 hónapja #401078 Írta: Peredhil/Thor
Van valami valakinek a 2003-as táborról? :)

A válaszok önmagunkban rejlenek, csak az a kérdés, hogy van-e elég bátorság benned, hogy szembenézz velük. Úgy gondolom, hogy mindannyiunkban van valamennyi Odinból, Thorból, vagy éppen Lokiból, és rajtunk áll, hogy ebből mit tudunk hasznosítani.

Több
13 éve 5 hónapja #401037 Írta: Estel Adániel
Hogy ne csak videók legyenek, itt van pár galéria is, napos bontásban, a három előző táborból:
Emlék-veszve (2008) & Mornië Utúlië (2009)
valamint Dol Guldur fenyegetése (2010) ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
13 éve 5 hónapja #401027 Írta: Milendoria
Kedveseim!

Ez a topik kettős céllal bír: egyrészt nosztalgiázásra és kellemes emlékek felelevenítésére való, másrészt azoknak, akik idén jönnek először, egy kis hangulati belerázódást igyekszünk teremteni. Itt egy pár korábbi táborokról készült videó, nézzétek meg őket ha van kedvetek, és kérdezzetek, ha bármi kérdés felmerülne bennetek ezzel, vagy általában a táborral kapcsolatban! ;)

2004, Velem. Első táborom, ekkor rántott magával ez az őrült banda. :)

2007-es tábor Kácsárdon. Itt táncos rendvezető voltam, első rendes szervezői szerepem.

Videó 2008-ból

2009-es tábor előzetese. Na, ki ismer fel rajta? :P

Tavalyi tábor, Szanticska. Családvezetőként első szárnypróbálgatásom :)

Na, én már hangulatba kerültem *szipp*

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.162 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére