Rendi Topic

• Seliah
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 3 hónapja #402441 Írta: Seliah
Seliah válaszolt a következő témában: Rendi Topic
Jól hangzik valami tollas izé-bizé. Vagy akár henna, ha nem is "leölt tintahal" utáni foltok. :-D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 4 hónapja #400879 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Rendi Topic
Kincső: Igen, madártollra gondoltam.
Alew: Milyen szárnyak?

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 4 hónapja #400871 Írta: Alew
Alew válaszolt a következő témában: Rendi Topic
Én olyan szárnyakat akaroooook, mint Angwennek voltak!!! Most!

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.

Több
13 éve 4 hónapja #400860 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Rendi Topic
Toll mint madártoll, Ery?
Nekem egy medálra/kitűzőre stilizált-festett toll vagy hasonló szimpibb lenne. (Tudom, a söröskupak-kitűzőt már ellőtte a 2008-as írórend. :P )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
13 éve 4 hónapja #400758 Írta: Ery
Tolla fülünkbe izé... mögé?

Καναπή!

Több
13 éve 4 hónapja #400740 Írta: Alew
Sárga vészvillogóra, és kettő-egy-kettő ritmusú szirénára.

Én nem szeretném, ha tizenegy napig úgy nézne ki a kezem, mintha leöltem volna egy tintahalat.

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.

Több
13 éve 4 hónapja #400731 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Rendi Topic
Én nem vagyok semmi jónak elrontója! Többiek? Lenne igényetek valami megkülönböztető jelzésre?

(Léli, ne csüggedj, pörgünk majd eleget helyben! ;) )

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
13 éve 4 hónapja #400687 Írta: Nilla
Nilla válaszolt a következő témában: Rendi Topic
És nem gondoltatok olyanra, hogy mondjuk hennával befesteni a kezet, mintha tintás lenne, vagy valami régi toll félét?

(Értettem a poént:))

"Egy csepp is növeli a tengert"

Több
13 éve 4 hónapja #400684 Írta: Alew

Nilla írta: Lesz valami rendi jelvényünk? Vagy valami jel, hogy össze tartozunk?

Tintás lesz a kezünk, mint a tonzúrás bencéseknek.

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.

Több
13 éve 4 hónapja #400682 Írta: Nilla
Lesz valami rendi jelvényünk? Vagy valami jel, hogy össze tartozunk?

Több
13 éve 4 hónapja #400589 Írta: Ery

Léli írta: Milyen már, hogy minden más rendi és egyéb topic pörög, csak pont az Író rendjé síri csend és hullaszag... :?

Ugyan már... Minden fontos dolgot megbeszéltünk. Kellékek: toll és papír, valamint ihlet, ami ugyebár jön amikor jön. Kell még árnyékban és egy kényelmes ülőhely. Ez utóbbi ott lent lesz. :geek:

Καναπή!

Több
13 éve 4 hónapja #400580 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Rendi Topic
Milyen már, hogy minden más rendi és egyéb topic pörög, csak pont az Író rendjé síri csend és hullaszag... :?

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

• Zsodoo
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja #399453 Írta: Zsodoo
Zsodoo válaszolt a következő témában: Rendi Topic
Sziasztok!

Ugyan én nem leszek teljes értékű tagja a rendnek (Angwen, erről még írok Neked), azért próbálok többé-kevésbé részt venni a foglalkozásokon. Szóval várom én is. :) A motiváció továbbra is a 2008-as KÖMT, az etalon :D

Zsodoo (szintén PLÖM-ös)

Több
13 éve 4 hónapja #399447 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Rendi Topic
hálóháló, itten énis :D

need more brainz. yourz. now.

Több
13 éve 4 hónapja #399428 Írta: Angwen
Noszóval. Egy ilyen foglalkozás szívét nálam mindig egy-egy (többnyire novella-) feladvány alkotja, amit ott helyben kell megírni, bár lesz lehetőség arra is, hogy szabadidőben befejezd vagy átjavítsd a művet. Ezen kívül persze fontos szerepet fog kapni a ráhangolódó jellegű ötletelés, eszmecsere, egymás segítése ötletekkel, fordulatokkal, szinonimákkal a tollak bősz sercegése közben, és nem utolsó sorban az alkotások felolvasása, megvitatása, igény szerint értékelése. A feladványokat igyekszem úgy igazítani, hogy ihletadóak legyenek, ugyanakkor rávezető jelleggel ráébresszenek kit-kit a saját írói stílusára, fortélyaira, leghatékonyabban működő eszközeire.

Szóval hozzatok magatokkal füzetet, tollat, némi fantáziát, sok ötletet, egy kis humort, oszt jóság lészen! :)

Több
13 éve 4 hónapja #399410 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Rendi Topic
kinyilvánítom tetszésemet (és egyben rendi elhivatottságomat is)

zsíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííír!!

code a rat the monster on doom in it

Több
13 éve 4 hónapja #399405 Írta: Ery
Izgalmas lesz.

Καναπή!

Több
13 éve 4 hónapja #399380 Írta: Nilla
Sok nagy kalappal:)

Több
13 éve 4 hónapja #399378 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Rendi Topic
Hali mindenki :)
én is várom a közös munkát-mókát! a kömtön nagyon jó volt Angwen keze alatt ténykedni :)
a magam részéről egyelőre a jövő szerdán esedékes utolsó vizsgámig számolok vissza (még 3-at kell legyűrnöm addig). utána is inkább pánikolva fogom a táborig hátralévő időt számolni, mivel PLÖM-tag szervező volnék :) (PLÖM = Programos-Logisztikus Összevont Munkacsoport)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
13 éve 4 hónapja #399377 Írta: Nilla
Néha én is:)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Angwen milyenre tervezi a rendet?

Több
13 éve 4 hónapja #399374 Írta: Estelwen
Estelwen válaszolt a következő témában: Rendi Topic
Üdvözlök mindenkit!
:lájk: Nem tudom, ki hogy van vele, de én már visszaszámolom a napokat a táborig... :)

Több
13 éve 4 hónapja #399372 Írta: Nilla
Üdvözlök mindenkit:)
Jó lesz újra visszatérni az MTT köreibe:)

Több
13 éve 4 hónapja #399370 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Rendi Topic
Juppííííí :D Tökjó :lájk: Bővebb infókat pedig várom türelemmel. :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
13 éve 4 hónapja #399330 Írta: Angwen
Kedves valamennyi rendtagom a 2011-es, Ithilien Ébredése nevet viselő MTT-tábor során! Legyetek üdvözölve vadonatúj, száz százalékos tulajdonunkat képező rendi topicunkban! Ha bármi kérdésetek van a renddel kapcsolatban, ne habozzatok feltenni. Ha bármi mondanivalótok van, ne habozzatok megosztani. Hamarosan jelentkezem bővebb információkkal!

Üdv,
Angwen

Több
13 éve 4 hónapja #399329 Írta: Angwen
Rendi Topic téma létrehozva Angwen által
Rendi topic. Csak itt, csak most, csak nekünk.

Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.216 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére