Beszélgetős

Több
13 éve 5 hónapja #401828 Írta: Elrenor
Elrenor válaszolt a következő témában: Beszélgetős

Virág írta: Eszter: Bendéékről tudsz valamit? Roxit felvettem királylyány néven ide, de még nem adtak jelt magukról (: Ha találkoztok, szólnál nekik? Esetleg, mit gondolsz, Bende és Bojta hogyan reagálnának a színpadra?(:

Hát én szóltam neki meg linkeltem is, és elvileg Roxi még olvasgatta is fórumokat, de nem tudom hogy írni fog-e :D
Nemtom hogy hogyan reagálnának a fiúk.

"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 5 hónapja #401810 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Beszélgetős

Anglachel/Gurthang írta: Egyébként eldöntötted már, hogy a táborhelyen belül hol lesz a gyereksarok?

Van róla elképzelésem, de nulladik napon fogom pontosan kijelölni!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 5 hónapja #401809 Írta: Virág
:D Oké, megpróbálom! Beszédre nem nagyon gondoltam (egyrészt azért, mert félek, én is belesülnék, másrészt lehet, hogy a sok ember előtt nem szólalnának meg...) de még lehet, hogy olyasmit találok ki. Majd meglátjuk (:

Eszter: Bendéékről tudsz valamit? Roxit felvettem királylyány néven ide, de még nem adtak jelt magukról (: Ha találkoztok, szólnál nekik? Esetleg, mit gondolsz, Bende és Bojta hogyan reagálnának a színpadra?(:

Több
13 éve 5 hónapja #401808 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Beszélgetős
Egyébként eldöntötted már, hogy a táborhelyen belül hol lesz a gyereksarok?

AURE ENZULUVA!

Több
13 éve 5 hónapja #401647 Írta: Elrenor
Előadás: Julcsi valószínűleg szégyenlősen mosolyogna és nem szólalna meg, Vilma meg összevissza rohangálna és közben vigyorogva baromira élvezné hogy mindenki rá figyel :D

Több
13 éve 5 hónapja #401590 Írta: Anglachel/Gurthang
Az a jó az ilyen kisgyerekekben, hogy kimennek a színpadra, már jó :D Esetleg még kacagnak is egyet (vagy elsírják magukat) csak jobb lesz :D

AURE ENZULUVA!

Több
13 éve 5 hónapja #401578 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Beszélgetős
Morganával beszéltük meg, hogy velünk lesz. A másik ágyra még nem tudom, ki jön.

Előadásra az én gyerekem nem tudom mennyire alkalmas. Mondókák elmutogatásában elég jó. Mást nem tudok elképzelni, hogy elkóborlás nélkül megcsináljon :)
De imádnám én is, szerintem próbáld meg :lájk: :mrgreen:

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
13 éve 5 hónapja #401558 Írta: Anglachel/Gurthang
Finc, ti végülis kivel lesztek egy szobában?

AURE ENZULUVA!

Több
13 éve 5 hónapja #401553 Írta: Virág
Más téma: Szerintetek jó ötlet előadást csinálni a gyerkőcökkel? Mennyire lennének benne, hogy sok ember előtt produkálják magukat? :D (a közönség imádná!!!) (:

Több
13 éve 5 hónapja #401552 Írta: Virág

Finduilas írta: Bocs, Virág, nem tudom, miért gondoltam, hogy Te nem leszel csapatban... Szerintem teljesen jó lesz így, ahogy írtad. És az is jó, hogy egy helyen lesz a szállás, így könnyű lesz a gyerekeket is összeszoktatni.

Jaj, semmi gond (: Nem tudhattad... Szerintem is jó ötlet, hogy egy helyen lesznek a családosok ;)

Több
13 éve 5 hónapja #401543 Írta: Finduilas
Bocs, Virág, nem tudom, miért gondoltam, hogy Te nem leszel csapatban... Szerintem teljesen jó lesz így, ahogy írtad. És az is jó, hogy egy helyen lesz a szállás, így könnyű lesz a gyerekeket is összeszoktatni.

"I can love
But I need his heart.

Több
13 éve 5 hónapja #401521 Írta: Virág
(: én eredetileg úgy terveztem a beszoktatást, hogy a mi kis rendünk már első nap elindulna...de aztán ezt ilyen formában nem engedték meg a főbb szervezők, ezért arra gondoltam, hogy nem csapatfoglalkozások közben(mert én is csapatban vagyok, és sztem nem nézne ki jól, ha első napokban elvándorolnék onnan, plussz meghallanám a ti csapatotok esetleg titkos dolgait) hanem csapatidőn kívül, pl amíg pakolásztok első nap vagy két foglalkozás között vagy sziesztában ismerkednénk a gyerkőcökkel. Első nap még épp a pakolás miatt, nem lesz olyan sűrű program, szóval szerintem megoldjuk (;
A helyünknek pedig én is arra gondoltam, hogy olyan árnyékos kis területet keresünk, ahol nem vagytok nagyon szemelőtt (mert akkor tuti odarohannak, és nem szeretném megzavarni a foglalkozásokat), de viszonylag közel, ha bármi gond van (remélem nem lesz) ott legyetek (: gondolom ti is jobban érzitek magatokat, ha tudjátok, hogy a csemete a közelben van ;) ezt a helyet is megkeressük első nap (ill. nekem már vannak elképzeléseim, meg nulladik napon is keresgélni fogom).

Emi LEPen engem konkrétan elrabolt :D hihi, szóval szerintem sem lesz gond. De azért ez nem lesz ugyanolyan szitu, mert itt nagy szabad tér, mégtöbb ember...(: ezért is tervezem majd bejárni velük az egészet, hogy megismerjék (:

Több
13 éve 5 hónapja #401310 Írta: Finduilas
Én azt gondolom, hogy ha már beindul a menet rendesen, akkor jobb lenne, ha nem látnának minket, de azért közel lennénk egymáshoz. Azt akartam írni, hogy Emit kéne csak összebarátkoztatni Virággal. De aztán eszembe jutott, hogy LEPen, amikor még épp csak egyéves volt, simán elment Virággal, és úgy kellett megkeresnünk :lol: Úgyhogy azt hiszem nem lesz gond.
Jól rémlik, hogy az első napon(napokon) még nem lesznek rendi foglalkozások? Mi lenne, ha akkor Virág odajönne felváltva a gyerekekhez, ahol épp a csapatunkkal vagyunk, és amíg a szülők csapatoznak, ő mellette játszana a gyerkőcökkel, így az első napokon úgy ismerkednének, hogy mi is ott vagyunk, de mi mást csinálunk, amíg ők játszanak. De ez csak az én tegnap éjszakai ötletem. Kíváncsi vagyok, Virág hogy tervezte a "beszoktatást" a rendbe :mrgreen:

"I can love
But I need his heart.

Több
13 éve 5 hónapja #401308 Írta: Anglachel/Gurthang
Hát a Julcsi meg a Vilma biztos nem ijedne meg (:

AURE ENZULUVA!

Több
13 éve 5 hónapja #401296 Írta: Elrenor
Hali!

Épp Finccel diskurálunk, és gondoltam jobb lenne itten mindenkistűl megvitatni.
Szóval szerintetek mi lenne jobb? Ha a babarend olyan helyen foglalatoskodna, ahol látnak minket a gyerekek, vagy inkább ne lássanak?
Mert félek, hogyha látnak, odajönnének, ha meg nem, akkor meg -mondjuk ez inkább csak az első napokra igaz- megijednének, hogy hol az anyu.

Szóval?

Több
13 éve 5 hónapja #401121 Írta: Virág
Hé! Minden hozzászólásom, amit tegnap írtam, törlődött :( most morci vagyok.
Szóval a buborékfújó jó ötlet, viszek is párat a táborba ;)

Több
13 éve 5 hónapja #400638 Írta: Anglachel/Gurthang
A kis orvos (:

AURE ENZULUVA!

Több
13 éve 5 hónapja #400614 Írta: Finduilas

Anglachel/Gurthang írta:

Finduilas írta: Főzőcskézni Emi is szeret ... gyógyítani, ...

He? :lol:

Orrcsepp, fülcsepp csöpögtetés, orrszívás, kiságyból "véletlenül" fejjel földön landoló kutyáknak gyógypuszikat és simiket osztogatni. Ilyesmik ;)

"I can love
But I need his heart.

Több
13 éve 5 hónapja #400557 Írta: Anglachel/Gurthang

Finduilas írta: Főzőcskézni Emi is szeret ... gyógyítani, ...

He? :lol:

AURE ENZULUVA!

Több
13 éve 5 hónapja #400509 Írta: Elrenor

Finduilas írta: meg más papucsában sétálni

Na azt Julcsi is, úgyhogy ha valakinek eltűnik a táborban a papucsa, nem kizárt hogy az ő lábán fogja megtalálni :)

Több
13 éve 5 hónapja #400487 Írta: Finduilas
Főzőcskézni Emi is szeret, meg labdázni, meg kisautót tologatni, meg homokozni, meg más papucsában sétálni, meg könyveket nézegetni, bubit fújni, babákat, plüssállatokat ölelgetni, etetni, gyógyítani, lovagolni rajtuk,kavicsot gyűjteni, takarítani :D És egyik kedvenc szava a játék! Így felkiáltójellel :)
Pár napja viszont belőle is előjött a vakmerő énje. Remélem, egy hónap alatt kinövi :roll:

"I can love
But I need his heart.

Több
13 éve 5 hónapja #400368 Írta: Anglachel/Gurthang

Elrenor írta: borsot törni a felnőttek orra alá

Inkább borsót tömni, és inkább a saját szájába :D

AURE ENZULUVA!

Több
13 éve 5 hónapja #400356 Írta: Elrenor
Háát az tényleg nem volt valami finom, de olyan lelkes volt hogy ettem belőle egy fél játéktálkányival :D

Vilma kedvenc játéka: borsot törni a felnőttek orra alá, és a hinta. Meg a könyvek ledobálása a szekrényről. Bár ez az orraláborstörés kategóriába sorolható.

Több
13 éve 5 hónapja #400353 Írta: Anglachel/Gurthang
Először énis, de aztán eszembejut az íze-

AURE ENZULUVA!

Több
13 éve 5 hónapja #400327 Írta: Virág
Pár kreatívkodós ötlet is eszembe jutott, de még dolgozom az ügyön, hogyan lehetne őket megvalósítani (:
Ha van vmi jó ötletetek, írjátok meg! (: mik a kedvenc játékuk a gyerekeknek? Julcsi szeret főzőcskézni, azt tudom :D azóta is mindig jót mosolygok, mikor eszembe jut a kölesgolyóleves :D

Több
13 éve 6 hónapja #399872 Írta: Virág

Finduilas írta: Sziasztok!

Ez de jó :D Köszi, Eszter, hogy szóltál ;)
nem lesz egy nagy létszámú rend úgy látom, de annál izgalmasabb :lol:
Virág én szívesen olvasnék pár dolgot, hogy miket tervezel a kicsikkel.

Gabi/Finc/Emi anyukája 8-)

Azt hittem, kaptok vmi értesítőt, hogy felvettelek a topicba. Ha tudtam volna, hogy nem, írok mailt, bocsi!
5 gyerekem lesz, sztem az pont jó létszám, bölcsiben is kb. ennyi gyerkőc tartozik egy gondozónőhöz :)
Arra gondoltam, hogy körbesétálnánk a tábort, kavicsot szednénk, meg ilyenek. Készülök majd mondókákkal, valószínűleg közel leszünk a táncos rendhez, így a magnó kérdés meg lett oldva, lesz tánci-tánci, ha van kedvük a gyerekeknek. Viszek pár mesekönyvet, úgy tervezem, hogy minden nap lesz mesélés, a kisebbeknek állatok felismerése a képeken... Fogunk labdázni, rajzolni, meglátogatjuk a maszkos rendet, hátha festenek az arcunkra vmi szépet, remélem lesz protekciónk a szakácsrendnél is :P Ha a gyerekeknek van kedve, lesz előadásunk is ;) ...hú több most így hirtelen nem jut eszembe, pedig még van egy csomó játék, amit felírtam, csak most nem látom azt a papírt, mert a buszon ülök... Természetesen mindig lesz egy csomó játék a pléden, ha valakinek nem lesz kedve ahhoz, amit épp csinálunk (:

Több
13 éve 6 hónapja #399812 Írta: Finduilas
Sziasztok!

Ez de jó :D Köszi, Eszter, hogy szóltál ;)
nem lesz egy nagy létszámú rend úgy látom, de annál izgalmasabb :lol:
Virág én szívesen olvasnék pár dolgot, hogy miket tervezel a kicsikkel.

Gabi/Finc/Emi anyukája 8-)

"I can love
But I need his heart.

Több
13 éve 6 hónapja #399773 Írta: Virág

Anglachel/Gurthang írta:

Lesz meglepi is ;)

Mi lesz a meglepi? :D

Felveszed a Julcsit is a fórumra? "Julianna" a nickje.

A gyerekek részéről lesz nektek meglepi, úgyhogy nem árulhatom el :P
A buszon olvasom a hozzászólásaitokat, és tökhülyének néznek sztem, amiért folyton vigyorgok. Köszi! :D

Több
13 éve 6 hónapja #399747 Írta: Elrenor

Anglachel/Gurthang írta:

Lesz meglepi is ;)

Nincs is nickje... És ha lenne akkor is Gíliana lenne, teee, tee :D

Na, én Eszter vagyok, de a táborban lehet Elrenornak is hívni :) Julcsi és Vilma a két kislányom (unk), 3 illetve 1 évesek.
A táborban a szakács rend (egyik) vezetője leszek, egyébként cukrász végzettséggel rendelkezem. Nagykovácsiban lakunk, és szeretnénk egy tehenet. Vagyis én szeretnék.
És persze már nagyon várom a tábort!

Több
13 éve 6 hónapja #399745 Írta: Anglachel/Gurthang

Lesz meglepi is ;)

AURE ENZULUVA!

Moderátorok: GandalfVirágAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.205 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére