Beszélgetős

Több
13 éve 6 hónapja #399717 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Beszélgetős
Köszi Celebrom! :) Sajnos valamilyen számunkra ismeretlen hiba miatt nem tudok témát nyitni, ezért Celebrom volt olyan rendes, és nyitott nekünk :)

Szóval ebben a topicban mehet a chat :D Bármiről... Van egy csomó ötletem, miket fogunk csinálni a gyerekekkel, ha szeretnétek, párat leírok majd. Lesz meglepi is ;)
A táborban a rendi időben lesznek a foglalkozások a gyerekeknek, de ezen kívül is "vállalok gyerekfelügyeletet" :D Például, ha felléptek a csapatotokkal (és nem egy csapatban vagyunk) akkor nyugodtan adjátok oda nekem őket, illetve bármikor a tábor ideje alatt, ha szóltok, én szívesen játszok velük!

Egy kis bemutatkozás:

Bukovinszki Virág a polgári nevem, 21 éves vagyok, kb. 14 éves korom óta vigyázok gyerekekre. Eleinte Gödöllőn az utcában, aztán később ismerősök, ismeretlenek gyerekeire egyaránt (ingyen vagy pénzért :P ). Azt már mindannyian tudjátok, hogy rajongok a kicsikért (:
Most voltam elsős az ELTE Csecsemő és kisgyermeknevelő szakán (: És ha minden jól megy, szeptembertől elkezdek mellette egy gyógypedagógiai asszisztens okj-s tanfolyamot, ami két éves lesz, és amivel reményeim szerint integrált bölcsiben is el tudok majd helyezkedni.
Hmm... most ennyi jut eszembe, kérdezzetek! ;)

Ja, és ha valaki nénizni mer a táborban, arra csúnyán fogok nézni!!! 8-)

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 6 hónapja #399711 Írta: Celebrom
Beszélgetős téma létrehozva Celebrom által
Ezennel át is adom a szót Virág néninek!:)

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Moderátorok: GandalfVirágAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.128 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére