- Köszönetek: 0
Irány a vadon!
- Lagassy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Nem tudtam tőletek elbúcsúzni ezért sziasztok :lájk:
A kÖNF KIRÁÁÁÁLYVOLT Heló A KÖVI RENDEZMÉNYIG
:ugeek: :lájk: :geek:
DICSŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG MORKÓÓÓÓÓÓNAK
MEG PERSZE A VVVEEEZZZNNNEEEKKK
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Patiszon
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
- Ismerd meg magad!
Nagyon örülök, hogy találkozhattam jónéhányatokkal a KÖMFön. Remélem, jól éreztétek magatokat, és legközelebb is találkozhatunk Például Tolkien Klubon, vagy a Hobbit filmmel kapcsolatos programokon.
Dicsőség Morkónak (meg a VEZ paklinak)
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lagassy
- Nem elérhető
mÁR CSAK 1 NAP!!!!!!!!!!
- Lagassy
- Nem elérhető
köszi köszi köszi
A jóhír hogy mehetek a 20-ai tábortalálozóra
KKKIIIRRRÁÁÁJJJLLLEEESSSZZZ :lájk:
- Patiszon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Ha MTT-ből kevés, akkor gyertek október 20-23. között Zebegénybe, az idei KÖMF-re, ahol sokféle foglalkozás közül választhattok. Én a természetjárókat viszem kirándulni, szép lesz, jó lesz, gyertek! Részletek a megfelelő topicban és a főoldalon
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Grondir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Gyere szombaton Tábori Talira, és Tolkien Klubba!!!
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Lagassy
- Nem elérhető
Csak annyit hogy nagyon nagyon hiányosóztok mindannyian
Ma 2012 Szepember 25-én VAN A SZÜLETÉSNAPOOOOOM
REMÉLEM HAMAROSAN TALIZUNK
éS A TÁBOR :lájk: :lájk: :lájk: :lájk: :lájk: :lájk: TETSZIK
Sajnos mostanában nem találkozok MTTsekkel
Sziasztok
- Patiszon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Itt a várva-várt alkalom, hogy újra együtt kiáltsuk, hogy DICSŐSÉG MORKÓNAK!
Tábori találkozóra invitálnak bennünket, alant olvashatók a részletek:
Kedves Táborozók! Kedves Szervezők! Kedves Setétvölgyiek!
Eleged van a hétköznapokból? Vagy valami mély és katartikus élményre vágysz? Úgy érzed, hogy a napjaid a tábor után már csak nyomokban tartalmaznak MTT-t (és glutént, na meg laktózt)?
Itt a várva várt két T (Tábori Tali), amelynek segítségével ismét feleleveníthetitek a hamisíthatatlan MTT tábor feelingjét. Na meg egy kis nosztalgia, kapcsolatmélyítés, telefonszám csere (ami a facebook mellett ugyan már elenyésző, de azért na.. )
Ha már vágysz egy klán talira…
Ha kíváncsi vagy az összes táboros képre…
Ha szívesen lennél újra BOLDOG PIRÍTÓS!
Ha te is életszakaszban vagy…
Ha sok MTT-s között…
(Ajjaj.)
Akkor mindenképpen gyere el a szeptember 29-én megrendezésre kerülő összevont Tábori Talira és Tolkien Klubra (az évadzáró és évadnyitó epizódra), mert jó együtt lenni!
Kilenctől _várlak_ titeket a Batthyány Lajos Alapítvány termében.
goo.gl/maps/hiaZj
Tíztől kezdődik a találkozó érdemi része, szóval ha a klánod miatt jössz akkor mindenképpen érkezz pontosan!
Délután kettőtől a tavaly jól megismert Tolkien Klub évadnyitó alkalmával folytatódik a tali jó hangulata.
Üdvözlettel,
A Gonyosz
- Patiszon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- A legpompásabb visszhang amire csak emlékszem. Lehet hogy ezt is gyűjteni és jelölni kéne pl. g.maps-en.
- Ősi, ma már pusztuló s részben eltemetett mésztufagátak a lápába folyó egyik patak forrásánál. (A mi völgyünk feje.) Ma már nem felette, hanem alatta fakad a víz az alámosás miatt.
DICSŐSÉG MORKÓNAK!
- Grondir
- Nem elérhető
Majd írok többet is ha kipihentem magam kicsit. Olyan izomlázam van, hogy mozogni alig bírok. Főleg a lábamban, vállamban és nyakamban.
És megfáztam sajnos ucsó este... De vissza akarok menni Táborba!
És rakjátok fel a kardkészítés receptjét, meg azoknak a kardozós youtube videóknak a linkjét légyszi!
DICSŐSÉG MORKONAK!!!
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Lagassy
- Nem elérhető
- Patiszon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
No, elértem végre a géphez. Mellettem a Gyűrűk Ura megy, kicsit visszaképzelem magam közétek. Nagyon jó csapat vagyunk! Dicsőség Morkónak!
Patiszon kijelentkezik.
- Lagassy
- Nem elérhető
- Csaszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- yoloka
DICSŐSÉG MORKONAK!!!
- Csaszi
- Nem elérhető
- yoloka
DICSŐSÉG MORKONAK!!!
- Drizzt
- Nem elérhető
Nem írok sok blablát, de nagyon jól éreztem magam veletek, hihetetlenül peches első napos sérülésem ellenére. Megérte pihentetni a lábamat, mert így tudtam bulizniiiii PP. Eddig mindig valami dalolászós rendben voltam (nem is értem, miért), szóval kellett a változatosság, és be is jött. Ki tudja...még az is lehet, hogy jövőre találkozunk ugyanitt . Dicsőség Morkonak!!!!
- Grondir
- Nem elérhető
A medve is jó!
És juppíí, már csak egy éjjel!
Amúgy én is inkább kívánom, hogy az legyen, mint tavaly, és ne 40 fok végig...
Lacho calad! Drego morn!
- Rodarth
- Nem elérhető
Rodarth néven vagyok jelen az MTT-ben, de a legtöbben a polgári nevemen Gergőnek, vagy Takinak szoktak hívni, de választhattok, hogy mit szeretnétek.
Szeretnék egy kicsit belekontárkodni a címerállat/totem/patrónus témába.
Én úgy vélem, hogy ez a medve vonal lenne az, ami hozzánk talán illhet, így javaslom, hogy maradjunk ezen az íven. A belinkelt képek közül (köszi darthpit!), az első kettőt én elég impozánsnak tartom, méltónak arra, hogy valaki karjáról a zászlónkra kerüljön.
Úgyhogy javallom, hogy legyen ez a mi megoldásunk. Ezeket könnyedén fel tudjuk vinni akár pólóra, akár zászlóra, és akkor máris megvagyunk.
Na, azt hiszem mára ennyi, Nagyvis... Setétvölgyben találkozunk, testvérek!
(Remélem mindenki átnézte már az otthoni azeri köteteit. )
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
fejer.mateusz írta:
Ha már a harcművészetnél tartunk: próbálkozok de eddit semmi se jött be úgy igazán, eddig taekwondoztam, fung-fuztam, és most karatézom.
Hozzáértők azt szokták mondani, hogy 14 éves kor előtt nemigen érdemes elkezdeni semmilyen harcművészetet. De kívánom, hogy megtaláld a hozzád illőt. (amúgy milyen kungfut csináltál? Abból van kb. 360 féle, azért kérdem)
Jelvény:
Farkas:
Döglött farkas? Levágott farkasfej?
A kutyák is jók. De lehetne valami madár is. Varjú, holló, sas...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Lagassy
- Nem elérhető
- Bellgaraf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
A polgári nevem Máté, de a Gőte és a Bellgaraf nevekre is hallgatok. Ez lessz az első táborom, az MTT-t a barátnőm által ismertem meg az idén, sajnos ő épp miattam nem tud jönni.
Ha már a harcművészetnél tartunk: próbálkozok de eddit semmi se jött be úgy igazán, eddig taekwondoztam, fung-fuztam, és most karatézom.
A hobbim a lovasíjászkodás, és a lovaglás.
Valószinüleg Rothard csoportjában leszek. Társaságban szintén nehezen oldódom és jelenleg a 8 ostályos Németh László gimiben vagyok nyolcadikos(15 éves).
A farkas jó ötlet. Lehetne egy fenyőfa elötte keresztbe egy fejsze és egy íj.
A Demokratikus Középföldei Köztársaságok Szövetségének nevében megparancsolom, hogy akarj rám szavazni.
-Sauron-
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Utóbbi esetben a dinnye és fagylalt szállítmányok faluba jutásának biztosítása lesz a feladatunk. A fagylaltot a törpök hozzák, mert ők tudnak jó fagylaltgépeket csinálni. A dinnyéket a tündék, mert ők mindíg jó mellon-jaink voltak nekünk.lexilver írta: Nem tudom, hogy kinek mi a véleménye, de szerintem inkább lehetne szokásos "táboridőjárás", mint hőségriadó végig
Én a kutyafalkát is életben tartanám. Róka vadászok, vadkanfogók, házörzők, bármennyire is háziasítottak. Mi meg falusi favágok, akik a falu védelmére készülve harcosnak képzelik megukat. Csak egy igazi kalandozó-harcos gyanús van a faluban, Heva, de az is rég volt már...lexilver írta: Boti ötlete tetszik, nekem még mindig a farkas a legszimpatikusabb, de ha a többség mást szeretne, ám legyen
Csomagolni meg én is ma délutántól éjfélig fogok. Bár már rengeteg minden össze van hordva a nagy asztalra, részint az előző utazásból, részint a készletfeltöltés következtében.
- Csaszi
- Nem elérhető
- yoloka
Boti ötlete tetszik, nekem még mindig a farkas a legszimpatikusabb, de ha a többség mást szeretne, ám legyen
- Grondir
- Nem elérhető
De most már annyi ötlet van, hogy döntsük el melyik legyen!
Patiszon: én még nem. Minek ilyen korán, majd holnap délután ráér az.
Lacho calad! Drego morn!
- Lamy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A róka jól ismeri az erdőt, jó vadász, óvatos, halkan jár, eszes, ravasz, szép, stb.
- Patiszon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Remélem, mindenki elkezdett már pakolni. Holnap meg mindenki azon fog gondolkodni, hogy mit is hagy itthon
- Dolnar
- Nem elérhető
- Dolnar
- Nem elérhető
Most, hogy visszatértem Csekkországból, én is bemutatkozom, remélem még időben.
Markovics Ádám a becses nevem, szólítsatok Ádámnak vagy Dolnarnak (ez most új )
MTT-be tavaly ősz óta járok, amikor csak tudok, táborból ez lesz az elsőm, alig várom!
Egyébként informatikát tanulok a BME-n, ami emellett a hobbim is (most pl Androidos játék project). Ha már a sportok és a harcművészetek szóba kerültek, akkor rólam annyit, hogy régebben kung-fuztam pár évet, emellett úszom. Ja és természetesen túrázom a Kószakommandóval és a barátokkal.
Nagy a fantáziám, a fantasy és főleg a sci-fi műfajok mozgatnak meg legjobban (könyv, film, bármi). Hülyeségekre kapható vagyok, ha már elég jó a kedvem és átérzem a hangulatot.
A jelvényre pedig a következő egyszerűen lerajzolható ötletem van: egy levél (erdőjárók), egy hegycsúcs (kalandozók) és egy kard (fegyverforgatók). Mindjárt lesz szkeccs is.
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
A vadász kutya falka, mint hozzánk közel álló, velünk élő őrző, felderítő állatok nekem is tetszenek. De azt a balta, kard, fenyőág kombinációt is megnézném.
Ezt találtam: VIKTOR - Turon (tûr győzelem + -on)Viktor írta: Romász Viktor István a polgári nevem, a Viktor nevet használom civilben. A fórumot végigolvasva mások is küzdenek névválasztási problémákkal... Én is szívesen fogadok bármilyen jó tanácsot ezzel kapcsolatban