Irány a vadon!

Több
12 éve 1 hete #407139 Írta: Lagassy
Lagassy válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Sziiiiiasztok :)
Nem tudtam tőletek elbúcsúzni ezért sziasztok :lájk:
A kÖNF KIRÁÁÁÁLYVOLT Heló A KÖVI RENDEZMÉNYIG
:D :) ;) :lol: :ugeek: :lájk: :geek: 8-) :!: :!: :!: :!:
DICSŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG MORKÓÓÓÓÓÓNAK :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
MEG PERSZE A VVVEEEZZZNNNEEEKKK :!: :!:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 2 hete #407090 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy találkozhattam jónéhányatokkal a KÖMFön. Remélem, jól éreztétek magatokat, és legközelebb is találkozhatunk :) Például Tolkien Klubon, vagy a Hobbit filmmel kapcsolatos programokon.
Dicsőség Morkónak (meg a VEZ paklinak) :)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 2 hete #407074 Írta: Lagassy
DICSŐSÉG MORKÓNAK
mÁR CSAK 1 NAP!!!!!!!!!!

Több
12 éve 1 hónapja #406956 Írta: Lagassy
DICSŐSÉG MORKÓNAK
köszi köszi köszi
A jóhír hogy mehetek a 20-ai tábortalálozóra
KKKIIIRRRÁÁÁJJJLLLEEESSSZZZ :lájk: :D :) ;)

Több
12 éve 1 hónapja #406911 Írta: Patiszon
Sok boldog szülinapot Laci!
Ha MTT-ből kevés, akkor gyertek október 20-23. között Zebegénybe, az idei KÖMF-re, ahol sokféle foglalkozás közül választhattok. Én a természetjárókat viszem kirándulni, szép lesz, jó lesz, gyertek! Részletek a megfelelő topicban és a főoldalon :)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
12 éve 1 hónapja #406902 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Isten éltessen, Laci! ;)
Gyere szombaton Tábori Talira, és Tolkien Klubba!!! :)

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
12 éve 1 hónapja #406896 Írta: Lagassy
DICSŐSÉG MORKÓNAK És persze mindenkinek
Csak annyit hogy nagyon nagyon hiányosóztok mindannyian :)
Ma 2012 Szepember 25-én VAN A SZÜLETÉSNAPOOOOOM :D :D
REMÉLEM HAMAROSAN TALIZUNK
éS A TÁBOR :lájk: :lájk: :lájk: :lájk: :lájk: :lájk: TETSZIK
Sajnos mostanában nem találkozok MTTsekkel :cry:
Sziasztok

Több
12 éve 1 hónapja #406816 Írta: Patiszon
Vadonjárók!
Itt a várva-várt alkalom, hogy újra együtt kiáltsuk, hogy DICSŐSÉG MORKÓNAK!
Tábori találkozóra invitálnak bennünket, alant olvashatók a részletek:

Kedves Táborozók! Kedves Szervezők! Kedves Setétvölgyiek!

Eleged van a hétköznapokból? Vagy valami mély és katartikus élményre vágysz? Úgy érzed, hogy a napjaid a tábor után már csak nyomokban tartalmaznak MTT-t (és glutént, na meg laktózt)?

Itt a várva várt két T (Tábori Tali), amelynek segítségével ismét feleleveníthetitek a hamisíthatatlan MTT tábor feelingjét. Na meg egy kis nosztalgia, kapcsolatmélyítés, telefonszám csere (ami a facebook mellett ugyan már elenyésző, de azért na.. ;) )

Ha már vágysz egy klán talira…
Ha kíváncsi vagy az összes táboros képre…
Ha szívesen lennél újra BOLDOG PIRÍTÓS!
Ha te is életszakaszban vagy…
Ha sok MTT-s között…
(Ajjaj.)

Akkor mindenképpen gyere el a szeptember 29-én megrendezésre kerülő összevont Tábori Talira és Tolkien Klubra (az évadzáró és évadnyitó epizódra), mert jó együtt lenni! ;)
Kilenctől _várlak_ titeket a Batthyány Lajos Alapítvány termében.
goo.gl/maps/hiaZj

Tíztől kezdődik a találkozó érdemi része, szóval ha a klánod miatt jössz akkor mindenképpen érkezz pontosan!
Délután kettőtől a tavaly jól megismert Tolkien Klub évadnyitó alkalmával folytatódik a tali jó hangulata.

Üdvözlettel,
A Gonyosz

Több
12 éve 2 hónapja #406653 Írta: Patiszon
A Vadonjárók csoportja a Facebookon itt található . Ha még nem regisztráltál a Facebookra, vagy nem is akarsz, akkor a fontos dolgokat itt is megosztom :)

Több
12 éve 2 hónapja #406620 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Említsük meg a Vadonjárók által felkutatott nevezetességeket is, mint:
- A legpompásabb visszhang amire csak emlékszem. Lehet hogy ezt is gyűjteni és jelölni kéne pl. g.maps-en.
- Ősi, ma már pusztuló s részben eltemetett mésztufagátak a lápába folyó egyik patak forrásánál. (A mi völgyünk feje.) Ma már nem felette, hanem alatta fakad a víz az alámosás miatt.

DICSŐSÉG MORKÓNAK!

Több
12 éve 2 hónapja #406554 Írta: Grondir
Már most hiányoztok! :( Nagyon jó klán voltunk/vagyunk! Hála és köszönet mindenért Nektek, főleg Patiszonnak, Márknak és Rodarthnak! :)
Majd írok többet is ha kipihentem magam kicsit. Olyan izomlázam van, hogy mozogni alig bírok. Főleg a lábamban, vállamban és nyakamban. :D
És megfáztam sajnos ucsó este... De vissza akarok menni Táborba!

És rakjátok fel a kardkészítés receptjét, meg azoknak a kardozós youtube videóknak a linkjét légyszi! :)

DICSŐSÉG MORKONAK!!!

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
12 éve 2 hónapja #406516 Írta: Lagassy
Helló mindenki

Több
12 éve 2 hónapja #406502 Írta: Patiszon
Bejelentkezés:
No, elértem végre a géphez. Mellettem a Gyűrűk Ura megy, kicsit visszaképzelem magam közétek. Nagyon jó csapat vagyunk! Dicsőség Morkónak!
Patiszon kijelentkezik. :)

Több
12 éve 2 hónapja #406500 Írta: Lagassy
DICSŐŐŐŐŐSÉG MORKÓNAK

Több
12 éve 2 hónapja #406498 Írta: Csaszi
Csaszi válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
köszönöm Nektek ezt az egész hetet! hihetetlenül sok élménnyel lettem gazdagabb :) ennyit tudok most írni, de szerintem ezzel mindenki így lesz! Nagyon szépen köszönöm Patiszonnak, Márknak és Rodarthnak a sok munkát, felkészülést és a tökéletes klánvezetést!!:)

DICSŐSÉG MORKONAK!!!

Több
12 éve 2 hónapja #406497 Írta: Csaszi
köszönöm Nektek ezt az egész hetet! hihetetlenül sok élménnyel lettem gazdagabb :) ennyit tudok most írni, de szerintem ezzel mindenki így lesz! Nagyon szépen köszönöm Patiszonnak, Márknak és Rodarthnak a sok munkát, felkészülést és a tökéletes klánvezetést!!:)

DICSŐSÉG MORKONAK!!!

Több
12 éve 2 hónapja #406496 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
I'm so fu**in' back! :P
Nem írok sok blablát, de nagyon jól éreztem magam veletek, hihetetlenül peches első napos sérülésem ellenére. Megérte pihentetni a lábamat, mert így tudtam bulizniiiii :P PP. Eddig mindig valami dalolászós rendben voltam (nem is értem, miért), szóval kellett a változatosság, és be is jött. Ki tudja...még az is lehet, hogy jövőre találkozunk ugyanitt :) . Dicsőség Morkonak!!!! :D

Több
12 éve 3 hónapja #406485 Írta: Grondir
Rodarth épp időben! Én még olvasom! :D

A medve is jó!

És juppíí, már csak egy éjjel!

Amúgy én is inkább kívánom, hogy az legyen, mint tavaly, és ne 40 fok végig...

Lacho calad! Drego morn!

Több
12 éve 3 hónapja #406484 Írta: Rodarth
Rodarth válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Na, azt hiszem a legjobbkor jöttem, úgyse fogja senki ezt elolvasni már, szóval én leszek a meglepetésember.

Rodarth néven vagyok jelen az MTT-ben, de a legtöbben a polgári nevemen Gergőnek, vagy Takinak szoktak hívni, de választhattok, hogy mit szeretnétek.

Szeretnék egy kicsit belekontárkodni a címerállat/totem/patrónus témába.

Én úgy vélem, hogy ez a medve vonal lenne az, ami hozzánk talán illhet, így javaslom, hogy maradjunk ezen az íven. A belinkelt képek közül (köszi darthpit!), az első kettőt én elég impozánsnak tartom, méltónak arra, hogy valaki karjáról a zászlónkra kerüljön.

Úgyhogy javallom, hogy legyen ez a mi megoldásunk. Ezeket könnyedén fel tudjuk vinni akár pólóra, akár zászlóra, és akkor máris megvagyunk.

Na, azt hiszem mára ennyi, Nagyvis... Setétvölgyben találkozunk, testvérek!

(Remélem mindenki átnézte már az otthoni azeri köteteit. :) )

Több
12 éve 3 hónapja #406483 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Irány a vadon!

fejer.mateusz írta:
Ha már a harcművészetnél tartunk: próbálkozok de eddit semmi se jött be úgy igazán, eddig taekwondoztam, fung-fuztam, és most karatézom.

Hozzáértők azt szokták mondani, hogy 14 éves kor előtt nemigen érdemes elkezdeni semmilyen harcművészetet. De kívánom, hogy megtaláld a hozzád illőt. (amúgy milyen kungfut csináltál? Abból van kb. 360 féle, azért kérdem)

Jelvény:
Farkas:
Döglött farkas? Levágott farkasfej?

A kutyák is jók. De lehetne valami madár is. Varjú, holló, sas...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
12 éve 3 hónapja #406478 Írta: Lagassy
Holnap tááááááááááááááááááááááááááááááááááááááábor :lájk: 8-) ;) :D :) :!:

Több
12 éve 3 hónapja #406475 Írta: Bellgaraf
Bellgaraf válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Ha már itt tartunk én is bemutatkozom.

A polgári nevem Máté, de a Gőte és a Bellgaraf nevekre is hallgatok. Ez lessz az első táborom, az MTT-t a barátnőm által ismertem meg az idén, sajnos ő épp miattam nem tud jönni.
Ha már a harcművészetnél tartunk: próbálkozok de eddit semmi se jött be úgy igazán, eddig taekwondoztam, fung-fuztam, és most karatézom.
A hobbim a lovasíjászkodás, és a lovaglás.
Valószinüleg Rothard csoportjában leszek. Társaságban szintén nehezen oldódom és jelenleg a 8 ostályos Németh László gimiben vagyok nyolcadikos(15 éves).

A farkas jó ötlet. Lehetne egy fenyőfa elötte keresztbe egy fejsze és egy íj.

A Demokratikus Középföldei Köztársaságok Szövetségének nevében megparancsolom, hogy akarj rám szavazni.
-Sauron-

Több
12 éve 3 hónapja #406473 Írta: Sirgon Esgalnor

lexilver írta: Nem tudom, hogy kinek mi a véleménye, de szerintem inkább lehetne szokásos "táboridőjárás", mint hőségriadó végig :( :(

Utóbbi esetben a dinnye és fagylalt szállítmányok faluba jutásának biztosítása lesz a feladatunk. :P A fagylaltot a törpök hozzák, mert ők tudnak jó fagylaltgépeket csinálni. A dinnyéket a tündék, mert ők mindíg jó mellon-jaink voltak nekünk. :D

lexilver írta: Boti ötlete tetszik, nekem még mindig a farkas a legszimpatikusabb, de ha a többség mást szeretne, ám legyen ;)

Én a kutyafalkát is életben tartanám. Róka vadászok, vadkanfogók, házörzők, bármennyire is háziasítottak. Mi meg falusi favágok, akik a falu védelmére készülve harcosnak képzelik megukat. Csak egy igazi kalandozó-harcos gyanús van a faluban, Heva, de az is rég volt már...
Csomagolni meg én is ma délutántól éjfélig fogok. Bár már rengeteg minden össze van hordva a nagy asztalra, részint az előző utazásból, részint a készletfeltöltés következtében.

Több
12 éve 3 hónapja #406472 Írta: Csaszi
Nem tudom, hogy kinek mi a véleménye, de szerintem inkább lehetne szokásos "táboridőjárás", mint hőségriadó végig :( :(

Boti ötlete tetszik, nekem még mindig a farkas a legszimpatikusabb, de ha a többség mást szeretne, ám legyen ;)

Több
12 éve 3 hónapja #406468 Írta: Grondir
A farkas negatív Középföldén: hát igen, de akkor keresünk alibit hozzá. Pl hogy egyszer régen egy farkas falka támadt a falura, és a vadonjárók sikeresen megvédték Setétvölgyet, és ennek a győzelemnek emlékére a farkast választottuk címerül. :D

De most már annyi ötlet van, hogy döntsük el melyik legyen!

Patiszon: én még nem. Minek ilyen korán, majd holnap délután ráér az. 8-)

Lacho calad! Drego morn!

Több
12 éve 3 hónapja #406466 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Ha már állatok, és ha már farkas negatív, a medve meg veszélyes, mit szólnátok a rókához? (tudom, hazabeszélek : )))=)
A róka jól ismeri az erdőt, jó vadász, óvatos, halkan jár, eszes, ravasz, szép, stb.

Több
12 éve 3 hónapja #406462 Írta: Patiszon
De jók ezek az ötletek, tetszenek, a medvés vonal különösen :)
Remélem, mindenki elkezdett már pakolni. Holnap meg mindenki azon fog gondolkodni, hogy mit is hagy itthon :)

Több
12 éve 3 hónapja #406458 Írta: Dolnar
Dolnar válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Íme:

(azért azt hozzátenném, hogy hónapok óta először fogtam ceruzát és mobillal fényképeztem :D )

Több
12 éve 3 hónapja #406457 Írta: Dolnar
Dolnar válaszolt a következő témában: Irány a vadon!
Sziasztok!
Most, hogy visszatértem Csekkországból, én is bemutatkozom, remélem még időben.
Markovics Ádám a becses nevem, szólítsatok Ádámnak vagy Dolnarnak (ez most új :) )
MTT-be tavaly ősz óta járok, amikor csak tudok, táborból ez lesz az elsőm, alig várom!
Egyébként informatikát tanulok a BME-n, ami emellett a hobbim is (most pl Androidos játék project). Ha már a sportok és a harcművészetek szóba kerültek, akkor rólam annyit, hogy régebben kung-fuztam pár évet, emellett úszom. Ja és természetesen túrázom a Kószakommandóval és a barátokkal.
Nagy a fantáziám, a fantasy és főleg a sci-fi műfajok mozgatnak meg legjobban (könyv, film, bármi). Hülyeségekre kapható vagyok, ha már elég jó a kedvem és átérzem a hangulatot. :)

A jelvényre pedig a következő egyszerűen lerajzolható ötletem van: egy levél (erdőjárók), egy hegycsúcs (kalandozók) és egy kard (fegyverforgatók). Mindjárt lesz szkeccs is.

Több
12 éve 3 hónapja #406454 Írta: Sirgon Esgalnor
Némileg utána néztem az időpontoknak, s bár nincs túl nagy jelentősége, szeretném magam módosítani: Történetünk III. kor 2465. esztendeje körül játszódik, Bilbóék nagy sárkányvadász és kincskereső keleti utazása pedig 2941-2942-ben, s ekkor találkoznak Beornnal. A kettő között 476 év van. Nem ismerem a medve emberek élettartamát, de ennyi biztos nincs. Tehát Beornék még nem jöttek le az orkok miatt a hegyekből, hanem a felmenőik képében még ott élnek. Ettől persze még hallhattunk róluk vendégeinktől. Törpök, tündék, eotheodok...
A vadász kutya falka, mint hozzánk közel álló, velünk élő őrző, felderítő állatok nekem is tetszenek. De azt a balta, kard, fenyőág kombinációt is megnézném.

Viktor írta: Romász Viktor István a polgári nevem, a Viktor nevet használom civilben. A fórumot végigolvasva mások is küzdenek névválasztási problémákkal... Én is szívesen fogadok bármilyen jó tanácsot ezzel kapcsolatban :P

Ezt találtam: VIKTOR - Turon (tûr győzelem + -on)

Moderátorok: GandalfPatiszonAlewRodarth
Oldalmegjelenítési idő: 0.202 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére