- Köszönetek: 0
- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- MTT Nyári Tábor 2013 - Nan Thurin
- Tánc Köre
- Infodömping, avagy mit jelent a kettőt jobbra, kettőt balra
Infodömping, avagy mit jelent a kettőt jobbra, kettőt balra
- Elbereth
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Kevesebb
Több
11 éve 4 hónapja #410009
Írta: Elbereth
Elbereth válaszolt a következő témában: Infodömping, avagy mit jelent a kettőt jobbra, kettőt balra
Keretjáték szempontjából a táncos rend gyógyítókból fog állni, de nem a hagyományos értelemben vett gyógyítók leszünk. Mi nem csak az emberi, vagy testi sérüléseket gyógyítjuk, de a föld sérüléseit is. Mozdulatainkkal összekapcsolódunk a természettel, kommunikálunk vele és így kérünk tőle vagy adunk neki segítséget. Ugyanakkor, mi nem vagyunk valák, tehát ez főleg a kisebb problémákra nyújt megoldás, a nagyobbakkal nem biztos, hogy boldogulunk.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Elbereth
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
11 éve 4 hónapja #409970
Írta: Elbereth
Infodömping, avagy mit jelent a kettőt jobbra, kettőt balra téma létrehozva Elbereth által
Sziasztok!
Itt fogunk megbeszélni mindent, ami a renddel kapcsolatos, például, hogy szeretnénk-e csapatjelvényt meg ilyenek.
A következő néhány postban megírom, hogy én eddig mit találtam ki, illetve hogy mit fogunk csinálni a rendi időben.
Ha van valami különleges kérés, kérdés, azt is ide lehet írni, illetve, ha egy-két zeneszámot szívesen hallanátok akár bemelegítésnél akár koreoban (na, ezt nem ígérem, mert már nagyjából megvannak a zenék, de azért minden lehetséges), küldjétek el nyugodtan.
Itt fogunk megbeszélni mindent, ami a renddel kapcsolatos, például, hogy szeretnénk-e csapatjelvényt meg ilyenek.
A következő néhány postban megírom, hogy én eddig mit találtam ki, illetve hogy mit fogunk csinálni a rendi időben.
Ha van valami különleges kérés, kérdés, azt is ide lehet írni, illetve, ha egy-két zeneszámot szívesen hallanátok akár bemelegítésnél akár koreoban (na, ezt nem ígérem, mert már nagyjából megvannak a zenék, de azért minden lehetséges), küldjétek el nyugodtan.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- MTT Nyári Tábor 2013 - Nan Thurin
- Tánc Köre
- Infodömping, avagy mit jelent a kettőt jobbra, kettőt balra
Oldalmegjelenítési idő: 0.119 másodperc