Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 5 hónapja #124872 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ez itt egy kis ízelítő a TTT kibővítettből. A cikk tartalma hivatalos: Dominic Monaghan interjúja alapján íródott...

img-nex.theonering.net/images/sc ... 0_orig.jpg

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #124821 Írta: Gandalf

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #124775 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Tűz Birodalma a címe de azt is láttam, és bár arra nem emlékszek túl jól mégis azt mondom szvsz ezek a jelenetek nem is abból valók. De lehet hogy igazad van Sil. Na mindegy akkor is ügyes munka és hivatalos oldalak is bedöltek neki

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum

Több
21 éve 5 hónapja #124769 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ghargoqurk írta: Azt mondta valaki a Lotr-ból és a Dragonheart-ből van összevágve.
Hát tényleg nagyon úgy néz ki hogy összevágott, a Sárkányszívnek semmi köze hozzá az biztos. ÉS nagyon igényes az egész, ha másért nem is azért jó megnézni hogy úgy érezzük még jön egy hobbit is :wink:

Nem a Dragonheart-ból, hanem abból az új filmből (mi is a címe? :oops: ), ami Londonban játszódik, egy olyan jövőben, ahol felébredtek a sárkányok...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 5 hónapja #124763 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Igen Augustine, ez már be volt linkelve.

Nem tudom hogy az a bizonyos hobbit trailerről csak szó volt vagy be is volt linkelve de ha nem akkor itt van:
www.cinema.com/trailers/item.phtml?ID=3922

Azt mondta valaki a Lotr-ból és a Dragonheart-ből van összevágve.
Hát tényleg nagyon úgy néz ki hogy összevágott, a Sárkányszívnek semmi köze hozzá az biztos. ÉS nagyon igényes az egész, ha másért nem is azért jó megnézni hogy úgy érezzük még jön egy hobbit is :wink:

Több
21 éve 5 hónapja #124270 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ezt láttátok már?:
www.576.hu/index.phtml?action=letoltes

A "TELJES trailer"-t nézzétek +. Asszem 1 rész belőle már be volt linkelve, de az eleje új! (bocs, ha nem)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 5 hónapja #124240 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

A trailer július 2-án lesz, nem?

Szerintem sem fog decemberben megjelenni. Az azt jelentené, hogy a TTT bővítettnek, tehát a rendes változatnak is előbb kell megjelennie. Különben az egy nagyon nagy csúsztatás lenne. Ezt a Csavardis logikát! 8O
És mi lesz a RotK zenéjével? Az mikor jelenik meg?

Több
21 éve 5 hónapja #124236 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Látom, trailerről még semmi új hír. :? Ezek szerint már biztos, hogy a Terminator 3 előtt lesz :o :roll:

Amúgy meg nagyon jók a képek :wink:

Az a Legolasos dolog Grímával már tuti? Vagy még az is csak ilyen pletyka? 8O Nagyon remélem :evil: :evil:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 5 hónapja #124130 Írta: Ghargoqurk
Ulmo:
Tudom hogy létezik és idén is alkalmaztam, de jövőre lehet felülmúlja a képességeimet.

Nem tudom hova írhatnám de talán ez a legmegfelelőbb topic.
Szóval a Gyu. után csinálnak egy újabb fantasy trilógiát Evermore címmel. Részben a Gyu. sikerei miatt. Tud valaki erről valamit ?
Én nagyon pesszimista vagyok vele kapcsolatban gondolom valami szerencsétlen próbálkozás lesz, de ki tudja....

Több
21 éve 5 hónapja #124015 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ghargoqurk: létezik az a dolog, hogy önuralom ;) Legfeljebb vizsgák után nézed meg a filmet.

Nem teljesen ide tartozik, de leírom: megszereztem a Hobbit rajzfilmet, ugyanaz a stáb készítette, mint a Király Visszatér rajzfilm-változatát. Krumpliorrú Bilbó, Gollam a fogas varangyosbéka, Thranduil tündéi inkább orkok, Szmóg olyan, mintha egy farkast kereszteztek volna egy sárkánnyal, és reflektor van a szemében 8O Aki ezek után szeretné megnézni ezt az alkotást, dobjon meg egy privivel. Van hozzá magyar felirat is!

Több
21 éve 5 hónapja #123880 Írta: Ghargoqurk
Azt hiszem én vagyok az egyetlen Tolkien rajongó aki azt szeretné hogy minél később, mutassák be a Rotk-ot persze nem februárra gondolok. Csak ugye ha egyszer bemutatták mondjuk dec végén akkor az összes januári vizsgának lőttek... :)

Több
21 éve 5 hónapja #123851 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Jók voltak a képek Morgul!

Végre vmi jó hír, hogy korábban lesz a bemutató, de ahogy ismerem a magyarokat jan előtt nem lesz meg itthon a bemutató. :?

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 5 hónapja #123848 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Némi újdonság:

A TheOneRing.net írta: We HAVE THE DATE! TVNZ just announced that the World Premiere of Return of the King will take place in Wellington, New Zealand, on DECEMBER 1st.

Vagyis a RotK világpremierje dec 1-én, Wellingtonban lesz (talán hamarabb ér el hozzánk is :roll: )

Több
21 éve 5 hónapja #123044 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Szméagol!

Szívesen teszem! Szeretném végre, ha eloszlana a sok félelem a filmekkel kapcsolatban. És szeretném másokkal is megosztani a várakozás örömét (és keserűségét :wink: ).
Az csak símán egy Uruk-hai harcos, nem pedig Ugluk. Őt kinyírja Éomer.
Valószínűleg laikusok/hozzá nem értők írták, hogy Ugluk küzd meg Éowyn-nel.

Több
21 éve 5 hónapja #122981 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Köszönöm, Morgul!
Így most már értem azt az Osgiliathos dolgot...nagyjából. De mondjuk a hangulata nem attól függ, hogy mi maradt ki és most mit raknak bele. De majd maglátjuk! :wink: Arról ne is szóljunk, hogy Frodóék nem nagyon voltak Osgiliath csatornáiban. Sőt! Osgiliathban sem, de nem akarok kötözködni. :lol:
Mit keres a Helm-szurdoki csatában Ugluk? Azt írták a kép fölé ő harcol Éowynnal... :roll:

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #122716 Írta: Robert B
Még hoztam pár képet... szorgalmasan gyűjtöm őket...

Háma halála:
www.caltanet.it/multimedia/img/isdainediti1.jpg
Csata:
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 107644.jpg
www.caltanet.it/multimedia/img/isdainediti6.jpg
www.caltanet.it/multimedia/img/isdainediti5.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media ... enhemd.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media ... msdeep.jpg
Holt láp:
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 299280.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media ... domoor.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media ... ammoor.jpg
Theoden a népével:
www.herr-der-ringe-film.de/media ... nruest.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media ... raTheo.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 493114.jpg
Gríma Orthranc gödreiben:
www.caltanet.it/multimedia/img/isdainediti3.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media ... anisen.jpg
Huornok Helm-szurdokban jelenet terv:
www.herr-der-ringe-film.de/media ... Tart06.jpg
Aglarond barlangja jelenet terv:
www.herr-der-ringe-film.de/media ... Tart05.jpg
Uglúk és Grisnyák:
www.herr-der-ringe-film.de/media ... gluk02.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media ... gluk03.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media ... nakh07.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media ... nakh03.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media ... aptors.jpg
Nyugatvég bukása:
www.herr-der-ringe-film.de/media ... anburn.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media ... mensch.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media ... erfall.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media ... e_ttt8.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media ... rukhai.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media ... ildmen.jpg
Öreg Gamling:
www.herr-der-ringe-film.de/media ... ling02.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media ... ling03.jpg
Osgiliathi csatorna bejárata:
www.herr-der-ringe-film.de/media ... iliath.jpg
Gandalf Keselyüstökön:
www.herr-der-ringe-film.de/media ... dowfax.jpg
Fogságban:
www.herr-der-ringe-film.de/media ... folded.jpg
Gandalf:
www.herr-der-ringe-film.de/media ... trohan.jpg
Völgyzugoly:
www.herr-der-ringe-film.de/media ... ttr109.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media ... ttr108.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media ... ttr110.jpg
Ork tábor:
www.herr-der-ringe-film.de/media ... tttr15.jpg
Gríma száműzése:
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 454590.jpg
Még majd keresek...

Több
21 éve 5 hónapja #122634 Írta: Robert B
Sesy: Nem tudom biztosra, de én azt olvastam, hogy "több hasznát veszik majd a tünde kötélnek" - ez valószínűleg a sziklamászásra utal... majd meglátjuk.

Több
21 éve 5 hónapja #122615 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Morgul írta: www.quintessentialwebsites.com/lordofthe...ttt/etp_sam_rope.jpg

Ugye akkor benne lesz, ahogy Frodóék lemásznak a sziklákról?! 8O

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #122596 Írta: Robert B
Pár újabb kép:

Ez asszem Boromir megtalálásánál van:
klikk ide!
klikk ide!
klikk ide!
Eowyn megküzd egy Uruk-hai-val, aki betört a barlangba:
klikk ide!
klikk ide!
klikk ide!
Eomer és egy rohír a fák között:
klikk ide!
klikk ide!
Aragorn és Gandalf a készülődő háborúról, Frodó küldetéséről, Szauronról és Aragorn sorsáról beszélgetnek (meg ne kérdezzétek, hogy hol!):
klikk ide!
klikk ide!
klikk ide!
klikk ide!
klikk ide!
Az osgiliathi csatorna után:
klikk ide!
klikk ide!

Egyenlőre megint ennyit sikerült összeszednem... Jó szórakozást hozzájuk!

Több
21 éve 5 hónapja #122590 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Azért mennek a csatornán át, mert Osgiliasthot ostromolják, s nem akarnak orkok kezére jutni.

Több
21 éve 5 hónapja #122583 Írta: Ghargoqurk
Véleményem szerint Frodóéknak muszály átmenni a csatornákon. A filmben a távoli képeken látszott hogy már nem ível át az Anduinon semmilyen híd, és mivel az a mordori csapatok már akkor is a keleti oldalon voltak mikor Faramírék odaértek ezért elvileg oda-vissza a csatornákat kellett használni.
De szerintem nem kellett volna belekavarodniuk Osgiliath-os dolgokba mert biztos még a bővített után is látunk majd hibát azokban a részekben.
Na most ezt marha értelmesen kiveséztem

Több
21 éve 5 hónapja #122581 Írta: Robert B
Faramir nem bántja Frodót, hanem Frodó a Gyűrűt tartja épp a kezében ezért szenved. Bizony az osgiliathi csatornán keresztül tudnak átjutni az ostromló orkok alatt. Faramir segít nekik.
Na Szméagol, azért csak vissza fog adni valamit a hangulatból ez a sok kimaradt rész, ha visszakerül nem :wink: ?

Próbálok majd még gyűjteni képeket a kibővítettről OK?
(Off: Nézzétek meg a hivatalos honlapot, mert RoTK képek vannak rajta - érdemes megnézni őket! - Ulmo ne bánts! :lol: )

Több
21 éve 5 hónapja #122574 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Szméagol írta: Sziasztok!

Morgul, ezer hála a jépekért! Naggyon, naggyon tetszettek. :D
De valaki legyen szíves és magyarázza el nekem Frodóék miért is mennek az osgiliathi csatornába ill. miért kell azt annyit részletezni? Mi történik ott?
Faramir miért bántja Frodót?

Igazából nem tudom,ezt csak GONDOLOM:ugyebár Faramir elcipelte őket Osgiliathba,és utána már rögtön Mordor elött egy erdőben voltak.szerintem P.J megint remekelt és kitalálta hogy menjenek már át azon a csatornán és akkor hamarabb kijutnak Osgiliathból......[size=9:2zwh83qi]hát ezt jól megmagyaráztam.....[/size]Persze ezt csak gondolom lehet hogy hülyeség :oops: :oops:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 5 hónapja #122570 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Morgul, ezer hála a jépekért! Naggyon, naggyon tetszettek. :D
De valaki legyen szíves és magyarázza el nekem Frodóék miért is mennek az osgiliathi csatornába ill. miért kell azt annyit részletezni? Mi történik ott?
Faramir miért bántja Frodót?

Több
21 éve 5 hónapja #122456 Írta: Nilraen
helloka!
nagyon jo képek :)
(de igy nekem már nem sok maradt,de azért majd holnap még hozok képeket....)

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #122448 Írta: Robert B
Itt vam még egy adag. Jó szórakozást hozzá!

Csörgecsarnok:
klikk ide!
klikk ide!
Ork tábor:
klikk ide!
klikk ide!
Dúnföldi eskü szarumánnak:
klikk ide!
Gríma száműzése és árulása:
klikk ide!
klikk ide!
klikk ide!
Aragorn gyűrűje:
klikk ide!
Csata után:
klikk ide!
Emyn Muil - eső!
klikk ide!
klikk ide!
klikk ide!
Holt láp - Ithilia:
klikk ide!
klikk ide!
klikk ide!
klikk ide!
klikk ide!
klikk ide!
Osgiliath (- csatorna):
klikk ide!
klikk ide!
klikk ide!
klikk ide!
klikk ide!

Több
21 éve 5 hónapja - 21 éve 5 hónapja #122437 Írta: Robert B
Én is küldök pár képet a TTT kibővítettből:

Pippin és Trufa Csörgecsarnokban:
klikk ide!
klikk ide!
klikk ide!
Faramir Boromir kettétört kürtjét megmutatja Frodóéknak:
klikk ide!
Gimli a Helm-szurdoki ütközet után pipázgat :) :
klikk ide!
Elrond Lothlórienben Celebornnal:
klikk ide!
klikk ide!
Brego kiszabadítása (Aragorn elengedi Theodred megviselt lovát - később ő talál majd rá félholtan a parton):
klikk ide!
Arwen Lórienben:
klikk ide!
klikk ide!
Frodó és Faramir:
klikk ide!
Aragorn a csata után:
klikk ide!
Aragorn és Gandalf:
klikk ide!
klikk ide!
Szarumán rájön, hogy Gandalf megtalálta Gondor királyát:
klikk ide!

Egyenlőre ennyi! Lehet, hogy küldök még ma párat. Jó szorakozást hozzájuk!

Több
21 éve 5 hónapja #122179 Írta: Nilraen
Hoztam a mai kép adagot:

1.Theodred megtalálása:
klikk ide!

2.Theodred temetése:
klikk ide!

3.szökés osgiliathból:
klikk ide!

4.szökés osgiliathból2:
klikk ide!

5.csata a Vasfolyónál:
klikk ide!

Több
21 éve 5 hónapja #122168 Írta: Nilraen
hello!
ok.bocsi máskor odairom :oops:
a képeket én ugy raktam fel hogy :
1.feltöltöttem a www.extra.hu-ra a képeket ,de elötte csináltam 1 felhasznállót (ha te pl morgul néven akarsz csinálni az ilyen lesz:www.extra.hu/morgul)
2.aztán a fórumra ird be ezt : klikk ide!

U.i:a kép nevében ne legyen szóköz és ékezet a kiterjesztés FONTOS(pl.jpg,.gif lehet)

Több
21 éve 5 hónapja #121974 Írta: Robert B
Ezek vegyes képek a TTT bővítettből és a RoTK-ből...

1. 2: Rohani sereg vonul... RoTK
3. : TTT bővített valszeg: orkok bunyója után... (mordori vs uruk)
4. : Elrond/Arwen Narsil töredékeivel
5. : Nyugatvég bukásáról egy kép

De még van egy rakás érdekes kép!

Nilraen! TTT bővített képeket rakjál föl leginkább... én is megpróbálok felrakni... csak magyarázd el, hogy hogy kell!
Köszi!

Morgul

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.834 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére