Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 3 hónapja #133684 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Tök jó!! :bounce: :dance: Bővitett TTT
Én már nagyon várom!Kiváncsi vagyok helyre tudják-e hozni Faramirt!

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #133603 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Lara:
katt ide

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #133598 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Gandalf,meg tudnád mondani a honlap címét ahol ezt olvastad?Legutoljára tavaly olvastam azt a fórumot és elfelejtettem hol van.Köszönöm

I make my own luck.

Több
21 éve 3 hónapja #133579 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
A Bővített TTT megérkezett hozzánk, most kezdenek bele a szinkronba. Toma mondta... jó sok szinkronszínészt kell majd összecsődíteni, mert nagyon sok szereplőnek van új mondata, főleg Gollamnak :wink: Kíváncsi vagyok, ki lesz Denethor magyar hangja...

Több
21 éve 3 hónapja #133453 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nil: majd szólunk úgyis! :D Én egész nap az HBO-n lógok, úgyh nem hiszem, h elfelejteném megnézni/szólni.

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 3 hónapja #133433 Írta: Nilraen

Lalaith Scarlett írta: Nilraen: az HBO-n is szinkronizáltan mennek a filmek, de 1x az olvasójegyben le szokták adni feliratosan. :wink:

csak 1x :(
csak le ne maradjunk róla....

Több
21 éve 3 hónapja #133429 Írta: Lalaith Scarlett
Nilraen: az HBO-n is szinkronizáltan mennek a filmek, de 1x az olvasójegyben le szokták adni feliratosan. :wink:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 3 hónapja #133425 Írta: Nilraen

Lalaith Scarlett írta:

Augustíne írta:

Lalaith Scarlett írta: Hallottam, hogy lesz a Fotr közeljövőben az HBO-n. Nem tudjátok, hogy pontosan mikor? 8O :roll:

Sztem szepterben lesz, mert a augusztusi vasárnapi premierek előzatesét már leadták, és nem volt köztük a GYU. Mondjuk én leginkább csak a feliratos verziót várom, h felvehessem videóra. :wink: Majd szólok, ha látom!

Kösszentyű, énis feliratosban fogom majd felvenni :wink:

Én is hallottam/láttam hogy lesz.Vajon felirat nélkül is leadják?
Persze feliratosan a legjobb,csak kiváncsi vagyok...

Több
21 éve 3 hónapja #133331 Írta: Lalaith Scarlett

Augustíne írta:

Lalaith Scarlett írta: Hallottam, hogy lesz a Fotr közeljövőben az HBO-n. Nem tudjátok, hogy pontosan mikor? 8O :roll:

Sztem szepterben lesz, mert a augusztusi vasárnapi premierek előzatesét már leadták, és nem volt köztük a GYU. Mondjuk én leginkább csak a feliratos verziót várom, h felvehessem videóra. :wink: Majd szólok, ha látom!

Kösszentyű, énis feliratosban fogom majd felvenni :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #133319 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 3 hónapja #133251 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
elf: a Holtak Háza, és igen, amikor meg akarja égetni Faramirt. (Denethor máglyája - 5-ik könyv) Ezután lesz egy olyan rész, ahol Pippin elvonszolja Faramirt.

Több
21 éve 3 hónapja #133221 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Nilraen írta:

Ghargoqurk írta: Az tényleg tűz lehet... határozottan látható hogy jól fogja játszani a szerepét. Ő még díjat hozhat a Rotk számára

osztom a véleményt...nekem is tetszik!!
Hát legalábbez már tuti hogy jo lett... :wink:

akko ez az arész /csak hogy tisztázzuk, mert én kis butus vagyok :wink: /, amikor ott lent a királyi temetőben, vag ymi a hivatalos neve :lol: ... Denethor meg akarja ölni magát és Faramirt is?! :?: :roll: :wink:

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Több
21 éve 3 hónapja #133189 Írta: Ulmo

Leguanember írta: az xpress.hu-n pedig már vezeti az előrendelési toplistát a TTT bővített, extra változata(4 DVD), mely azonban csak november 18-án lát napvilágot az ott regisztráltaknak mindössze 8990 Ft-ért.

Ez csak azért érdekes, mert a magyarországi forgalmazó (Warner Magyarország) még nem jelentett be pontos megjelenési dátumot. De bízzunk bennük, csak nem tolják el...

Leguanember írta: Még egy kérdés: Hány perces hivatalosan a bővítés? Merthogy még mindig elég széles skálával találkozom, komolynak és megbízhatónak látszó helyeken is :?

Hát igen...Legutóbb én is egy "over 40 minutes" infoval találkoztam, az Amazon.com oldalán. Ezzel kapcsolatban volt is egy megjegyzésem:

Ulmo a Két Torony topicban írta: Bár ha jól számolok, a moziváltozat 179 perces volt, a bővített kb 208 perc lesz. 208-179 = 29 perc. Itt már megint valami susmus van :? Megint felteszik a LotR fanclub névsorát?

Biztosat majd csak novemberben tudhatunk :(

Több
21 éve 3 hónapja #133183 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Leguanember írta: Azért az az augusztus 26. tavaly mintha előbb lett volna, nem?

Az a sima volt, nem a bővített, nem? :roll:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 3 hónapja #133181 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ulmo jól mondja, valóban január nyolcadika várható, ugye a napok évenként tolódnak eggyel hátrébb(2 nap/minden 4.év). A mozinet.hu-n is jan.8-at tartják számon. az xpress.hu-n pedig már vezeti az előrendelési toplistát a TTT bővített, extra változata(4 DVD), mely azonban csak november 18-án lát napvilágot az ott regisztráltaknak mindössze 8990 Ft-ért. Azért az az augusztus 26. tavaly mintha előbb lett volna, nem?
Még egy kérdés: Hány perces hivatalosan a bővítés? Merthogy még mindig elég széles skálával találkozom, komolynak és megbízhatónak látszó helyeken is :?

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
21 éve 3 hónapja #133152 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
És nekem nincs HBO-m! :bawling: :bawling: :bawling:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 3 hónapja #133141 Írta: Lalaith Scarlett
Hallottam, hogy lesz a Fotr közeljövőben az HBO-n. Nem tudjátok, hogy pontosan mikor? 8O :roll:

Több
21 éve 3 hónapja #133060 Írta: Nilraen

Ghargoqurk írta: Az tényleg tűz lehet... határozottan látható hogy jól fogja játszani a szerepét. Ő még díjat hozhat a Rotk számára

osztom a véleményt...nekem is tetszik!!
Hát legalábbez már tuti hogy jo lett... :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #133054 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Az tényleg tűz lehet... határozottan látható hogy jól fogja játszani a szerepét. Ő még díjat hozhat a Rotk számára

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum

Több
21 éve 3 hónapja #133047 Írta: Elza Eldaniella
Nagyon jó a Denethor-os kép.
Egyetértek, hogy valószínüleg ott játszodik a jelenet, ahol gondoljátok.
Denethor arcán nagyon jól látszik az örület.

Több
21 éve 3 hónapja #133021 Írta: Augustíne

Ulmo írta: Denethor arcán mintha tűz fénye látszana...

Pont ezt akartam írni!!! Lehet, h szembe vele Faramir van... :mrgreen: :wink:

Aki ilyen képet tud vágni, az már rossz színész nem lehet!! :)

Több
21 éve 3 hónapja #133019 Írta: Ulmo
Gandalf, forrást is tudnál adni az infohoz?
Denethor arcán mintha tűz fénye látszana...és eléggé megzakkant képet vág...jó lesz ez a jelenet.

Több
21 éve 3 hónapja #133009 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Elég izzadt a feje... van egy tippem...

A DVD-s "előzetes" nem 10, hanem 12 perces lesz állítólag!

Több
21 éve 3 hónapja #132857 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Érdekes kép, szvsz ez csak Minas Tirith lehet (ha a könyvből indulok ki). De vajon mit csinál, mit néz ?

Több
21 éve 3 hónapja #132839 Írta: Ulmo
Ha a magyar forgalmazó marad az eddigi rendszernél, akkor január 8-án lesz RotK itthon. Sajnos :bawling:
De addig is itt egy ÉRDEKES kép Denethorról:
Klikk ide
Na vajon hol játszódik ez a jelenet?

Több
21 éve 3 hónapja #132521 Írta: Ghargoqurk
Szvsz januárban lesz. Ha jól tudom minden Közép-Európai országban késve lesz a premier, nem hiszem hogy Mo. lenne a kivétel. Azon a két héten már nem fog múlni.

Több
21 éve 3 hónapja #132509 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta: Van egy fél-örömhírem:
Nálunk is augusztus 26-án jelenik meg a Két Torony moziváltozata DVD-n És ezen ott lesz az a 10 perces "Így készül a folytatás - bepillantás a Kirány Visszatér forgatásába"

ez jó hír!
tavaly is ilyentájban jelent meg... :)
mondjuk az disznóság, hogy csak a DVD-n lesz az a 10 perces előzetes :evil:
3000 forintért az nem járja? :evil: :evil:

ami a RotK-et illeti...
miért kell a Matrix-Revolutions miatt kitolni?
az v.mikor novemberben lesz 8O
RotK pedig dec. elje/közepe :?
addig már rég lecsengett a Mátrix láz
[size=9:3f8abobt](főleg ha a színvonalcsökkenést vesszük figyelembe a 2 Mátrix között :( :( )[/size]

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 3 hónapja #132480 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Voltak, akik azt híresztelték, hogy premierrel egy időben eljut szegény hazánkba az utolsó rész, mert a mi jó öreg Potterünk idén békén hagy minket. :wink:
De, ha jól tudom a Matrix harmadik része miatt újra kitolódik januárra (11-ére, ha jól tudom :roll: ). :cry:

Több
21 éve 3 hónapja #132449 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Arról van már valami infó, hogy nálunk mikor kezdik el adni A Király visszatért? Tippem szerint januárban. De van valakinek valami pontosabb időpontja? Vagy még csak találgatások vannak?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 3 hónapja #132359 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Disznóság egy filmnek ilyen későn leadni a trailerjét. :bawling: :evil:

Elza Fischer írta: Végre egy jó hír. :D

De azt meg szeretném kérdezni a videó kazettás kiadáson nem lesz rajta ez a 10 perces "Így készül a folytatás - bepillantás a Kirány Visszatér forgatásába" :?:

Nem azon nem lesz semmi extra csak maga a film. Örülnek, ha azt rányomják. :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.880 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére