Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 1 hónapja #142695 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ha valaki mozgásban is akarja látni ezt az 5 másodpercet, akkor...

Klikk ide majd a "Download file" gombra.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #142646 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Azért látszik, hogy egy Legsi-rajongó csinálta a képeket... :lol:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #142641 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Király,képek!! :D Az Elrondos képen jó nehezen vettem ki mit is ábrázol,mert először nem láttam Arwen fejét! :oops:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 1 hónapja #142618 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ja, király!!!

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 1 hónapja #142616 Írta: Gandalf

Több
21 éve 1 hónapja #142576 Írta: Ulmo
Képek egy 5 másodperces (!) RotK-reklámból:

Klikk ide

Több
21 éve 1 hónapja #142528 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Mae Govannen!

A ROTK-s topicban már feltettem a kérdést, de mégis itt a legjobb helye:

Olyan embereket keresek, akik nem nézik meg addig a trailert, amíg a film nincs a mozikban!

Köszönet a majdani együttműködésért!

Namarië!

Kārātārānen a áirâë...

Több
21 éve 1 hónapja #142520 Írta: Sil
Még egy leírás a trailerről:
www.theonering.net/perl/newsview/2/1064447701

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #142508 Írta: Nilraen
Én is látni akarom !!!! :bounce: :closed:
Éomer sírni fog?Azt megnézném,meg a Végzet Hegye is jó lehet!Nem bírom!!!

Több
21 éve 1 hónapja #142507 Írta: Ulmo

Morgul írta: Akinek van még idegrendszere hozzá: itt van egy leírás a szept. 26-ai RoTK előzetesről.

www.theonering.net/perl/newsview/2/1064418201

Elolvastam...LÁTNI AKAROM!!! :bounce:

Alyr: ha lehet kérni, kicsit kevesebb negatív kisugárzást, OK? Az előzetes hétfőn reggel kint lesz a weben (ha már pénteken nem lehet :( )

Több
21 éve 1 hónapja #142502 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Obi!

Ez nem a filmben szereplő Banyapók képe...

Akinek van még idegrendszere hozzá: itt van egy leírás a szept. 26-ai RoTK előzetesről.

www.theonering.net/perl/newsview/2/1064418201

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!

Több
21 éve 1 hónapja #142471 Írta: Obi-Wan Kenobi1
"visszatekintés a Babóra és a Szilmarilokra... "

Ez biztos?! Hú, de várom már!!

Egy kép a Banyapókról!:

:arrow: www.mithril.ie/Boxed%20Sets/mb396/index.html

"Az Első Király emlékében él még Szauron, a végső végzetes veszély..."

Több
21 éve 1 hónapja #142459 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Alyr, Alyr, micsoda dolog ez? Igaz kell olyan is, aki az ember fél lábát a földön tartja... De a félnél nem is többet! :wink: 8)

Szerintem nem lesz benne Banyapók legföljebb az alagút vagy a hangja, vagy egy-egy testrésze. Emlékeztek? Gollamot is mutatták, de korántsem egészben.

Több
21 éve 1 hónapja #142441 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ringbearer írta: Ez biztos, hogy csak 29én lesz a trailer? :cry:

Nekem elég az hogy LESZ. Még a film előtt. :D
Csak hogy még jobban kiábrándítsalak titeket:
Amerika 7 órával el van maradva, tehát ha ott dél körül rakják fel az itt este 7 óra. (és nem fogják sokkal korábban)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #142439 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ez biztos, hogy csak 29én lesz a trailer? :cry:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 1 hónapja #142418 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Cerebrum írta:

Alyr Arkhon írta: És akkor mit hagynak meg meglepetésnek a filmbe?
Két Banyapók lesz?

Sőt! Ungoliant minden ivadéka Frodóékat fogja majd üldözni... :D

:arrow: visszatekintés a Babóra és a Szilmarilokra...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #142394 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Alyr Arkhon írta: És akkor mit hagynak meg meglepetésnek a filmbe?
Két Banyapók lesz?

Sőt! Ungoliant minden ivadéka Frodóékat fogja majd üldözni... :D

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
21 éve 1 hónapja #142377 Írta: Nilraen

Sil írta: A theonering.net most közölte, hogy a trailer (bár 26-ától lesz a mozikban) csak 29-én kerül fel a netre. :bawling: És 2 perc 30 másodperc hosszú lesz.

Ó hogy az a........Miért csinálják ezt velem??????? :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Most ,hogy beteg vagyok az egyetlen jó dolog az lett volna,hogy reggel(amig suliban lennék) megnézhettem volna...ÉS MOST NEM :!: :evil: :rmad2:

Több
21 éve 1 hónapja #142369 Írta: Alyr Arkhon

Ulmo írta: Lenne egy kérésem a gyakori fórumlátogatókhoz:
Pénteken nagyon figyeljétek a népszerű weboldalakat ( www.lordoftherings.ne t, www.theonering.net ), mert aznap jön ki a Király Visszatér hivatalos előzetese! Minél hamarabb tegyétek be a topicba!
(Állítólag a Banyapók is szerepelni fog benne 8O)

És akkor mit hagynak meg meglepetésnek a filmbe?
Két Banyapók lesz?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 2 hónapja #142331 Írta: Sil
A theonering.net most közölte, hogy a trailer (bár 26-ától lesz a mozikban) csak 29-én kerül fel a netre. :bawling: És 2 perc 30 másodperc hosszú lesz.

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hónapja #142321 Írta: Lalaith Scarlett

Ulmo írta: Lenne egy kérésem a gyakori fórumlátogatókhoz:
Pénteken nagyon figyeljétek a népszerű weboldalakat ( www.lordoftherings.ne t, www.theonering.net ), mert aznap jön ki a Király Visszatér hivatalos előzetese! Minél hamarabb tegyétek be a topicba!

Oké, bírom a naptáramba :wink: Szerintem még pénteken éjfél után letöltöm, ha nem túl foglaltak a szerverek :hello:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 2 hónapja #142320 Írta: Ulmo
Lenne egy kérésem a gyakori fórumlátogatókhoz:

Több
21 éve 2 hónapja #142279 Írta: Lalaith Scarlett

Nilraen írta: A GYŰRŰK URA-A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE OKTÓBER 13-ÁN,21:00-KOR A HBO-N FELIRATOSAN!!!!! :D :D :D

[/quote]

ÉLJEEEN :!: :!: :!: Végre videóról is fogom tudni nézni :hello: :hello: :hello:

Több
21 éve 2 hónapja #142264 Írta: Nilraen
Még egy jelentkező! :closed:
nekem csak a gépemen van meg,meg most ideiglenesen fel van véve magyarul is de csak angolul tartom meg...

Lalaith Scarlett írta: Énis angolul veszem majd fel, szerintem kb. egy hónap múlva adják majd.

kevesebb mint egy hónap :arrow:

Nilraen írta: A GYŰRŰK URA-A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE OKTÓBER 13-ÁN,21:00-KOR A HBO-N FELIRATOSAN!!!!! :D :D :D

Több
21 éve 2 hónapja #142052 Írta: Lalaith Scarlett

Sorel írta: Van itt még valaki, akinek nincs meg DVD-én? (Vagy minimum VHS-en?)

Egy jelentkező...nekem csak cd-n van meg, gépen tudom nézni, de majd felveszem videóra angolul.

Több
21 éve 2 hónapja #142050 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Van itt még valaki, akinek nincs meg DVD-én? (Vagy minimum VHS-en?)

Több
21 éve 2 hónapja #142046 Írta: Lalaith Scarlett
Énis angolul veszem majd fel, szerintem kb. egy hónap múlva adják majd.

Több
21 éve 2 hónapja #141998 Írta: Nilraen

Alyr Arkhon írta: Én azért majd felveszem angolul.

Igen,én is ezt tervezem!
Egyébként miközben néztem,az jutott eszembe,ha valaki pont akkor kapcsol oda mikor Boromir el akarja venni a Gyűrűt,de Frodó már felhúzta,és nem látszik,mit fog gondolni?"Úristen mi az Úristent vetődik össze-vissza ez a skizofén pasi????"Vagy mégis mit?Mert ez egy elég furcsa jelenet így...

Több
21 éve 2 hónapja #141937 Írta: Alyr Arkhon

Fangi írta:

Nilraen írta: Emberek!!!!!
Nem elfelejteni,hogy ma 21.00-kor a Gyűrű Szövetsége az HBO-n! :D :D

belenéztem tegnap az HBO müsorába és éppen elcsiptem a gyu-át....nos mint kiderült,nem bővített változat volt,amelett pedig az is hogy én úgy éreztem mintha fakó lett volna a kép is.....nos ez meg sem kőzelítette a dvd minőségét....én ezt szürtem le belőle,de azért kiváncsi lennék,hogy az emberek(gondolok itt az idősebbekre,a középkoruakra)hogy mennyire tetzsett nekik este a gyu! :P vajon elettek káprázva avagy le lettek tracslizva? :lol: :lol:
ki mit gondol? :?:

Persze hogy nem a bővített.
Én azért majd felveszem angolul.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 2 hónapja #141936 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Nilraen írta: Emberek!!!!!
Nem elfelejteni,hogy ma 21.00-kor a Gyűrű Szövetsége az HBO-n! :D :D

belenéztem tegnap az HBO müsorába és éppen elcsiptem a gyu-át....nos mint kiderült,nem bővített változat volt,amelett pedig az is hogy én úgy éreztem mintha fakó lett volna a kép is.....nos ez meg sem kőzelítette a dvd minőségét....én ezt szürtem le belőle,de azért kiváncsi lennék,hogy az emberek(gondolok itt az idősebbekre,a középkoruakra)hogy mennyire tetzsett nekik este a gyu! :P vajon elettek káprázva avagy le lettek tracslizva? :lol: :lol:
ki mit gondol? :?:

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.900 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére