- Köszönetek: 4
Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A theonering most jó, viszont a dán oldal reménytelen...
És még három tükör (jobb egérgomb, cél mentése más néven):
magyar
német
svéd
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- roland.illes
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
címre elküldené a trailert, mert csak 100 Kb-ig jutok el.
Köszönöm!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
www.tolkien.hu/media/film/trailer/rotk2.mpg
Remelem ez eleg gyors.
Fennt van mar MOV-ban is (480x280) - 19 MByte
www.tolkien.hu/media/film/trailer/rotk2.mov
- Robert B
- Nem elérhető
Én most a hivatalos előzetes előtti bemutatóra gondolok. Annál a jelenetnél látszik a fekete zászló, amikor Elesszár király seregével kivonul Minas Thirith-ből.
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kellett nekem megnézni :crap:
Most itt fogok ácsingózni decemberig...
(Fenét, januárig.... Még rosszabb... )
Our knees do not bend easily
- Ithil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Alyr Arkhon írta:
Cerebrum írta: Tyű! Nem találok szavakat! Ez a trailer állati jó!
Egyetértek...
(és van Minas Morgul!!!!!!!
És az előzetes alapján nagyon jó lesz a film... (bár a Nazgulok Ura nem lovagolni fog... lehet h nem találja a lejáratot a szárnyasról? )
)
Minas Morgul miatt én is nagyon örülök! Úgy féltem, hogy vajon benne lesz-e, és benne lesz!!! :hello:
Lassan lejön végre a 20 MB-os trailer is!!!
"Ar sindarnóriello caita mornie,
Ar ilye tier unduláve lumbule..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Cerebrum írta: Tyű! Nem találok szavakat! Ez a trailer állati jó!
Egyetértek...
(és van Minas Morgul!!!!!!!
És az előzetes alapján nagyon jó lesz a film... (bár a Nazgulok Ura nem lovagolni fog... lehet h nem találja a lejáratot a szárnyasról? )
)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Cerebrum
- Nem elérhető
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Sil
- Nem elérhető
Akkor próbáld meg innen, ez ugyanaz (a theonering tükrözte):bersel írta: Nem tom! Nekem nem akar lejönni!
Vki próbáljon tenni vmit mert nagyon de nagyon dühös leszek!
img-nex.theonering.net/movies/ro ... _fixed.mov
De valószínűleg ezekre most pár millióan rá vannak cuppanva, úgyhogy letöltésvezérlő nélkül nem nagyon érdemes próbálkozni... [size=9:46nfc4q5]Én a másik helyről 10%-nál tartok, és eddig 16-szor szakadt meg a letöltés...[/size]
Tears unnumbered
- Felagund
- Nem elérhető
Artemisz írta: én csak Forlong lossarnachi seregére emlékszem, hogy pallosuk volt!
Ami a hattyús címert illeti, igazán festői látvány lenne, valóban, és nagy köcsögség, ha ezt kihagyják!!!
Na de hát azok után, hogy ha a trailerben jól láttam, a királyi zászló is FEHÉR.... Brrrr!!! :dead:
Ha nem tévedek nagyot Forlongék csatabárddal harcoltak...
A királyi zászló meg tényleg fehér, sokat gondolkoztam, milyen viccesen nézhet ki, hogy folyton megadják magukat (lásd: Ulmo kb öttel lejjebb)
- bersel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Vki próbáljon tenni vmit mert nagyon de nagyon dühös leszek!
De amit eddig láttam attól kész nincs szó mi lesz a filmnél? Majd megkérek vkit, hogy szóljon rám, hogy vegyek levegőt!
Death! Ride, ride to ruin and the world's ending!
- Sil
- Nem elérhető
Jobb egérgomb, cél mentése más néven...
19MB, QuickTime-os.
Tears unnumbered
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Nagyon Király az egész.
Ha ez már ennyire lenyűgözött, mi lesz a filmnél.
- Artemisz
- Nem elérhető
Jesszusmaris!!!!!!
Ez kééész!!! Óriási! Oltári!! Fantasztikus... huh... huh.... Na, mindegy, kihaltam....
Szédület!!!
Lehet, hogy még a kisebb hibákat is elnézzük PJ-nek egy ennyire szenzációs, szuggesztív, monumentális alkotásért? :
De Imrahil akkor is KELL bele!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
Az, hogy QuickTime kell hozzá... De a teljes képernyős változat is QuickTime-os lesz valószínűleg, szóval szvsz jobban jártok, ha telepítitek, ha még eddig nem tettétek...Artemisz írta: Nem játssza le a Media Player!!!!!
Mi lehet a gond?
Tears unnumbered
- Artemisz
- Nem elérhető
Nem játssza le a Media Player!!!!!Ulmo írta: Akkor hát ITT VAN! :hello:
A hivatalos RotK előzetes, ázsiai feliratok nélkül. Egyelőre nem teljes képernyős, de élvezhető, jó minőségű. (9 MB)
KLIKK IDE!
Quicktime kell hozzá!
Mi lehet a gond?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
Hát, igen... ekkora bakit!!! Bár Silnek is igaza van... de akkor is!!! Huh!!! Már úgy vártam a fekete zászlót, a Fehér Fával!!!Sil írta:
Ezt meg tudom neki bocsátani, hiszen gondolnia kell az egyszerű nézőkre is, akik esetleg másmilyen jelentést tulajdonítanának egy tiszta fehér zászlónak...Ulmo írta: Sil: a zászlóhoz csak annyit: nézd meg, MILYEN zászlót tűz ki Boromir, és emlékezz vissza, hogy a Helytartók zászlója TISZTA FEHÉR, jelzés nélkül. (PJ, ekkora bakit :shake:)
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
Ezt meg tudom neki bocsátani, hiszen gondolnia kell az egyszerű nézőkre is, akik esetleg másmilyen jelentést tulajdonítanának egy tiszta fehér zászlónak...Ulmo írta: Sil: a zászlóhoz csak annyit: nézd meg, MILYEN zászlót tűz ki Boromir, és emlékezz vissza, hogy a Helytartók zászlója TISZTA FEHÉR, jelzés nélkül. (PJ, ekkora bakit :shake:)
Ó, és itt egy kockánkénti elemzés a trailerről:
www.theonering.net/movie/preview ... 01_01.html
Két dolog zavar benne: hogy a "this is your test" kezdetű mondatot Théodennek tulajdonítják (szvsz Elrond mondja), és hogy még mindig nem jöttek rá, hogy amikor Legsi azt mondja, hogy "he is here", az ugyanaz a jelenet, mint amikor a trailer eleje felé Aragornhoz beszél: ugyanazok a hegyek a háttérben, ugyanaz a csuklya a fején...
Tears unnumbered
- Ulmo
- Nem elérhető
Sil írta:
Öööö... Hol van a trailerben fehér zászló? 8O Én csak a bővítettből emlékszek fehér zászlóra, amit Boromir tűz ki Osgiliath visszafoglalásánál, de az a Helytartók zászlója...Artemisz írta: Na de hát azok után, hogy ha a trailerben jól láttam, a királyi zászló is FEHÉR.... Brrrr!!! :dead:
Sil: a zászlóhoz csak annyit: nézd meg, MILYEN zászlót tűz ki Boromir, és emlékezz vissza, hogy a Helytartók zászlója TISZTA FEHÉR, jelzés nélkül. (PJ, ekkora bakit :shake:)
- Sil
- Nem elérhető
Öööö... Hol van a trailerben fehér zászló? 8O Én csak a bővítettből emlékszek fehér zászlóra, amit Boromir tűz ki Osgiliath visszafoglalásánál, de az a Helytartók zászlója...Artemisz írta: Na de hát azok után, hogy ha a trailerben jól láttam, a királyi zászló is FEHÉR.... Brrrr!!! :dead:
Tears unnumbered
- Artemisz
- Nem elérhető
Ohhh, thanks to Eru; végre valamiben egyetértünk!!!!!Felagund írta: LOVAGOKAT, TELJESVÉRTEKET, BAZI NAGY PALLOSOKAT, HATTYÚS CÍMERT, NEHÉZ CSATAMÉNEKET, LOVAGI ROHAMOT AKAROK!!!!!
Huhhhh....
Hát igen!!!! De a trailerben a rohírok mikor rohamoznak, ott is volt ám üsd-vágd-nem apád; de hát abból sose elég, ugyebár!!!
Hé... khm... Imrahil serege tényleg pallossal harcolt???? 8O De dili!!! Nekem ez fel se tűnt!!! én csak Forlong lossarnachi seregére emlékszem, hogy pallosuk volt!
Ami a hattyús címert illeti, igazán festői látvány lenne, valóban, és nagy köcsögség, ha ezt kihagyják!!!
Na de hát azok után, hogy ha a trailerben jól láttam, a királyi zászló is FEHÉR.... Brrrr!!! :dead:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
Lesz ott is, még ma, csak úgy tűnik, nem éjféltől rakták fel. Ez az AOL-féle változat, ami most van. De nagyon picike.Lilliana írta: Es ez most miert nincs a lordoftherings.net-re felrakva? Azt a lapot se piszkaljak mostanaban tul gyakran...
És két kép egy új RotK naptárból (remélem, a többit is beszkennelik):
www.theonering.net/scrapbook/group/1008
Tears unnumbered
- Felagund
- Nem elérhető
Artemisz írta: Imrahilt akaroooom!!!!!! :bawling: :bawling: :bawling: *bühühühüüüüüááááááááá*
*Artemisz kiveri a hisztit!!!*
Imádott Imrahil fejedelem, a Ragyogó, a hős, az ideál, aki olyannyira harcos ember, hogy még kicsit tünde is, NEM-LESZ-BEN-NE??????!!!!! 8O
Kinyírom PJ-t!!!!!!
Asszem ebben egyetértünk... Csak én nem vagyok olyan vehemens...
De akkor is: LOVAGOKAT, TELJESVÉRTEKET, BAZI NAGY PALLOSOKAT, HATTYÚS CÍMERT, NEHÉZ CSATAMÉNEKET, LOVAGI ROHAMOT AKAROK!!!!!
Huhhhh....
Nyugi, már jól vagyok
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Jajj de jo!Akkor hát ITT VAN!
A hivatalos RotK előzetes, ázsiai feliratok nélkül. Egyelőre nem teljes képernyős, de élvezhető, jó minőségű. (9 MB)
Bar azok a kinai feliratok(vagy milyenek ) izgalmassa tettek,de egy ora alatt nem toltodott le a fele(Hiaba a cel mentese). Es ez most miert nincs a lordoftherings.net-re felrakva? Azt a lapot se piszkaljak mostanaban tul gyakran...
Cameron Duncan Lives!
- Ulmo
- Nem elérhető
KLIKK IDE!
Quicktime kell hozzá!
- Artemisz
- Nem elérhető
*Artemisz kiveri a hisztit!!!*
Imádott Imrahil fejedelem, a Ragyogó, a hős, az ideál, aki olyannyira harcos ember, hogy még kicsit tünde is, NEM-LESZ-BEN-NE??????!!!!! 8O
Kinyírom PJ-t!!!!!!
Azt még csak kibírtam vhogy, hogy Hamariberkenye kimaradt. Nagy nehezen - sokkal nehezebben - abba is beletörődtem, hogy nem lesz Halbarad. Kizárólag Elrond kedvéért, ezt hozzá kell tennem. Ioreth se lesz, ezen már kikattantam. De hogy Imrahil!!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
Miért, vannak olyanok, akik szerint Arwen...Szméagol írta: Naná, hogy nem Elrond. Ha kovácsolni is ilyen jól tudna már tényleg nagyon sok oldalú lenne.
Egyébként azért számítottam eredetileg Elrondra, mert úgy gondoltam, nem vezetnek be új szereplőt egy ilyen rövid, de nagyon fontos jelenetre. (Pláne miután szegény Glorfindelt is kispórolták a filmből...) És főleg nem szerepeltetnek a trailerben egy noname epizódszereplőt, aki csak ebben az egy jelenetben tűnik fel... És ha nem számítana, hogy ki az, akkor tuti nem mutatnák az arcát... (Még tükröződés formájában sem, mert nagyon jól tudják, hogy a rajongók úgyis lecsapnak erre az egy képkockára is...)
Úgyhogy már pár napja gondolkodok azon, hogy ha már egyszer nem Elrond, akkor ki a csoda lehet... És bármennyire abszurdnak is tűnik a feltételezés, és bármennyire is elvetettem már számtalanszor még a gondolatát is, újra és újra visszatérek ugyanahhoz a névhez... És minél többször megnézem ezt a képkockát, annál jobban hasonlít (főleg a szeme)... Figwit-re...
Tears unnumbered
- Arden Borough
- Nem elérhető
azt mondod hogy most lép Legolas Aragorn mögé?...lehet!Sil írta:
Pontosabban a Holtak Ösvénye után. Emlékeztek erre a képre?Arden Borough írta:
szerintem Holtak Ösvénye...Elessar király... írta: És ezt a képet sem tudom hova rakni.
orlandomultimedia.net/images/scr ... wn_109.jpg
katt ide
Örökké nem eshet...
- Sil
- Nem elérhető
Pontosabban a Holtak Ösvénye után. Emlékeztek erre a képre?Arden Borough írta:
szerintem Holtak Ösvénye...Elessar király... írta: És ezt a képet sem tudom hova rakni.
katt ide
Tears unnumbered
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...