Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 1 hónapja #144482 Írta: .Elessar király.
Nekem sem hiányzik a Megye megtisztítása. (mármint a filmben)
Ez egy kalandfilm, és ennek a csúcsponttal (Gyűrű megsemmisítése) kell véget érnie, nem úgy mint a könyvben. Mert a kettő más. És már hónapokkal ezelőtt tudtuk, hogy nem lesz Megye megtisztítása rész, úgyhogy felesleges is kérdezni felőle!

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #144472 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Mondjuk én úgy sajnálom szarumánt. :cry: Így elvenni az életét. Ő igenis egy hatalmas mágus illetve maia, attól még, hogy nagyon önfejű volt. Na és itt van példának Osse. Róla tudnál mesélni, igaz Ulmo? :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #144452 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Obi-Wan Kenobi1 írta: Na és ez a kép?:

www.theonering.net/scrapbook/group/987/view/8536

Nem rajongói alkotás, vlmi LOTR-s kiállításon volt.

NEM NEM NEM! NEM LESZ Megye megtisztítása. A fenti kép pedig annak a látványnak a része, amit Frodó Galadriel tükrében látott (ahol láncon vezetik a hobbitokat az orkok).

Több
21 éve 1 hónapja #144450 Írta: Lalaith Scarlett
Hát vesszek meg, de én örülök hogy nem lesz Megye megtisztítása. A könyvben se tetszett az a rész, és így legalább több idő marad másra a filmben (tudom, hogy ez nem ok, dehát örülök).
Valaki említette, hogy a tünde kovács Fingwit is lehet. Nem emlékszem nagyon az arcára, vki beszúrhatna róla egy képet... :roll:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 1 hónapja #144448 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Obi-Wan Kenobi1 írta: Na és ez a kép?:

Lehet, de Szarumántól függetlenül is lehet, elég nagy káosz volt akkoriban mindenfelé ;) (Szarumán meg biztos, hogy úgy hal meg ahogy :? )

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 1 hónapja #144436 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Miért gázolnál a lelkünkbe? A tünde kovácsot keresi már név szerint a fél világ :lol: , sokkal jobb képek is vannak róla (tisztábbak), de ha hátralapozol, pár oldal óta beszélünk róla 8)

Na, itt a kép

Több
21 éve 1 hónapja #144435 Írta: Thinlaith
Thinlaith válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Lilliana írta: Thinlaith!
Szerintem a legtobben mar lattuk.Azert koszi!

Nincs mit :o

Hja és bocs,ha valakinek is a lelkébe gázolok,de a www.thelandofshadow.com/mordorga ... 26-03b.htm -n egy tünde kovács látható... :roll:

Thinlaith a Nazgúl...

Több
21 éve 1 hónapja #144434 Írta: Obi-Wan Kenobi1
Na és ez a kép?:

"Az Első Király emlékében él még Szauron, a végső végzetes veszély..."

Több
21 éve 1 hónapja #144432 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Obi-Wan Kenobi1 írta: Más: Valszeg nem mondok újat, de úgy hallottam, h. 3.5 órás lesz a király visszatér. Ebből az következik, hogy benne lesz a Megye megtisztítása c. rész is, nem? (máshol felvetődött, h. PJ nem rakja bele) Igaz, h. Szarumán már állítólag Vasudvardban felszúródik vlmi szöges kerékre, de attól még rá lehetne kenni Lothóra a dolgot :lol: .

Ezt sajnos nem hiszem :( PJ nem szereti azt a részt amugysem és sztem azért lesz még elég dolog a ROTK-ben amivel ki lehet tölteni azt a 3és fél(estleg 4) órát... :roll:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 1 hónapja #144430 Írta: Obi-Wan Kenobi1
Sztem a titokzatos kovács(ok) vagy Elrond fia(i), vagy egy sima mellékszereplő. A jelenet, amiben szerepelni fog, nagy valószínűséggel flashback lesz (mint pl TTT Arwen-Aragorn szerelem ("Ez egy álom volt, Arwen, semmi több.") ). Minek raknának bele egy olyasvlkit a filmbe mellékszereplőnek, aki nincs a könyvbe (tudom, ez elég gyenge érv, hiszen PJ már több helyen is eltért a könyvtől), és az előző filmekben sem volt túlzottan látható?? Esetleg Elrond két fia jöhet még számításba, hiszen nekik elég fontos szerepük van a 3. részben.

Más: Valszeg nem mondok újat, de úgy hallottam, h. 3.5 órás lesz a király visszatér. Ebből az következik, hogy benne lesz a Megye megtisztítása c. rész is, nem? (máshol felvetődött, h. PJ nem rakja bele) Igaz, h. Szarumán már állítólag Vasudvardban felszúródik vlmi szöges kerékre, de attól még rá lehetne kenni Lothóra a dolgot :lol: .

Több
21 éve 1 hónapja #144264 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Szméagol írta: Sziasztok!

Sil írta: Reinatha: De akkor nem mutatnák ilyen tisztán... Nem fektetnének rá hangsúlyt, hogy az a víz egy pillanatra kisimuljon, és tükröződjön rajta ő, a Ketteske... Mondom, a trailerben nincsenek véletlenek. Ha nem akarnák mutatni, akkor nem látszana.

Szerintem ezt túl kompenzálod. :roll: :wink: (Bár, ha ugyanez lenne a helyzet Frodóval, valószínű én is túl kompenzálnám. :lol: ) Ám az apró észrevételekben igazad van.

Vagy csak nem akarták kitörölni amikor már végre jól látszott a tükörképe...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #144249 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Sil írta: Reinatha: De akkor nem mutatnák ilyen tisztán... Nem fektetnének rá hangsúlyt, hogy az a víz egy pillanatra kisimuljon, és tükröződjön rajta ő, a Ketteske... Mondom, a trailerben nincsenek véletlenek. Ha nem akarnák mutatni, akkor nem látszana.

Szerintem ezt túl kompenzálod. :roll: :wink: (Bár, ha ugyanez lenne a helyzet Frodóval, valószínű én is túl kompenzálnám. :lol: ) Ám az apró észrevételekben igazad van.

Több
21 éve 1 hónapja #144146 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Reinatha: De akkor nem mutatnák ilyen tisztán... Nem fektetnének rá hangsúlyt, hogy az a víz egy pillanatra kisimuljon, és tükröződjön rajta ő, a Ketteske... Mondom, a trailerben nincsenek véletlenek. Ha nem akarnák mutatni, akkor nem látszana.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hónapja #144144 Írta: Reinatha
Reinatha válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Aaye!! :D

Micsoda erdeklodes Dolengond(ion) irant :lol: !! (Hey, ez csak az altalam neki adott becenev, inkabb nem forditom le, mit jelent, nem eleg komoly ;) :lol: ...masok amugy Morithilnek becezik...de a Kovacs Figwit eddig a legnyerobb :D :D ...csakhogy nem Figwit az... :lol: ...)

Szoval...csak annyit mondanek, hogy szerintem *nem* azert lathato ilyen jol a trailerben, mert a *szerepe* fontos, tehat mondjuk a harmadik resz egyik nagy meglepeteshose lenne...Inkabb a *cselekvesen* van a hangsuly...Tehat nem az emberen (akarom mondani tunden...), hanem a pillanaton!! Hiszen a legendas kettetort kard forr ismet egybe a keze nyoman!!

Szoval szerintem ebben ki is merul a fiu szerepe es screentime-ja :lol: ...
Aztan Iluvatar adja, hogy tevedjek :lol: :wink: ...

Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien

Több
21 éve 1 hónapja #144142 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Annyit tudok a forrásomról elárulni, hogy új-zélandi, hegyesfülű filmtechnikus... és valaki ÖLNI képes érte :P

Több
21 éve 1 hónapja #144140 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Thinlaith!
Szerintem a legtobben mar lattuk.Azert koszi!
Penngaladiel! A forrasaidat nem aruolod el meg mindig?
En is amondo vagyok hogy nem Figwit lessz ketteske.A kovetkezo kepen lehet latni jobban Bret McKinzie szemeit(Figwitt civilben a jobbkez felol elso a szelen barna kalapban):
www.istari.f9.co.uk/bret/pics/the_black_seeds_bush.jpg
Remelem jol linkeltem! :?

Cameron Duncan Lives!

Több
21 éve 1 hónapja #144136 Írta: Thinlaith
Thinlaith válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Aiya!

Nem tudom,hogy láttátok-e már,de gondoltam szólok. A www.lordoftherings.net -en fent van a Király Visszatér 3 perces előzetese.

Nagyon szupi,érdemes megnézni és letölteni.

Mára mesta!

Thinlaith

Thinlaith a Nazgúl...

Több
21 éve 1 hónapja #144132 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Kettes számú kovács tünde nem Arwen, nem lány, és nem Figwit. Amint többet tudunk róla, ígérem, elárulom!!!! 8) 8) 8)

Több
21 éve 1 hónapja #144119 Írta: Sil

Lilliana írta: Sil! Te azt mondtad hogy Figgy szeme miatt gondoltad ot kovacsnak. De van olyan felvetel ahol eleg kozel latszik hogy ezt megfigyeljuk??

Nem, Figwitről alig vannak képek, és azok sem túl jó minőségűek. Hivatalos kép egyáltalán nincs róla, csak a filmből kikockázottak (és hát eleve összesen néhány másodpercig szerepel csak...).

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #144118 Írta: Obi-Wan Kenobi1
"Persze akkor sem kene feladnia a nepszeru Figwittseget,csupan kaphatna egy utonevet!"

Kovács Figwit :D :D :lol:

Több
21 éve 1 hónapja #144115 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
olorin.papa irta:

Szerintem sem Gere lesz Imrahil Az Ő jelenléte elvitte volna a költségvetés felét! Egyébként PJ nek nem volt szüksége világsztárra...

Hat ugy nez ki hogy Imrahilra magara nem volt PJ-nek szuksege... :?
Kovacsokat illetoen:
Arwent nem t'om elkepzelni ketteskenek,habar a homlok es szemalakja sz'entem megegyezik,a szaja es orra(szvsz) viszont nem.
Sil! Te azt mondtad hogy Figgy szeme miatt gondoltad ot kovacsnak. De van olyan felvetel ahol eleg kozel latszik hogy ezt megfigyeljuk??
Mondjuk ha tobb szerepet kapna lehet hogy a filmbeli neve is kiderulne!
(Mint ahogy megtudhadtuk hogy a Boromir-gyilkos uruk-hai neve Lurtz-volt amig meg nem hallt)
Persze akkor sem kene feladnia a nepszeru Figwittseget,csupan kaphatna egy utonevet!

Cameron Duncan Lives!

Több
21 éve 1 hónapja #144089 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

csillaglany írta: Neeeeeeeeeem! :down:
Gere-t abszolúte nem tudnám elképzelni Imrahilként...
Talán mert nekem valahogy nem szimpi a pasas. Bocs.

Szerintem sem Gere lesz Imrahil :itscool: Az Ő jelenléte elvitte volna a költségvetés felét! Egyébként PJ nek nem volt szüksége világsztárra...

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
21 éve 1 hónapja #144076 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Alyr Arkhon írta:

Nilraen írta: Ahhoz képest hogy pókiszonyom van,én is szeretnék egy nagyobbat!Az úgy mégiscsak hatásosabb lenne...Bár még így is tuti,hogy ha meglátom majd a moziban,az elöttem ülő fejére öntöm a Colát... :)

Idd meg gyorsan az elején (Minas Morgul és hasonlók alatt) és aztán már nincs mit kiöntened... (persze ha négy órás a film akkor nem biztos hogy jó ötlet kólát inni...)

Hát ez is egy megoldás... :)

Ithil írta: Csak nehogy mögém ülj!

Akkor veszek vizet,az nem ragad... :wink:
Meg úgy is lesz nálam zsebi. :wink:

Hát én nagyobbnak hittem Banyapókot,de ez nem azt jelenti hogy ez nem elég...Egy mozivásznon,egy teljes képernyős Banyapók...brrr...

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 1 hónapja #144075 Írta: Sil
Fiatal Aragorn... hát ez totál hülyeség... :lol: Hiszen Völgyzugolynál még darabokban volt a kard. :wink: Ráadásul Gornira még egy kicsit sem hasonlít Ketteske.

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #144073 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Obi-Wan Kenobi1 írta: A thelandofshadow.com szerint a fiatal Aragorn...

www.thelandofshadow.com/mordorgate/news/9-26-03b.htm

Még egy érdekesség:

www.thelandofshadow.com/mordorgate/news/10-01-03a.htm?id=16205

2.kép: hoppá!hát azért ez a pók nem lesz kicsi...
kovács: hát nem hiszem hogy ez a fiatal Aragorn lenne...de mindenesetre szeritem nem Arwen mert ugy vélem hogy az az elf fiu!

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 1 hónapja #144066 Írta: Obi-Wan Kenobi1

Több
21 éve 1 hónapja #144043 Írta: Sil

Penngaladiel írta: Sil, ha még mindig a kovácsról van szó, NEM Figwit.

Róla, igen. Még mindig ez piszkálja a csőrömet, hogy kicsoda Egyeske és Ketteske. Mert egyszerű statiszták arcát tuti nem mutatják (még ennyire sem) a trailerben, amiben még a legutolsó képkocka is gondosan meg van tervezve (azok is, amiket eleve csak kimerevítve lehet látni)... :roll:
Na jó, akkor várom az infókat... Tulajdonképpen honnan vannak nektek ilyen információforrásaitok? 8O

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #144040 Írta: Penngaladiel
Sil, ha még mindig a kovácsról van szó, NEM Figwit.

Több
21 éve 1 hónapja #144039 Írta: Ithil
Ithil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Látom én ma ebből csak rosszul jöhetek ki. :D

"Ar sindarnóriello caita mornie,
Ar ilye tier unduláve lumbule..."

Több
21 éve 1 hónapja #144038 Írta: .Elessar király.
Nem lányos az arca, hanem tündés! Tehát szép!

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.740 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére