- Köszönetek: 0
Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
- .Elessar király.
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ez egy kalandfilm, és ennek a csúcsponttal (Gyűrű megsemmisítése) kell véget érnie, nem úgy mint a könyvben. Mert a kettő más. És már hónapokkal ezelőtt tudtuk, hogy nem lesz Megye megtisztítása rész, úgyhogy felesleges is kérdezni felőle!
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Mondjuk én úgy sajnálom szarumánt. Így elvenni az életét. Ő igenis egy hatalmas mágus illetve maia, attól még, hogy nagyon önfejű volt. Na és itt van példának Osse. Róla tudnál mesélni, igaz Ulmo?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ulmo
- Nem elérhető
Obi-Wan Kenobi1 írta: Na és ez a kép?:
www.theonering.net/scrapbook/group/987/view/8536
Nem rajongói alkotás, vlmi LOTR-s kiállításon volt.
NEM NEM NEM! NEM LESZ Megye megtisztítása. A fenti kép pedig annak a látványnak a része, amit Frodó Galadriel tükrében látott (ahol láncon vezetik a hobbitokat az orkok).
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Valaki említette, hogy a tünde kovács Fingwit is lehet. Nem emlékszem nagyon az arcára, vki beszúrhatna róla egy képet...
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Obi-Wan Kenobi1 írta: Na és ez a kép?:
Lehet, de Szarumántól függetlenül is lehet, elég nagy káosz volt akkoriban mindenfelé (Szarumán meg biztos, hogy úgy hal meg ahogy )
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Supersonica
- Nem elérhető
Na, itt a kép
- Thinlaith
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Lilliana írta: Thinlaith!
Szerintem a legtobben mar lattuk.Azert koszi!
Nincs mit
Hja és bocs,ha valakinek is a lelkébe gázolok,de a www.thelandofshadow.com/mordorga ... 26-03b.htm -n egy tünde kovács látható...
Thinlaith a Nazgúl...
- Obi-Wan Kenobi1
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"Az Első Király emlékében él még Szauron, a végső végzetes veszély..."
- Adelard
- Nem elérhető
Obi-Wan Kenobi1 írta: Más: Valszeg nem mondok újat, de úgy hallottam, h. 3.5 órás lesz a király visszatér. Ebből az következik, hogy benne lesz a Megye megtisztítása c. rész is, nem? (máshol felvetődött, h. PJ nem rakja bele) Igaz, h. Szarumán már állítólag Vasudvardban felszúródik vlmi szöges kerékre, de attól még rá lehetne kenni Lothóra a dolgot .
Ezt sajnos nem hiszem PJ nem szereti azt a részt amugysem és sztem azért lesz még elég dolog a ROTK-ben amivel ki lehet tölteni azt a 3és fél(estleg 4) órát...
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Obi-Wan Kenobi1
- Nem elérhető
Más: Valszeg nem mondok újat, de úgy hallottam, h. 3.5 órás lesz a király visszatér. Ebből az következik, hogy benne lesz a Megye megtisztítása c. rész is, nem? (máshol felvetődött, h. PJ nem rakja bele) Igaz, h. Szarumán már állítólag Vasudvardban felszúródik vlmi szöges kerékre, de attól még rá lehetne kenni Lothóra a dolgot .
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Szméagol írta: Sziasztok!
Sil írta: Reinatha: De akkor nem mutatnák ilyen tisztán... Nem fektetnének rá hangsúlyt, hogy az a víz egy pillanatra kisimuljon, és tükröződjön rajta ő, a Ketteske... Mondom, a trailerben nincsenek véletlenek. Ha nem akarnák mutatni, akkor nem látszana.
Szerintem ezt túl kompenzálod. (Bár, ha ugyanez lenne a helyzet Frodóval, valószínű én is túl kompenzálnám. ) Ám az apró észrevételekben igazad van.
Vagy csak nem akarták kitörölni amikor már végre jól látszott a tükörképe...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Sil írta: Reinatha: De akkor nem mutatnák ilyen tisztán... Nem fektetnének rá hangsúlyt, hogy az a víz egy pillanatra kisimuljon, és tükröződjön rajta ő, a Ketteske... Mondom, a trailerben nincsenek véletlenek. Ha nem akarnák mutatni, akkor nem látszana.
Szerintem ezt túl kompenzálod. (Bár, ha ugyanez lenne a helyzet Frodóval, valószínű én is túl kompenzálnám. ) Ám az apró észrevételekben igazad van.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Reinatha
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Micsoda erdeklodes Dolengond(ion) irant !! (Hey, ez csak az altalam neki adott becenev, inkabb nem forditom le, mit jelent, nem eleg komoly ...masok amugy Morithilnek becezik...de a Kovacs Figwit eddig a legnyerobb ...csakhogy nem Figwit az... ...)
Szoval...csak annyit mondanek, hogy szerintem *nem* azert lathato ilyen jol a trailerben, mert a *szerepe* fontos, tehat mondjuk a harmadik resz egyik nagy meglepeteshose lenne...Inkabb a *cselekvesen* van a hangsuly...Tehat nem az emberen (akarom mondani tunden...), hanem a pillanaton!! Hiszen a legendas kettetort kard forr ismet egybe a keze nyoman!!
Szoval szerintem ebben ki is merul a fiu szerepe es screentime-ja ...
Aztan Iluvatar adja, hogy tevedjek ...
Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Szerintem a legtobben mar lattuk.Azert koszi!
Penngaladiel! A forrasaidat nem aruolod el meg mindig?
En is amondo vagyok hogy nem Figwit lessz ketteske.A kovetkezo kepen lehet latni jobban Bret McKinzie szemeit(Figwitt civilben a jobbkez felol elso a szelen barna kalapban):
www.istari.f9.co.uk/bret/pics/the_black_seeds_bush.jpg
Remelem jol linkeltem!
Cameron Duncan Lives!
- Thinlaith
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Nem tudom,hogy láttátok-e már,de gondoltam szólok. A www.lordoftherings.net -en fent van a Király Visszatér 3 perces előzetese.
Nagyon szupi,érdemes megnézni és letölteni.
Mára mesta!
Thinlaith
Thinlaith a Nazgúl...
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Nem, Figwitről alig vannak képek, és azok sem túl jó minőségűek. Hivatalos kép egyáltalán nincs róla, csak a filmből kikockázottak (és hát eleve összesen néhány másodpercig szerepel csak...).Lilliana írta: Sil! Te azt mondtad hogy Figgy szeme miatt gondoltad ot kovacsnak. De van olyan felvetel ahol eleg kozel latszik hogy ezt megfigyeljuk??
Tears unnumbered
- Obi-Wan Kenobi1
- Nem elérhető
Kovács Figwit
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Hat ugy nez ki hogy Imrahilra magara nem volt PJ-nek szuksege...Szerintem sem Gere lesz Imrahil Az Ő jelenléte elvitte volna a költségvetés felét! Egyébként PJ nek nem volt szüksége világsztárra...
Kovacsokat illetoen:
Arwent nem t'om elkepzelni ketteskenek,habar a homlok es szemalakja sz'entem megegyezik,a szaja es orra(szvsz) viszont nem.
Sil! Te azt mondtad hogy Figgy szeme miatt gondoltad ot kovacsnak. De van olyan felvetel ahol eleg kozel latszik hogy ezt megfigyeljuk??
Mondjuk ha tobb szerepet kapna lehet hogy a filmbeli neve is kiderulne!
(Mint ahogy megtudhadtuk hogy a Boromir-gyilkos uruk-hai neve Lurtz-volt amig meg nem hallt)
Persze akkor sem kene feladnia a nepszeru Figwittseget,csupan kaphatna egy utonevet!
Cameron Duncan Lives!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
csillaglany írta: Neeeeeeeeeem! :down:
Gere-t abszolúte nem tudnám elképzelni Imrahilként...
Talán mert nekem valahogy nem szimpi a pasas. Bocs.
Szerintem sem Gere lesz Imrahil :itscool: Az Ő jelenléte elvitte volna a költségvetés felét! Egyébként PJ nek nem volt szüksége világsztárra...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Nilraen
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Nilraen írta: Ahhoz képest hogy pókiszonyom van,én is szeretnék egy nagyobbat!Az úgy mégiscsak hatásosabb lenne...Bár még így is tuti,hogy ha meglátom majd a moziban,az elöttem ülő fejére öntöm a Colát...
Idd meg gyorsan az elején (Minas Morgul és hasonlók alatt) és aztán már nincs mit kiöntened... (persze ha négy órás a film akkor nem biztos hogy jó ötlet kólát inni...)
Hát ez is egy megoldás...
Akkor veszek vizet,az nem ragad...Ithil írta: Csak nehogy mögém ülj!
Meg úgy is lesz nálam zsebi.
Hát én nagyobbnak hittem Banyapókot,de ez nem azt jelenti hogy ez nem elég...Egy mozivásznon,egy teljes képernyős Banyapók...brrr...
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Arden Borough
- Nem elérhető
2.kép: hoppá!hát azért ez a pók nem lesz kicsi...Obi-Wan Kenobi1 írta: A thelandofshadow.com szerint a fiatal Aragorn...
www.thelandofshadow.com/mordorgate/news/9-26-03b.htm
Még egy érdekesség:
www.thelandofshadow.com/mordorgate/news/10-01-03a.htm?id=16205
kovács: hát nem hiszem hogy ez a fiatal Aragorn lenne...de mindenesetre szeritem nem Arwen mert ugy vélem hogy az az elf fiu!
Örökké nem eshet...
- Obi-Wan Kenobi1
- Nem elérhető
www.thelandofshadow.com/mordorgate/news/9-26-03b.htm
Még egy érdekesség:
www.thelandofshadow.com/mordorgate/news/10-01-03a.htm?id=16205
- Sil
- Nem elérhető
Róla, igen. Még mindig ez piszkálja a csőrömet, hogy kicsoda Egyeske és Ketteske. Mert egyszerű statiszták arcát tuti nem mutatják (még ennyire sem) a trailerben, amiben még a legutolsó képkocka is gondosan meg van tervezve (azok is, amiket eleve csak kimerevítve lehet látni)...Penngaladiel írta: Sil, ha még mindig a kovácsról van szó, NEM Figwit.
Na jó, akkor várom az infókat... Tulajdonképpen honnan vannak nektek ilyen információforrásaitok? 8O
Tears unnumbered
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Ithil
- Nem elérhető
"Ar sindarnóriello caita mornie,
Ar ilye tier unduláve lumbule..."
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"