Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
17 éve 2 hónapja #339689 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Sil írta: A legújabb pletykák pedig már egy olyan lehetőségről szólnak, ami szerint Sam Raimi rendezné a Hobbitot, és PJ producer lenne ...

Végülis, pókos filmekben már van tapasztalata...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 2 hónapja #339663 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
A legújabb pletykák pedig már egy olyan lehetőségről szólnak, ami szerint Sam Raimi rendezné a Hobbitot, és PJ producer lenne ...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 2 hónapja #339623 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ilweran írta: Vagy...a New Line fejesei is szorgalmasan olvassák a Tolkien rajongói oldalakat és rájöttek, hogy mindenki PJ-t szeretné..... :lol: :twisted: :wink:

Nem hinném, de azért jó lenne.
Nem csak a háborúhoz kell az a bizonyos három dolog, hanem a filmkészítéshez is. No, meg nyilván megegyeztek végre a vitás ügyben, és mindenki jól járt. :wink:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 2 hónapja #339615 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Vagy...a New Line fejesei is szorgalmasan olvassák a Tolkien rajongói oldalakat és rájöttek, hogy mindenki PJ-t szeretné..... :lol: :twisted: :wink:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
17 éve 2 hónapja #339589 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Valóban, lehet, hogy igazad van, Gandalf, és az egész már eleve eldöntött volt, és ez csak reklám. Mindenesetre ha reklám, ha nem, azért jó lenne, ha PJ vállalna benne valamilyen funkciót....

Több
17 éve 2 hónapja #339584 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Gandalf írta: Kezdem azt érezni, ez az egész cécó csak egy elfuserált kampányfogás akar lenni, hogy még nagyobbat üssön, ha lesz egy PJ rendezte A Hobbit-film...

Reméljük igazad lesz és valóban PJ fogja rendezni. :roll:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 2 hónapja #339576 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Igen, tényleg úgy tűnik, hogy van reménysugár. Kérdés, hogy a "mindenáron be akarják vonni A Hobbitba" mit takar: PJ csak forgatókönyvíró, producer, akármi lenne vagy maga a rendező...? :roll:

Kezdem azt érezni, ez az egész cécó csak egy elfuserált kampányfogás akar lenni, hogy még nagyobbat üssön, ha lesz egy PJ rendezte A Hobbit-film... :?:

Több
17 éve 2 hónapja #339559 Írta: Attila
Mindenki küldjön PJ-nek UNGÁKAT és BUNGÁKAT. Szorítsunk neki. :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello:

Vagy mondhatnám azt is, hgoy pozitív csakrák mennek. :wink:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 2 hónapja #339558 Írta: Acho
De jó lenne... :)

Több
17 éve 2 hónapja #339556 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hmm, ez nagyon érdekes. Érdekes kis interjúrészletek keringenek mostanság Hobbit-ügyileg. Állítólag a New Line újra tárgyal PJ ügynökeivel. Shaye (aki mintha pár hónapja még valami olyasmit mondott volna, hogy amíg ő vezeti a stúdiót, PJ nem fog Hobbitot rendezni), most a következőt nyilatkozta a L.A. Times-nak:
"Yes, that's a fair statement. Notwithstanding our personal quarrels, I really respect and admire Peter and would love for him to be creatively involved in some way in 'The Hobbit.' "

És PJ szóvivője:
"Peter and Fran have always wanted to do The Hobbit but whether that happens is yet to be decided."

*szorít*

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 2 hónapja #339551 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
[size=9:n7utdjph]halkan offolva megjegyzem én is.. könnyesre nevettem magam amikor láttam.. azóta is néha ha nevetésre vágyom, belenézek :P [/size]

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 2 hónapja #339496 Írta: Acho
OFF
Én személy szerint azt is epedve várom. Hentelj, plíz, hentelj! :D ;-)
ON

Több
17 éve 2 hónapja #339495 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Acho írta:

Gandalf írta: Annál is inkább, mert az MTT-ben (de szerintem a legtöbb Tolkien Társaságban) nem nagyon vannak profi filmesek.

picit OFF
Szerintem azért Peredhiléknek az "Earendil" után már nem jelentene problémát... ;-) :D
picit OFF vége

Bocsi, de a Círdan bosszúja nyóc van tervbe véve. :twisted: :P :P

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 2 hónapja #339483 Írta: Acho

Gandalf írta: Annál is inkább, mert az MTT-ben (de szerintem a legtöbb Tolkien Társaságban) nem nagyon vannak profi filmesek.

picit OFF
Szerintem azért Peredhiléknek az "Earendil" után már nem jelentene problémát... ;-) :D
picit OFF vége

Több
17 éve 2 hónapja #339439 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hm, ha már így felmerült a téma, nem tudom, mennyire ismeritek az alábbi linket, én tegnap akadtam rá. Lényegében azt tárgyalja a szöveg, hogy az Akkalabeth-ből remek LotR-prequel lehetne (Fauskanger szerint jobb, mint A hobbitból - ebben talán van is valami). Ehhez két részben fel is vázol egy "forgatókönyv-tervezetet". Mondjuk sztem az elején leírt Szilmarilok-bevezető filmen elég hosszúra sikeredne, az egyszeri mozinéző inkább elunná magát rajta, ettől függetlenül érdekesnek érdekes. :-) (Az igazat megvallva nem olvastam végig, csak részleteket, de az alapján egész érdekes.)

www.uib.no/People/hnohf/num-intro.htm

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 2 hónapja #339433 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Annál is inkább, mert az MTT-ben (de szerintem a legtöbb Tolkien Társaságban) nem nagyon vannak profi filmesek.

Több
17 éve 2 hónapja #339432 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Phaedra/Namarie írta: Hát, ha az MTT készíthetné, vagy bármely más külföldi Tolkien-társaság, természetesen velünk együttműködve :oops: 8) , nem lenne rossz- garancia az igényességre.

Lehet...
De lehet hogy még így is hibáznánk.
No meg ahány ember annyiféle elképzelés, szerintem abban sem tudnánk megegyezni mi legyen az első jelent első képe.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 2 hónapja #339407 Írta: Attila
Azt hiszem ezt itt hagyjuk abba, mert ennek nem ez a fórumja. :roll:

Több
17 éve 2 hónapja #339403 Írta: Nóli i linantea

Attila írta: Eddig ezt csak Dreamer csinálta. Látom a le a kisbetűvel ragályos. :D :D :D

Én minden alkalommal kiemeltem amikro találkoztam a hozzászólásaidban kisbetűkkel. Csak eddig másképp fogalmaztam meg. De kérlek. Ha tudod hogy ezt nem szeretik: MI A FRÁSZÉRT CSINÁLOD? Már megbocsájts. Zavaró.
De ez már OFF.

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 2 hónapja #339402 Írta: Attila
Eddig ezt csak Dreamer csinálta. Látom a le a kisbetűvel ragályos. :D :D :D

Több
17 éve 2 hónapja #339401 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Attila írta: Én is ezen a véleményen vagyok

csakazértis le a kisbetűvel :twisted:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 2 hónapja #339400 Írta: Nóli i linantea

Attila írta: Én is ezen a véleményen vagyok

LE A KISBETŰVEL!

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 2 hónapja #339399 Írta: Attila

dorwinion írta:

Attila írta:

dorwinion írta: OFFoljunk lelkesen! :lol:

Én sem látnék szívesen egy - vagy több - Szilmarilok filmet, hogy miért, azt már Alyr kifejtette.

De! Ha mégis elkészülne, a jegypénztár előtt aludnék éjjel, hogy legyen egy jó helyre szóló jegyem a premier előtti vetítésre! :lol:

Csak én érzek ellentmondást???? :roll: :roll: :roll:

Nem. :wink:

Bár azért csendesen hozzátenném, hogy [size=9:3kpjfyjp]Én is ezen a véleményen vagyok[/size]

Több
17 éve 2 hónapja #339397 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Attila írta:

Én sem látnék szívesen egy - vagy több - Szilmarilok filmet, hogy miért, azt már Alyr kifejtette.

De! Ha mégis elkészülne, a jegypénztár előtt aludnék éjjel, hogy legyen egy jó helyre szóló jegyem a premier előtti vetítésre! :lol:

Nem. :wink:

Több
17 éve 2 hónapja #339396 Írta: Attila

Több
17 éve 2 hónapja #339394 Írta: dorwinion
OFFoljunk lelkesen! :lol:

Több
17 éve 2 hónapja #339383 Írta: Attila

Phaedra/Namarie írta: Hát, ha az MTT készíthetné, vagy bármely más külföldi Tolkien-társaság, természetesen velünk együttműködve :oops: 8) , nem lenne rossz- garancia az igényességre.

az, hogy valamit megfilmesítenek, még nem csapja le azt a lehetőséget, hogy te magadnak is elképzeld, sőt! Ilyen alapon egyetlen festmény, rajz, stb. se készülhetne a szereplőkről, és nagyon nagy kár lenne, ha nem lennének pl. Jenny Dolfen-képek.

Nme tudom, itt mennyire off, de szerintem vannak oylan filmek, amik százszor jobbak, mint a regény.

Lásd Lemony Snicket: A Balszerencse áradásából készült film. Szerintem sokkal jobb lett a könyvhöz képest. A könyv valahogy olyan abszurd. A filmben elfogják a kegyetlen gyilkost aki később el szökik a bőrtönből. A könyvbe meg gyalog elmenekül. Valjuk be ez azért elég :? :roll: valószínűtlen... :?

Több
17 éve 2 hónapja #339379 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hát, ha az MTT készíthetné, vagy bármely más külföldi Tolkien-társaság, természetesen velünk együttműködve :oops: 8) , nem lenne rossz- garancia az igényességre.

az, hogy valamit megfilmesítenek, még nem csapja le azt a lehetőséget, hogy te magadnak is elképzeld, sőt! Ilyen alapon egyetlen festmény, rajz, stb. se készülhetne a szereplőkről, és nagyon nagy kár lenne, ha nem lennének pl. Jenny Dolfen-képek.

Nme tudom, itt mennyire off, de szerintem vannak oylan filmek, amik százszor jobbak, mint a regény.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 2 hónapja #339328 Írta: Kisvakond
Kisvakond válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Nessa írta: Én nem szeretnék Szilmarilok-filmet. Nem nagyon vagyok otthon a filmek és rendezők világában, de nem igazán tudom elképzelni, hogy bárki úgy tudná megcsinálni, hogy az hasonlítson az eredetire. Mármint hangulatában, meg ilyesmikben. Egyes részeket túldramatizálnának, másokat pedig esetleg elhagynának, mert mittudomén...nem illenek abba a képbe amit a rendező elképzel, pedig lehet, hogy egyébként fontosak lennének. lehet, hogy tévedek. elég valószínű.
de különben is: ha mindenből filmet csinálnak, mi marad, amit nem kell készen látni, mindenki elképzelheti magának? :wink:

Nekem is ez a véleményem.

Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve

Több
17 éve 2 hónapja #339293 Írta: Alyr Arkhon
A Szilmarilok filmmel kapásból az a baj, hogy nincs is eredeti. Márminthogy mint tudjuk Tolkien sosem fejezte be a Szilmarilokat, Christopher fia állította össze úgy hogy a lehető legkevesebb bukfenc legyen benne.
(de így sem lett tökéletes)

Másrészt hála a jó égnek Tolkien elzárkózott a Szilmarilok sztorijainak bármiféle megfilmesítésétől (gondolom miután olvasta a GyUból írt első forgatókönyvet).

Attila: Attól, hogy sorozat, még nem feltétlenül brazil vagy béna. Én pl nagyon várom a Tűz és Jég dala könyvek sorozattá filmesítését.

Namarie: Sztem 3-4 rész kevés. A Szilmarilok nagyon tömény.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.739 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére