Filmzene

Több
22 éve 3 hónapja #71620 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Filmzene

Brisa írta:

Sil írta: Ez az egyetlen hely jelenleg, ahonnan le lehet tölteni: mmp.freeweb.hu
Az Adatbázisok menüpontra kell kattintani, és onnan már egyértelmű.

Lehet, hogy én ***** vagyok, de nem találom a Cross Borns-t ott! Pedig én is szeretném már végre meghallgatni.

Nem találod az adatbázisokat?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #71618 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Filmzene

Sil írta: Vége a szenvedésnek!
Végre van Cross Borns kazettám! :dance:
[size=9:1eazwtct]
És 1500-ért nem is volt drága.[/size]

Végre megérkezett abba a boltba, ahol úgy vártad?? Ha igen, akkor jó sokáig várakoztattak!! De gondolom, megérte ;)

I feel complete when I feel sick inside

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #71583 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Filmzene

Augustíne írta: És hol vetted?

Én egyszer még a Maut lemezboltban is láttam a Tales Of a Winter Nightot.A CD csak 1500 ft volt!De valahogy kimaradt az életembôl :( ...
Kérdezd meg az eladót,és ha nincs majd hozatnak!!Mindenki tök jó fej ott,vagyis hajrá!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #71578 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Filmzene

Sil írta: Ez az egyetlen hely jelenleg, ahonnan le lehet tölteni: mmp.freeweb.hu

Lehet, hogy én hülye vagyok, de nem találom a Cross Borns-t ott! Pedig én is szeretném már végre meghallgatni.

Brisa

Több
22 éve 3 hónapja #71524 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Filmzene
És hol vetted?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 3 hónapja #71437 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Filmzene
Vége a szenvedésnek!
Végre van Cross Borns kazettám! :dance:
[size=9:1fvg68md]
És 1500-ért nem is volt drága.[/size]

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 3 hónapja #70993 Írta: Esticsillag
Esticsillag válaszolt a következő témában: Filmzene
Köszi!
Mostmár nekem is beugrott.Elismerésem az úrnak! :wink:
Na most egy darabig elköszönök.
Sziasztok!!

"Ó ég szele, állítsd meg ott a kék egen
oly gyönyörü, hadd látom mert ellebeg."

Több
22 éve 3 hónapja #70992 Írta: Augustíne
Ha jól tudom Howard Shore.

Több
22 éve 3 hónapja #70985 Írta: Esticsillag
Köszi szépen Sil! :hello:
Nekem tetszik ugyan, de inkább maradok Enyánál! 8)
Most lehet, hogy nagyon butának fogok tűnni, de ki írta a GyU. többi zenéjét? (Aniron, Concering Hobbits ...)
:oops: :oops: :oops: :oops:
Üdv. mindenkinek

Több
22 éve 3 hónapja #70765 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Filmzene
Köszi a címet, Sil, ráharaptam. :)

Mondok vmit: aki nagyon meg akarja szerezni CD-n, de megvenni nem akarja és írni sem tud CD-t, az írjon nekem egy privit és én megírom, 300 Ft-ért darabját.

Mielőtt bárki megkérdezné, a fenti összeg egy jobb üres 800 megás CD ára. :wink:

Több
22 éve 3 hónapja #70509 Írta: Minerva
Nekem a kazim kezd tönkremenni, pedig még két hetes sincs... :x 8O :x :x :x 8O :x 8O :x :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :cry:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hónapja #70343 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Filmzene
Köszi,Sil!Mert nekem csak kazin volt meg,de most már végre a gépen is van....

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #70337 Írta: Sil

Esticsillag írta: Sziasztok!
Az a helyzet, hogy én még sohasem hallottam a Cross Borns egyik számát sem, és nagyon kiváncsi vagyok rájuk!!! Ha valaki tudna nekem egy biztos helyet mondani itt a neten...Mert kerestem a honlapjukon meg a freeweben is, de nem találtam. Előre is köszi! :roll:

Ez az egyetlen hely jelenleg, ahonnan le lehet tölteni: mmp.freeweb.hu

Tears unnumbered

Több
22 éve 3 hónapja #70329 Írta: Augustíne
Én sem találtam sok dolgot róluk a neten, de nem is foglalkoztam vele sokáig!

Több
22 éve 3 hónapja #70326 Írta: Esticsillag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy én még sohasem hallottam a Cross Borns egyik számát sem, és nagyon kiváncsi vagyok rájuk!!! Ha valaki tudna nekem egy biztos helyet mondani itt a neten...Mert kerestem a honlapjukon meg a freeweben is, de nem találtam. Előre is köszi! :roll:

Több
22 éve 3 hónapja #70093 Írta: Minerva
Bőbeszédű. :)

Több
22 éve 3 hónapja #70019 Írta: Augustíne
Aha!

Több
22 éve 3 hónapja #69839 Írta: Minerva
CB: Egy ROHADT Yo magyar metal zenekar, akik egy csomó számot írtak a Gyűrűk Urához.
crossborns.lapja.hu
Itt lehet nézelődni.
Mindenesetre reményt önt belém, hogy a hazai könnyűzene mégsincs annyira a béka...
mmp.freeweb.hu
Itt vhol lehet hallgatni... ha minden igaz.

Több
22 éve 3 hónapja #69838 Írta: Augustíne
Bocs, hogy ilyen műveletlen vagyok, de ki az a Cross Borns? :oops: :oops: :confused2:

Több
22 éve 3 hónapja #69834 Írta: Minerva
Tényleg kint voltál? *fogat szív*
Decikííííííííííí.... Kár... :( :( :( :(

Több
22 éve 3 hónapja #69786 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Filmzene

Minerva írta: Itt a beszámoló a Cross Borns aug. 1-i szigeti koncertjéről, külön Sil kérésére. :)

Gollam és szerény személyem mentünk el, legalábbis több ismerőst nem nagyon láttam.

ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Nem hiszem el, nem hiszem el! :rmad2:
Min: mi kinn voltunk a Szigeten... tegnap... és én nyafiztam, hogy menjünk el Cross Bornst nézni... de bizonyos problémák miatt fel-alá kellett mászkálni, és így lemaradtam.. :bawling: Ha tudtam volna, hogy ott vagytok... :mad2:
Áfi, aki most erőssssssen mérges... :shake:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 3 hónapja #69739 Írta: Minerva
Itt a beszámoló a Cross Borns aug. 1-i szigeti koncertjéről, külön Sil kérésére. :)

Gollam és szerény személyem mentünk el, legalábbis több ismerőst nem nagyon láttam.
Azzal kezdték, hogy elkezdtek eszelősen hangolni, aztán kiderült, hogy ez már maga a koncert. :D A hangszerelés rettenetes volt, és külön élvezet volt hallgatni "Galadriel" skálázását. :P :D A következő számokat adták elő:
- Hármasban az úton
- Mória bányája
- A vadászat (ezért a számért egyesek különösen hangosan tüntettek ;) ) De ze a tökéletes példa, hogy lehet a legjobb számokat iszonytatóan elszúrni. :( :cry: :cry:
- Helm szurdok (??? ebben nem vagyok biztos...)
- Gollam dala (az énekes kb. két méter magas ;) Meg is jegyezték, hogy nem igazán gollamos. :D )
- Minas Tirith
- Bátrak diadala
- A Végzet Hegye
- Átok és eskü (új szerzemény. Ezzel kapcsolatban igen megoszlanak a vélemények, hogy GyU-s volt-e vagy sem. :) )
Közben a színpad bal odalán lévő kivetítőre SMS üziket lehetett küldözgetni, ott is voltak igen jó beszólások. Pl. "Göncz lektorálta a szövegeteket?", "Tolkien mind fölött!", "Szeretünk Gollam és Aragorn!" (vajon ezt kik küldték??? :o :) :mrgreen: ), meg pár igen éretelmes megjegyzés is: "Utálom a metalt" etc. :P
A legjobb az volt, mikor kb. egy órával a koncert után megyünk a főúton, és szembejön az együttes, persze mind CB-s pólóban (ego? :D ). Természetesen csak utólag esett le, hogy azok ők voltak. :oops: Így végül nem kértünk autogramot. :D

Remélem, mindent elmondtam, ami fontos volt. :)

Több
22 éve 3 hónapja #69696 Írta: Sil

Elanor írta: Írom hátha vkit érdekel, hogy holnap hattól hét óráig Cross Borns koncert a Szigeten. Én sajna nem tudok menni, pedig biztos jó lesz :roll:

Volt rajta valaki? Mondjuk Minerva? Milyen volt?
Nekem még mindig nincs kazim, pedig már két hete megrendeltem. :bawling:
Aki kérte az mp3-akat emailben (pl. mert megszakad neki a letöltés), szóljon, és küldöm. 1 szám 8-12 lemez, ha csináltok több postafiókot, akkor gyorsabb.
Innen le is lehet tölteni (Adatbázisok menüpont): mmp.freeweb.hu/

Tears unnumbered

Több
22 éve 3 hónapja #69579 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Filmzene
Írom hátha vkit érdekel, hogy holnap hattól hét óráig Cross Borns koncert a Szigeten. Én sajna nem tudok menni, pedig biztos jó lesz :roll:

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 3 hónapja #69160 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: Filmzene
manó: az a Khazad-dúm hídja. Nekem az van meg (most éppen egy másikat használok, de az is megvan).

Több
22 éve 3 hónapja #68605 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Filmzene
May it be egy kis videnyóval,meg Enyával, sztem állati jó, de lehet, hogy csak nekem új...
www.lordoftherings-soundtrack.co ... be_DSL.mov

Több
22 éve 4 hónapja #67955 Írta: Alhana
Alhana válaszolt a következő témában: Filmzene
Talán a film nem is lenne ennyire jó, ha a zenéje más volna. Enyát szeretem, de a Dead can dance ill. Oceania jobban illenék eme műalkotáshoz. :wink:

Több
22 éve 4 hónapja #67770 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Filmzene
Írok ide is, mert épp a zenéjét hallgatom eme örökbecsű alkotásnak, és tesóm megjegyezte: el tudod képzelni, milyen ezt hallgatni este, sötétben, biciklivel? (Spec. a Black Rider -számnál.)
Hát inkább nem próbálnám ki... :cross:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 5 hónapja #63683 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Filmzene
Hátt...nem nagyon tetszenek a csengőhangok...

Több
22 éve 5 hónapja #63682 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Filmzene
(már megtaláltam :) )

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.961 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére