Filmzene

Több
22 éve 2 hónapja #76223 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Filmzene
November 16-án lesz egy CB koncert Tatabányán, jelmezes GyU rockopera! Mindenki jöjjön, aki tud! :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #76178 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Filmzene
Két kérés, ha nem zavarok!:
1. Ha lesz majd valamilyen koncert (pl.:CB) és elmegy vk. közületek, és nem zavarok , akkor engem is el tudnátok rángatni... :roll:

2.Valaki le tudná írni az összes GYU-s csengőhangot Nokiára... (Én megcsináltam a Concerning hobbitosat, ha kell vk.-nek leírom, vagy elküldöm...) KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIII!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #76104 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Filmzene
sziasztok!!!

lenne olyan kedves valaki és leírná nekem az In dreams Siemens kódját??????? :D :hein:
lécci!!!!!!

köszi!!!

(ha, kell valakinek az Ericcson kód, azt meg tudom adni!!)

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 2 hónapja #76025 Írta: Minerva
Jönnek koncertezni a BG-ék? HOL??? MIKOR????????????

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 2 hónapja #75994 Írta: Hador
Hador válaszolt a következő témában: Filmzene

Dae-elena írta: A Nightfall in Middleearth a Blind Guradiantól: irrrrrrrrrrrrrrrtó jóóóóóó lemez!!!!!!! :D

Szerintem is. Jönnek is majd koncertezni október környékén, ugye? :hello:

Aiya Eldalie ar Atanatári, utúlie'n aure! /Fingon/

Több
22 éve 2 hónapja - 21 éve 6 hónapja #75860 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Filmzene

Augustíne írta: Sil! Hány ember kapott tőled kazit? :D

A talin 7. (Kicsit későn kezdtem másolgatni, és csak ennyit sikerült.)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 2 hónapja #75778 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Filmzene
Area, a dalt, amit keresel az összes zeneletöltő oldalon le lehet tölteni.
A legtöbb dal mp3 ban tölthető . (Pl. a KAzA-n is) Csak beírod a keresőbe, hgoy LOTR, vagy azt, hogy Enya, és kidob neked kb 500dalt, amit letölthetsz, különböző minőségekben és különböző gyorsasággal.
Kb 1 hete 3 enya Cd-t írtam meg a netről.
Fent van az összes LOTR dal 8) :P Jó böngészést :)

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
22 éve 2 hónapja #75777 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Filmzene
Sziasztok :)
Látom alaposan le vagyok maradva itt is zeneügyileg :( :oops:
A talikról már nem is beszélve. :cry:
Legalább beszámolhatnátok, hogy menniyen voltatok, hogy éreztétek magatokat, és milyen zenét halgattatok :?: Úgy értem milyen stílus volt :?: És kitől lehet megszerezni :?:
Üdv: Ana

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
22 éve 2 hónapja #75773 Írta: Augustíne
Sil! Hány ember kapott tőled kazit? :D

Több
22 éve 2 hónapja #75736 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Filmzene
Sil: Köszi a kazit, örök hála! :)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 2 hónapja #75727 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Filmzene
Sil:100000 hála a kaziért...teljesen beleszerettem a Cross Bornsba...
Köszönöm ;)

Több
22 éve 2 hónapja #75702 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Filmzene
Sil: köszi a CB kazit!!!! Kicsit meglepődtem, amikor a kezembe nyomtad ;)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 2 hónapja #75695 Írta: Augustíne

Minerva írta:

Elanor írta:

Minerva írta: Bár vannak, akik utálják a CB-t, de nem baj. :P :D )

De mi többen vagyunk, és erősebbek :twisted: vagy nem....? :confused2: :dead:
;)

De igen! Éljenek A Cross Borns-isták! OFF: Nem jön MA Este 9-re vki a Vígadó téri CB koncertre? A barátnőim visszamondták, és most nincs kivel mennem. A koncert a Hunyadi hajón lesz, a díj 2000 Ft. Na? Vki?? :roll:

Elmendtél? Ha igen, milyen volt?

Több
22 éve 2 hónapja #75694 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Filmzene
Ki tudná megmondani, hol tudnám beszerezni neten a betétbalt mp3-ban???

'Is there anybody out there?'

Több
22 éve 2 hónapja #75556 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Filmzene
A Nightfall in Middleearth a Blind Guradiantól: irrrrrrrrrrrrrrrtó jóóóóóó lemez!!!!!!! :D

Több
22 éve 2 hónapja #75300 Írta: Minerva

Elanor írta:

;)

De igen! Éljenek A Cross Borns-isták! OFF: Nem jön MA Este 9-re vki a Vígadó téri CB koncertre? A barátnőim visszamondták, és most nincs kivel mennem. A koncert a Hunyadi hajón lesz, a díj 2000 Ft. Na? Vki?? :roll:

Több
22 éve 2 hónapja #75184 Írta: Augustíne

Estel Adániel írta:

Augustíne írta: Milyen tali???

:roll:
Augustíne, azt hiszem, épp ideje benézned a Közösség/Találkozások topikba... :D

Fő tudnivalók: 2002.09.15, Nyugati Pu. bejárat, 12 óra, onnan villamossal Margitszigetre... (mindezt magad is megtalálod a fent említett topik második oldalán ;) )

Bocsi! Oda nem nagyon szoktam menni... :oops: Amúgy sajna nem is tudnék menni, mert jönnek hozzám a barátnőim. :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #75102 Írta: Sil
Én is viszek CB-kazit. Lesz magnó?

Nálunk lehet kapni CB kazit meg CD-t, most beraktároztak, miután múltkor 1 hónapig szórakoztak velem. Kazi 1500, CD meg 2980.

Tears unnumbered

Több
22 éve 2 hónapja #75101 Írta: Sil
Kottakönyv a filmzene 6 számával:
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... il_322.php

Tears unnumbered

Több
22 éve 2 hónapja #75067 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Filmzene

Augustíne írta: Milyen tali???

:roll:
Augustíne, azt hiszem, épp ideje benézned a Közösség/Találkozások topikba... :D

Fő tudnivalók: 2002.09.15, Nyugati Pu. bejárat, 12 óra, onnan villamossal Margitszigetre... (mindezt magad is megtalálod a fent említett topik második oldalán ;) )

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 2 hónapja #75042 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Filmzene

Elanor írta:

Narië írta: Hát igen....még ô sem lehet tökéletes :twisted:
Különben a hangja sztem jó,de ne az éneklésben kamatoztassa :wink:
Most lehet hogy olyat fogok kérdezni,amit már sokan elôttem,de azt a zenét,ami a FOTR elôzetes alatt volt,honnan lehet leszedni?mert a filmzene albumon nincs rajta :evil:

Melyik előzetesre gondolsz? Amelyik a legelsők között volt? (Ha arra, amelyikre én, akkor) sztem az alatt még azért van más zene, mert akkor Howard Shore még nem volt teljesen kész a filmzenével, és az csak egy ideiglenes zene volt, amit az alá beraktak, ezért sztem nem is igazán lehet beszerezni (ez nem 100 %, csak szerintem!!!)

Igen az egy ideiglenes zene volt, emlékeim szerint a Carmina Burana (legalábbis részletekben).

Több
22 éve 2 hónapja #75038 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Filmzene

;)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 2 hónapja #75023 Írta: Augustíne

Estel Adániel írta: Nekem csak a szövege van meg... vasárnapi talira hozom! ;)

Milyen tali???

Több
22 éve 2 hónapja #74987 Írta: Minerva
Tolkien összest én még nem is láttam. :) De magnót tudsz hozni? Bár vannak, akik utálják a CB-t, de nem baj. :P :D )

Több
22 éve 2 hónapja #74981 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Filmzene
Tolkien összes????Na azt nem én hozom ;)

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #74969 Írta: Minerva
Én meg viszem a kazit, meg walkmant... Bár nincs benne elem... ;) Vki meg hozhatna kihangosítót! :D ;) (Meg hordozható magnót, CD lejátszót, Cross Borns minden kaziját, Tolkien összest, toronyórát lánccal... :roll: :mrgreen: )

Több
22 éve 2 hónapja #74968 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Filmzene
Nekem csak a szövege van meg... vasárnapi talira hozom! ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 2 hónapja #74960 Írta: Minerva
Ma megvettem a Cross Borns: The Book of the Lost Tales c. albumát! Még nem hallgattam meg, de amint lehet, referálok. :)

Több
22 éve 2 hónapja #74865 Írta: Dimdaliel
Dimdaliel válaszolt a következő témában: Filmzene
Nekem is nagyon tetszik az a zene, de én sem találtam sehol. Figyelmesen végignéztem a filmet, de sehol nem hallottam.

A Elbereth Gilthoniel / o menel palan-díriel, / le nallon sí dí' nguruthos! / A tíro, nin, Fanuilos!

Több
22 éve 2 hónapja #74853 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Filmzene
A hivatalos elôzetesre,amit a mozikban is adtak.
Csak mert annak a zenéje nagyon teccett és sajnálom,hogy sehol sincs fent...

Narië

No more blood for oil!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.874 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére