Filmzene
- Thereon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- uzg mordor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
pfúj Harry potter!emiatt vetitették késöbb a gyűrűk urát,pusztuljon!!!!!!!!!!!!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Mal-estel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
A 16 éves osztálytársam temetésén :bawling::bawling::bawling:. Akkor arra gondoltam: ha velem történt volna meg, ha én lennék a koporsóban szebb temetést el se tudnák képzelni magamnak.
Elhangzott a May It Be és a The Breaking of the Fellowship.
A remény hal meg utoljára.
- Thereon
- Nem elérhető
- ruffian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Történt ilyen a világon bárhol eddig?
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- Thereon
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
www.soundtrack.net/news/article/?id=670 (angol)
- uzg mordor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
pfúj Harry potter!emiatt vetitették késöbb a gyűrűk urát,pusztuljon!!!!!!!!!!!!!!
- Kar_sa
- Nem elérhető
Sil írta: Úgy tűnik, az a 8CD+1DVD-s verzió, amiről korábban szó volt, kicsit más formában valósul meg. A soundtrack.net szerint ugyanis november 22-én megjelenik az első rész teljes filmzenéje 3CD-n, + lesz hozzá egy bónusz DVD is meg egyéb extrák. Remélem, nálunk is kapható lesz majd.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Hát ez jobb, mint a 8CD+DVD!!!
Mert abban elvileg csak 2 CD lett volna FOTR. ))
Remélem a többi is ilyen jellegű lesz (valamint él bennem egy enyhe kis remény, hogy előkerül egy eddig nem hallott Enya szám... (bár valószínűleg nem valószínű... ) )
Kārātārānen a áirâë...
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Thereon
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Kar'sa írta: (Mellesleg Silről, még mindig nem tud senki??? : )
[size=9:1v5f9y0x](Nem vesztem el, csak napi 10-12 órát dolgozok, és utána nem nagyon van energiám fórumozni. De azért a fél szememet rajtatok tartom. )[/size]
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- cortez71
- Nem elérhető
Oké, nem szóltam semmit, vagy vmi flamelőset találtál benne? Én véleményt írtam...Ízisz írta: Cortez71: nem mondtam, h a TTT zenéje a legjobb, nekem nagyon tetszik az is, meg a többi is. Nagyon megfogtak ezek a számok, és mint zenész, [size=9:qbr7eh7z]mert igen, már 6 éve zenélek, hegedűltem is, most gitározom[/size] nagyra tudom értékelni a szólókat. Nekem ez a véleményem.
És sajnálom, hogy Te neked nem tetszik.
Szvsz a Grey Havens jobb befejző lett volna, mint az Into the West. Mert nekem az nem tetszik. De ez is szvsz.
- Ízisz
- Nem elérhető
És sajnálom, hogy Te neked nem tetszik.
Szvsz a Grey Havens jobb befejző lett volna, mint az Into the West. Mert nekem az nem tetszik. De ez is szvsz.
"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "
- cortez71
- Nem elérhető
Tudom, h nem az egész rohani, de nekem az tetszik, az a leginkább dúdolható szvsz. A rohani melléktémák, a hangulatváltozások közt is vannak rosszak. Na de az entes témát nem nagyon szeretem, a Banyapókost pedig csak a filmben tűröm elKar'sa írta:
cortez71 írta: Hááát nemtom, ott talán a 6-os szám ami a prímet viszi, akkor még az újdonság erejével hat, nálam az a rohani téma (kedvenc jelenetek egyike, mikor Éowyn kijön Théodred szobájából miután leflameli Grímát, és leesik a rohani zászló)
Meg lehet velem van a baj:mikor anno megjelent a RotK soundtrack, egyből az uccsó három számmal kezdtem, vhogy az érdekelt a legjobban. Ti h voltatok vele?
Ja, én azt főleg a végén lévő The Fallen miatt szeretem (Of cilde tó menn, Thaet hé his déath geséo.)
2. De az nem egészen a rohani téma, hanem az Éowyn. (Sajnos ez meg nincs rajta a CD-n (mellesleg a TTT-ből egy csomó nincs rajta, főleg a kiegészítettből! (mikor lesz már 9 lemezes kiadás??? )
Én részemről SOSE az utolsó számokkal kezdtem, mert azok tetszenek legkevésbé... A ROTK-on a The Return Of The King egy kivétel, mert azon a nyáladzós zenét a Szürkerévre tartalékolták... Mint ahogy ezt már korábban is említettem... (persze ez az én véleményem...)
- Kar_sa
- Nem elérhető
cortez71 írta: Hááát nemtom, ott talán a 6-os szám ami a prímet viszi, akkor még az újdonság erejével hat, nálam az a rohani téma (kedvenc jelenetek egyike, mikor Éowyn kijön Théodred szobájából miután leflameli Grímát, és leesik a rohani zászló)
Meg lehet velem van a baj:mikor anno megjelent a RotK soundtrack, egyből az uccsó három számmal kezdtem, vhogy az érdekelt a legjobban. Ti h voltatok vele?
Ja, én azt főleg a végén lévő The Fallen miatt szeretem (Of cilde tó menn, Thaet hé his déath geséo.)
2. De az nem egészen a rohani téma, hanem az Éowyn. (Sajnos ez meg nincs rajta a CD-n (mellesleg a TTT-ből egy csomó nincs rajta, főleg a kiegészítettből! (mikor lesz már 9 lemezes kiadás??? )
Én részemről SOSE az utolsó számokkal kezdtem, mert azok tetszenek legkevésbé... A ROTK-on a The Return Of The King egy kivétel, mert azon a nyáladzós zenét a Szürkerévre tartalékolták... Mint ahogy ezt már korábban is említettem... (persze ez az én véleményem...)
Kārātārānen a áirâë...
- cortez71
- Nem elérhető
Hááát nemtom, ott talán a 6-os szám ami a prímet viszi, akkor még az újdonság erejével hat, nálam az a rohani téma (kedvenc jelenetek egyike, mikor Éowyn kijön Théodred szobájából miután leflameli Grímát, és leesik a rohani zászló)Kar'sa írta:
cortez71 írta: Nemtom, nekem legkevésbé a TTT zenéje tetszett, szvsz a rohani témán, a Breath of Life-on, az Evenstaron, a Forth Eorlingason és az Isengard Unleashed-en kívül nincs olyan hej de jó szám, vmint én a Gollam dalát vhogy nemtom megkedvelni... Sajnálom, egyszerűen idegesít az a szám, már amint meghallom
A RotK sem annyira kiemelkedő szvsz, bár ott azért 10 meghatározó szám is van, de a FotR viszi a pálmát, mivel onnan mind a 18 nótát szeretem Nazgúl-téma rulez!!!
Értékelem az őszinteséged, csak néhány kis megjegyzésem lenne:
A rohani téma legalább annyi helyen szerepel, mint a nazgúl, ezzel arra akarok utalni, hogy eléggé gyakran ismétlődik az 1. filmzenében a nazgúl téma (a 9. számig (Many Meetings) szinte csak az van benne a Prophecy-n meg a Concerning Hobbits-on kívül. kb. annyi a különbség a kettő filmzene eloszlása között, hogy a TTT-ben a rohan témás számok jobban szét vannak szórva.
- Kar_sa
- Nem elérhető
cortez71 írta: Nemtom, nekem legkevésbé a TTT zenéje tetszett, szvsz a rohani témán, a Breath of Life-on, az Evenstaron, a Forth Eorlingason és az Isengard Unleashed-en kívül nincs olyan hej de jó szám, vmint én a Gollam dalát vhogy nemtom megkedvelni... Sajnálom, egyszerűen idegesít az a szám, már amint meghallom
A RotK sem annyira kiemelkedő szvsz, bár ott azért 10 meghatározó szám is van, de a FotR viszi a pálmát, mivel onnan mind a 18 nótát szeretem Nazgúl-téma rulez!!!
Értékelem az őszinteséged, csak néhány kis megjegyzésem lenne:
A rohani téma legalább annyi helyen szerepel, mint a nazgúl, ezzel arra akarok utalni, hogy eléggé gyakran ismétlődik az 1. filmzenében a nazgúl téma (a 9. számig (Many Meetings) szinte csak az van benne a Prophecy-n meg a Concerning Hobbits-on kívül. kb. annyi a különbség a kettő filmzene eloszlása között, hogy a TTT-ben a rohan témás számok jobban szét vannak szórva.
Nekem a véleményem az az egészről, hogy nem nézem külön a filmzenéket, hanem egy nagy egésznek tekintem őket, pláne majd akkor ha a 9 lemezes verzió megjelenik.
Na üdv.
(Mellesleg Silről, még mindig nem tud senki??? : )
Kārātārānen a áirâë...
- cortez71
- Nem elérhető
Nemtom, nekem legkevésbé a TTT zenéje tetszett, szvsz a rohani témán, a Breath of Life-on, az Evenstaron, a Forth Eorlingason és az Isengard Unleashed-en kívül nincs olyan hej de jó szám, vmint én a Gollam dalát vhogy nemtom megkedvelni... Sajnálom, egyszerűen idegesít az a szám, már amint meghallomÍzisz írta: Nemrég hallgattam meg a Két torony zenéjét újra, egy-kettőt a harmadik részből.
És még mindig borzongok, ha hallom, még mindig érzem azt az erőt, ami benne van, ami lángol, ami kitör, ami eszméletlenül csodálatos.
Köszönöm annak a sok embernek, akik dolgoztak rajta, akik a fülön keresztül juttatják eszembe tökéletesen A Gyűrűk Ura világát, Howard Shore, az énekesek, zenészek, a sok-sok szoprán, a sok-sok hegedű - ami rendkívül passzol az egészbe, főleg ha meghallom a szólót a rohani "indulókban" - a szövegírók, egyszóval mindenki, akinek köze volt a dologhoz szvsz hatalmasat alkotott.
És még mindig könnyek szöknek a szemembe, ha meghallom az Evenstart, vagy a Breath of Life-ot, Haldír siratóját, Aníront, Gollum´s Song-ot, a Mearák-at, az entek témáját, Aragorn énekét, Lúthien énekét, vagy a Grey Havens-t....
Köszönöm!
[size=9:25k5vvdv]és bocsi az érzelgősködés miatt..[/size]
- Ízisz
- Nem elérhető
És még mindig borzongok, ha hallom, még mindig érzem azt az erőt, ami benne van, ami lángol, ami kitör, ami eszméletlenül csodálatos.
Köszönöm annak a sok embernek, akik dolgoztak rajta, akik a fülön keresztül juttatják eszembe tökéletesen A Gyűrűk Ura világát, Howard Shore, az énekesek, zenészek, a sok-sok szoprán, a sok-sok hegedű - ami rendkívül passzol az egészbe, főleg ha meghallom a szólót a rohani "indulókban" - a szövegírók, egyszóval mindenki, akinek köze volt a dologhoz szvsz hatalmasat alkotott.
És még mindig könnyek szöknek a szemembe, ha meghallom az Evenstart, vagy a Breath of Life-ot, Haldír siratóját, Aníront, Gollum´s Song-ot, a Mearák-at, az entek témáját, Aragorn énekét, Lúthien énekét, vagy a Grey Havens-t....
Köszönöm!
[size=9:2z3c2dov]és bocsi az érzelgősködés miatt..[/size]
"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "
- Thereon
- Nem elérhető
Kincses írta: Hirgon's Lord Of The Rings music clips oldalon 3 új dal van felrakva.
és persze pont az amit már hónapok óta keresek. Nagyon nagy THX!
Thereon, a vándorló varázsló
- Coralie
- Nem elérhető
- Kincses
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Budapesten is volt ez a filmzenés koncert a Művészetek Palotájában, ott is volt GYU...
A Művészetek Palotájában voltak szórólapok is róla.
Ízisz írta:
Tavasszal Győrben eljátszották a GySz zenéjét. Kár, h nem tudtam elmenni...
Nem Shore és Enya, de biztos jó volt nagyzenekarral!
Hol? Mikor? És én nem tudtam róla? Jó hogy meghirdették! No comment...
Erről én is hallottam, az egyetemen láttam egy plakátot róla, de pont nem voltam akkor ott, hogy elmenjek meghallgatni őket, sajnos.
Üdv.
Kincses
Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk
- Estelio
- Nem elérhető
- Aranill
- Nem elérhető
- cortez71
- Nem elérhető
Na látod, ezért jó Star Warsosnak lenni, mivel az SW.hu-n nagy reklámot csináltak a rendezvénynekAranill írta:
Kicsivel több reklám nem ártott volma.Gandalf írta: Budapesten is volt ez a filmzenés koncert a Művészetek Palotájában, ott is volt GYU...
- Aranill
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ízisz
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető