Filmzene

Több
18 éve 2 hónapja #300465 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Filmzene

cortez71 írta:

Minath_Ithil írta:

Koko írta:

Minath_Ithil írta: jah és Liv tyler tényleg énekelet vmelyik dvd extráján? ( ispotályban) ez +van vkinek? nekem nem az a változat van meg( bővített,de extra cd nincs hozzá)

Ha nincs benne az Ispotályos rész akkor nem a bővitett változat van meg. :roll:

van benne ispotályos rész, de csak az, amikor Aragorn Éowynt ápolja, és amikor faramír meglátja éowynt...de liv éneke nincs..:O

Pedig az a szám azalatt megy :D

ne mááárrr.... ez nekem sincs meg. hát sorstársak lettünk Minas_Ithil.... valaki át tudja küldeni msnen??? írjon lécci privit!!!!

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #300290 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Filmzene

Minath_Ithil írta:

Koko írta:

Minath_Ithil írta: jah és Liv tyler tényleg énekelet vmelyik dvd extráján? ( ispotályban) ez +van vkinek? nekem nem az a változat van meg( bővített,de extra cd nincs hozzá)

van benne ispotályos rész, de csak az, amikor Aragorn Éowynt ápolja, és amikor faramír meglátja éowynt...de liv éneke nincs..:O

Pedig az a szám azalatt megy :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hónapja #300286 Írta: Minath_Ithil
Minath_Ithil válaszolt a következő témában: Filmzene

Koko írta:

where once was light now darkness forms, where once was love love is no more..................

Több
18 éve 2 hónapja #300257 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Filmzene

Minath_Ithil írta: mindenki enya- may it be- jét mondja a legjobbnak:D szerintem azért annie lennox into the westje is nagyon szép.... és a király visszatérben, viggo éneke... jah és billy boydnak is:D

Hát, nekem speciel az In Dreams a kedvencem a filmzenéből... Meg persze az Elbereth-himnusz a Complete Recordings-ból (The Passing of the Elves).

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 2 hónapja #300253 Írta: Koko
Koko válaszolt a következő témában: Filmzene

Több
18 éve 2 hónapja #300248 Írta: Minath_Ithil
jah és Liv tyler tényleg énekelet vmelyik dvd extráján? ( ispotályban) ez +van vkinek? nekem nem az a változat van meg( bővített,de extra cd nincs hozzá)

where once was light now darkness forms, where once was love love is no more..................

Több
18 éve 2 hónapja #300242 Írta: Koko
Koko válaszolt a következő témában: Filmzene

Missy írta: Hát Sil, most olyat mondok, hogy úgyse hiszed el. Azt hiszem az orosz volt. Sőt!

Egész véletlen nem ez volt az?
*Link eltávolítva by topicgazdi, warezolást kéretik priviben intézni. Egyébként Missy nem a filmzenét keresi.*

Több
18 éve 2 hónapja #300239 Írta: Minath_Ithil
mindenki enya- may it be- jét mondja a legjobbnak:D szerintem azért annie lennox into the westje is nagyon szép.... és a király visszatérben, viggo éneke... jah és billy boydnak is:D

Több
18 éve 3 hónapja #299547 Írta: Annath
Annath válaszolt a következő témában: Filmzene
www.g-portal.hu/portal/grey-heaven/
Ezen a lapon az Elbereth a kísérőzene. :)

Több
18 éve 3 hónapja #299462 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Filmzene
Hát Sil, most olyat mondok, hogy úgyse hiszed el. Azt hiszem az orosz volt. Sőt!

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
18 éve 3 hónapja #299440 Írta: Sil
Missy: Van pár tippem, de szinte az összes régi hangfájlom az öcsém gépén van. Kb félóra múlva enged oda, akkor tudok majd túrni neked valamit, szvsz. :wink: Volt régen egy oldal, a Tolkien-Archives, ahol volt rengeteg zene, de ez az oldal már nagyon régen nem létezik jogi okok miatt. Aztán volt egy orosz letöltős oldal, ahova az anyag nagy része szintén felkerült (sőt, még több is, sok-sok ritkaság), de idén annak meg lefoglalták a szerverét, úgyhogy az sincs már. Hogy volt-e valahol kékkel kiírva, passz, nem jut eszembe más ilyen a saját régi oldalamon kívül (ami szintén nem létezik már), de ott meg sose volt fönt 5-6 számnál több...

Tears unnumbered

Több
18 éve 3 hónapja #299439 Írta: Kincses
Kincses válaszolt a következő témában: Filmzene
Még egy kicsit körülnéztem, ezt találtam:
musicmania.impulzus.com/framemoka.html

Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk

Több
18 éve 3 hónapja #299427 Írta: Missy

Kincses írta: Lehetett ez az oldal?

www.sa-matra.pwp.blueyonder.co.uk/lotr/

ismerem ezt az oldalt, de sajnos nem ez volt az. De azért köszönöm. A,it én keresek azon a számok kékkel voltak kiírva és volt Blind Guardian is, szóval vegyesen.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.

Több
18 éve 3 hónapja #299425 Írta: Kincses
Kincses válaszolt a következő témában: Filmzene

Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk

Több
18 éve 3 hónapja #299424 Írta: Missy

Annath írta: Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit! Nagyon tetszik a fórum. :D
Én nagyon örülök ha megjelenik a bővített filmzene. Például nagyon szép Éowyn éneke. Az első részben pedig a tündék éneke amikor az erdőben vonulnak.

Ah igen, az az Elbereth. [size=9:adjlnyla]Ugye az??[/size] Ezzel kapcsolatban. Még nagyon nagyon régen, mikor még nem volt ennyi hozzászólás a témában-de azért már voltak jócskán :wink: -és én még csak szimatolóztam körbe, nos, akkor valaki belinkelt egy oldalt.Éés azon az oldalon volt sok-sok zene, de -szerintem-egyik sem olyan szép, mint az az Elbereth. Emlékszem, egy férfi adta elő, kicsit olyan hangzása volt, mint a templomi énekeknek. Tudjátok, amit a kolostorokban szoktak énekelni a szerzetesek. Le is töltöttem, el is mentettem, de aztán! jött egy vírus nagy sokára, a gép eltávozott és vele a zene is.

Nem tudna valaki segíteni, hogy hol találhatnám meg?

Több
18 éve 3 hónapja #299361 Írta: Annath
Annath válaszolt a következő témában: Filmzene
Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit! Nagyon tetszik a fórum. :D
Én nagyon örülök ha megjelenik a bővített filmzene. Például nagyon szép Éowyn éneke. Az első részben pedig a tündék éneke amikor az erdőben vonulnak.

Több
18 éve 3 hónapja #299349 Írta: Gil-Celeb
Gil-Celeb válaszolt a következő témában: Filmzene

Sil írta: Ezt elég könnyű eldönteni, mert nagyon jellegzetes csomagolása van (olyan, mint egy könyv). Nézd csak, így néz ki:
kep.tar.hu/silmarien/50287671#2
Ilyen volt, amit láttál?

Nem...szóval hülye vagyok,sorry. :oops: Köszi a képet!

"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"

Több
18 éve 3 hónapja #299314 Írta: Annedun
Annedun válaszolt a következő témában: Filmzene
jól teszed, mert soooooookkkkkkkaaaaallll jobb :wink:

szeretni és szeretve lenni

Több
18 éve 3 hónapja #299306 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Filmzene
látszik levagyok maradva.... nem is tudtam hogy van bővitett :oops: na nem baj :D asszem rácuppanok

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
18 éve 3 hónapja #299302 Írta: Sil

Gil-Celeb írta: Pedig szinte biztos vagyok benne,hogy azt láttam....de persze lehet,hogy hülye vagyok...(vannak akik ezt készséggel aláírják:D)

Ezt elég könnyű eldönteni, mert nagyon jellegzetes csomagolása van (olyan, mint egy könyv). Nézd csak, így néz ki:
kep.tar.hu/silmarien/50287671#2
Ilyen volt, amit láttál?

Tears unnumbered

Több
18 éve 3 hónapja #299295 Írta: Gil-Celeb
Pedig szinte biztos vagyok benne,hogy azt láttam....de persze lehet,hogy hülye vagyok...(vannak akik ezt készséggel aláírják:D)

Több
18 éve 3 hónapja #299263 Írta: Sil

cortez71 írta: Én úgy tudom, hogy M.o.-ra be sem hozták... Néhány bolt rendelt külföldről, de nagyon borsos áron adják. Én Londonban jártamkor megvettem potom 22 fontért (még így is olcsóbb volt, mintha amazonról rendeltem volna...)

Én is úgy tudom, hogy nálunk nem kapható... Nekem sikerült kifognom az Amazonon egy akciót, 17 font + ÁFA volt (+szállítás). Most 38-ért árulják.

Tears unnumbered

Több
18 éve 3 hónapja #299254 Írta: cortez71
Én úgy tudom, hogy M.o.-ra be sem hozták... Néhány bolt rendelt külföldről, de nagyon borsos áron adják. Én Londonban jártamkor megvettem potom 22 fontért (még így is olcsóbb volt, mintha amazonról rendeltem volna...)

Több
18 éve 3 hónapja #299252 Írta: Gil-Celeb
A net-en meg lehet rendelni egy csomó helyen (most egy sem jut eszembe :oops: ),csak az bonyolult...nekem. :D
És a múltkor (jó,ok kb.1 fél éve) láttam a Music Megastoreban is...

Több
18 éve 3 hónapja #299235 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Filmzene
Hurrá!!! :D Már alig vártam, hogy végre kijöjjön a bővített zene!
Habár nekem még sajna a FotR bővítettje sincs meg... :roll: És azt se tudom, hogy hol lehetne beszerezni. :confused2: Már egy csomó helyen kerestem, de a legtöbb zenei boltban még csak nem is hallottak róla... A kis műveletlenek! :?
Esetleg valami tipp, hogy honnan tudnám megkaparintani? :crap:

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Több
18 éve 3 hónapja #298843 Írta: Sil

Doug Adams a moviemusic.com-on írta: Howard just called to ask me to let you know that…

The Lord of the Rings: The Two Towers – The Complete Recordings will be available in late October, 2006.

Azaz a TTT teljes bővített filmzenéje idén október végén várható. A hivatalos bejelentésre még várni kell, de Doug Adams megbízható forrás, hisz ő csinálta pl a FotR Complete Recordings-hez is a kis füzetecskét.

Tears unnumbered

Több
18 éve 3 hónapja #298322 Írta: Gil-Celeb
Már hogy haragudnánk???Legalábbis én nem!:)
Csak hülyültem.(ha-ha-ha :roll: )Szal én bocs.Egyébként tudom milyen érzés amikor csak a zene van...főleg amikor Ez a zene van.. :)
és ahhoz képest hogy nem tudsz angolul ez azért szép teljesítmény.. :)

Több
18 éve 4 hónapja #297903 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Filmzene

Gil-Celeb írta:

cortez71 írta:

Galadriel14 írta: óóó... into the west!!!! mióta nemrég megkaptam azóta szinte csak ezt hallgatom!!!!! annyira szeretem!!!!!!!!!!! olyan szép!!!... th ships have to carry you home... and all will turn to silver glass a light on the water grey ships have into the west!.... ezt úgy gépeltem ahogy énkelt ;)

Néhány betű kimaradt de amúgy jó :D Ja és Grey ships pass, nem have ;)

De rég voltam itt...*nosztalgikus sóhaj*
Amúgy ez a szám tényleg gyönyörű!És újabban már egész perfect megy gitáron is... :) )
És csak hogy "visszatérésem" "örömére"(kinek mi;))kötekedjek: the ships have COME.... ;)
Cortez,Dechieper-kártya ügyben még mindig otthon vagy?;)(Nemt'om emlékszel-e... :D )

tudom h kimaradt néhány betű és elírtam de ez nem zavar... jött az érzés hogy gépeljek és mivel nem tudok angolul-... hát innen a bakik :) remélem senki nem haragszik :)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
18 éve 4 hónapja #297552 Írta: Gil-Celeb

cortez71 írta:

Galadriel14 írta: óóó... into the west!!!! mióta nemrég megkaptam azóta szinte csak ezt hallgatom!!!!! annyira szeretem!!!!!!!!!!! olyan szép!!!... th ships have to carry you home... and all will turn to silver glass a light on the water grey ships have into the west!.... ezt úgy gépeltem ahogy énkelt ;)

De rég voltam itt...*nosztalgikus sóhaj*
Amúgy ez a szám tényleg gyönyörű!És újabban már egész perfect megy gitáron is... :) )
És csak hogy "visszatérésem" "örömére"(kinek mi;))kötekedjek: the ships have COME.... ;)
Cortez,Dechieper-kártya ügyben még mindig otthon vagy?;)(Nemt'om emlékszel-e... :D )

Több
18 éve 4 hónapja #297479 Írta: cortez71

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.826 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére