Filmzene

Több
18 éve 2 hete #304424 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Filmzene

*Nessa* írta: Hát, érdekelne, ha elmondod :wink: minden érdekel, ami ezzel kapcslatos :P

PM ment mert Siltől kikapunk :D
Egyébként Sil, ha végighallgattad már a lemezt, megoszthatnád velünk a véleményedet, én nagyon kíváncsi vagyok rá ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hete #304422 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Filmzene
Hát, érdekelne, ha elmondod :wink: minden érdekel, ami ezzel kapcslatos :P

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 2 hete #304420 Írta: cortez71

*Nessa* írta: Üdv!
Bocsánt, nem akarok én itten zavarni, de megtudhatnám honnan van meg nektek a tegnap,v. mikor megjelent zene? (rem. nem kérdeztem nagyon hülyeséget...)

Tegnap jelent meg, jól mondod, és szerintem a "netes postástól" szereztük be azaz t*rrenten keresztül. Ha érdekel, PMben elmondom, honnan tudod megszerezni ;)

Délután végighallgattam az albumot, meg is van a négy kedvencem:
One of the Dúnedain
Sons of the Steward
Tales That Really Mattered
Théoden King (annak ellenére hogy az ének néhol nagyon halk, de remélem majd a bónuszDVD ezt kijavítja, 5.1-ben vhogy minden szebben szól)

Több
18 éve 2 hete #304414 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Filmzene
Üdv!
Bocsánt, nem akarok én itten zavarni, de megtudhatnám honnan van meg nektek a tegnap,v. mikor megjelent zene? (rem. nem kérdeztem nagyon hülyeséget...)

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
18 éve 2 hete #304385 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: Filmzene
Jól látom, hogy a The Missing teljes verziója benne van?
De mit keres az els

Cameron Duncan Lives!

Több
18 éve 2 hete #304376 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Filmzene

Kar'sa írta: Meg mernék rá esküdni, hogy reggel még nem volt, de hogy ma hajnali egykor még nem, az 100%...

Fél kettőkor sem... :wink: :D

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
18 éve 2 hete #304373 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Filmzene
Aha, szóval végre frissítették a hiv. oldalt...
Meg mernék rá esküdni, hogy reggel még nem volt, de hogy ma hajnali egykor még nem, az 100%...

Azért kösz, bár megnéztem volna amúgy is ma is, hogy nincs-e :D

Kārātārānen a áirâë...

Több
18 éve 2 hete #304372 Írta: Irmo/MissKarrde
Irmo/MissKarrde válaszolt a következő témában: Filmzene
Bár nem én kértem, de köszi szépen a linket :)

Something's happening. I'm not the Jedi I should be. I want more, and I know I shouldn't.

Több
18 éve 2 hete #304369 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Filmzene

Thereon írta: Imádom, imádom, imádom!

Hihetetlenül klassz lett, mindegyik számban szinte van extra ritmus, felerősödött hangszer és persze a hosszabb számok. Egyszerűen Isteni.

A FotR-nál is hasonló érzések kerítettek hatalmukba, de ezúttal ki fogom tudni húzni a RotK megjelenéséig.

Mellékfüzetecske van valahol?

www.lordoftherings-soundtrack.co ... _score.pdf

Több
18 éve 2 hete #304367 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Filmzene
Imádom, imádom, imádom!

Hihetetlenül klassz lett, mindegyik számban szinte van extra ritmus, felerősödött hangszer és persze a hosszabb számok. Egyszerűen Isteni.

A FotR-nál is hasonló érzések kerítettek hatalmukba, de ezúttal ki fogom tudni húzni a RotK megjelenéséig.

Mellékfüzetecske van valahol?

Thereon, a vándorló varázsló

Több
18 éve 2 hete #304351 Írta: Koko
Koko válaszolt a következő témában: Filmzene
Valóban nagyon jó lett. A számok jól lettek elválaszta és végre teljes egészében meg lehet hallgatni a Helm szurdoki lovasroham és vasudvardi ork alázás aláfestő zenéit. :)

Emellett még a Long Ways To Go Yet meg a Theoden King meg az Arwen's Fate különösen tetszik, meg a... Szal sorolhatnám még de inkább most mellőzöm.
Szóval lesz mit hallgatnom, egy ideig biztosan.

Több
18 éve 2 hete #304344 Írta: cortez71

Kar'sa írta: nahát, valóban már fenn van... :)
Már jön is le, szerencsére jó sok a seed meg a leecher :D Huhuuu, alig várom az Éowyn's Dirge-öt... :D
Apropó: TTT Annotated Score-ról van valami hír?

Épp a Sons of the Steward szól itt alattam, gyönyörű :) Éowyn éneke kicsit halk sztem, főleg hogy néhol dallam is megy alatta. Sztem emésztgetnem kell ezt még, mint az első részét, de mindenképp pozitívum, h megjelent :) Vááá most épp Théoden rides forth megy, ez is miylen gyönyörű :D

Több
18 éve 2 hete #304342 Írta: Kar_sa
nahát, valóban már fenn van... :)
Már jön is le, szerencsére jó sok a seed meg a leecher :D Huhuuu, alig várom az Éowyn's Dirge-öt... :D
Apropó: TTT Annotated Score-ról van valami hír?

Kārātārānen a áirâë...

Több
18 éve 2 hete #304311 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Filmzene

Kar'sa írta: Hmm... szóval elvben ma már megjelent... Kiv. vagyok, mikor tudom megszerezni... :)

Hát, én majd ma, ahogy hazaérek, mert már fent van. :oops: De persze meglesz eredetiben is, mint az elsőé, csak most még kicsit drágállom.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 2 hete #304307 Írta: Kar_sa
Most mit vagy úgy oda? Legalább kicsit él a topic... :mrgreen: :roll:

Hmm... szóval elvben ma már megjelent... Kiv. vagyok, mikor tudom megszerezni... :)

Kārātārānen a áirâë...

Több
18 éve 2 hete #304296 Írta: Sil
Népek, tessék visszaolvasni. Főleg, ha a keresett információ megtalálásához még csak lapozni sem kell. Grrr. :nono:

Tears unnumbered

Több
18 éve 2 hete #304272 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Filmzene
Holnap (2006. 11. 7.) jelenik meg.
katt

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
18 éve 2 hete #304268 Írta: Koko
Koko válaszolt a következő témában: Filmzene
A 2. rész CR-je mikor jelenik meg? Vagy már megjelen volna? :?

Több
18 éve 3 hete #304077 Írta: Irmo/MissKarrde
Irmo/MissKarrde válaszolt a következő témában: Filmzene
Ezekről a Special Edition OST-kről rendesen lemaradtam (kivéve ROTK, ha arról a dvd-s lemezről van szó), most olvastam róla először :oops:

Something's happening. I'm not the Jedi I should be. I want more, and I know I shouldn't.

Több
18 éve 3 hete #303923 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: Filmzene

Sil írta:

Gandalf írta: Vajon miért keverték össze a színeket a borítón? A FOTR Compete Recordings vörös, a TTT CR kék... (vajon a ROTK CR zöld lesz???) :roll:

Igen, ez számomra is rejtély, nem találtam még rá értelmes magyarázatot...

A Special Edition OST tokoknál is már így voltak a színek, nem? Most a FotR-re nem emlékszem, de a TTTé kék és a RotK-jé zöld - maguk a lemezek is. Talán ezt a trendet követik a CR-okkal is...

Cameron Duncan Lives!

Több
18 éve 3 hete #303580 Írta: Cunnir
Cunnir válaszolt a következő témában: Filmzene
www.arwen-undomiel.com/music.html

Meghallgatok a Gyu zene: ) az összes

A gyenge soha nem képes megbocsátani.A megbocsátás az erősek tulajdonsága.

Több
18 éve 3 hete #303467 Írta: Sil
A soundtrack.net cikke a TTT Complete Recordings-ról:
www.soundtrack.net/features/article/?id=209

Tears unnumbered

Több
18 éve 4 hete #303383 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Filmzene

Sil írta: Egy oldallal ezelőtt, szeptemberben, amikor beírtam, hogy a TTT Complete Recordings november 7-én jelenik meg, épp te voltál az első, aki örvendezett neki. :wink: (Az amazon.co.uk szerint viszont november 20-án, lehet is rendelni, de nagyon drága még.)

Nahát, tényleg... lyukas memória rulz... :roll: Bocsi. :oops:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 4 hete #303382 Írta: Sil

Ben Kenobi írta: Hmm, most a FotR Complete Recordingsról jut eszembe, lehet tudni valamit, hogy a másik két film bővített zenéjét mikor jelenik meg, megjelenik-é egyáltalán? :) (Ha a filmből más nem is, de a zenéje tényleg szép. :D )

Egy oldallal ezelőtt, szeptemberben, amikor beírtam, hogy a TTT Complete Recordings november 7-én jelenik meg, épp te voltál az első, aki örvendezett neki. :wink: (Az amazon.co.uk szerint viszont november 20-án, lehet is rendelni, de nagyon drága még.)

Tears unnumbered

Több
18 éve 4 hete #303380 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Filmzene
Hmm, most a FotR Complete Recordingsról jut eszembe, lehet tudni valamit, hogy a másik két film bővített zenéjét mikor jelenik meg, megjelenik-é egyáltalán? :) (Ha a filmből más nem is, de a zenéje tényleg szép. :D )

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 4 hete #303379 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Filmzene
Húúú! :D Nagyon köszönöm, Sil! :D

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Több
18 éve 4 hete #303373 Írta: Sil

Niphredil Eleanor írta: Elnézést az újabb zavarásért, de a bővített FotR-ban a The Passing of the Elves c. szám szövegét nem tudja esetleg valaki? :confused2:
Az illető esetleg elküldhetné nekem priviben! :wink: Hálás lennék!

FotR Annotated Score 16. oldal. Letölthető a hivatalos oldalról:
www.lordoftherings-soundtrack.com/

Tears unnumbered

Több
18 éve 4 hete #303367 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Filmzene
Elnézést az újabb zavarásért, de a bővített FotR-ban a The Passing of the Elves c. szám szövegét nem tudja esetleg valaki? :confused2:
Az illető esetleg elküldhetné nekem priviben! :wink: Hálás lennék!

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Több
18 éve 4 hete #303327 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Filmzene
Mint tudjuk, szegény Tolkien igen jól jövedelemző bolt, és fanatikus rajongók, meg sznobok mindig vannak.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 1 hónapja #303011 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Filmzene
Olyat nem lehet, hogy megveszed élőbe Howardot meg az egész zenekart? Mondjuk jövőre kedvezményesen + póstaköltség.

Thereon, a vándorló varázsló

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.801 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére