-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Arwen (Liv Tyler)
Arwen (Liv Tyler)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2290
Írta: Anonymous
De az tényleg kontaktlencse volt:) máshol nem annyira sötét kék a szeme:)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2289
Nem értek egyet ezekkel a sztár-rajongásokkal!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2288
Sesy!!!!!!!!!!<br> Ez nem volt szép tőled!<br> Liv igenis gyönyörű,és ezt már sokan bizonygatják, nemcsak én!<br> És ez így van rendjén!<br>
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2284
na igen, az a szééép kontaktlencse.....
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2283
Szerintem Liv Tyler nagyon szép nő.A filmben is jól nézett ki,és tök szép szeme van.Én már az Armageddonban is imádtam.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2282
Meg azt mondta, hogy (nem én írom rosszul, ő mondta): Azok a TÜNDÉRfülek voltak a legszörnyűbbek. Hát ez már túlzás.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2281
Örülök neki, hogy Arwent mindenki osztatlanul imádja, hiszen ez ennek a topicnak a célja...<br> Márhogy a Liv fanok összegyűljenek...<br>
))))))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2279
hh, a Story-ban is Livről meg a panaszariról van a legtöbb szó. ''Jajj, éheznem kelett'' meg bőgve bebujt a sarokba...<br> amugy a Kiskegyed címpalján is ő van... és a szöveg: Gyűrű van, de hol az ura?<br> ...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2278
Arwennek nincs ilyen mondata a könyvben.. de még utánanézhetek a Függelékben...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2277
Hát itt is mindenki jófej, ilyen nics...
)))<br> Amúgy szerintem jó, most volt Arwennek egy kemény 20 perces jelenete, nosza legyen. DE azér ennyi már tán elég volt!! Másrészt, Liv Tylerrel csak az a baj, hogy MI A JÓ FENÉT KELL ISTENÍTENI ezért a roppant megerőltető szerepért? Cinemában is 4 oldal interjú stb, persze Mortensennek még a neve is jó ha kiderül. Ráadásul a film végén is Liv után írják ki!! Jó, ez ám a komoly probléma, tudom:))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2276
''Eltévedtünk, eltévedtünk, el. Ész ha a Drágaszág elmegy, mi meghalunk, porrá leszünk.''<br> (Gollam)<br> <br> Hátborzongató sorok, mindíg félelemmel tölt el, ha belegondolok, mit is rejtenek e sorok... Mintha Gollam előre sejtené végzetét...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2275
Ez nagyon jó ötlet, még nem is gondoltam erre. Na, ez jó!<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2274
A legtöbb szereplő alapvető jelleme és sorsa egyetlen mondatban is benne rejtőzhet akár, pl. az alábbi idézet. Egy ideje már gyűjtöm ezeket...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2273
Így igaz. Csodás alak ez a lány, ha egy kicsit eltöprengtek rajta.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2272
''Szörnyű meredély szegélyén állok, lábam előtt feneketlen sötétség, de hogy mögöttem világosabb van-e, nem tudnám megmondani.''<br> (Éowyn)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2271
De Lúthien legalább 'csinál valamit' és nem is akármit, Morgothot magát bűvöli el az énekével. De Awen?! Jó-jó, azt mind tudjuk, hogy szépen tud hímezni. És...? Ha a harmadik részben ő fogja legyőzni a Nazgulok Urát Éowyn helyett, sírógörcsöt kapok! <br> Éowyn egyébként Boromir és a helytartó mellett a másik nagy tragikus hős a könyvben, csak őt Tolkien 'megmentette' a haláltól, Faramir legnagyobb örömére...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2270
Arwen helyett ott van Tinúviel, aki talán még szebb is!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2269
Nem hülyeség, Toma! Megértünk téged. Na, mond el az urológus bácsinak, mi a bajod?
<br> Amúgy pedig Arwen még elmegy, DE LIV TYLER!?
vagy hogy hívják azt a nőstényt...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2267
Most olvasom a Szilmarilokat, és nagyon hiányzik belőle Arwen...<br> Olyan rossz nélküle...
(((<br> Már nem bírom sokáig....<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2266
Majd Völgyzugolyt is figyeljétek, mert oda rakjuk föl!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2263
Nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy Sötét Úr is rendkívül jó fotós, a képek szewrintem nagyon szépen sikerültek, hamarosan ki is rakjuk őket!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2262
Kimondhatatlanul sok múlik a sminken, a fényeken, a beállítások és a fotóson vagy az operatőrön És ezt már régen kitalálták. El sem hisszük már talán, de bizony a régi nagy színészeknek, színésznőknek (pl. Ingrid Bergman) is meg volt az a beállítás, ahogyan, amilyen pózban felvehették őket, máshogy nem lehetett, mert vagy csak úgy, vagy úgy mutattak a legelőnyösebben.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #2261
Hehe, azt én mondtam, de nézd csak meg az Orlandos képek között vannak olyanok, amelyeken ő is ott van a háttérben, hát az egy katasztrófa, ahogyan civilben kinéz. Ez van...
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Arwen (Liv Tyler)
Oldalmegjelenítési idő: 0.672 másodperc