Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 6 hónapja #121313 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
NA, IDE FIGYUZZATOK! Az ég szerelmére, valaki magyarázza el már nekem, szegény hülyének, hogyan is lett
MERRYből TRUFA!!!!! Lééééégysziii!!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #121167 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Ryana: ha akarod... beavató szertartás: Csinálj egy hatalmas répatortát, gombapaprikással, valamitn faragj magadnak egy új pipát. növessz szőrt a lábfejedre(ha még nincs), valamint,ha meghaladod az egy méter, amputáld a lábad(vagy a fejed, tetszés szerint:) ). És máris közénk tartozol. :) ))

Fircorwen: utólagos engedelmeddel szerkesztettem a bejegyzésed, mert néhol nem jól volt belinkelve, és nem jöttek be. Márpedig ezeketv a képeket nem látni bűn lett volna:))) Halál édesek, de tényleg, nagyon, nagyon aranyosak:))) Billy milyen fiatal rajtuk:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #121127 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Uhh, ezek a képek!!! 8O
Hmm... Cool...

Elszórakoztam kicsit ezzel a randi (meg személyiségteszt) - generátorral... ;)
Szóval először az ideális pasira Gimlit dobta ki (tesóm term. azóta ezzel csesztet - mondjuk neki meg Rozi, szal én meg azzal :P ), Aztán kicsit másképp meg Trufát. De utána akárhogy próbálkozat, mindig Trufát... :roll: Mondjuk teccett a dolog. Tudom, ezek a generátotrok megbízhatatlanok, de én élveztem. Pl. ha mindig az utolsót jelölöd be, és névenek Me-t írsz, Pippin jön ki. :D Legalábbis nekem eccer így kijött, többször nem próbáltam. Lányoknál meg mindenre Rozi... Bármire... :roll:
Hehe, személyiségtesztnél először Szauron lett... :twisted: Aztán meg Trufa, Bombadil meg Boszorkányúr, így mind egybe. :)
Na jó, ez elég off volt, bocsi... :oops:

Az jutott eszembe (höhö...), hogy így átszoktam ebbe a topicba, és Nagy Hobbitos lettem, nincs-e vmi beavató szertartás? :)
Na jó, késő van, és a körhinta hatása még érződik (szédülök), szal inkább leütöm magam az ágyba, mielőtt hasonló hülyeségek jutank eszembe... ;)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 6 hónapja #121054 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Yayydeyoook!!! 8O :itscool:
Billy másik oldala :D (mminthogy nem Pip, és régebbi film )
Eccóval: WOW! :heu:
www.brandyhall.net/screencaps/billy/taggart7.jpg

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 6 hónapja #121050 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Naon szuper képek!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 6 hónapja #121013 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Milyen randira jött ki Faramir meg Aragorn? :-D

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
21 éve 6 hónapja #120726 Írta: Novalora
Novalora válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Sziasztok!
Találtam egy naon ari honlapot, remélem még nem ismeritek!
www.thelordoftherings.co.uk

Sajna angol tudás igényeltetik... :oops: De jó kis dolgok vannak rajta: személyiségteszt (melyik karakter lennél), randi-generátor :lol: (egy tesztet kell kitölteni, s kilöki, kivel tudnál legideálisabban randizni), oh, és egy névgenerátor... :D

Rabyn: ezek az álmok!! én rengeteget álmodom velük,de csak részletekre emlékszem...csak egy maradt meg teljesen: épp a francia forradalmat tanultam, s közben a filmet néztem Napóleonról. ennek meglett az esti hatása :lol: A Notre Dame előtt ültem és a csendes téren a galambokat etettem. Hirtelen megjelenik Talleyrand és elsántikál sietve előttem. Pillanatok múlva megjön Napóleon, az apró törpe, aki egy kiskéssel a kezében üldözi miniszterét. tesznek pár kört a Notre Dame körül, majd váratlanul begördül a térre egy busz. És kik szállnak ki belőle? A Gyűrű Szövetsége! S óvatosan odajönnek hozzám, megkérdik, merre van a francia császár, s beszállnak az üldözésbe...körbe-körbe-körbe...
Felébredtem és... 8O :shake: :confused2: :lol: :lol:

Nova

U.i: na, ki jött ki nekem a randira? Először Faramir, utána Aragorn :oops: :lol:

"Ne add magad egy Világért, s többet érsz majd, mint egy Világ!"

Több
21 éve 6 hónapja #120374 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Rabyn: egészen rémisztő álmaid vannak! Szegény Billy, amint egy serpenyőben hortyog... :?

Nova: a twilight.fourhobbits.net szuper kis oldal, tele intejúkkal... mindenkinek csak ajánlani tudom!

Ryana: groups.msn.com/imagesofbrokenlig ... PhotoID=48 ez az egyetlen, a drága, a páratlan Dominic Monaghan őfenségessége saját kezű aláírása 8) bárcsak azt nondhatnám, hogy nekem adta! :lol:

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Több
21 éve 6 hónapja #120371 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Huh, Rabyn! Szép kis álom... :-D
Én meg azt álmodtam valamielyik nap, hogy Dodie ballagásán vagyunk, kérdezem Dodiet, hogy minek örülne most a legjobban. Azt feleli, hogy annak, ha ott lenne Billy. Mire én előhúzom a sebemből (mmint Billyt) :D Billy meg felkéri táncolni Dodieet, és aztán mindanyiunkkal táncol... Eléééég érdekeees volt. Engem meg megtanít angolkeringőzni (Nem is tudom, hogy ez mire emlékeztet :-D ) Aztán pedig: Nodlee! Ébredj! Ébredj! El fogsz késni!!!
Sz'al ez is egy elég érdekes álom volt, kár, hogy olyan hamar vége lett :cry:

Több
21 éve 6 hónapja #120356 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Vasárnap(?) Megnéztük itthon az Armageddont.. Ezek után azt álmodtam, hogy egy fakanálall kellet lukat fúrnom a földbe. miután ezzel megvoltam és sikeresen megmentettem a földet leszálltam a repcsiiről és na kik vártak odalent? Hát persze, hogy a négy hobbit (csak tudnám Elijah mit keresett az álomban) Egséz szépen tudtak magyarul majd lassan de biztosan Dom németül Billy és a többiek angolul kedzdtek gagyogni. Majd Billy elaludt egy tál olajban a tűzhely közepén. (ne kérdezzétek ezt hogyan csinálta főleg a mi konyhánkban)Dom meg ki be ugrált az ablakon. A többiekkel meg beszélgettem. aztán remegést éreztem s sajnos kinyitottam a szememet. Ilyen ha az embernek a párnája altt van a telefonja ami remegve ébreszt... De azért igazán vicces álom volt))))

Több
21 éve 6 hónapja #120289 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Telu, ez ám kínzásnak minősül:))

Téma: Hmmm..hmm.... Hát, a Pippin Trufa részleget azt nem is tudom. beszélgetnék velük a pipafűről, eddegélnénk, sétálgatnánk(attól függ, hogy M.o.-n vagy Középföldén vagyunk) ha A Megyében vagyunk, elmennék a Nagyszmiálba, az nagyon érdekel, meg Bakföldre.
Billy: jaja, a billiárd halál jó ötlet:)) meg nem is tudom, áthülyülnénk a napot:)
Dom: na vele viszont beszélgetni szeretnék sokat, mert nagyon olyannak látszik, akivel lehet jókat dumálni:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 6 hónapja #120269 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hmm, ez jó téma... ;)
Mondjuk kezdem azzal, hogy Trufa&Pippin - velük biztosan nagyon jól kijönnék, végigenném velük a napot. :D Aztán mondjuk szívesen elmennék velük szép helyekre Középföldén. Ja, csak egy nap... :( Az kevés. Nem tudom rendesen kiélvezni a Megye nyújtotta gasztronómiai élvezeteket! Tehát akkor csak a Megyében tennék velük kirándulást, természetesen útielemózsiával felszerelkezve. :D (Ehh, de kajacentrikus vagyok...) Ezen kívül lenne egy olyan kérésem Pippinhez, hogy üljön modellt, és odaráncigálnám az osztálytársamat (az nincs kikötve, hogy csak én lehetek, ugye?), akit több hónapja nyaggatok, hogy rajzoljon Pippint, mert nagyon szépen rajzol, és lerajzoltatnám vele.
Dom&Billy-s "poént" meg már lelőtte Rabyn, ugyanis napok óta tesóm snooker vb-t néz, így én is, és hát ezen felbuzdulva megnéztem a billiárdozós képeket mindkettejükről. És miután napok óta behatóan tanulmányozom, hogy szentEru, hogy lehetnek ilyen (deutálomeztaszót) szexik billiárdozás közben, asszem megnézném őket élőben is... Meg gondolom származásukat tekintve megismertethetnének jóféle ír/skót whiskey-kel. Hmm, iiiiimádom a whiskey-t! (Most belőlem is jól le lehet vonni a következtetést, hogy milyen egy iszákos alkoholista vagyok. :P )
És hát egy ilyen felszabadult este után el tudnék képzelni... Jó, nem is szóltam... :)

[size=9:1to6vhqm]Telu ezt ha meglátom, fetrengek... Áhhh, neee, ez brutális...[/size]

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 6 hónapja #120164 Írta: Rabyn
Telu :bawling: :roll:

De ezt egyszer már kifejetettem-))
Erről a színről nekem Telcontár és Elrond meg Arwen jutnak eszembe....

Noss én a magam részéről leírom mindet-))
Ha egy napra enyém lehetne Pippin és Trufa elmennék velük valahova kirándulni és sütnénk jó sok kaját! Meg sokat viccelnénk meg ilyenek szal el tudnék velük lenni..

Dom Billy: Hát inkább cenzurázom mit csinálnék Dommal-)))) Billyvel meg elmennék biliárdozni :twisted: :twisted:
De együtt velük is szórakozni beszélgetni mennék el.

Több
21 éve 6 hónapja #120148 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hoztam egy kis... érdekességet ;) :lol:
(Rabyn, Te már ismered ;) )

Több
21 éve 6 hónapja #120014 Írta: Novalora
Novalora válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Engem mostohaapám folyton cikiz A Gyűrűk Urával. Azt mondja, nem tudja felfogni, hogy lehet ennyire rajongani valamiért...és közli, hogy álljak le a fanatizmussal. És ki szerezte meg nekem A Gyűrű Szövetsége zenéjét? Ő. Ki hozza nekem A Gyűrűk Urás kártyákat? Ő. Na erről ennyit. :roll: :lol: :evil:

Nna, lenne egy téma5letem, remélem, nem baj, ha felvetem.
Tegyük fel, egy napra (csak egyre!) a tiétek lenne Billy vagy Dom (vagy mindkettő)vagy Trufa vagy Pippin (esetleg ez a páros). Mit tennétek, milyen programokat szerveznétek, hogy viselkednétek...stb.??
Valami hasonló volt a Legolas-topicban régebben...nemtom itt volt-e már... :oops:

Nova

Több
21 éve 6 hónapja #119973 Írta: Rabyn
Ryana hadd gratuláljak néked ehhez!!!
Nekem apámat nem sikerült rávennem, hogy megnézze a filmet így azt sem tudja ki az a Trufa, vagy Pippin..
DE ez van..
Mivan megint kihaltunk?

Több
21 éve 6 hónapja #119903 Írta: Ryana
Muszáj megosztanom veletek a sikerélményemet: sikerült tesóimat megtanítnai megkülönböztetni Trufát és Pippint! :D Sőt, még Domot és Billyt is! Komolyan, néha meglepődök, milyen tanulékonyak... ;) (Főleg azután, mikor Dom&Billy képre ránéz, és megkérdezi: ők kik? Frodó és Samu? :rmad2: )

Rabyn: az első kép elég súlyos! :mrgreen: :wink:

Több
21 éve 6 hónapja #119760 Írta: Rabyn

Több
21 éve 6 hónapja #119753 Írta: brokkoli

Több
21 éve 6 hónapja #119592 Írta: Novalora
Egy kis ízelítő: :wink:

half-your-size.org/dom/dompeak.html :arrow: no comment...tündériii :oops:
half-your-size.org/dom/dominblueshirt.html :arrow: tünci mosoly
half-your-size.org/dom/englandshirt.html :arrow: hajh, velem is jöhet biliárdozni!!! :lol:

remélem, bejönnek...

Több
21 éve 6 hónapja #119587 Írta: Novalora
Noss...találtam egy-két drágaszágot... :gollum2:

www.half-your-size.org

twilight.fourhobbits.net :arrow: ezt még nem kutattam át jobban, de tuti jó...legalábbis annak látszik...

Több
21 éve 6 hónapja #119571 Írta: Ryana

Prisca írta: groups.msn.com/imagesofbrokenlight/tttpa...ShowPhoto&PhotoID=48 csodás kuszaság :mrgreen:

Hmm... Ez ki v. mi? :roll: Tudom, hüle vagyok, de nem sikerült rájönnöm... :?

Amúgy meg Pippinbe való "belezúgásom" szép folyamatos volt. :) Először én is Orlis-Legsis voltam. (Mondjuk még vagyok is, ha nem köveztek meg érte. ;) ) Aztán Pippin olyan aranyos... [size=9:34lru5um](Most a filmről beszélek, könyvből végig és még mindig Aragorn. ;) Meg persze mondjuk bírtam én ott mindenkit, a jó öreg Gandalf, kedves, vidám hobbitok... De kiemlekedően Aragornt.)[/size]
Aztán egyre aranyosabb... Szal értitek. ;) Azóta többet járok ide, mint a Legsis topicba. :oops:

Több
21 éve 6 hónapja #119491 Írta: brokkoli
Te jó ég, ha ezeket a "vallomásokat" elolvasnák Pippinék is... :-)

Több
21 éve 6 hónapja #119433 Írta: Rabyn
Képek: CSÚCS!!Az osztálynak is tetszett!! (számtech óra rullz!)

Szóval az én sztorim: kábé 11 lehettem amikor anya a kezembe nyomta a könyvet: Na ezt olvasd el! Nekivágtam de marhára untam így letettem. Majd négy évvel ezelőtt újra a kezembe kaptam és egyszerűen beleszerettem Pippin karakterébe ugyanis szerintem nagyon sokban hasonlit hozzám.. (ne nézzetek hülyének akkor tényleg olyan voltam mint ő és nem sokat változtam) egyszerűen beleszerettem és akkor még nem is tudtam, hgy lesz film. Mindenhova Pippin nevet írtam és mindneki tottál hülyeének nézett-) Aztán jött a film és én rögtön iszúrtam magamnak Dom-ot akiről azt hittem, hogy ő lesz Pip :oops:
De mikor rájöttem, hogy nem akkor is nagyon szerettem mert nagyon szééééép szemei vannak és marhára szimpatikus embernek tűnik. És megszerettem őtet is. szóval nekem inenn a nagy nagy imádat. jah és Domhoz: Hát szóval aki 15 évesen olvasta elöször a Gyut és Billyhez: aki képes belejeteni a vizbe (mint én) noss azok az én szívemben előkelő helyet foglalnak el

Több
21 éve 6 hónapja #119352 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Nálam filmben és első olvasatra Legolas,ill. Orlando volt a nagy favorit.
Alapfokon még mindig megvan eme rayongás.

Mikor már másodszorra kezdtem neki a könyvnek Pippin és Trufa lett a NAGY favorit....

Prisca:a képek naon yók!

Több
21 éve 6 hónapja #119312 Írta: Novalora
Prisca: ezek a kéépek!!! :hello:

Nah, az én sztorim is kissé kusza... :roll: Én először Frodóért voltam oda. Aztán jött Samu...imádnivaló, ahogy aggódik Frodó úrért...Valahogy elsősorban ők lettek a kedvenceim, amikor olvastam a könyvet. Aztán jött a film és vele együtt Legolas...ja és persze Orlando...de ez nem tartott soká, hisz megjött a bővített verzió és barátnőm mondta, nézzem meg jobban ezt a két kis hobbitot, igazán cukik! Nem tévedett, sőt... :lol:
De valahogy úgy vagyok, mint Prisca. Domot egy picikét jobban szeretem...nemtom, miért... :roll: De gyakran inkább szét sem választom őket...minek? Ők ketten együtt az igaziak... :mrgreen:

Több
21 éve 6 hónapja #119276 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Prisca: :itscool:

Hát én zavaros kis történettel rendelxem...
A könyvbe Gandalf vitte a prímt mikoron olvastam először... Azok a beszólásai, megh hirtelen haragú ( :arrow: Állj már fel, te vadszamár Tuk! Hol találom ebben a romhalmazban Szilszakállt? :) )
Actán yött a film, és jött Legolas... 8) Hát yoo... Ott volt valahol az a két hobbit... De egyik uolyan volt mint a másik... (Ha ma esztmonnya nekem vki act álltalában lenyakazom :twisted: ) De actán nésztem h h néz ki Orli, és mikor Legolas fejében az övét láttam az nemigazán teccett (ha értitek ect a fogalmazást...)
Másoccorra úgy ültem be, h meg akarom külömböztetni a hobbitokat... :arrow: Yool meg is nésztem őket... :D
A kettőt összegezve Legolas naot zuhant...
Milettvolna velem, ha nem nízem őket yool meg magamnak? :roll:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 6 hónapja #119275 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Megprószálok néhány képet én is betenni...

groups.msn.com/imagesofbrokenlig ... PhotoID=62
groups.msn.com/imagesofbrokenlig ... PhotoID=64
groups.msn.com/imagesofbrokenlig ... PhotoID=39
groups.msn.com/imagesofbrokenlig ... PhotoID=38 az én kezemet fogja! 8) [size=9:3bri1t6p]na persze csak álmaimban[/size]
groups.msn.com/imagesofbrokenlig ... PhotoID=46
groups.msn.com/imagesofbrokenlig ... PhotoID=42 :lol:
groups.msn.com/imagesofbrokenlig ... PhotoID=48 csodás kuszaság :mrgreen:

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.760 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére