- Köszönetek: 0
Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
- Roheryn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Amúgy tud valaki valamilyen filmjéről,a GYU-n kívül???Előre is puszi érte!!! :pippin4:
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Egyszerüen nem tudom a Bangedinn honann szedi ezeket.. De nekemc sak segit mert hát én is onann szerzem)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Roheryn
- Nem elérhető
- Roheryn
- Nem elérhető
Már legalább a 2-ik napot töltöm azzal,hogy Domos képeket mentek CD-re.Segítsetek,nem tud valaki olyan képről,amin hasonló szituácioban van,mint Viggóval azon a bizonyos nyelves képen.Előre is köszi.
És mi a véleményetek arról,amit a kezével csinál,mármint,hogy tollal "összefirkálja".Szerintem halál jó,mióta megláttam én is ezt csinálom.Úristen,normális dolog ez egy 18 éves embertől???Vagyis tőlem.
Namarié
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
hódica írta:
www.bagendinn.com/images/dom/ebaydom7.jpg ez olyan Orlis
Még le se jött a kép, már fogalmaztam a választ, hogy ne keverjük ide Mr. Bloomot, mert ő nem is hobbitos, aztán megláttam a képet, és télleg hasonlít:)
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Dodiee
- Nem elérhető
IM: Nem volt nehéz ilyen hosszú időn keresztül ugyanazokkal az amberekkel együtt lenni? Nem untátok meg egymást?
S.A.: Nehéz volt, de csapat páratlan volt. Annyit dolgoztunk, mint az állatok, és ez összekovácsolt minket. Mindannyian tudtuk, különleges dologban veszünk részt. Ha megöregszünk, lesz miről mesélni az unokáinknak.
B.B.: Vicces, hogy a Gyűrű Szövetsége minket is mennyire összeboronált. A forgatás alatt nagyon közel kerültünk egymáshoz, különösen mi hárman és a Frodót alakító Elijah. Amikor elkezdtük forgatni a Két Tornyot, rossz érzés volt, hogy Elijah és Sean nem voltak velünk, mert a történet alakulása miatt nekik külön voltak a felvételeik. Emiatt az elején Dominic rendesen kiborult, merthiányzott neki a jól összeszokott négyes.
D.M.: Bizony még pszichológusra is szükségem volt. Csak viccelek, de tényleg rosszul érintett. Mi hárman azóta is atrtjuk a kapcsolatot, sokszor beszélünk, de Orlandót és Elijah-t is legalább egyszer egy héten felhívjuk. Billyvel nemrég néhány hétre egy szörftúrára is elmentünk.
IM: Mennyire változott meg az életetek a film óta?
B.B.: Nem számottevően. Jobban ismernek bennünket, több ajtó nyílik meg előttünk( de az Oscar gáláé nem..), de alapjába véve nem sok minden változott. A barátaim még mindíg a barátaim.
S.A.: Ne felejtsd el megemlíteni, hogy tavaly bekerültél a száz legpartiképesebb skót férfi közé.(nem csodálom:) )
B.B.: Azóta is állandóan ezzel cukkol...
D.M.: Mind a hárman elégedettek voltunk az életnünkel a forgatás előtt is. Viszont új életreszóló barátságok köttettek. például hármunk között is. Hiába élünk más más országban, megpróbáljuk megtartani a legfontosabb dolgokat, legyen az abrátság vagy bármely más, nemes dolog.
The End.
- hódica
- Nem elérhető
www.bagendinn.com/images/dom/d-o-m.jpg nagyon éééédi
www.bagendinn.com/images/dom/ebaydom7.jpg ez olyan Orlis
www.bagendinn.com/images/dom/edibledom.jpg ez olyan tipikus póz
www.bagendinn.com/images/dom/la1689292.jpg ez meg abból a LotR-es naptárból van (pontosabban a naptári kép van erről, de végülis tök mind1 )
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Rabyn
- Nem elérhető
Szerintem ebben a riportban (számomra legalábbis)
Nem a tartalma volt a lényeg, hanem HOGY VÉGRE ÍRTAK RÓLUK!!
Ráaádsul 2 hónapi könyörgés után.
- Dodiee
- Nem elérhető
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Dodiee Took írta: Hobbija: kiváló énekes, több mint két oktávot is ki tud énekelni, ráadásul remekül gitározik.(akkor meghívjuk a táborba, aztán gitározhat kedvére )
Cívest kölcsönadom a gitáromat!!
Köccönet a corgalmas beirogatásért!!
Prisca: Én nemmontam h ninc benne hiba És éppezaz : Legalább lehet + miről becílni... (csak most tünt fel gondoltam leirogatom )
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Rabyn
- Nem elérhető
Mert azt télleg Domcsi mondja, hogy mégeszer ujracsinálná és nem Billy-))
Meg hát a éveik számával is voltak gondok
- Prisca
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Az erő velem van!
Nagyszerű olvasmány... bár egy kissé gagyi...
úgy értem, hogy olyan ez az "interjú", mintha több különböző interjúból vagdosták volna össze!
Mellesleg én azt olvastam valahol a neten... hogy az a mű-Szilszakáll nem volt nagyon kényelmes, sőt, és hogy nem ők akartak fenn maradni, hanem egyszerűen otthagyták őket... a stáb tagjai, és elmentek teázni... amiért persze megkapták a megfelelő megtorlást...
persze az az oldal angolul volt és lehet, hogy én fordítottam félre...
na mindegy!
Viszont a képek jók az IM-ben, ja és egy röpke emeltdíjas sms-ért akár megnyerhetjük a ROTK naptárat...
"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
- Dodiee
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
A kicsi hobbitok nagy barátok
Bár a Gyűrűk Ura második részének bemutatója óta már eltelt néhány hónap, a film és a színészek iránti rajongásotok azóta sem csökken. Mivel szerkesztőségünkben szintén imádjuk a filmet, örömmel tettünk eleget annak a kéréseteknek, hogy készítsünk interjút Frodó három hűséges társát – Samut, Pippint és Trufát – alakító színészekkel is. MOst tehát kerüljön le róluk a hobbitjelmez, hogy megismerhessétek azt a három srácot, akik a forgatás befejeztével is hűséges barátok maradtak.
Billy Boyd
(Pippin)
Kora: 34 év
Hobbija: kiváló énekes, több mint két oktávot is ki tud énekelni, ráadásul remekül gitározik.(akkor meghívjuk a táborba, aztán gitározhat kedvére )
Az ideális lányról: „Nekem minden típusú lány tetszik, de két alaptulajdonsággal feltétlenül rendelkeznie kell: legyen intelligens és jó humorral megáldott szirén(na, ennél majdnem leestem a székről. Milyen szöveg már ez? ).”
Sean Astin
(Samu)
Kora: 32 év
Hobbija: a családja és a munkája. Feleségével, Christinnel két gyermeküket nevelik. Titokban még ma is rajong a távirányítós kisautókért (aha, annyira titokban, hogy ezt elmesélte egy tinimagazinnak.)
Vallomása a szerelemről: ”Életemben először 14 évesen lettem szerelmes, és rögtön túlestem az első nagy csalódáson is. Ha szerelmes vagyok, egyfolytában beszélek, és beszélek és beszélek a csajokhoz (mi ez a töbesszám?), de ennek ellenére szerencsére elkeltem.”
Dominic Monaghan
(Trufa)
Kora: 26 év
Hobbija: az írás, a zene, a divat, az amerikai futball(azt hittem M.U. rajongó..) és a szörfözés.
Szerinte a tökéletes randi receptje: „Beülni a kocsiba, végighajtani a tengerparton, miközben szól a rádió, és a lány ott ül mellettem. Este pedig kéz a kézben sétálni a holdfényes parton, számomra ez a legjobb randi ami létezik.” (ehm. No comment )
IM: Érdekes, hogy mind a hárman más-más országban nőttetek fel(mi ebben olyan érdekes?). Milyen volt a gyerekkorotok?
D.M.: A világ különböző pontjairól sodródtunk a hobbitok falujába, én Berlinben születtem, és ott is éltem 12 éves koromig, majd Angliába költöztünk. Ennyi idősen nehéz volt elhagyni a barátaimat, és egy idegen országban, számomra ismeretlen nyelvet beszélő emberek között élni, új szokásokat felvenni. A német akcentusomat azóta sem tudtam elhagyni.
B.B.: Én Skóciában születtem, és most is ott élek. Nem volt valami fényes a gyerekkorom, mert korán meghaltak a szüleim, és a nagymamám nevelt fel a húgommal együtt.
S.A.: Azt hiszem, én szerencsésnek mondhatom magamat. Kaliforniában nőttem fel, a szüleim is színészek, sőt a testvéreim is, így viszonylag hamar, már kilencévesen az édesanyámmal együtt szerepeltem egy tévésorozatban, amit nagyon élveztem.
IM: Mivel a világ más-más pontjairól érkeztetek (nem akar leszállni erről a témáról..), nehéz volt összecsiszolódnotok?
D.M.: Az egész stáb különböző országokból verbuválódott össze, ezért természetesen össze kellett szoknunk. Kezdetben, pár hétig csak beszélgettünk, tanultuk a kardforgatást és a lovaglást, és esténként, munka után mindenhova együtt mentünk. Billy és én már az első percben észrevettük, hogy nagyon egy húron pendülünk, ugyanazokon a dolgokon nevettünk, hasonló ötleteink támadtak a filmmel kapcsolatban, és éreztük, hogy láthatatlan bilincs fűz össze bennünket, ami nagyon klassz.
B.B.: Az volt a jó, hogy szerencsére nem alakultak ki klikkek. A Legfiatalabb stábtagtól kezdve, aki Elijah Wood volt (És a hobbit gyerekek? Elanor??), egészen a legidősebb színészekig, nagyon együtt voltunk. Nem voltak különcök.
IM: A hobbitok aranyos, apró lények. Valójába milyen magasak vagytok?
D.M.: Nem szép tőletek, hogy ezt kérdezitek, de üsse kő, elárulom, hogy 170 cm vagyok. A filmben persze jobban össze vagyunk zsugorítva, de a személyiségünk ellensúlyozza a magasságunkat.
S.A.: Én 165 cm magas vagyok. Egyikünk se szálfa legény, nem véletlenül lettünk hobbitok éppen mi.
B.B.: Ez így van, de én felvállalom a hobbitságomat, mert szívesen azonosulok velük. Floridában nyaraltam, amikor először került kezembe A Gyűrűk Ura, amit az első nap sikerült beleejtenem a medencébe (fool of a Took ). Ha ez nem Pippinre jellemző, akkor senki másra. Ez volt az első jel, ami arra utalt, hogy a valóságban is olyan vagyok, mint ő. Egyébként a magassági versenyt én nyertem, mert egy centivel Dominicot is lekörözöm!
IM: Pontosan tudtátok, mire vállalkoztok, mikor elfogadtátok a hobbitszerepeket? Itt most többek közt a napi több órás sminkre gondolok…
S.A.: A trilógia kezdete előtt közölték velem, hogy mivel a hobbitok pocakos lények, egy-két kilót magamra kell szednem. A rendező állandóan azzal nyaggatott, hogy egyek többet, én meg úgy faltam mint egy malac. Nyolc kilót híznom (mintha kimaradt volna egy szó..), de nagy szenvedések árán megszabadultam a súlyfeleslegtől A két torony bemutatójára.
D.M.: Nekem egy szivaccsal kitömött ruhát kellett magamon hordanom, hogy tömzsibbnek látszódjam, egyfolytában izzadtam, ezért napi 3 liter vizet kellett innom, hogy nehogy kiszáradjak. Aztán az is macerás volt, hogy műlábakat, műfüleket, műszőröket ragasztottak ránk, de ennek ellenére egy műlábat elraktam emlékbe.
B.B.: Bizony reggel fél ötkor már a sminkszobában kellett ülnünk, és hideg ragasztót nyomtak a fülünkre – brrr, ettől még ma is kiráz a hideg – és a lábunkat is bekenték vele, hogy felragaszthassák a hobbitkellékeket. Órákba telt, mire elkezdhettünk dolgozni. Nem hiányzik a ragasztó a fülembe. De tudjátok mit? Ha kellene, holnap újrakezdeném az egészet.(Ezt nem Dom mondta??)
IM: Mi volt a legnagyszerűbb és legrosszabb élményetek a forgatás alatt?
D.M.: A második részben, miután Trufa és Pippin kiszabadulnak a fogságból, bemenekülnek a kísérteterdőbe, amit beszélő és járkáló fák népesítenek be, ezért felépítettek egy hat méter magam műfát, aminek tényleg fel kellett másznunk a tetejére. Az ágain csücsültünk, amiket úgy lehetett mozgatni, amint az emberi karokat, és ezt nagyon élveztük.
B.B.: Előfordult, hogy egy-egy szünetben kértük, hadd maradhassunk fenn, mert sokkal fárasztóbb lett volna lemásznunk, majd újra visszakapaszkodnunk,, ezért sünetben föntről csak lekiáltottunk: Két tea rendel! Rossz pillanatok? Olyanra nem emlékszem!
S.A.: Rengeteg pozitív élmény ért, de még az első film készítések közben balesetet szenvedtem. Amikor be kellett rohannom a vízbe, rengeteg törmelék szúrta keresztül a műlábamat, és ömlött a vérem. Helikopterrel vittek be a legközelebbi kórházba, ahol 15 öltéssel varrták össze a sebemet. Másnap már dolgoztam, és a stáb egy gyönyörű sétapálcával lepett meg.
Folyt köv.
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Ithilgalad: a baki feltűnt, meg is hökkentem rajta először, de aztán rájöttem, hogy egy ekkora vállalkozásnál kell lennie hibáknak, mert anélkül min csámcsogna a közönség? És különben is... minden egyes hibáért legalább egyszer meg kell nézni a filmet, hogy tényleg ott van-e és hogy tényleg hiba-e... etc.
Dodiee: jó lenne, ha megtennéd! A gynús nem kifejezés... pl. azt nem Dom mondta egy interjúban, hogy nem hiányzik neki a hideg ragasztó a lábára, meg a kétórás várakozás, meg a korai kelés, de ha megkérnék, már holnap újra megtenné? az IM szerint ezt Billy mondta...??? 8O hogy van ez?
felkötöm én is a sarút,
- Rabyn
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Billy Kockás ingben-)) Még szimpibb ez az ember-))) (aki kockás inget vesz fel az ált csak jofej lehet!!)
nos elmesélem megint velük álmodtam)))
Megint forgattunk de most egy Hororr filmet és Dodie is ott volt)
De ahogy a forgatókönyvben nyirták ki az embereket elkezdetek eltünni a színészek is...
Mi meg beültünk 5en az autóba amit Dom vezetett és elindultunk nem tudjuk hova mert mire odaértünk én felébredtem....
- Dodiee
- Nem elérhető
galad: 8O 8O nekem nem tűnt fel:)
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Dodiee: Még senki, és naon jóó lenne ha megtennéd, sőt akár meg is kérlek rá, mer érdekel, de nemuttam kinek van meg...
Nahh cal:
Voltamma moziban és megnésztem kedves kis filmecskémet (najoo... Filmecskénket... )
És miután erősen figyelgettem mikor Pippin volt a képen ( ) écre veszegettem h elbakisztak vmit... h:
Vamugye mikor yönnek a lovasok h melegebb egekre kűgyék az orkokat ésakkor két hobbitunk mekpróbál lelépni. Jön az ork, elfogja őket, lovas lelándzsázza orkot. Kezük ugyi meg van kötve...
Yön a ló ami a lovashoz tartozik, hogy eltapossa Pippinkémet ( csúnya ló ) ésakkor Pippinke hátára fordul és széttárja a megnemkötött kezejit...
Következő jelenet: Kúsznak kötött kézzel, hogy kioldozzák...
(lehethogyezmár néktek feltűnt, de én csak lestem... )
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- hódica
- Nem elérhető
Billy és Dom a Diesel divatbemutatján
www.bagendinn.com/images/dbdiesel1-1.jpg www.bagendinn.com/images/dbdiesel1-4.jpg
www.bagendinn.com/images/dbdiesel1-6.jpg
- hódica
- Nem elérhető
Hoztam nektek pár új Domos képet
www.bagendinn.com/images/dom/ebaydom1.jpg www.bagendinn.com/images/dom/ebaydom3.jpg
www.bagendinn.com/images/dom/ebaydom4.jpg
www.bagendinn.com/images/dom/ebay5.jpg
www.bagendinn.com/images/dom/dombigchair.jpg ez nagyon művészi
www.bagendinn.com/images/dom/domfootie.jpg itt meg focizik csak pici a kép
- Dodiee
- Nem elérhető
Kérdésem, bemásolta-e már valaki az IM-es cikket? mert akkor én megtenném, ugyanis van benne egy pár érdekes dolog, ami nekem gyanús..
- ainu
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
A harmadik kép (a banyás) meg talán a Madame Tusseaud panoptikumban készült, és a nő mellette Szméagol anyjának viaszfigurája azutánról, hogy ő is vízbe fúlt, és kihúzták a partra. Más magyarázatot nem tudok. Hát ti?
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Dodiee Took írta: Coronita, Prisca? Már hátulról,az üvegről megismered?? nem jó jel
Most már nézni fogom a képeket(az utóbbi időben nem volt időm), ugyhogy rakosgassatok csak:)
Nagyon jó sör az!!! És elég jellegzetes, hogy hátulról is felismerjem! És ha mondjuk Amerikában készült ez a kép (persze ez csak feltételezés), akkor ugyan mit ihatna? Talán Budot? Tudod mennyire rossz sör az, főleg annak aki a német és angol sörökön nőtt fel? :cheers: :smokin:
felkötöm én is a sarút,
- Dodiee
- Nem elérhető
Most már nézni fogom a képeket(az utóbbi időben nem volt időm), ugyhogy rakosgassatok csak:)
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Főleg Dom a Coronitával!
És igazad van... Billy mellett az a banya... nagyon rontja a képet, de van vigasz! Le lehet vágni róla
Van még a tarsolyodban ezekhez hasonló újdonság?
Amúgy ezek hol készültek? (látom, hogy egy héttel ezelőttiek, de hol voltak?)
felkötöm én is a sarút,
- Ragoran
- Nem elérhető
Dom piával
Dom "Gandival"
Billy nemtomkivel,de elég csúnyácska8mmint az a nemtomki)
Ki ez a bige?(már bocs a szóért!)
- Rabyn
- Nem elérhető
a múlktkor meg azt álmodtam hogy a forgatáson vagyok-)))
És hát ízéééé)))))
- Dodiee
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
De most háháh végre a kis kedveszkéjinkről is írtak-))
Amúgy Dominiccal álmodtam..
Azt álmodtam, hogy ő a völegyényem
És jött egy régi ismerösöm (dodie fleur) És tolt egy babakocsit és azt merrte mondani, hogy az a gyerek ott a kocsiban Domé. aztán hál'égnek felébredtem arra, hogy nagyon melegem van-)