Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #103126 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Akkor én vaok az 1etlen aki nem tudja őket apaként Lképzelni! :lol:
Az tuti,hogy jólLjátszogatnának velük,de mondjuk amikor este fel kell kelni :roll: Azért majd tökre kiváncsi leszek a gyerekeikre!!! :wink:
Látom alakulgat az oldal!Hajrá! Honnan kell képeket leszedni? Hátha tudnék segíteni!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #103107 Írta: Thaurwathiwen
Hoztam néhány képet :)
Bocs ha ismeritek

www.valinor.com.br/imagens/Dominic06.jpg

www.valinor.com.br/imagens/Dominic01.jpg

Namarië!
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #103012 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Billy hivatalos oldalára időnként beír ő is.. ezeket a beírásokat is lefordítjuk?

www.billyboyd.net/diary.asp

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
21 éve 9 hónapja #103011 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Na hoztam pár FORDÍTANI VALÓT:

DOMINIC-os:

unofficialdom.fateback.com/qa1.html

unofficialdom.fateback.com/qa2.html

unofficialdom.fateback.com/qa3.html

unofficialdom.fateback.com/qa4.html

unofficialdom.fateback.com/qa5.html

unofficialdom.fateback.com/qa6.html

unofficialdom.fateback.com/qa7.html

ha nem működik, innen el lehet jutni hozzájuk:

unofficialdom.fateback.com/askdom.html

BILLY-s:

ADATOK:
great-scot.net/bio.htm
FAQ:
great-scot.net/info_faqs.htm
FILMOGRÁFIA: (ezt majd én megcsinálom)
great-scot.net/films.htm
IDÉZETEK:
Billy-től: great-scot.net/quotes_bybilly.htm
Billy-ről: great-scot.net/quotes_aboutbilly.htm
Billy karaktereitől: great-scot.net/quotes_billycharacters.htm

A képeket meg már nem tom ki szedi le, de azt megkérhetem arra, hogy válogassa őket majd szét? tehát magazin/film/lesi/meg mittomén mi szerint.? thanks.

Zsu

Több
21 éve 9 hónapja #103009 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Dodiee írta: Rago: csak hogy beindítsam kicsit a fantáziádat :twisted: :
kep.tar.hu/dodie/images/pic1829864.jpg

Hehehe:)) úgy nyúl azért a gyerekért, mintha valami elnök lenne vagy pápa és épp megáldaná:))))

Ez a kép nagyon aaaranyoooos!!!
Amúgy én simán el tudnám képzelni Domot és Billyt is apukaként! A gyerekeik biztosan maximális nevetés közepette nőnének fel, nem lenne gond, a rekeszizmok meg lennének dolgoztatva! :lol: Főleg, ha mondjuk Lij bácsi és Orli bácsi is látogatóba mennének! :dance:

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Több
21 éve 9 hónapja #102941 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Ahogy ajánlottátok megnéztem éjjel az Egy hobbit napját, aztán meg délután a szövetséges részt nem tudom mi a teljes neve. Mondjuk nem néztem végig. Rengeteget röhögtem rajta. Írtó jó volt. Nagyon fantasztikus emeberek.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #102937 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Rabyn írta: meg a gyűrű tökolyan mint egy jeggyürü.. amgy sztem 30xévesen valakinek már nem ért egy feleség-))))

Node azért... :mrgreen: elvileg a 33 év nem is sok... :roll: Egyébként ha kell neki feleség jöjjön Mo.-ra... szerintem van pááár :) jelentkező..

Én meg éppen eltudnám képzelni Domot babakocsit tologatva... :D De persze nem ugy mint egy papucsférj :lol:

Több
21 éve 9 hónapja #102876 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Dodiee:Kösszz! :lol:
E+lég vicces fejet vég hozzá,de a borosta határozottan jól áll neki,nem? :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #102864 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Rago: csak hogy beindítsam kicsit a fantáziádat :twisted: :
kep.tar.hu/dodie/images/pic1829864.jpg

Hehehe:)) úgy nyúl azért a gyerekért, mintha valami elnök lenne vagy pápa és épp megáldaná:))))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 9 hónapja #102853 Írta: Ragoran
Nerw:Csak egészséges önbizalom! :wink:

1ébként persze,hogy lehetne felesége,de vhogy nem tom Lképzelni Domot amint egy gyereket tologat egy babakocsiban,de lehet hogy bennem van a hiba! :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #102852 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Rabyn írta:

Ragoran írta:

Rabyn:Mien önfeláldozó itt vki! :lol:

há figyeeej-)))))) Ha ilyen pasik lennének MON is... Miiiiiiiiiind az enyim lenne-))))) :lol:

Meg szerény is :lol:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102850 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
meg a gyűrű tökolyan mint egy jeggyürü.. amgy sztem 30xévesen valakinek már nem ért egy feleség-))))

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 9 hónapja #102849 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Ragoran írta:

há figyeeej-)))))) Ha ilyen pasik lennének MON is... Miiiiiiiiiind az enyim lenne-))))) :lol:

Több
21 éve 9 hónapja #102833 Írta: Ragoran
Telka:Csak a gyűrűs-ujján van,ha jól emléxem :roll: Mondjuk az én gyűrűm is ott van :wink: még nem jelent semmit

Több
21 éve 9 hónapja #102831 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Se Dombak se Billynek nincsen barátnője... meg a többije... ;) a Gyűrűről..ugyanmá' mért ne hordhatna Gyűrűt... :roll: Hiszen emberből van ;) a Gyűrű meg egyébként ékszer tehát nem biztos hogy jeggyűrű ;)

Több
21 éve 9 hónapja #102823 Írta: Ragoran
Prisca:Én se jöttem rá magamtól.. :oops: :roll: :wink:

Sztem, a gyűrű hordás nem annyira ország függő :roll: Lehet,hogy ő "személyesen" akarta ott hordni,nem?

Több
21 éve 9 hónapja #102821 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Ha az a bizonyos gyűrűs kép nincs véletlenül "tükrösítve", akkor megnyugodhatunk... merthogy angolszász országokban -legalábbis én úgy tudom- bal kézen hordják a házasságot jelképező gyűrűt. :wink:

Rago: Köszönöm szépen az infót... kb úgy érzem most magam, mint akit fejbevertek egy sziklával... hogy erre nem jöttem rá... hol az agyam, meg kell keresnem! :D

felkötöm én is a sarút,

Több
21 éve 9 hónapja #102814 Írta: Ragoran
Nerw:Az első kivételével begyünnek és jók! :wink:

Dodiee:Mondjuk házassághoz még túl fiatalok,szte.. :roll: vagy?

Több
21 éve 9 hónapja #102796 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102767 Írta: Rabyn
szeeeeegénykéim..
nah csak jussak el doa ahol dom lakik lesz nkei bnöje rögtön-)))) :P

Több
21 éve 9 hónapja #102761 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Elvileg nincs barátnője egyiküknek se, felesége meg pláne nincs:)) gyerek egy szál se, hacsak nem törvénytelen :twisted: de ilyet nem is feltételezek róluk:)) de nagyon erősen hozzáteszem, hogy ÉN NEM TUDOK róla...attól még lehet:)) Most tudtam csak megnézni a videót:)) ahát milyen édesek mind, ahogy tökre zavartan csak álldogálnak ott:)))egyik se mer közel menni a mikrofonhoz:)))

De az akár egy jeggyürű is lehet így másodszorra megnézve.. ki tudja, mi volt AKKOR?? valahol olvastam, hogy mind a forgatás alatt szakítottak a barátnőjükkel..

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 9 hónapja #102756 Írta: Ragoran
Rabyn:Én is ezen gondulkoztam (mármint a gyűrűn) de sztem nem az vhogy nem oan,de ki tudja! :wink: Télleg! Családjukról mit tudunk? Mmint feleség,gyerek,bnő?

Több
21 éve 9 hónapja #102753 Írta: Rabyn
nagy krédés jön!!!
az utolso képen billy kezén az egy jegygyűrű????
Továbbra sem tzdom hogy asszem az uccso előtt kép hol játszodik...

amugy a képek a cél mentéáse más néven parancsal lejöünnek

Több
21 éve 9 hónapja #102749 Írta: Ragoran
Telka:
OFF:Oké,hagyjuk a Tmát,az óhaj,sóhaj...-ban +említettem a dolgotON

Billy,mert mindíg csak Domról hozok képeket:
ccimg.catalogcity.com/200000/202 ... /14066.jpg
Ez 1általán Billyről szól?
www.theonering.net/features/news ... yboyd.html
www.iconsf.org/Gallery/images/a019_19_jpg.jpg
news.bbc.co.uk/media/images/3840 ... 0_turq.jpg
news.bbc.co.uk/olmedia/1700000/i ... its300.jpg
hosted.insanity-inc.org/vb/t_pippin.jpg
billyboyd.deep-ice.com/main.html
www.valinor.com.br/imagens/filme ... yboyd6.jpg
img-fan.theonering.net/henneth-a ... /boyd1.jpg

Több
21 éve 9 hónapja #102743 Írta: Telumehtar
ÁÁÁÁÁÁÁÁ...nem igaz hogy állandóan OFFolni kell.... :roll:

Rago: Igenis szvsz OFF mert a honlapkészitést meglehet priviben is tárgyalni

egyszer hívok ide egy modit és akkor placcs...

Több
21 éve 9 hónapja #102739 Írta: Prisca
Telu: Elárulnád nekem, hogy mit jelent az a "szvsz". Már első olvasása óta töröm rajta a fejem,de nem megy...

felkötöm én is a sarút,

Több
Több
21 éve 9 hónapja #102728 Írta: Rabyn
mondtam a képeket válallom.

Több
21 éve 9 hónapja #102713 Írta: Telumehtar
Na ne már :( Minek kell szétchatelni a topicot? Bocsi de nagyon ki vagyok akadva... nem azért de Dodieenak tényleg igaza van.... (Hát igen... ezért kéne még 1 moderátor... :roll: )
aina: Vállalok csak akkor küldj cikkeket usw. a képeket meg ugye fogok szerezni ;)
Vagy nem kéne egybevonni a 2 szereplőt? Bocs lehet hogy hüle ötlet....

Több
21 éve 9 hónapja #102710 Írta: ainawethien
Rago: www.dom.rocks.it

Amúgy én mondtam.. megcsinálom a dizájnt a Billy oldalhoz is. (már ha az ok, amit én tok nyújtani)
Mert hogy megmondjam az igazat, egy oldal készítésében az a legkönnyebb.. De az Orlando oldal mellett alig marad időm a Dom-osra..aztán nekem van még Buffy-s/Angel-ös, és Vámpírkrónikás oldalam is.. és valamikor élnem is kell a neten kívül is.. Szal ha vállaljátok kép beszerzéseket, a fordítgatásokat, akkor én a dizájnt megcsinálom. És frissítek a nevetekben. :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.762 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére