Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
20 éve 8 hónapja #172492 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Trufás háttér (jobb egérgomb, cél mentése...):
www.warofthering.net/photoforum/ ... hy_not.jpg

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #172316 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Drowse írta: Épp az imént töltöttem le a halffling című számot, és (nem a késői időpont miatt) iszonyúan lefáradtam tőle.
Valaki itt azt írta róla, hogy elég beteg. Igaza volt.
De azért jó :biggrin2:

Talán épp azért olyan jó , mert olyan, hogy is mondjam ,nem találok rá én se jobb szót BETEG! :lol:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #172294 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Épp az imént töltöttem le a halffling című számot, és (nem a késői időpont miatt) iszonyúan lefáradtam tőle.
Valaki itt azt írta róla, hogy elég beteg. Igaza volt.
De azért jó :biggrin2:

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 8 hónapja #172284 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Fodor Ákos

Több
20 éve 8 hónapja #172277 Írta: ainawethien

Több
20 éve 8 hónapja #172255 Írta: Haebrethilien

Fircorwen írta: www.billyboyd.net/swing/billy1.wmv :lol:

elmentettem,de nemtom megnyitni.micsináyyak?lehet,h csak én vok béna,nemtom...

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 8 hónapja #172185 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Sil írta: Dom (jobb egérgomb, cél mentése...):
lbadommon.deep-ice.com/mag/38.jpg

Nagyon-nagyon ari! lehet, hogy már régen vannak, de én tegnao vettem észre, hogy a bagendinn-en vannak új Dom-os képek! Nagyon aranyosk! De ha már említették akkor ezer bocs!!! :roll:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 8 hónapja #172118 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Ez valami elképesztő! 8) Köszi!! Billy-nek annyira jó hangja van. Adjon már ki valami lemezt. :lol:

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
20 éve 8 hónapja #172042 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Gyémánt_Hajnal írta: www.collectormania.com/imagegall ... aghan3.jpg

Hát ez nagyon édi! Olyan aranyos!!!!!!! :D :itscool:

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
20 éve 8 hónapja #172036 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Dom (jobb egérgomb, cél mentése...):
lbadommon.deep-ice.com/mag/38.jpg

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #171999 Írta: Prérifarkas
Video rúlz! imádom Billy hangját! Iszonyú jó!
A képek Domról is nagyon jók. Neki van a leggyönyörűbb kék szeme...
Billynek meg a leggyönyörűbb zöld.

/me olvadozik

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 8 hónapja #171990 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Tényleg jó.
Hol énekel? Mármint, milyen eseményen?

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 8 hónapja #171981 Írta: Gyémánt_Hajnal
Huu!!!!! Nem is tudom, ezt láttátok már?

www.collectormania.com/imagegall ... aghan2.jpg
www.collectormania.com/imagegall ... aghan3.jpg
www.collectormania.com/imagegall ... aghan4.jpg

Van itt még:

www.collectormania.com/imagegall ... llery.html

Nézzétek el, amiért Billyt nemmertem betenni, de sztem önmagáért beszél a kép!

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
20 éve 8 hónapja #171900 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Hm.... Nem is tudtam hogy így tud énekelni. :twisted: :D

Más lett a világ

Több
20 éve 8 hónapja #171695 Írta: Timona

Naon édi!!! Még mindig meglepődöm, hogy milyen jó hangja van!

Fodor Ákos

Több
20 éve 8 hónapja #171688 Írta: Fircorwen
Fircorwen válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

"Voltam,mert lettem,
untam, hát mentem..."

Több
20 éve 8 hónapja #171366 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Igazából csupán annyit lehet felhozni mint "skót nyelv", hogy néhány vidéki faluban és félreesőbb helyn még beszélik a gael nyelvet, de nem hiszem hogy Billy is beszélné:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 8 hónapja #171333 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Sil írta: Tudomásom szerint nincs külön skót nyelv... :roll: Úgyhogy gyakorlatilag bármelyik videó megfelel, ahol Billy beszél, mert nagyon skótos a kiejtése. :wink: Viszont volt valahol olyan videó, ahol Dom kicsit beszél németül, majd megkeresem.

Nincs? Hát tudom nem túl ismert, de hogy teljesen egybeolvadt volna az angollal azt nem hiszem. A skótok nem olyanok és nem is így tudom, bár meglehet... :roll:
De a Domosat nagyon megköszönném. :wink:

Több
20 éve 8 hónapja #171315 Írta: Sil
Tudomásom szerint nincs külön skót nyelv... :roll: Úgyhogy gyakorlatilag bármelyik videó megfelel, ahol Billy beszél, mert nagyon skótos a kiejtése. :wink: Viszont volt valahol olyan videó, ahol Dom kicsit beszél németül, majd megkeresem.

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #171312 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Szméagol írta: Lenne egy érdekes kérésem/kérdésem: Nem tud valaki olyan videót, amin Billy skótul és Dom pedig németül beszél? :roll:

oan nekem is yol jonne

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
20 éve 8 hónapja #171156 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

A hasonlósági témához: Én mikor képeket gyüjtögettem a FotR-hoz úgy az első 2-4-en nem tudtam megkülömböztetni őket, de mivel ők voltak már akkor a legszimpatikusabbak hamar megtanultam, mert egyáltalán nem hasonlítanak. :wink: Ma már így visszatekintek... Hogy lehetett őket bármelyik képen is összekeverni? 8O :D

Lenne egy érdekes kérésem/kérdésem: Nem tud valaki olyan videót, amin Billy skótul és Dom pedig németül beszél? :roll:

Több
20 éve 8 hónapja #171070 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Én úgy tudom,h angolok,csak átköltöztek egy időre. A név is az:Monaghan, szal...

Több
20 éve 8 hónapja #170928 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Rabyn: mind1, az hülyeség volt. de attól még, hogy németo-ban született, és ott nevelkedett, nem német származású... mondjuk a szülei, azok angolok? vagyis mondjuk csak átköltöztek németo-ba addig? vagy mi?

Több
20 éve 8 hónapja #170904 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Dom Berlinben született és 12 éves koráig németországban élt. Ezért beszél németül és angolul is. Utána költöztek csak Angliába.
Honnan vettétek, hogy japáN???

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 8 hónapja #170877 Írta: Haebrethilien
én úgy tom,h csak németo-ban született,de nem 1000%.

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 8 hónapja #170873 Írta: Dodiee

|Zen| írta: Trufa és Pippin-vagyis Dominic és Billy milyen származásúak?

Japán téma lezárva. semmi köze a topichoz. amúgy nemtom, komolyan kérdezted e, de Billy Skót származású, Dom meg öö.. na itt gondban vagyok. Német származású, vagy csak németországban született? ebben nem vagyok biztos.

Több
20 éve 8 hónapja #170849 Írta: Slytherin James Halliwell
Trufa és Pippin-vagyis Dominic és Billy milyen származásúak?

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 8 hónapja #170847 Írta: Timona

Rubikon írta: Arra következtetésre jutottam, hogy Vanilia minimum japán. Ugyanis nekünk (európaiaknak) első látásra minden japán arc egyforma. A japánok meg állítólag így vannak az európai arcokkal. :P
(Bocs a beszólást, de nem tudtam kihagyni! :? )

Nem rossz megállapitás :evil2: :lol: :twisted: De az is lehet, hogy a megfigyelőkészségén kell egy kicsit finomitani...

Fodor Ákos

Több
20 éve 8 hónapja #170845 Írta: Slytherin James Halliwell
A kép minőségétől is függ, hogy milyenek a színek- na meg a szín erősségétől.

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 8 hónapja #170839 Írta: Rubikon
Rubikon válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Arra következtetésre jutottam, hogy Vanilia minimum japán. Ugyanis nekünk (európaiaknak) első látásra minden japán arc egyforma. A japánok meg állítólag így vannak az európai arcokkal. :P
(Bocs a beszólást, de nem tudtam kihagyni! :? )

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.830 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére