Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
20 éve 8 hónapja #170822 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Dehogynem!

Nézd csak meg

Ez pipp: www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... lly431.jpg

Ez pedig Trufa: www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... dom132.jpg

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #170817 Írta: Slytherin James Halliwell
Én először a filmet láttam- a felét.

Na látjátok: Egy kicsit xy-nak rövidebb a haja, stb...
"Egy kicsit"- sajnos a filmrendező nem nagyon különböztette meg őket. :(

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #170785 Írta: Haebrethilien
amikor először láttam a filmet(fotr),akkor még nem olvastam a könyvet,és még a nevekre is alig emlékeztem utána,de mikor már elolvastam a könyvet,és másoccorra néztem meg a filmet,akkor már nem kevertem össze őket.a könyvben nem tuttam eldönteni,h ki a kedvenc szereplőm,együtt yó mindegyik.viszont a filmben Pippin.

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 8 hónapja #170777 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Szerintem egyáltalán nem is hasonlítanak. Én a filmet láttam előbb, de soha nem kevertem össze őket. Pippin haja sötétebb, és kicsit hosszabb, Trufáé világosabb, meg rövidebb. Pippin véknyabb testalkatú, és az arca is véknyabb. Ami a legszembetűnőbb, az az orruk. Majd nézzétek meg őket alaposan. Ami közös benük az talán az, hogy az első részben (a filmben) jelentéktelen mellékszereplőkké alakították őket.

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 8 hónapja #170685 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Én mindig is Pippinért voltam oda. Amikor a könyvet olvastam kb 12-13 éves lehettem és teljesen bele tudtam érezni abba amit ő gondol csinál. (a mai napig úgy gondolom, hogy ha ő létezne az életben biztosan nagyon jó barátok lennénk mert sokban hasonlítunk)

Trufát ezzel szemben kevésbé imádtam de nagyon szerettem az ő karakterét is.

Több
20 éve 8 hónapja #170674 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Én meg nem olvastam, és még sem keverem őket. :lol: Nem tudom.. szerintem teljesen mások.. teljesen egyet értek Tinúviel!Tinúviel!-lel..

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
20 éve 8 hónapja #170670 Írta: Niniel Nienor
Ó, én nagyon könnyen meg tudtam őket különböztetni! A film előtt olvastam a könyvet, igaz nem sokkal, de nekem Trufa lett a kedvenc hobbitom viszont Pippint nem szerettem, mert rettenetesen gyereknek és meggondolatlannak tűnt. Tudom, valaki pont ezt tartja bájosnak, de nekem sokkal inkább bejött a józan és megfontolt Trufa. Aztán a film kedveltette megvelem Pippint, de állítom, hogy ez is gondori egyenruha varázsa.... :oops:

Több
20 éve 8 hónapja #170668 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hmm... Én viszont jóval előbb olvastam a könyvet, és mégis kevertem a két hobbitot több mint 10 évig... Kb. a 2. filmtől tudom őket megkülönböztetni egymástól... :oops:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #170663 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Rabyn írta: azt vettem észre, hogy tipikusan azok keverik össze Pippint Trufával akik a filmet hamarabb látták. (illetve azok akiknek nem fontosak..)

Igen!! egyetértek, ezt már én is észrevettem. valószínűleg azért, mert akik nem olvasták a könyvben, azokban nem ragad ugye meg a film előtt, hogy ki mit csinál, és miben is különbözik lényegesen a két hobbit.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 8 hónapja #170662 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Sztem se lehet összekeverni őket. Ha jobban megnézed(sztem eddig még nem tetted), Trufának világosabb picit a haja, tehát ez sem egyforma(csak ugyanolyan göndör) valamit a szemük se ugyanolyan. Billyé(Pippin) zöld(ahh! a legszebb zöld a világon..) Domé(Trufa) pedig kék. a képhez: Elöl Pippin van.. Azért ennyire nem hasonlítanak:)) és igen, benne van a jelenet a filmben, de ha jól emlékszem nem ebből a látószögből. Amúgy a hangjuk is teljesen különbözik. mmnt az eredeti, te lehet h szinkronnal láttad. felirattal sztem egyszerűen lehetetlen összekeverni a hangjukat:)) Billyé sokkal magasabb(és ugye az az ennivaló skót akcentus) Domé kicsit méllyebb:))

Több
20 éve 8 hónapja #170653 Írta: Rabyn
Kedveseim a "köszönöm szépen" és a "jajdejo, hogy megtaláltad" és a többi egyszavas/mondatos hozzászólásokat kéretik mellőzni mert töröljük őket!

A témához: Amikor még csak képek voltak és a filmetmég nem láttam én is kevertem őket, de utána természetesen nem. Vani: a könyvet vagy a filmet vetted előbb a kezedbe? Csak mert azt vettem észre, hogy tipikusan azok keverik össze Pippint Trufával akik a filmet hamarabb látták. (illetve azok akiknek nem fontosak..)

Több
20 éve 8 hónapja #170648 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Vanilia írta: Mármint hogy bekerítették őket a Fekete Lovasok.
A Fekete Lovas másnéven nazgul, ugye? Ha az emlkékeim nem csalnak.

De ez a rész-kép nem is van benne a filmben, vagy igen? Majd ennek utána járok.

Mondhatjuk Árnyaknak is a lényeg ugyanaz :wink: Ha jól utánanézel azelőtt, hogy Frodót leszúrja a Nazgulkirány ebben a pozicióban állnak, tehát minden bizonnyal benne van a Fotrben :!:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 8 hónapja #170645 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Én még sohasem kevertem őket össze! Furi! Szerintem teljesen más az arc berendezésük és az arcformájuk is! Csak a hobbit göndör hajuk az egyforma!!!!!! :wink:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 8 hónapja #170644 Írta: Haebrethilien
kedves Vanilia!
sztem yól meg lehet különböztetni őket,csak idő kell hozzá.egy hónap múlva fogaggyunk,h még hátulról is meg tudod mayd különböztetni őket.nézegess addig is sok képet róluk,és ha másról nem,a ruháyukról biztosan felismered őket(Pippinnek sálya van,és Trufának meg sárga mellénye).először én is mindig összekevertem őket. :D sok sikert!
amúgy a szemük nem egyforma.viszont egyformán aranyos.

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 8 hónapja #170637 Írta: Slytherin James Halliwell

Be is kerítették őket, ez a kép a Széltetőről van, amikor körbeveszik őket a nazgúlok az első részben

Mármint hogy bekerítették őket a Fekete Lovasok.
A Fekete Lovas másnéven nazgul, ugye? Ha az emlkékeim nem csalnak.

De ez a rész-kép nem is van benne a filmben, vagy igen? Majd ennek utána járok.

Azzal egyet értek Vaniliával, hogy a könyvben nekem is Trufa volt a kedvesebb kettejük közül, de a filmben viszont már Pippin vette át ezt a helyet a szivemben
Azt viszont nem értem, hogy nem tudod őket megkülönböztetni egymástól , azért nagyon is eltér még az arcformájuk is, ha jobban megnézed Talán a hajuk az ami megzavar nézz meg róluk olyan képeket ahol hobbit kellékek nélkül láthatóak!

Az már egyszer igaz, hogy nekem is úgy van, ahogy Timonánál. Nem mondom azt, hogy a filmben Pippin a kedvencem, de ő a mókamester.

Akkor mondja meg valaki:
Miven különböztethetők meg?

Mert a hajuk az egyforma.
És a szemük is.
Ha jobban megnézzük, még az álluk is. :wink: :wink: :wink: :wink:

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 8 hónapja #170635 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Azzal egyet értek Vaniliával, hogy a könyvben nekem is Trufa volt a kedvesebb kettejük közül, de a filmben viszont már Pippin vette át ezt a helyet a szivemben :oops:
Azt viszont nem értem, hogy nem tudod őket megkülönböztetni egymástól 8O , azért nagyon is eltér még az arcformájuk is, ha jobban megnézed :!: Talán a hajuk az ami megzavar :arrow: nézz meg róluk olyan képeket ahol hobbit kellékek nélkül láthatóak! :)

Fodor Ákos

Több
20 éve 8 hónapja #170630 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
elöl Pippin van...

amugy ez a kép volt tavaly a rajzmappámon :)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
20 éve 8 hónapja #170628 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Vanilia írta: Samu és Frodó jól láthatóan balra néz- Trufa és Pippin pedig jobbra. Ez olyan furcsa, mintha bekerítették volna őket!

Be is kerítették őket, ez a kép a Széltetőről van, amikor körbeveszik őket a nazgúlok az első részben.

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #170625 Írta: Slytherin James Halliwell
A képre visszatérve:

Samu és Frodó jól láthatóan balra néz- Trufa és Pippin pedig jobbra. Ez olyan furcsa, mintha bekerítették volna őket!

Szerintem elöl van Trufa- nekem úgy rémlik ez az arcvonás Trufáé.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 8 hónapja #170622 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
már a bőnm is azt hitte h ikrek, pedig sztem tökre nem hasonlitanak..

Több
20 éve 8 hónapja #170621 Írta: Slytherin James Halliwell
Jó, nyugalom.

Én a kinézetük alapján nem tudom őket megkülönböztetni- mintha ikrek lennének. Amikor még nem néztem meg az első filmet, és nem kezdtem el olvasni az első könyvet, meg is kérdeztem a testvéremet:

"Trufa és Pippin ikrek, vagy mi?"

Mert teljesen hasonlítanak egymásra- és én ezt egész közelről megnéztem.
Mármint, a videón, a TV-ben.

Hisz, nem is tudom, hogy miért hasonlítanak ennyire egymásra,- mert hasonlítanak, és ez tény- , ha az egyik Tuk, a másik pedig Borbak.
Még a végén kiderül, hogy a Tukok és a Borbakok rokonságban állnak- mármint az összes. :D

A hangjuk is hasonlít a másikéra- én legjobban úgy tudtam őket megkülönböztetni, hogy Trufa komolyabb, mint Pippin.

Vanilia

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 8 hónapja #170620 Írta: Sil
Szvsz Pippin az, aki legelöl van a képen... Nem? :oops:

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #170618 Írta: Lora

Vanilia írta: Nekem Trufa a kedvencem a könyvben.
Pippin mindig olyan szórakozott-persze mindig jókat röhögök rajta.

www.hollywoodjesus.com/movie/lot ... hip/22.jpg

A háttérben Frodó - Samu, elöl pedig Trufa és Pippin.
Jól látom ugye, hogy aki legelöl van az Trufa?

Szerintem a filmben nem lehet őket megkülönböztetni.

mi az hogy NEEM??? tökkéletesen meg lehet őket külnöböztetni!
figyelj oda! ;)

Több
20 éve 8 hónapja #170617 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Vanilia írta: Szerintem a filmben nem lehet őket megkülönböztetni.

Hát azért van, akinek megy. ;)

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
20 éve 8 hónapja #170616 Írta: Slytherin James Halliwell
Nekem Trufa a kedvencem a könyvben.
Pippin mindig olyan szórakozott-persze mindig jókat röhögök rajta.

www.hollywoodjesus.com/movie/lot ... hip/22.jpg

A háttérben Frodó - Samu, elöl pedig Trufa és Pippin.
Jól látom ugye, hogy aki legelöl van az Trufa?

Szerintem a filmben nem lehet őket megkülönböztetni.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 8 hónapja #170613 Írta: Sil

Timona írta: Distant shadows, cloud and shade,
Away shall fade! Away shall fade!

Ezzel kapcsolatban pár napja született egy megegyezés a Filmzene topicban, miszerint a vége így hangzik pontosan:

Mist and shadows, cloud and shade,
All shall fade! All shall fade!

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #170581 Írta: Timona

Drowse írta: Sziasztok!

Tudom, h már kérdeztem egyszer, de nincs meg valakinek annak a dalnak a szövege, amit Pippin Denethornak énekel?

Igen már kérdezted, de az Elrond topicban és ott válaszoltak is neked, rá ha jól emlékszem, de beteszem neked ide is, bár itt is megfordult egy párszor... :wink: [size=9:27zkjj8g](de olyan szép, hogy sosem unjuk meg)[/size] :D

Home is behind, the world ahead,
And there are many paths to tread
Through shadows to the edge of night,
Until the stars are all alight.
Distant shadows, cloud and shade,
Away shall fade! Away shall fade!

Fodor Ákos

Több
20 éve 8 hónapja #170579 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Sziasztok!

Tudom, h már kérdeztem egyszer, de nincs meg valakinek annak a dalnak a szövege, amit Pippin Denethornak énekel?

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 8 hónapja #170519 Írta: Rabyn
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... lly238.jpg
erre gondoltál kincsem?
és még egy kedvenc képem: www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... lly549.jpg
még hátterek
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... lly421.jpg
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... lly239.jpg
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... lly419.jpg (- ez csúcs:DD
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... lly281.jpg
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... illy72.jpg

Domcsis hátterek: www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... dom338.jpg
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... dom436.jpg
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... dom409.jpg

Több
20 éve 8 hónapja #170514 Írta: Dodiee
Lenne egy kérdésem. Keresek egy háttérképet(Zsu, lehet h te raktad be egyszer, már elég rég), amin Billy van, az a kép azthiszem, mikor az a pohár van a kezében, és egy idézet is volt mellette, valami olyasmi, hogy The grey is ceiling on the Earth vagy ilyesmi. Na, ezt nem tudja valaki belinkelni nekem?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.744 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére