Elrond (Hugo Weaving)

Több
21 éve 6 napja #152761 Írta: Hodori
Hodori válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
ezt az AntiKrisztus dolgot az orákulom mondta nem én fantáziáltam..Mindenestre az tény hogy jol játsza Smithet, ellentéttbe Elrondot(valahogy nagyon nem illik hozzá ez a szerep..Elrond szép, higgadt,bölcs)

Lotr itsumademo!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 napja #152758 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)

Hodori írta: Látom itt sokan szapulják szegény Agent Elrondot..szerintem ezt az egészet hogy ö az Anti Krisztus csak azért találták kimert nagyon szerették a Mátrix fanok Smithet. : :D

ÜDV NÉKED KÖZTÜNK!!!
Mi ez az Antikrisztus-dolog?! 8O
Ezt kifejthetnéd bővebben! Még sose hallottam!

Amúgy ami Agent Smithet illeti, én Alyr véleményét osztom abszolút, miszerint Hugo maximálisan túlteljesítette a szerepét, s egy egysíkú, élettelen "programból" egy eleven, kézzelfogható, ugyanakkor gépesített és rideg figurát hozott ki. Szóval minden elismerés megilleti!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 napja #152755 Írta: Artemisz

Neframíel írta: Persze, rossz h ilyeneket mond... :? mert ne mondjon! Van annyira értelmes, h már a szerepek elvállalása előtt is sejthette millióegy példából; h amelyik szerep híressé teszi a színészt, ált. abba skatulyázzák be /már megint ez a szó... :? /

Hát, kábé... Amúgy én se haragszom rá, sőt... épp ez az, hogy mivel nem ismerjük, érdekes lenne egyéb témákról is eldumcsizni vele...

Neframíel írta: [size=9:56uc9ms4]Artemisz! Izé... késik a privid... de úgy gondolom már észrevetted. :) nemtom h írjam leeee.... oan izé. Oan izé-izé. [/size]

[size=9:56uc9ms4]Hogy írd le? Akár egy ujjal is, csak ADD MÁR, MERT MEGESZ A FENE!!! [/size] :evil:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 6 napja #152736 Írta: Hodori
Hodori válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Látom itt sokan szapulják szegény Agent Elrondot..szerintem ezt az egészet hogy ö az Anti Krisztus csak azért találták kimert nagyon szerették a Mátrix fanok Smithet. : :D

Lotr itsumademo!

Több
21 éve 6 napja #152702 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Celeb Ear: a nagy matrix-fanos kollégák úgy gondolják, h átvitt értelmű volt az a kijelentés. Mivel Neo elsősorban kiválasztott /volt/ és "csak" másodsorban Neo. Tehát a megtestesülésének egy formájára értették, h... hogyismondjam... h izé... nna :) h taliznak majd a vmikor még oan kiválasztottakkal, akikben Neo néhány tulajdonsága megvan. /Legalábbis a "kollégák" közt nagy vita volt erről, és ez sült ki belőle. :) / Bocs az Offért.

Artemisz: én elég furcsán vagyok bekötve ebből a szempontból. Tehát úgy értem, h én nem úgy tekintek se Elrondra, se Smithre, hogy "ő a Hugo Weaving." Hugo az, akinek hasonló arca van, mint nekik és aki életet adott mindkét figurának - persze átvitt értelemben. :D Ebből a gondolatmentemből következik, h annyira engem nem szoktak bántani az ilyen színészi kijelentések. Egyszóval nem úgy tekintek Hugóra, mint Elrondra meg Smith-re. Három különálló, mégis összetartozó személy a számomra. ;) Tudom h elég dilis felfogás :) de így ki tudom kerülni azt h egyenlővé tegyem a szerepjátszást magával a színésszel - ergo nem "skatulyázom be" / jaj de rossz szó :? / és ezzel a módszerrel nem is lesz olyan érdekes az, amit mond a szerepeiről - főleg ha negatívat mond. Ne értsd félre, Hugo is nagyon fontos, de még mennyire :) csak nekem a szerepei közelebb állnak hozzám mint ő maga. [size=9:1pcakegc]/Talán azért mert ugye nem ismerem; azonban az eljátszott figurákat vhogy képesek vagyunk egy valós v képzelt keretbe betenni; amit - átvitt értelemben - felrakhatunk a polcunkra, és megőrizhetünk. /[/size]Tehát a képzeletemben az eljátszott karakter önálló lényként viselkedik, amit mindenki a saját feje szerint formáz tovább, alakít.
Nagyjából ennyit gondolok az egészről. :) Persze, rossz h ilyeneket mond... :? mert ne mondjon! Van annyira értelmes, h már a szerepek elvállalása előtt is sejthette millióegy példából; h amelyik szerep híressé teszi a színészt, ált. abba skatulyázzák be /már megint ez a szó... :? /
Na. Tehát csak ne mondjon ilyeneket. :?

[size=9:1pcakegc]Artemisz! Izé... késik a privid... de úgy gondolom már észrevetted. :) nemtom h írjam leeee.... oan izé. Oan izé-izé. [/size]

Üdv mindenkinek!
Nefra.

Több
21 éve 1 hete #152577 Írta: Artemisz
Üdvözlet, Újoncok!!!! :hello: :hello: :hello:

Sil: Várjuk!!!
Tudtam, hogy tecc majd neked az a fic!

Amúgy szeretném, ha ti is elárulnátok véleményeteket az "elegem van már a GyU-ból"-téma kapcsán!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hete #152568 Írta: gande
gande válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
szóljatok elotte ha olyasmit írok amit nem elonyös a film megtekintése elott olvasni... :-) ...én msot íy teszek..

szal Neo meghalt, ahogy elotte már 5ször, de nem véglesen, ahogy addig sem....

bocs az offoffjának offjáért

Több
21 éve 1 hete #152565 Írta: Celeb Ear
Celeb Ear válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Válasz az OFF-ra (bocsi!):

Én is láttam a Mátrix Forradalmakat, szerintem is nagyon jó volt! (Egyébként nekem Smith ügynök egyre szimpatikusabb lesz :mrgreen: ) Amikor Neo élettelenül, hanyatt feküdt, biztos voltam benne, hogy meghalt. De a film végén az Orákulum azt mondta, reméli, hogy még viszont látják. Na, itt teljesen elbizonytalanodtam, már én sem tudom, él-e, hal-e. :hein:

(Tényleg bocs az OFF-ért!)

"A képzelőerő az élet legnagyobb adománya."

Több
21 éve 1 hete #152382 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Volt szerencsém a Mátrix 3-hoz és a rengeteg Elrond ügynökhöz. 8O :mrgreen:
Szerintem a film nagyszerű volt és Hugo is!!!! :!: :!: Sokkal, de sokkal jobb volt, mint a második rész :!: 8)
Tudom, hogy OFF, de nagyon érdekel, hogy most végülis Neo meghal? Egy újság azt írta, hogy "Fényé változik." .8O 8O :?
A harmadik részben Elrond ügynök és Neo harca volt a legjobb és mikor fel kell Neo olyan érdekes Hugo, olyan mint egy örült. 8O :lol: :lol:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 1 hete #152307 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Jelentem, tegnap sikerült felvennem a kapcsolatot a Hugo-s oldallal, és letöltöttem az egészet, úgyhogy újra tudom szerkeszteni. A frissítéseket, amik még nem voltak feltöltve, persze teljesen újra kell csinálnom, elölről (nagy munka lesz, főleg azt elérni, hogy a tesóm ideengedjen a gépéhez...), de pl. Kira, a mi elveszett báránykánk nagyszerű fanfic-je még ma felkerül (amint lesz ftp-kapcsolat, mert ma szerverkarbantartás folyik). :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hete #152092 Írta: Artemisz

Sil írta: Artemisz, nem olvasod a saját topicodat? 8O :twisted: Ezt a cikket már beraktam, amikor megjelent... :wink:

Uhhh... SORRY... :oops: :oops: :oops: :oops:
Pont akkor volt az őszi szünet, és másfél hétig nem voltam, így nem néztem meg részletesen minden időközbeni hozzászólást...

De akkor is az enyém az eredeti újságkivágás!!! :P :twisted: :tongue: :wink:

[size=9:1xeckcgf]Sil, még nem is írtad, hogy tetszettek a fanfic meg a vers![/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hete - 21 éve 1 hete #152088 Írta: Artemisz
Úgy érzem, magyarázatra szorul az a kijelentésem, hogy rosszul esett Hugo beszólása, miszerint elege van a GyU-ból.
Ígyhát berakom Finivel való privizésünk:

Finarfiel írta: Mire gondolsz? Arra, hogy elege van a Gyűrűk Urából és a Mátrixból? Valahol megértem. Nem mindenki LOTR fan, és egy színész számára a változatosság a kihívás. Ezeket megcsinálta, gondolom élvezte, jöhet a következő munka.

Hát ez az, csak azt remélem, hogy télleg élvezte, amíg csinálta.. ha meg ezt arra érti, hogy elege van a nagy felhajtásból, ami ezen filmek körül van, és abból, hogy már mindenki csak Smith ügynököt/Elrondot látja benne, azt tökéletesen megérteném... De ezt már nem moshatja le magáról... :roll: :twisted: [/quote]
Viggo Mortensennek is már a gálája van ki attól, hogy mindenki csak Aragornként gondol rá... Hugo pedig való igaz, elsősorban színpadi színész.. puszta véletlen, hogy épp a Matrix csinált belőle világsztárt...
Csak épp azon húztam fel az agyam, hogy ilyen könnyen túllép egy ilyen hihetetlenül mély szerepen, mint Elrondé... még Viggo is azt állította, hogy szívvel-lélekkel beleélte magát Gorni szerepébe,és hogy ez emberileg is nagyon sokat jelentett neki és gazdagította a lelkét...
De most reménykedem abban, hogy csak poénkodott.. hisz ha nem jelentett volna számára semmit a szerep, nem csinálhatta volna meg ilyen TÖKÉLETESEN! UGYE?! :roll: :wink:

Remélem, kellőképp kimagyaráztam magam...

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hete #152085 Írta: Sil

Artemisz (Celebthil) írta:
Hát neked már semmi újat nem tudok mutatni?!! :evil: :roll: :cry:

Artermisz, nem olvasod a saját topicodat? 8O :twisted: Ezt a cikket már beraktam, amikor megjelent... :wink:

Sil okt. 20-án írta: Új cikk, nagyon szupi képpel *sóhaj*:
www.smh.com.au/articles/2003/10/ ... 71053.html

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hete #152067 Írta: Artemisz

Neframíel írta: Amennyire vártad azt a küldeményt, minima egy felfújhatós Elrondra gondoltam... :twisted:

Én megelégedtem volna 1 A0-ás poszterrel vagy egy naptárral is..... :roll: :D
Azért a cikkben nem semmi! Remélem, Sil leferdíti...

[size=9:34xndfmq]Küldd el, mert már megesz a fene a kíváncsiságtól![/size]

[size=9:34xndfmq]700!!!![/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hete #151985 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
És Elrondot lehet vele nyerni?? :biggrin2: Amennyire vártad azt a küldeményt, minima egy felfújhatós Elrondra gondoltam... :twisted: Most oan poénos kedvemben vagyok... remélem nem baj. :D

[size=9:l6xw7o61]Artemisz!! Kitörlődött az álmom fogalmazása!!! :( :( :( elküldjem fejből, v hagyjam a francba?? :? azért nem írok privit, mert nemtom mi van a géppel... van olyan h nem is írja ki h levelem van... :evil: :evil: [/size]

Több
21 éve 1 hete #151935 Írta: Artemisz

Sil írta: Erre gondolsz? Imádom ezt a képet... :wink: :

8O 8O 8O 8O
A nyavalyába, Sil, mikor találtad ezt meg?!!!
Hát neked már semmi újat nem tudok mutatni?!! :evil: :roll: :cry:

Amúgy akkor meg már ferdítsd is le, légy oly angyal! :wink: Szeretném pontosabban érteni... ámbár sajna azt túl jól megértettem, hogy elege van a GyU-ból (meg a Matrixból is, de az nekem töknyóc).... :? :(
Mit mondjak, kicsit rosszul esett....

Na, hogy felviduljak, átloptam ezt a RotK-topicból:
Sil szerzése, szokás szerint: :P :wink:

LOTR KAPARÓS SORSJEGYEK
(köztük természetesen Elrond!)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hete #151934 Írta: Sil
Erre gondolsz? Imádom ezt a képet... :wink: :

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hete - 21 éve 1 hete #151933 Írta: Artemisz
KÉZHEZ KAPTAM A KÜLDEMÉNYT!!!!!!

Több minden más mellett a minket érdeklő dolog: 1 2003.X.20-ai, vagyis viszonylag zsírúj cikk Hugóról a sydneyi Sun Herald-ból.
Kép is van hozzá, LEHALÁSOSAN ÉDES!!!!! Fekete rövidujjú, szűk póló, farmergatyesz, szélborzolta szőke haj, és a szokásos hunyorgó-fürkésző pillantás, csak a szája csücskében bujkál 1 csöpp mosoly.. :roll: :oops: :oops: :oops: Áhhh...
Majd lehet, átdobom Silnek, hogy ferdítse le, de most nincs időm beverni a gépbe...
Amúgy vmi új színházi premierről szól, de amit most megosztok veletek, az az alcíme a cikknek, amin két órát fetrengtem:
"Australia's most famous elf returns to his roots."

ÁÁáááááá...... :D
:up:
AUSZTRÁLIA LEGHÍRESEBB TÜNDÉJE!! Fogjanak le!!! Mexakadok a röhögéstől, ez annyira ÉDES!!! Juuuuj.. kééész! Hát nem?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hete #151783 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Ez a kép annyira gyönyörű!! Olyan meghitt! Olyan.... áh, nem is tudom megfelelően leírni... :oops: :cry:

(Az nem baj, ha kioktatják a népeket ott a ködös Albionban... Ők is tanuljanak má valamit, ne csak elvárják az embertől a perfekt inglist. :D )

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 1 hete #151702 Írta: Sil
Ezt a képet is kiadhatnák már jobb minőségűben...:
www.theonering.net/scrapbook/gro ... /view/9605

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hete #151673 Írta: Artemisz
Nos, már megszoktuk, hogy itt beszéljük ki Elrond apósát is, na meg persze ennek kapcsán drága, messzire szakadt kun tündekirályunkat, egyszóval:
BOLDOG NÉVNAPOT, MARCIKA!!!!!!!!! :cheers: :hello: :hello:
Éljen, éljen, éljen! Éljen minden magyar!!!

[size=9:1ox9wd3v]Höhö.. :twisted: :P ! Ebben a cikkben felvilágosítják az angolokat, hogy kell kiejteni a vezetéknevét... Szánalmas... :? :roll:
[/size]

[size=9:1ox9wd3v] Ui: Megérkezett a levél Ausztráliából! De még szombatig várnom kell, míg megtudom, mi van benne... :roll: :x Addig tartsatok ki!! Én is próbálok kitartani... [/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hete #151462 Írta: Sil

Sil írta: "elf of the cave", azaz a "barlang tündéje"... És még sztori is van hozzá. :wink:

Ez a verzió vhogy nem tecc annyira... :? :roll:
De a story érdekelne... vagy arra célzol, amit jómúltkorjában meséltél el a topicban, hogy megtalálják az ikreket a barlangban?

Igen, arra. :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hete #151461 Írta: Artemisz

Sil írta: "elf of the cave", azaz a "barlang tündéje"... És még sztori is van hozzá. :wink:

Ez a verzió vhogy nem tecc annyira... :? :roll:
De a story érdekelne... vagy arra célzol, amit jómúltkorjában meséltél el a topicban, hogy megtalálják az ikreket a barlangban?

Azért ez vicces, hogy ennyi ikerpár van Középföldén.. nem? :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hete #151460 Írta: Sil
Mellesleg mintha egyszer azt is említettem volna már, hogy Elrond nevére is van egy másik értelmezése is Tolkiennek, amiben a "csillag" helyett a "tünde" szerepel: "elf of the cave", azaz a "barlang tündéje"... És még sztori is van hozzá. :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hete #151326 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Ami azt illeti, én a Szilmarilos-szótárból ügyködtem ki...
Persze, ha a Professzor mondja, akkor én is hallgatok :wink:

Artemisz: Egy csöpp baj sincs, csak kinyúlt a topic, és ezért szóltam :D

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
21 éve 2 hete #151269 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Hm...

Ami azt illeti ő alkotta a rendszert... :roll:

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 2 hete #151268 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Na jó! A Mesternek mindent szabad, mert ő kívül áll a rendszeren.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 2 hete #151264 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Elrond (Hugo Weaving)
Arról nem is beszélve ;)

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 2 hete #151260 Írta: Sil

Ery írta:

Felagund írta: Az 'el-' előtag rengeteg helyen lehet 'tünde' jelentésű is, pl. az "elleth alfírin, edhelhael" verssorban az 'elleth' 'tündelány'-t jelent (Lúthienről van szó)

Bátorkodom megjegyezni, hogy a csillagok előbb voltak mint a tündék.
Az elda szóban is a csillag szerepel (bár ez részemről csupán feltételezés, s ezt egy kompetensebb személynek kellene megerősítenie, vagy cáfolnia).

Bátorkodom megjegyezni, hogy Elladan és Elrohír nevének értelmezése magától Tolkientől származik, ha jól emlékszem. :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hete - 21 éve 2 hete #151259 Írta: Sil

Sil írta: Hugo-nak meg mellesleg kifejezetten jó énekhangja van...

Ha visszatalálsz, ezt majd magyarázd meg, hogy honnét tudod!!! Nagyon kíváncsivá tett!!!!
Puszi! :closed: :crying:

Hal honlapján olvastam az egyik interjúban, valami zenés szereppel kapcsolatban. Most nem tudom megkeresni, mert ez a gép, amiről most vagyok, kb. 5-10 percenként leáll... (Most indult újra 3-adszor... :cry: )

Tears unnumbered

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.791 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére