-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Frodó (Elijah Wood)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13107
Írta: Anonymous
Hát eddig nem nagyon hozták, így nem hiszem...
pedig jo lenne. De az Ash Wednesday-t remélem behozzák!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13106
Megnéztem a képeidet, Sesy : nagyon édesek
<br> Szerintetek behozzák majd a Bumblebee-t Magyarországra?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13105
Szia Bonbocsoki!<br> Hát ha odavagy érte, akkor jo helyen jársz
)<br> Az én barátnőim is cseszegetnek miatta, de már nem érdekelnek:)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13104
Woodisták..Ez tetsik...Én is tökre odavagyok érte és a barátnőim folyton azzal csesztetnek hogy pedig milyen béna... Nem baj nekem qrvára (bocsika) bejön! Beállították a mellé a kókler gyerek, Daniel Radcliffe mellé...hát 100X jobb a kis Elijah...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13103
Oh... én nem láttam a kölcsönzőbe... de majd csak megszerzem:)<br> Sarah: nézd meg a képeket amiket belinkeltem! Tök édes azokon a képeken:)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13102
Sziasztok!<br> <br> Ma láttam a Kötöznivaló bolondokat.<br> Jópofa film volt, és Lij is nagyon édi volt benne
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13101
Koszi a kepeket, Sessy!<br> Nekem egz masik kepernyovedo van, majd felrakom, de most nem otthon vagyok..
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13100
Ááááá! Most hívott a Vera, hogy volt vmi. újsághoz cd melléklet, és van rajta deep impactes képernyővédő, amin látszik Elijah!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13098
hoppá, uccso két képet elcs*sztem:)<br> <a href=http://forum.supergamez.hu/www.extra.hu/lothlorien/lotringbearer.jpg> ezt
és ezt:)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13094
Látjuk!<br> Végeredmény: Elijah az abszolút gyoztes! Annyira helyes...!!!
) (Most néztem meg megint azt a képet!)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13093
Miért, aranyos volt az a hobbit-láb
D de tényleg elég vicces:)))<br> de az arcát azért többször mutatták:))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13092
Jajj, hát az...<br> Gyönyörű, tünde- hófehér, puha láb, szinte repül le a lépcsőn...<br> Erre bevágják a nagy szőrős hobbit-lábat, hát ott majd elkezdtem nevetni!
)<br> Daniel még kisfiú azért szóval lássuk a különbséget..
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13090
Ez az! Hülyeség versengeniük:) Melyikük a helyesebb - ez nyilvánvaló
)) Bocs, Daniel rajongók:)))<br> Én azért imádom a Lórienes részeket amugy, mert ott Frodó bmi édes képeket vág, és a kamera mindig közelről veszi az arcát...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13089
Meg talán abban, hogy mindketten gyerekszínészekként kezdték. Kíváncsi vagyok ezek után hogy Daniel meg tud-e majd maradni vagy esetleg eltunik a süllyesztoben?<br> Hál Istennek Elijahval nem ez történt. Így nagyon remélem hogy még nagyon sok remek szerepben láthatjuk, és nem fog felhagyni a színész mesterséggel, ahogy azt az egyik interjújában pedzegette.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13088
Két naggyon híres könyv főszereplői. Egyébként miben kéne versengeniük? Hogy melyikük a helyesebb?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13087
Igen, hülyeség összehasonlítani. Mert ők aztán semmiben nem hasonlítanak... csak abban, hogy két nagyon várt film főszereplői...
<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13085
Mért kell Danielt és Lijt állandóan összehasonlítgatni?? Akinek Lij tetszik, annak nem hiszem hogy a 13 éves kisfiú is fog. Lehet hogy aranyos gyerek, de nem Férfi!<br> <br> Különben Lij tényleg zabálnivaló azon a képen! Ill. mindenhol!
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13084
Ja,és szerintem V/Sz már nem is azért eléggé kifejező neved van..
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13083
Sziasztok!<br> Köszi a képeket Sessy!<br> Sajnos az én anyukám nem nagyon ér rá ezzel foglalkozni, de a nagyi azt mondta, hogy- ez aztán a sármos pasi!-hát igen..
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13082
Sziaszok!<br> Szerintem Lij barátunk nagyon jól néz ki, aki nem így gondolja, az elmehet a jó büdös francba, és ne jöjjön ide erre az oldalra köpködni.Na erről ennyit..Sziasztok!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13081
Én annyira nem...<br> Olyan aranyos Elijah, amikor 'kinyírja' Xy szenátort!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13080
Jaj irigyellek!!
))<br> <a href=http://www.im-net.hu/aktualis.php> ezen a képen (lent) nagyon aranyos:)
Imádom a Lórieni részeket!!! Ti nem?:))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13079
Az én anyukám azt szokta mondani, hogy 'Szép gyerek ez az Elijah'. Olyan aranyos képeket vágott Elijah a Chain Of Foolsban!! Meg kell zabálni! Volt amit 4x néztünk meg =
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13078
Anyukám véleménye Elijahrol:):<br> ''Ez a Frodó gyerek nagyon helyes. Szépek a szemei, és az arca is bájos''<br> Hm... anyja lánya:)
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Oldalmegjelenítési idő: 3.393 másodperc