-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Frodó (Elijah Wood)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11218
Írta: Anonymous
Sajnos ez van.<br> Kijön 1 menő film, sok cucc, weblapok, stb.<br> Aztán kijön 1 újabb jó film, a régi rossz volt, sok cucc, weblapok, és ez így megy tovább.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11216
Petyusnak ebben igaza van szerintem. (Az elsőre gondolok.) Mert gondolj bele, Fereste, ha mondjuk a gyereked 6 éves, nem várhatod el tőle, hogy olvassa el a GYU-t. És az a helyzet, hogy a gyerektársadalom kegyetlen, szerintem mindenki pontosan emlékszik saját tapasztalat alapján, hogy képesek kiközösíteni azt, akinek ez vagy a játékszer nincs meg. És már pusztán ezért is meg fogod venni a játékot, és nem csak azért, mert sír érte, hanem azért, hogy be tudjon illeszkedni a közösségbe. <br> És akkor a sóvárgó és szomorú gyerekszemekről még nem is beszéltem...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11215
Szerintem tiszta hülyeséget mondtok. Ennyi erővel a Micimackót se érti egy gyerek, mégis szeret Malackával játszani.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11212
Egyedül én állok ki szegény gyerekek és szegény játékgyárosok mellett?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11214
van benne vmi, hogy szr anya leszek... mármint ha egyáltalán lesz gyerekem... de ez engem akkor is annyira visszataszít...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11209
yo, van 10 minutum és visszajövök, csak fürödnöm is kell...
((
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11210
Lalaith: én meg ha kijön a GyU DVD akkor sarokba fogom dobni az összes többi DVDt... és?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11207
Fereste: nem szeretnék a gyereked lenni! Amúgy meg sírni fog, és úgyis megveszed!
<br> <br> Egyébként az oroszlánokról meg a medvékről se tudnak sokat a gyerekek, mégis bejönnek nekik a plüssállatkák...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11206
Egy gyereknek majdnem tökéletesen mindegy, hogy mivel játszik. Szép, új, csillogó, a TV tele van vele, a többieknek is ilyen van, akkor neki is ilyen kell. Ennek semmi köze nincs az eredeti anyaghoz, ami után készült. És ha fél év múlva kijön a HP második része, vagy a 27458. Pokémon, akkor a sarokba dobják, és max. jövő karáxcsonykor veszik elő a GYU-s cuccokat.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11205
petyus: nem leszek igazságtalan, de amíg a gyerekem nem érti meg a dolgok jelentőségét, és nem méri, főleg nem érzékeli Tolkien világát, addig nem fog ienekkel játszani!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11202
Lalaith: Menj el 1 Hipermarketbe, ott nézz körül! Amit ott látsz azt<br> el fogják cs*****.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11203
itt vannak a disney filmek pl. (na yo, rossz példa) mi let az aranyos hófhérkéből meg oroszlánkirályból?<br> Shrek meg Szörny rt....<br> <br> de a mesék közül továbbra is az az orosz mese a legyobb, amiben az a nyulacska volt, meg a farkas... nu págágyi...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11204
Lalaith: látod bennem is feltámadt a nosztalgia a régi jó LEGO iránt, ezért lett Palpatine Császár tűzoltó!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11198
Fereste: miért akarna Gandalffal játszani, ha nem tudná ki az? És ne légy igazságtalan, 4 éves koromban én se értettem semmit a Star Warsból, mégis ewokokkal meg R2-val akartam játszani!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11199
Lestat. Vannak kölcsönbe Anne Rice könyveid?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11200
Mi van 10 000?<br> Ne vazze....én még 2000-nél tartok, ehát ez rablás néhány nyomi kis bábúért!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11196
Aki nem szeretett, azzal valami hatalmas probléma van!
))<br> De a Legó is elkurvult az idők során. Amikor először megláttam az ''öltöztessük rózsaszínbe a lego-babákat'' készletet, majdnem dobtam egy hátast. Az borzasztó. Pedig előtte annyira jó volt!
(<br> Hja, semmi se a régi. Kíváncsi vagyok, még mit fognak elcseszni.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11191
Hát én lánka létemre imádok legózni, nem mintha lenne nekem...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11194
először olvassa el a gyerekem a könyvet, aztán szórakozhat minden szrral...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11188
Lalaith: megintcsak egyet értek!<br> egyébként ki nem szeretett legozni?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11189
ÉN, még nem láttam LOTR-s (nem akarok GyÚ-t írni, mert azt túl sokat írtam
) Legot.<br> Majd megnézem valahol.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #11190
Miért, a gyerekek nem játszhatnak GyU LEGOval, ha azzal szeretnének? Én ha apa lennék tuti örülnék, ha a gyerekem hülye Barbie vagy akármi helyett Gandalffal akarna játszani meg Bilbó bácsival
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Oldalmegjelenítési idő: 2.407 másodperc