- Köszönetek: 0
Frodó (Elijah Wood)
- Gyűrűk Úrnője
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Minden dolog mértéke az ember!
Hai!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ellana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tarathradiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Engem azok zavarnak inkább, akik tényleg ezt magyarázzák be Frodó és Samu kapcsolatába... De az ilyenek nagyon!
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Iowa
- Nem elérhető
Nézelődtem avatar "ügyben", de ebből szerintem nem lesz semmi... nem találok 80x80-as művészi képeket Frodoról, amik még tetszenek is...
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Iowa
- Nem elérhető
- Fangi
- Nem elérhető
Nem szeretném kommentálni,mert már ezerszer megtettem.
Csak barátok
Frodó és Samu, a Gyürük ura két hobbit főhöse az életben is jó barátok.
Emiatt röppent fel hír.És emiatt, hogy Sir Ian Mcellen az öreg varázsló,Gandalf alakítója felvetette ha ő lett volna rendező, a két félszerzet kapcsolatát burkoltan úgy ábrázolta volna, hogy azt sugallja több van köztük barátságnál.Persze ez a mássságát nyiltan vállaló McKellen véleménye.Elijah Wood másként vélekedik.Ő is elismeri,hogy a fil rajongói közül jó páran egyetérnek Sir Ian véleményevel,de mégis .de mégis azt gondolja,hogy Frodó és Samu kapcsolata mély,tiszta ,testvéri barátság,sem több.Wood és Sean kapcsolata is hasonló,Wood szavaival élve:”Ez több mint barátság.Olyan mintha testvérem lenne”
A nős családos Astin mint egy jó testvérhez illik megpróbálja öccsét minél több és jobb tanácsokkal elátni a nökkel kapcsolatban.Úgy tünik sikertelenül,mivel a huszoknhárom éves Elijah jelenleg facér.A családalapítást majd harmincéves kora utánra tervezi,egyelőre inkább hivatással ,szinészettel szeretne foglalkozni,illetve kedven hobbija a fotózás terén szeretné magát kicsit továb képezni.És persze be akarja járni a világot.Tervei között szerepel a rendezés és producerkedés is.Egy komoly kapcsolat sincs ellenére.Természetesen ez nővel.
ne húzzátok fel magatokat nagyon.
a video egész klassz.Kár hogy rossz minőségü.
csupán csak ennyi baj van.
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
- Iowa
- Nem elérhető
büzsü2003 írta: Köszi... de azért a videókat názdd meg, nagyon jók
O.k. azokat mindenképp.
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Iowa írta: Az egyetlen baj csak az, hogy már elég régóta nem lehet az always-ről berakni képeket, mert nem látni Őket. Szóval ezeket sem... de az alwaysen mindig jó képek vannak ez tény... mint ahogy a Bag-en és az elijahfan-on is...
Köszi... de azért a videókat názdd meg, nagyon jók
- Iowa
- Nem elérhető
büzsü2003 írta: Ja, és egy jó tipp: Nézzétek minden nap a
always.ejwsites.net/
cimet, mert minden nap van valami új, sok képpel
Jaj, sok mindent küldtem, remélem nem haragusztok meg - de hát kaptam, továbbadtam, és tudom, hogy jó kezekben lesz nálatok
Az egyetlen baj csak az, hogy már elég régóta nem lehet az always-ről berakni képeket, mert nem látni Őket. Szóval ezeket sem... de az alwaysen mindig jó képek vannak ez tény... mint ahogy a Bag-en és az elijahfan-on is...
- Iowa
- Nem elérhető
Sil írta: Igen, itt csak itteni avatárokat lehet berakni... De ha gyűjtesz új avatárokat, és beküldöd, akkor választhatsz sajátot, amilyet csak akarsz. A pontos menete a főoldalon van.
Köszi!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Kaptam egy pár új képet Lij-ról - lazák
always.ejwsites.net:443/images/japanshow03.jpg
always.ejwsites.net:443/images/04oscars07.jpg
always.ejwsites.net:443/images/jna2.jpg
always.ejwsites.net:443/images/esotsmp06.jpg
Ezek az Oscar gálán voltak :
always.ejwsites.net:443/images/04oscars07.jpg
always.ejwsites.net:443/images/04oscars02.jpg
always.ejwsites.net:443/images/04oscars03.jpg
always.ejwsites.net:443/images/04oscars08.jpg
always.ejwsites.net:443/images/04oscars06.jpg
always.ejwsites.net:443/images/04oscars24.jpg
always.ejwsites.net:443/images/04oscars36.jpg
Meg van egy vicces kép is:
always.ejwsites.net:443/images/hana_elijah.jpg
2004 Independent Spirit Awards :
always.ejwsites.net:443/images/spirit29.jpg
always.ejwsites.net:443/images/spirit30.jpg
always.ejwsites.net:443/images/spirit6.jpg
Meg akit érdekel egy Oscar videó cime is:
entertainment.msn.com/netcal/?netcal=825
És itt egy interjú a négy "hobbittal" az Oscar-on...
www.eonline.com/Features/Awards/Oscars20...petClips/index2.html
Ja, és egy jó tipp: Nézzétek minden nap a
always.ejwsites.net/
cimet, mert minden nap van valami új, sok képpel
Jaj, sok mindent küldtem, remélem nem haragusztok meg - de hát kaptam, továbbadtam, és tudom, hogy jó kezekben lesz nálatok
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Igen, itt csak itteni avatárokat lehet berakni... De ha gyűjtesz új avatárokat, és beküldöd, akkor választhatsz sajátot, amilyet csak akarsz. A pontos menete a főoldalon van.Iowa írta: Ha már a képeknél tartunk, csak olyat lehet berakni ami a Tolkien-on van?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Iowa
- Nem elérhető
Fangi írta: Nem sejti vki,hogy mikor lesz nálunk látható a Jim Carrey-is film?
Az eternal Sunshine?
Szerintem április-május környékén bejön... mivel Amerikában márciusban fogják majd játszani... Jim, meg Kate is játszik benne, plusz Elijah... van esély rá, hogy itt is játszák... újság is írta...
- Gyűrűk Úrnője
- Nem elérhető
Hai!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Gyűrűk Úrnője
- Nem elérhető
:Hol van már Elesszár,Elesszár?
Hai!
- Fangi
- Nem elérhető
Arelenwen írta: Hát sajna ez nem sikerült. Mármint az első 4 kép nem műxik.Bocs
egy tipp hogy lehet megnyitni az alwayses képeket!
jobb gomb-parancsikon másolása,ha nincs ilyen akkor a másolásra kell menni,azt pedig már csak be kell illeszteni.
Nem sejti vki,hogy mikor lesz nálunk látható a Jim Carrey-is film?
Az eternal Sunshine?
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
- Arelenwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Arelenwen
- Nem elérhető
always.ejwsites.net:443/images/cybietv21.jpg
always.ejwsites.net:443/images/cybietv23.jpg
always.ejwsites.net:443/images/cybietv24.jpg
always.ejwsites.net:443/images/cybietv25.jpg
a kis ügyes... always.ejwsites.net:443/images/cybietv20.jpg
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/12488.jpg
- Iowa
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 418822.jpg
Lij a Hidalgo premierjén!
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Iowa
- Nem elérhető
Sil írta: A Jay Leno Show emlékeim szerint az NBC-n szokott lenni...
Igen azon. Azért is kérdeztem, hogy itthon is adják-e? Mert itt CNBC van, de Jay Leno show is... szóval...
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
www.herr-der-ringe-film.de/media/galerie/crew/Japan02.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media/darsteller/frodo/MTV05.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media/darsteller/frodo/MTV06.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media/darsteller/frodo/MTV08.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/media/galerie/nebu/gollum.jpg
Syivesen'
- Haebrethilien
- Nem elérhető
"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
A Jay Leno Show emlékeim szerint az NBC-n szokott lenni...Fangi írta: március 10-én a Jay Leno show-ban,nem tudom melyik adó adja.
talán a CNN,de nem vagyok benne biztos.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Fangi
- Nem elérhető
talán a CNN,de nem vagyok benne biztos.
- Gyűrűk Úrnője
- Nem elérhető
:Frodó 4ever!
Sziasztok!Tehát március10én lesz Elijah valamilyen showban.Hol smikor?Melyik csatornán?Puszkó:és
Hai!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Ja, és ha új hírt tudok, akkor szólok...
- Glendora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
rescue me with your smile!