Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 7 hónapja #181591 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Kicsi Lij:
img18.photobucket.com/albums/v55 ... /swim3.jpg

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #181561 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

büzsü2003 írta: Megint én :roll: :D Szóval kaptam egy pár muris képt Lij-ről :D :D :D :D

always.ejwsites.net:443/images/grahamnorton1.jpg
always.ejwsites.net:443/images/grahamnorton2.jpg

Majd utánna: :D ...
always.ejwsites.net:443/images/grahamnorton4.jpg

bárhogy probálom nem nyitja meg,de sejtésem van melyik...... :roll:
szép lassan lesz majd egy kis meglepi,csak legyek már vele kész! :o 8O

egyébként Elijah a Regis és Kelly showban szerepelt marcius 18-án,igy szvsz nemsokára várhatóak lesznek a képek és egy*két video is,nem is beszélve arról a sok cikkről ami fennt van.Na az interjúkról! :D :wink:

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #181205 Írta: Aldaron (büzsü)

Több
20 éve 7 hónapja #181190 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Van itt egy jó összeállítás Frodóról az első filmben (videó)- ha nem jön elő, akkor jobb gomb, "Cél mentése más néven...". A jelentek jók, csak valahogy a zene nem passzol hozzá... :roll: Én most láttam ezt az összeállítást először. Bocs, ha már volt...

www.warofthering.net/downloadman ... oad&id=173

Több
20 éve 7 hónapja #181178 Írta: Aldaron (büzsü)
Nem tudom, hogy kinek az arca van a Frodóéval "átitatva" (gondolom egy gyűrűlidércé), de így elég szörnyű lett, szvsz nem nagyon illik oda... :evil: [/list]

Több
20 éve 7 hónapja #181171 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Suhifarok: ez a kép...jajj...

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 7 hónapja #181147 Írta: Fangi
4 napig nem vagyok fennt a neten és kész vagyok!
Annyi minden történt ezalatt!............
csupa fantasztikus dolog.
De a lejobban a filmes hireknek örülök!!!!!!!!!!!!!
:lol:

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 7 hónapja #181139 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Érdekes elegy! Jó kis művész alkothatta!
Bocs, de muszáj megmutatnom nektek, remélem még nem láttátok! :twisted:

www.fantasyplanet.cz/lotr/wallpa ... asp?id=302

Több
20 éve 7 hónapja #181093 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Gyűrűk Úrnője írta: Na,mit szóltok?Cukrencs Elijah mint zsidó fiú.! :lol:

:roll: :roll:

Érdekes film lesz, bár azthiszem elég film készült a témából,
pl. Scindler listája vagy a Csillag(ok? vagy -lány? nem tom), és
a Zongoritsa is... remélem ez nem lesz "durva".

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 7 hónapja #181092 Írta: Gyűrűk Úrnője
Gyűrűk Úrnője válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!Az előbbi cikkben nem az van,hogy zsidó filmről hanem zsidó fiúról bocsika de elrontottam!Üdvözöl:Gyűrűk Úrnője
:lol:

Hai!

Több
20 éve 7 hónapja #181091 Írta: Frodo Baggins
Frodo Baggins válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hú, tényleg de jó lenne meglátogatni!
Jópár hónapig itt lesz!! :P :P

"Így tűntek el a világok, kikötők, révpartok és korall-lagúnák[...]"

Több
20 éve 7 hónapja #181054 Írta: Gyűrűk Úrnője
Középföldéről Ukrajnába
Elijah Wood lesz annak a filmnek a főszereplője,amely egy fiatal amerikai zsidó filmről szól,aki elindul megkeresni nagyapja megmentőjét.A forgatás a most debütáló Liev Shreiber irányítása alatt zajlik majd !
Elijah Wood lesz a főszereplője annak a filmnek,amely az Everything Illuminated címet viseli.A forgatás Liev Sheriber irányítása alatt zajlik majd,akinek ez lesz az első rendezése,producerei pedig Marc Turtletaub és Peter Saraf lesznek!
A történet Jonathan Safran Foer regényén alapszik.Egy fiatal amerikai zsidóról szól,aki elhatározza,hogy megkeresi azt a nőt,aki a második világháború idején megmentette nagyapját abból az eldugott ukrajnai faluból,amit a nácik porig leromboltak.
A drámainak tűnő történet számos komikus elemet is tartalmaz.A forgatás június 14-én kezdődik Prágában.A következő időszakban Wood nem unatkozik majd,hiszen jelenleg éppen a Hooligans című filmen dolgozik,aztán következik a szárokkal teletűzdelt Sin City Robert Rodriguez rendezésében.

Na,mit szóltok?Cukrencs Elijah mint zsidó fiú.! :lol:

Hai!

Több
20 éve 8 hónapja #180975 Írta: Fangi

Nenuial írta: "A drama with many comedic elements, the movie starts shooting June 14 in Prague."

Ujjjéé!!! Szóval Lij júniusban itt lesz a szomszédban?!!
De jó lenne összefutni Vele!!

valószinü hogy én sem roccanok le Prágába!
Valószinü helyette inkább a legközelebbi mozit keresem meg,bár én most már nagyon kiváncsi vagyok az örök napfényre!
Végül is nem olyan rossz cim,söt,,,,,,,,, :wink:

most olvastam,hogy kerek 5 órát beszélt a dvd-re Elijah.
Az utolsó dvd-én dolgozott,és a felvételek 5 órát vettek igénybe.
volt egy kis melója! :roll: :wink:

Több
20 éve 8 hónapja #180968 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hát az télleg jó lenne...Csakhogy én akkoriban érettségizek,szal biztos nem lenne időm elruccanni odáig :cry: :crying:

Több
20 éve 8 hónapja #180951 Írta: Nenuial
Nenuial válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
"A drama with many comedic elements, the movie starts shooting June 14 in Prague."

Ujjjéé!!! Szóval Lij júniusban itt lesz a szomszédban?!!
De jó lenne összefutni Vele!!

Több
20 éve 8 hónapja #180906 Írta: Sil
Még egy új film Lijnek:
www.comingsoon.net/news.php?id=3983

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #180816 Írta: Sil

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #180800 Írta: Aldaron (büzsü)
Sziasztok!

Sil: Nem tudnál mondani egy olyan címet, ahol az az Oscáros videó van, ahol a 4 hobbitot kérdezik... tudom én is ahol meg lehet nézni, de mondj egy olyat, ahol le is lehet menteni, mert náklam a nézés nem megy neten... légyszi segíts :(

Több
20 éve 8 hónapja #180700 Írta: Diamond/Samu
Diamond/Samu válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."

Több
20 éve 8 hónapja #180596 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Gyöngyszem írta: drága, én a bociszeműt nem sértésnek írtam, nekem úgy tetszik h a "kis bociszemu Elijah" tudod, olyan aranyos, ártatlan szemek, mint egy kis bocinak...

szal ne mbántásbol irtam...

Aha már értem... Viszont nekem ez a kifejezés attól még nem tetszik, valahogy úgy érzem nem illik hozzá. :P Nehéz eset vagyok... :D De felőlem hívd csak így...

Artemisz: az "esdeklő tekintetű nagy kék szemek" már jobb! :lol:

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 8 hónapja #180583 Írta: Fangi

Gyűrűk Úrnője írta: TEgnap az MTV-N volt egy Elijah-interjú és én lemaradtam Rólaaa!!!!!Ti láttátok????????

mint mindig én is lemaradtam róla,mde nem aggodok hogy nem fogom látni a videot,mert itt van nekünk a bagendinn és a forever.

Több
20 éve 8 hónapja #180523 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Tarathradiel írta:

Gyöngyszem írta: gyerekek, nem is tudtam, hogy a kis bociszemű Elijah szerepel a Kémkölykök 3D-ben!

Nem akarok undok lenni, de az ilyen kifejezéseket /bociszemű/ nem lehetne mellőzni? :P
Kicsit allergiás tudok lenni arra ha a szemét bántják... :D

drága, én a bociszeműt nem sértésnek írtam, nekem úgy tetszik h a "kis bociszemu Elijah" tudod, olyan aranyos, ártatlan szemek, mint egy kis bocinak...

szal ne mbántásbol irtam...

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
20 éve 8 hónapja #180515 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én természetesen lemaradtam róla. :cry: Milyen műsorban volt? A TRL-ről is mindig lecsúszom, mindig csak utána hallom, hogy volt benne.

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 8 hónapja #180444 Írta: Gyűrűk Úrnője
TEgnap az MTV-N volt egy Elijah-interjú és én lemaradtam Rólaaa!!!!!Ti láttátok????????

Hai!

Több
20 éve 8 hónapja #180401 Írta: Gwathmir
Gwathmir válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy van valami Elijah film? :roll: Vagy esetleg lesz-e?
Nem nagyon nézek tv-t mostanában, és nem is figyelem a programokat. :lol: Tudnátok segíteni? :D

Mikor a felkelő nap megérinti a hideg éjszakával mártott földet -mondta Frodó.-Fényben úszó tündöklő gyémánt..

Több
20 éve 8 hónapja #180385 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Tara, akkor az jobban hangzik, hogy:
"esdeklő tekintetű, nagy kék szemek"?
Mert én a történetemben így írtam róla, mert szvsz ez a megfelelő kifejezés... :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #180299 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Gyöngyszem írta: gyerekek, nem is tudtam, hogy a kis bociszemű Elijah szerepel a Kémkölykök 3D-ben!

Nem akarok undok lenni, de az ilyen kifejezéseket /bociszemű/ nem lehetne mellőzni? :P
Kicsit allergiás tudok lenni arra ha a szemét bántják... :D

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 8 hónapja #180268 Írta: Lora

Gyűrűk Úrnője írta: Ln meg lemaradtam a KÉmkölykök3d-ről.szerintetek ki lehet majd tékából kihozni?FONTOS LENNE!Ésa 17esd csapdájában nem volt benn atékában!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: GYŰRŰK ÚRNŐJE!

:HELLOKA!

biztos h ki lehet majd venni tékából, mert megjelent dvdn és kazin...

Több
20 éve 8 hónapja #180263 Írta: Gyűrűk Úrnője
Ln meg lemaradtam a KÉmkölykök3d-ről.szerintetek ki lehet majd tékából kihozni?FONTOS LENNE!Ésa 17esd csapdájában nem volt benn atékában!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: GYŰRŰK ÚRNŐJE!

:HELLOKA!

Hai!

Több
20 éve 8 hónapja #180243 Írta: Lora
gyerekek, nem is tudtam, hogy a kis bociszemű Elijah szerepel a Kémkölykök 3D-ben!

ma láttam a filmet 8igen, igen, a mi mozink... :roll: :x )

igaz nem sokáig szerepelt, de amikor megláttam, asszittem, dobok egy hátast a mögöttem ülő nő popcornjába! :)

szal ari volt, a barinőm meg is jegyezte: "Jól áll neki az ezüst..."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.385 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére